Ροζέ Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 192

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μυλοπόταμος - Οινόμελι
    Μυλοπόταμος - Οινόμελι 2023
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχάτο Αμβούργου, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Από Μοσχάτο Αμβούργου ένας ερυθρωπός, μονοποικιλιακός, οίνος, σε ημίξηρο στυλ από τα αμπέλια του Μυλοπόταμου. Ο άμεσος φρουτώδης χαρακτήρας του κρασιού, σε συνδυασμό με την σχετική γλυκύτητα που διαθέτει, προσδίδουν στο κρασί μια απόλυτα ελκυστική διάσταση, για αυτόν που το καταναλώνει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Soul
    Soul 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Αγιωργίτικο συνδυάζεται υπέροχα με το Merlot, δίνοντας ένα πολύ ευχάριστο ροζέ κρασί με άφθονα αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών και χαρακτηριστική φρεσκάδα. Είναι ιδανικό για όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας που βασίζονται στα λαχανικά και τα λευκά κρέατα και ιδιαίτερα τα καλοκαιρινά. Η καλή τιμή του και η μοντέρνα εμφάνιση του το καθιστούν ιδανικό κρασί και για το πάρτι μας!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Oinocence
    Oinocence 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Αυγουστιάτης, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Το χρώμα του είναι λαμπερό ροδί. Το άρωμα του είναι ιδιαίτερα εξωστρεφές με φρέσκες φράουλες, βύσσινα, φλούδες εσπεριδοειδών, βούτυρο και κανέλα. Στην γεύση του ξεχωρίζει η γλύκα, με μία δροσερή οξύτητα που φέρνει ισορροπία και τα φρουτώδη στοιχεία να παίρνουν πιο γλυκιά μορφή και να θυμίζουν μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης Ροζέ
    Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αυγουστιάτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι απαλό ροζέ. Το άρωμα του κυριαρχείται από τα φρέσκα κόκκινα φρούτα όπως το κεράσι και την φράουλα μαζί με νύξεις αρμπαρόριζας και καραμέλας βουτύρου. Στο στόμα είναι πολύ δροσερό και ζωηρό με τις φρουτώδεις γεύσεις να πολιορκούν τον ουρανίσκο και να αφήνουν μία πολύ ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Edenia Fuxia
    Edenia Fuxia 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Λημνιώνα, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    H Λημνιώνα και το Syrah συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα πλούσιο ροζέ κρασί με αρώματα σκούρων φρούτων και απαλές τανίνες. Ένα γαστρονομικό πολύπλευρο ροζέ, με μοντέρνα εμφάνιση που μπορεί να σταθεί δίπλα σε σύνθετα πιάτα από τις κουζίνες όλου του κόσμου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Φεγγίτες - Ροζέ
    Φεγγίτες - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Grenache Rouge, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Οι Ροζέ Φεγγίτες είναι ένα πικάντικο και διαφορετικό ροζέ κρασί που ξεχωρίζει από τα περισσότερα της κατηγορίας του. Με νότες λουλουδιών και μπαχαρικών σε μύτη και στόμα και πολύ σωστή οξύτητα, μας δίνει άπειρες δυνατότητες συνδυασμών με μεζεδάκια και φαγητό στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Σημείο Στίξης - Ροζέ
    Σημείο Στίξης - Ροζέ 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Οι ποικιλίες Μοσχοφίλερο και Cabernet Sauvignon χαρίζουν μια απροσδόκητη γεύση στο κρασί, μία υπέροχη ισορροπία οξύτητας-γλυκύτητας και ένα εκρητικό φρουτώδες άρωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Dianthos
    Dianthos 2023
     
    Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Όσοι δεν έχετε πειστεί ακόμα ότι το Ξινόμαυρο εκτός από τα ερυθρά δίνει και σπουδαία ροζέ κρασιά πρέπει να δοκιμάσετε το ‘Δίανθος’, που φέρει την υπογραφή της οινοποιίας Μπουτάρη, μίας εταιρείας που έχει ταυτίσει το όνομα της με την Νάουσα και την σπουδαιότερη ερυθρή ποικιλία της Βόρειας Ελλάδας. Ο μύθος λέει ότι ο δίανθος είναι το λουλούδι που δημιούργησε ο Δίας γιατί ζήλευε τον κρίνο, το λουλούδι της Ήρας. Κομψό, ζωηρό αλλά και μοντέρνο, το λουλούδι του Μπουτάρη πια, μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Βόλτες Τσιμπίδη Ροζέ
    Βόλτες Τσιμπίδη Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    50%
    Οι δύο ερυθρωπές ποικιλίες ο Ροδίτης και το Μοσχοφίλερο συναντούν το ερυθρό Αγιωργίτικο σε ένα πολύ ευχάριστο ροζέ κρασί με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας. Με άφθονα αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών είναι το ιδανικό κρασί για την παραλία, για το μπαρ, για το πάρτυ αλλά και για ρομαντικές βραδιές για δύο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Granatus
    Granatus 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος είναι ο παραγωγός που άλλαξε την ‘ρότα’ ενός ταλαιπωρημένου αμπελώνα, αυτού της Αττικής. Η περιοχή έχει ανακτήσει την φήμη της και συγκαταλέγεται πια, στις σπουδαιότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας. Το αποδεικνύει άλλωστε και αυτό το μοντέρνο, ζουμερό και ευωδιαστό ροζέ κρασί!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Saint Modesto
    Saint Modesto 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.1% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ειδική Τιμή 12,06 € Κανονική τιμή 13,40 €
    Το Saint Modesto είναι το νεότερο δημιούργημα του κτήματος Μπαραφάκα, του οποίου όλα τα κρασιά διακρίνονται για την εξωστρέφεια και τα εκφραστικά αρώματα. Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από το εκκλησάκι του Αγίου Μόδεστου, που βρίσκεται στην είσοδο του οινοποιείου. Είναι ένα κρασί ιδιαίτερα ευέλικτο, καθώς μπορεί να καταναλωθεί σαν απεριτίφ αλλά και να συνοδεύσει νόστιμα πιάτα της μεσογειακής και της ασιατικής κουζίνας.
  12. Freixenet Ice Rose Cuvee
    Freixenet Ice Rose Cuvee
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Garnacha, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα φράουλας, ώριμων κερασιών, φραγκοστάφυλου και λουλουδιών. Κρεμώδες, γλυκό και με κομψή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Βουδόματο Γαβαλά
    Βουδόματο Γαβαλά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Βουδόματο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    76%
    Ο Γιώργος Γαβαλάς δίπλα στο Ασύρτικο αφιερώνει μεγάλο μέρος της προσπάθειας του στο να αναβιώσει ξεχασμένες ποικιλίες του Θηραϊκού αμπελώνα που τον προηγούμενο αιώνα ξεπερνούσαν τις 100 στο νησί της Σαντορίνης. Μια από αυτές το Βουδόματο χαρίζει έναν σπάνιο ροζέ οίνο με διακριτικά φρουτώδη χαρακτηριστικά, δροσερή οξύτητα και mineral στοιχεία στη μύτη και το στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Grace
    Grace 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αηδάνι, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Υπέροχο και απίστευτα κομψό ροζέ κρασί από το σπουδαίο terroir της Σαντορίνης με την υπογραφή ο Απόστολου Μούντριχα που αναδεικνύει την ευγενική πτυχή της Μαλνδηλαριάς και την παντρεύει με το εξωστρεφές Αηδάνι. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός των σταφυλιών, που κουβαλούν όλα τα χαρίσματα της άνυδρης Σαντορινιάς γης, φέρνουν στο ποτήρι μας Αιγαιοπελαγίτικη αύρα μέσα από ένα κρασί που μένει αξέχαστο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Τέχνη Αλυπίας - Ροζέ
    Τέχνη Αλυπίας - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Nebbiolo, Sangiovese, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    Από εκείνα τα κρασιά που δικαιολογημένα δε βγάζουν μια ολόκληρη τη χρονιά λόγω ζήτησης, και παράγεται από έναν ιδιόρρυθμο συνδυασμό ποικιλιών που του χαρίζουν αρώματα κόκκινων φρούτων σε μια ώριμη-«γλυκιά» εκδοχή τους. Μια υποψία γλύκας στο στόμα σε συνδυασμό με δροσιστική οξύτητα και μακρά φρουτώδη επίγευση το κάνουν ακαταμάχητο μόνο του ή σε συνδυασμό με μια νόστιμη μακαρονάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί