Ροζέ Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 106-120 από 192

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. La Vieille Ferme
    La Vieille Ferme 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13 alc.
    Ελκυστικό Γαλλικό ροζέ κρασί από τις ποικιλίες Cinsault, Grenache και Syrah, με πολύ φρεσκάδα, άφθονα λευκά και κόκκινα φρούτα και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδεύσει ζεστά και κρύα ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα που βασίζονται στα θαλασσινά και τα λαχανικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Leda 'Truffle Hunter' Blush Rose
    Leda 'Truffle Hunter' Blush Rose
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Ροζέ, Brachetto, Moscato, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    93%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό τριανταφυλλί. Το άρωμα του είναι πολύ ευχάριστο με αρώματα φράουλας, βερίκοκου, μήλου σε φόντο λευκών λουλουδιών και μελιού. Στο στόμα τα σάκχαρα, η οξύτητα και οι φυσαλίδες δημιουργούν ένα ιντριγκαδόρικο σύνολο, το αλκοόλ είναι χαμηλό και η επίγευση του γλυκιά και φρουτένια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μελιαστό
    Μελιαστό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Bual, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Κομψό ροζέ κρασί για όλες τις ώρες. Το χαρμάνι του κυριαρχείται από το μυρωδάτο Μοσχοφίλερο, ενώ μία μικρή ποσότητα Αγιωργίτικου του προσθέτει σε σώμα και πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Απλά - Ροζέ
    Απλά - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    89%
    Αν και η μόδα προστάζει εξωστρεφή και παιχνιδιάρικα ροζέ κρασιά ο Νίκος Καρατζάς πάει κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί ένα ‘αντρικό’ ροζέ παντρεύοντας το Ξινόμαυρο τη Λημνιώνα και το Μαυρούδι. Αν δεν θεωρείτε τα ροζέ, ‘σοβαρά’ κρασιά ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Αν ψάχνετε ένα ‘ροζέ φαγητού’, που να μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα περισσότερα πιάτα που θα βρεθούν στο τραπέζι, τότε το Απλά ροζέ είναι η επιλογή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Elysian
    Elysian 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Ακαταμάχητό κρασί από Syrah, μια ποικιλία που γοητεύει και με τις ροζέ εκφράσεις της, πόσο μάλλον όταν καλλιεργείται στα 800 μέτρα στον Ασπρόκαμπο της Κορινθίας. Γεμάτο με φρέσκα κερασοφράουλα και ξεμυαλιστικές ανθικές πινελιές είναι σίγουρο ότι θα πάρει μια θέση στα αγαπημένα ροζέ κρασιά. Στα πλεονεκτήματα του και η ευελιξία του στο τραπέζι!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Domaine de I’Ile rose
    Domaine de I’Ile rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Noir, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Μοναδικό ροζέ κρασί από το μαγευτικό νησί Porquerolles στην Κυανή Ακτή μέσα στην ζώνη της Προβηγκίας με την υπογραφή του διάσημου οίκου Chanel. Φανταστική πολυπλοκότητα, ένταση φρούτου, δύναμη αλλά και δυνατότητα παλαίωσης σε από τα καλύτερα ροζέ κρασιά που έρχονται από την Νότια Γαλλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Λημνιώνα Ζαφειράκη Ροζέ
    Λημνιώνα Ζαφειράκη Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Λημνιώνα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    87%
    Ειδική Τιμή 12,84 € Κανονική τιμή 15,10 €
    Η πολύ σπάνια αυτή Ελληνική ποικιλία, η Λημνιώνα, βρίσκει στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη την απολαυστικότερη έκφραση της. Η συγκεκριμένη ροζέ εκδοχή από 100% Λημνιώνα είναι σχεδόν αισθησιακή στη μύτη, παντρεύοντας υπέροχα τη κομψότητα των κόκκινων φρούτων, η φράουλα είναι κύριο χαρακτηριστικό της ποικιλίας μαζί με κόκκινα κράνα, με πολύ ζωηρή οξύτητα στο στόμα και ασύγκριτη φινέτσα.
  8. Fortant de France - Merlot Rose
    Fortant de France - Merlot Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Όμορφη προσέγγιση στο ροζέ από τον οίκο Fortant-Skalli στο Languedoc-Roussillon της Νότιας Γαλλίας. Το Merlot δείχνει μία ασυνήθιστη πλευρά του εαυτού του, παραμένοντας όμως μυρωδάτο και φίνο. Η τέλεια ροζέ οινοποίηση εξασφαλίζει φρεσκάδα, οξύτητα και απόλαυση στο φουλ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Βίβλινος Ροζέ
    Βίβλινος Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    18,60 €
    Αναβίωση τοπικής ποικιλίας που βρέθηκε στην περιοχή του Παγγαίου και δίνει ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί το οποίο το κτήμα Βιβλία χώρα εμφιάλωσε σε magnum φιάλη. Πολύ τραγανό, φρέσκο κόκκινο φρούτο στη μύτη, φυτικότητα και φρεσκάδα που απέχει από τα κλασικά ελληνικά ροζέ και στόμα γεμάτο ενέργεια, ένταση και διάρκεια.
  10. Gratien & Meyer Cuvee Flamme Rose
    Gratien & Meyer Cuvee Flamme Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Ένα πολύ ωραίο και δροσερό ροζέ αφρώδες κρασί, το οποίο μετά από δυο χρόνια παλαίωσης στην φιάλη αποκτά πολύ ωραία μπισκοτένια στοιχεία όπως αυτά της Σαμπάνιας αλλά με τιμή που μας επιτρέπει να το κάνουμε καθημερινή συνήθεια. Ένα Crémant de Loire με πολύ κομψό άρωμα κόκκινων φρούτων και απολαυστική γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Miraval Rose Magnum
    Miraval Rose Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    58,30 €
    Λαμπερό απαλό ροδαλό χρώμα με φωτεινές ανταύγειες. Έντονα αρώματα φρέσκων φρούτων και ανοιξιάτικων λουλουδιών. Οξύτητα απαλή και δροσιστική με ιδιαίτερη μακρά επίγευση, αφήνοντας μια υποψία αλμύρας. Ένα κομψό ισορροπημένο κρασί με εντυπωσιακή φρεσκάδα.
  12. Το Μαύρο Πρόβατο - Ροζέ
    Το Μαύρο Πρόβατο - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    Ευχάριστη πρόταση που παραπέμπει στα κρασιά της Προβηγκίας από Syrah και Grenache Rouge, δύο ποικιλίες που δίνουν εξωστρεφή και παιχνιδιάρικα ροζέ κρασιά. Το άρωμα του που πλημμυρίζεται από κόκκινα φρούτα και λουλούδια σε συνδυασμό με την φρεσκάδα το φέρνουν στο τραπέζι μας χειμώνα-καλοκαίρι συνοδεύοντας νόστιμα μεσογειακά πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Αβέρωφ - Ροζέ
    Αβέρωφ - Ροζέ 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ευχάριστο και δροσερό ροζέ με χαρακτηριστικά όμορφο χρώμα, φρέσκα φρουτένια αρώματα και μία απρόσμενη αλλά διακριτική γλύκα στο τέλος. Ναι, το Αβέρωφ Ροζέ είναι ημίξηρο, δηλαδή είναι λιγάκι πιο γλυκό από τα ξηρά ροζέ του εμπορίου, κι αυτό του δίνει τη δυνατότητα να γίνει ένα εξαιρετικό απεριτίφ για όλες τις ώρες, αλλά και να συνοδεύσει τέλεια τα πιο εκλεκτά τυριά που θα βρείτε στο εμπόριο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Άδολη Γης Ροζέ
    Άδολη Γης - Ροζέ 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Το Cabernet Sauvignon συνδυάζεται με το Syrah σε ένα μοντέρνο και γεμάτο φρεσκάδα ημίξηρο ροζέ κρασί. Μια πολύ ωραία πρόταση ροζέ κρασιού για όσους αγαπούν την απαλή γλυκύτητα που θα απολαύσουμε σαν ένα δροσερό απεριτίφ, συνοδεύοντας ελαφριά γεύματα αλλά και πικάντικα φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. THEMA - Ροζέ
    THEMA - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Tempranillo, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αγαπημένο ροζέ από Tempranillo, που ξεδιπλώνει όμορφα τα ευχάριστα φραουλένια αρώματά του, με την υποστήριξη της ισορροπημένης οξύτητάς του. Δοκιμάστε το όχι μόνο για την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει την Ισπανική ποικιλία του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι ένα άκρως απολαυστικό ροζέ που δένει τέλεια με τα μεζεδάκια που θα κληθεί να συνοδεύσει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί