Τεύχος 1ο, Οκτώβριος 2009 

     
Σε αυτό το τεύχος

Το House of Wine στα media

Η διαφημιστικη εταιρεία D'Arcy ανέλαβε την διαφημιστική καμπάνια του House of Wine στον τύπο και τα media. Η καμπάνια θα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου, με καταχωρίσεις σε εφημερίδες, περοδικά του ειδικού τύπου και στο Intermet

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό το μήνα

Πέρα από τις προσφορές γνωριμίας, οι προσφορές του Οκτωβρίου θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας γιά τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προιόντα και τα Best Sellers του House of Wine

House of Wine Club

House of Wine Club: Ενα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε...

Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.

Θ. Λέλεκας 
Κάτω από την διεύθυνση του γνωστού Δημοσιογράφου  Οινου Θόδωρου Λέλεκα, το How CLUB φιλoδοξεί να αποτελέσει μιά ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινοφίλων, ένα πραγματικό«σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα γιά το κρασί από όλο τον κόσμο, συνδέσμους (links) σε αξιόλογα sites, προτάσεις βιβλίων, ευκαιρίες αγορών, ειδικές προσφορές μόνο γιά τα μέλη του Wine Club, τακτικές γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα παρακάτω ή που θα προκύψουν από δικές σας προτάσεις, και στις οποίες είμαστε πάντοτε ανοικτοί να ακούσουμε και να υιοθετήσουμε.


Γνωρίστε το... και δεν θα χάσετε!


Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine αρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο 
Θόδωρος Λέλεκας μας ταξιδεύει με τα άρθρα του στο κόσμο του κρασιού
Ολα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε γιά τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club

Αρθρα απο σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί

Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ...


Οι σελίδες του Tom Cannavan

Tom CannavanΤο House of Wine εξασφάλισε την αναδημοσίευση άρθων του παγκόσμια γνωστού οινολόγου Tom Cannavan. Οι ιστοσελίδες wine-pages.com δέχονταιπάνω από 400.000 επισκέπτες τον μήνα και είναι σήμερα ένα από τα δημοφιλέστερα sites  οίνου στον κόσμο.

Δείτε στο video που φιλοξενείται στο τεύχος αυτό τον Tom Cannavan να μας εξηγεί γιατί " Μερικοί το προτιμούν κρύο"...

Εκδηλώσεις

Παρακολουθήστε τις εκδηλώσεις σχετικές με τον Οίνο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Παρακολουθείστε επίσης τις εκδηλώσεις που οργανώνουν τόσο το House of Wine γιά πελάτες και φίλους, όσο και το HOW Club γιά τα μέλη του

1η Εκδήλωση: Μιά πραγματική Πρόβα Χριστουγέννων γιά τα μέλη του HOW Club


Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιά οποιοδήποτε θέμα σχετικό με εσάς και το House of Wine, ή σχετικό με το ενδιαφέρον σας γιά τον οίνο και τα προιόντα μας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας, να σας ακούσουμε, να βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε.

Γιά γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)

  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση απο κινητό ή σταθερό)

  • Fax: 210-6773315

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 09:00 εώς τις 18:00.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εκτός των παραπάνω ωρών παρακαλούμε καλέστε, αφήστε το μήνυμά σας και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Live ChatΟταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.

House of Wine
Ιθώμης 26
152 31, ΧαλάνδριΟ Λογαριασμός μου

Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προιόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.


Προηγούμενα τεύχη

Δεν υπάρχουν προηγούμενα τεύχηTo House of Wine ΑΝΟΙΞΕ!Ποιοί είμαστε-Maison  du Vin

Ποιοί είμαστε
Αγαποιτοί Φίλοι,
Οταν ο προπάππος Παναγιώτης Μανταφούνης ξεκινούσε στην Σάμο το 1873 την εταιρεία Οινοποιίας και Εξαγωγών "Maison du Vin", εξάγοντας στο Βέλγιο και στις Κάτω Χώρες τα φημισμένα Σαμιώτικα κρασιά που εμφιάλωνε στο Καρλόβασι, ασφαλώς δεν φανταζόταν ότι, μετά από 136 χρόνια τα δισέγγονά του θα κληρονομούσαν τόσο τις πρωτοποριακές του ιδέες όσο και την αγάπη του για το καλό, ποιοτικό κρασί.

Αυτές οι ιδέες, αυτή η αγάπη είναι που ενώνει σήμερα τα δισέγγονά του, ανθρώπους νέους, με πάθος στην Πληροφορική, μαζί με έμπειρους γευσιγνώστες, καταξιωμένους marketers, στελέχη με πολύχρονη πείρα και γνώση της αγοράς, σε μια εξ' ίσου πρωτοποριακή και ενθουσιώδη προσπάθεια: Στη δημιουργία ενός ιστοχώρου που θα ικανοποιεί τόσο τις λειτουργικές ανάγκες της on line πώλησης όσο και τις γευστικές απαιτήσεις των πελατών και φίλων του κρασιού. Ενός ιστοχώρου αφιερωμένου στην προώθηση των Ελληνικών προϊόντων οίνου στην ελληνική και διεθνή αγορά, και στην γνωριμία των ελλήνων οινοφίλων με την παγκόσμια παραγωγή κρασιού, τις ποικιλίες των πιό γνωστών οινοπαραγωγών χωρών όλου του κόσμου.

Διαβαστε περισσότερα... Οι προσφορές μας 
Η 1η προσφορά μας γιά τους γευσιγνώστες
Προσφορά 1 Château Certan de May de Certan 2001

Ενα ΣΠΑΝΙΟ κρασί που
εξασφάλισε το House of Wine γιά αυτούς που εκτιμούν και γνωρίζουν.

 Αποκλειστικά γιά τους οινόφιλους, το εξαιρετικό ρωμαλέο ερυθρό από το Bordeaux, και συγκεκριμένα από το Pomerol, το διάσημο γιά την ποιότητά του Château, με βαθμολογία 93/100 από τον Robert Parker.
Γιά περιορισμένο χρόνο και γιά όσο υπάρχει απόθεμα, μπορείτε να προμηθευθείτε το σπάνιο αυτο κρασί με έκπτωση γνωριμίας 25% ! Διαβάστε περισσότερα...
Η 2η προσφορά μας γιά τους φίλους του λευκού
Προσφορά 2 Η Σαντορίνη και τα κρασιά της έχουν μαγέψει τους οινόφιλους σε όλο τον κόσμο. Το Νυχτέρι βραβεύτηκε τον Αύγουστο του 2009 με 5 αστέρια από το περιοδικό Decanter.
Είναι ένα κρασί με "γεύση" Σαντορίνης, με "αρώματα" Σαντορίνης, ένα κρασί που απεικονίζει με ακρίβεια το σπάνιο terroir του μοναδικού ελληνικού νησιού: Αρώματα λεμονιάς, εσπεριδοειδών, η γνήσια μυρωδιά του θηραικού ηφαιστιογενούς εδάφους
Γιά περιορισμέναο χρόνο και γιά όσο υπάρχει απόθεμα, μπορείτε να προμηθευθείτε το βραβευμένο ελληνικό λευκό  κρασί σε συσκευασία 6 φιαλών με έκπτωση γνωριμίας 15% !.

Θεματικά Wine Clubs: Γιά πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Γνωρίστε τα

To House of Wine Club εισάγει γιά πρώτη φορά στην Ελλάδα τα «Θεματικά Wine Clubs», ένα θεσμό που έχει σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο.

Κάθε Θεματικό Wine Club επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμμένο θέμα, π.χ. «Τα σημαντικά κρασιά της Βουργουνδίας», και κάθε μήνα, όσοι εγγραφούν σε αυτό, παραλαμβάνουν 2 έως 3 φιάλες των πιό αντιπροσωπευτικών κρασιών του θεματικού αντικειμένου, προσεκτικά επιλεγμένα από τους ειδικούς του House of Wine ή γνωστούς προσκεκλημμένους Sommeliers και ειδικούς του κρασιού, με αντίστοιχες λεπτομερείς περιγραφές, σημειώσεις γευσιγνωσίας, προτάσεις φαγητών που ταιριάζουν κλπ.

Ενα θεματικό Wine Club μπορεί να έχει διάρκεια 6, 12 μηνών ή και να συνεχίζεται επ’ αόριστο, οι δε συνδρομές είναι τρίμηνες, εξάμηνες ή και συνεχιζόμενες μέχρι διακοπής από το μέλος. Τα θεματικά Wine Clubs ανανεώνονται , εμπλουτίζονται με νέα θέματα, ώστε να δίνεται η ευκαιρία στους οινόφιλους-μέλη του House of Wine Club να δοκιμάζουν νέα και ενδιαφέροντα κρασιά από την Ελλάδα και ολόκληρο των κόσμο.

Μιά τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή σε ένα Θεματικό Club μπορεί να προσφερθεί από ένα μέλος σαν δώρο! Ενα εντυπωσιακό δώρο σε φίλους του κρασιού στην γιορτή τους, σε επετείους, στις μεγάλες γιορτές του χρόνου. Επί πλέον των εκλεκτών επιλεγμένων κρασιών, ο αποδέκτης του δώρου θα μπορεί να γίνει μέλος του House of Wine Club, με όλα τα πλεονεκτήματα του μέλους.

Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς προσφέρουν τα Θεματικά Wine Clubs που προτείνουμε, μπορείτε να δείτε στο κάθε ένα από αυτά.

Παρακολουθείστε τις προτάσεις μας στα Θεματικά Clubs… και δεν θα χάσετε!

Τα δύο Θεματικά Wine Clubs που ξεκίνησαν ταυτόχρονα με την έναρξη λειτουργίας του House of Wine. Γνωρίστε το κάθε ένα επιλέγοντας την αντίστοιχη εικόνα.


Μερικοί το προτιμούν κρύο!

O Tom Cannavan και η συγγραφέας Fidelma Cook δοκιμάζουν στο The Hour show της Σκωτσέζικης τηλεόρασης (http://programmes.stv.tv/the-hour/wine/109638-wine-expert-tells-us-to-chill/) τρία Pinot Noirs. Τα κρασιά αυτής της εβδομάδας αντιπροσωπεύουν τρία διαφορετικά στυλ του Pinot, και προέρχονται από την κοιλάδα του Λίγηρα, την Βουργουνδία και την Βικτώρια της Αυστραλίας. Συζητούν επίσης την θερμοκρασία σερβιρίσματος των κόκκινων κρασιών και απορρίπτουν τον μυθο ότι η "θερμοκρασία δωματίου" είναι ότι καλύτερο γιά τα κόκκινα κρασιά....


Για  να το δείτε το Video στον browser πατήστε εδώ


Απολαύστε έναν ειδικό να ανατρέπει μύθους....

     

Εγγραφείτε στο Newsletter,

Εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο Newsletter, εγγραφείτε ΤΩΡΑ και θα λαμβάνετε κάθε μήνα το Newsletter του House of Wine με ενδιαφέροντα άρθρα, ειδήσεις, νέα από τον χώρο του οίνου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και τις ενδιαφέρουσες προσφορές μας γιά εκλεκτά κρασιά. Μπορείτε να σταματήσετε την εγγραφή σας όποτε το θελήσετε. Το House of Wine σέβεται την ιδιωτικότητά σας και ουδέποτε θα κοινοποιήσει στοιχεία σας σε οποιονδήποτε.

Εγγραφή


 
© 2009 houseofwine.gr. All Rights Reserved.