Ροζέ Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 91-105 από 192

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Crazy Birds
    Crazy Birds 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Ζωηρό και τραγανό Αγιωργίτικο από αμπελώνες 800μ στον Ασπρόκαμπο στο οροπέδιο της Στυμφαλίας. Ένα ροζέ να το πιείς στο ποτήρι, ιδανικό ως απεριτίφ και για να συνοδέψει ελαφριά πιάτα της μεσογειακής κουζίνας. Ένα απολαυστικό, χαρούμενο μέσα κι έξω, fun & funky ροζέ κρασί σε εξαιρετική τιμή.
  2. Nautilus
    Nautilus 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Απίστευτο value for money κρασί από το La Tour Melas, στο οποίο συναντιούνται τρεις ποικιλίες που αποδεδειγμένα δίνουν σπουδαία ροζέ κρασιά, το Αγιωργίτικο, το Grenache και το Syrah. Κρασί με πολλές αρετές όπως η φινέτσα, η φρεσκάδα και τα πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Nostos Pink
    Nostos Pink 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Garnacha, Syrah
    Το Nostos Pink του Οινοποιείου Μανουσάκη έχει χρώμα τριανταφυλλένιο. Μύτη με άρωμα καραμέλας φράουλας, γρεναδίνης και τριαντάφυλου. Γεύση απαλή με τρυφερή οξύτητα και αίσθηση γλύκας στην επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Miraval Rose
    Miraval Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Λαμπερό απαλό ροδαλό χρώμα με φωτεινές ανταύγειες. Έντονα αρώματα φρέσκων φρούτων και ανοιξιάτικων λουλουδιών. Οξύτητα απαλή και δροσιστική με ιδιαίτερη μακρά επίγευση, αφήνοντας μια υποψία αλμύρας. Ένα κομψό ισορροπημένο κρασί με εντυπωσιακή φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Άκρες - Ροζέ
    Άκρες - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, αναστολή της μηλογαλακτικής ζύμωσης, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Ώριμα κεράσια, φραμπουάζ, γλυκά μπαχαρικά, ροδοπέταλα, γεμάτο και πολύπλοκο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Bee
    Bee
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Και ροζέ και ημίγλυκο και ημιαφρώδες… Το Αγιωργίτικο του Γιώργου Παλυβού σε μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση, με έμφαση στον φρουτώδη χαρακτήρα, στις δροσιστικές φυσαλίδες, στο ελαφρύ σώμα και στη γλύκα του χαρακτήρα του. Ένα στυλ κρασιού που εύκολα μπορεί να κάμψει τις οποίες αντιστάσεις του προβάλλεις. The flight of the bumblebee προς το ποτήρι σας…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Γένεσις Ροζέ
    Γένεσις Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Gewurztraminer, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13,2% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ίσως η πιο ιδιαίτερη ποικιλιακή σύνθεση που μπορούμε να βρούμε σε κρασί και ένα από τα πιο value for money ροζέ κρασιά! Το αυστηρό και δροσερό Ξινομαυρο παντρεύεται με το εξωτικό Gewurtzraminer και ο συνδυασμός είναι ένα γοητευτικότατο και άκρως απολαυστικό ροζέ με άφθονο τροπικό και κόκκινο φρούτο σε φόντο λουλουδιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Alma- Ροζέ
    Alma- Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Το Syrah και το Αγιωργίτικο, που προέρχονται από του ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος Παυλίδη στην Δράμα, παντρεύονται θαυμάσια σε ένα ροζέ κρασί που σφύζει από ζωντάνια και φρέσκο φρούτο. Ένα κρασί ιδανικό τόσο για τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και για χειμωνιάτικες παρεΐστικες βραδιές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Amalia Rose
    Amalia Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Γιάννης Τσέλεπος παράγει εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα καλύτερα Ελληνικά λευκά αφρώδη κρασιά, το Amalia. Η νέα του πρόταση είναι ένα απολαυστικό αφρώδες ροζέ κρασί που παράγεται με την μέθοδο της Σαμπάνιας και από την πιο δημοφιλή ερυθρή ποικιλία της Πελοποννήσου, το Αγιωργίτικο. Φρεσκάδα και αρώματα φρούτων πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο μας από την πρώτη γουλιά!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Idylle d'Achinos Magnum
    Idylle d'Achinos Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ειδική Τιμή 39,02 € Κανονική τιμή 45,90 €
    Όταν το Αγιωργίτικο συναντά το Syrah και το Grenache Rouge, το φρούτο έρχεται από παλαιούς αμπελώνες, η δουλειά που γίνεται στο αμπελώνα είναι σχολαστική και η φροντίδα στο οινοποιείο ζηλευτή, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί.
  11. Akrathos Newlands Winery Orator Rose
    Akrathos Newlands Winery Orator Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Syrah, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Οι ποικιλίες Grenache Rouge, Syrah και Αγιωργίτικο συνθέτουν το πρώτο ροζέ του εξαιρετικά υποσχόμενου οινοποιείου Akrathos το οποίο, ως άλλος orator, ρητορεύει επιδέξια για τη δυναμική της Χαλκιδικής στα απολαυστικά ροζέ. Πλούσιο σε αρώματα φρούτων, κομψό με δροσερή οξύτητα, ικανό να συνδυαστεί τόσο με μεσογειακές συνταγές αλλά και με διεθνείς κουζίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Chateau Nico Lazaridi - Ροζέ
    Chateau Nico Lazaridi - Ροζέ 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ένα ημίξηρο, αρωματικό ροζέ. Το Merlot δίνει ευχάριστα αρώματα κόκκινων φρούτων και γλυκές νότες καθώς το Cabernet Sauvignon εμπλουτίζει το χαρμάνι με ελαφριές βοτανικές νότες καθώς και ευχάριστη υψηλή οξύτητα που ισορροπεί τα υπολειμματικά ζάχαρα. Ένα κρασί για όλες τις περιστάσεις: για χειμωνιάτικα αλλά και καλοκαιρινά γεύματα, μόνο του σαν απεριτίφ αλλά και συνοδεύοντας φρούτα ή ελαφριά γλυκά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. La Vieille Ferme
    La Vieille Ferme 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13 alc.
    Ελκυστικό Γαλλικό ροζέ κρασί από τις ποικιλίες Cinsault, Grenache και Syrah, με πολύ φρεσκάδα, άφθονα λευκά και κόκκινα φρούτα και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδεύσει ζεστά και κρύα ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα που βασίζονται στα θαλασσινά και τα λαχανικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Λημνιώνα Ζαφειράκη Ροζέ
    Λημνιώνα Ζαφειράκη Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Λημνιώνα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    87%
    Ειδική Τιμή 12,84 € Κανονική τιμή 15,10 €
    Η πολύ σπάνια αυτή Ελληνική ποικιλία, η Λημνιώνα, βρίσκει στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη την απολαυστικότερη έκφραση της. Η συγκεκριμένη ροζέ εκδοχή από 100% Λημνιώνα είναι σχεδόν αισθησιακή στη μύτη, παντρεύοντας υπέροχα τη κομψότητα των κόκκινων φρούτων, η φράουλα είναι κύριο χαρακτηριστικό της ποικιλίας μαζί με κόκκινα κράνα, με πολύ ζωηρή οξύτητα στο στόμα και ασύγκριτη φινέτσα.
  15. Απλά - Ροζέ
    Απλά - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    89%
    Αν και η μόδα προστάζει εξωστρεφή και παιχνιδιάρικα ροζέ κρασιά ο Νίκος Καρατζάς πάει κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί ένα ‘αντρικό’ ροζέ παντρεύοντας το Ξινόμαυρο τη Λημνιώνα και το Μαυρούδι. Αν δεν θεωρείτε τα ροζέ, ‘σοβαρά’ κρασιά ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Αν ψάχνετε ένα ‘ροζέ φαγητού’, που να μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα περισσότερα πιάτα που θα βρεθούν στο τραπέζι, τότε το Απλά ροζέ είναι η επιλογή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί