Τεύχος 4ο, Ιανουάριος 2010 
Σε αυτό το τεύχος
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές του Ιανουαρίου θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προιόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Εκπτώσεις της Εβδομάδας, μιά νέα κατηγορία στην πρώτη σελίδα μας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
 
Παράδοση ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ!

Τώρα παραδίδουμε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ!
Ενα ξαφνικό δείπνο στο σπίτι, μιά επίσκεψη σε φίλους... φροντίζουμε να έχετε τα κρασιά που χρειάζεστε έγκαιρα...

Μάθετε πως.

Ολες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 150 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερων χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.

Κρασιά της Νότιας Αφρικής

Εχουμε πρόσφατα εμπλουτίσει την συλλογή των Νοτιοαφρικάνικων κρασιών μας  με νέα, εξαιρετικά κρασιά, που θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο. Κύριο χαρακτηριστικό τους, η απίστευτη τιμή τους, σε σχέση με την εξαιρετική ποιότητα και απόλαυση που προσφέρουν.

Για να γνωρίσετε αυτά τα εξαιρετικά κρασιά, έχουμε μιά πρόταση για 3 ερυθρά με διαφορετικό στυλ το καθένα, που πιστευουμε ότι αξίζει να τα δοκιμάσετε...

Μάθετε περισσότερα...

House of Wine Club

House of Wine Club: Ενα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε...

Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.

Θ. Λέλεκας   Κάτω από την διεύθυνση του γνωστού Δημοσιογράφου  Οίνου Θόδωρου Λέλεκα, το How CLUB φιλoδοξεί
να αποτελέσει μιά ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινοφίλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, συνδέσμους (links) σε αξιόλογα sites, προτάσεις βιβλίων, ευκαιρίες αγορών, ειδικές προσφορές μόνο για τα μέλη του Wine Club, τακτικές γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα παρακάτω ή που θα προκύψουν από δικές σας προτάσεις, και στις οποίες είμαστε πάντοτε ανοικτοί να ακούσουμε και να υιοθετήσουμε.

Γνωρίστε το... και δεν θα χάσετε!

Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine αρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

  
ΟΙΝΟλόγιο 
Ο Θόδωρος Λέλεκας μας ταξιδεύει με τα άρθρα του στο κόσμο του κρασιού
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
  
Τα εν Οίκω... εν δήμω 
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις... διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα...
  
Αρθρα απο σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
 
Οι σελίδες του Tom Cannavan

Tom CannavanΤο House of Wine εξασφάλισε την αναδημοσίευση άρθων του παγκόσμια γνωστού οινολόγου Tom Cannavan. Οι ιστοσελίδες wine-pages.com δέχονται πάνω από 400.000 επισκέπτες τον μήνα και είναι σήμερα ένα από τα δημοφιλέστερα sites  οίνου στον κόσμο.

Εκδηλώσεις

Παρακολουθείστε τις εκδηλώσεις σχετικές με τον Οίνο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Παρακολουθείστε επίσης τις εκδηλώσεις που οργανώνουν τόσο το House of Wine για πελάτες και φίλους, όσο και το HOW Club για τα μέλη του.

Μετά την τόσο πετυχημένη "Πρόβα Χριστουγέννων" ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εκδήλωσή μας... και αυτή το ίδιο (ίσως και περισσότερο) πρωτότυπη από την "Πρόβα Χριστουγέννων"... παρακολουθείτε λοιπόν τις αντίστοιχες σελίδες μας.

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με εσάς και το House of Wine, ή σχετικό με το ενδιαφέρον σας για τον οίνο και τα προιόντα μας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας, να σας ακούσουμε, να βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε.
Αν δυσκολεύεστε με την παραγγελία σας, τηλεφωνείστε μας, θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας και θα κάνουμε μαζί την παραγγελία για λογαριασμό σας

Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)

  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση απο κινητό ή σταθερό)

  • Fax: 210-6743208

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 εώς τις 18:00.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εκτός των παραπάνω ωρών παρακαλούμε καλέστε, αφήστε το μήνυμά σας και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Live Chat Οταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.

House of Wine
Ιθώμης 26
152 31, Χαλάνδρι

Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προιόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
 
Προηγούμενα τεύχη

Newsletter Οκτωβρίου 2009 

Newsletter Νοεμβρίου 2009 

Newsletter Δεκεμβρίου 2009 

Τα κρασιά του Club
Club Wines
Κάποια κρασιά έχουν αυτό το "κάτι", που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Είναι πολύπλοκα, εκλεκτά, και σίγουρα δεν είναι... της σειράς. Στα Club Wines λοιπόν θα βρείτε αυτά τα λευκά, ροζέ ή ερυθρά κρασιά, από τον Ελληνικό αλλά και από τον διεθνή αμπελώνα, που προορίζονται συγκεριμένα για τα μέλη του House of Wine Club. Εμείς τα επιλέξαμε και σας τα προσφέρουμε στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς. Εσείς έχετε μόνο μία υποχρέωση: να τα απολαύσετε!

Μάθετε περισσότερα...

 
Αγαπητοί Φίλοι,

Το πρώτο Newsletter του νέου χρόνου είναι πραγματικότητα... όπως και ο πρώτος Νέος Χρόνος του House of Wine.

Μαζί με το γεγονός ότι το House of Wine μπήκε ήδη πιά στον τέταρτο μήνα λειτουργίας του...

Να σας εκφράσουμε λοιπόν, πρώτα από όλα, τις ευχές μας για ένα εποικοδομητικό νέο χρόνο, που είθε να φέρει σε όλους ευημερία, χαρά, ευτυχία και -το κυριότερο την ώρα αυτή- ΕΛΠΙΔΑ....

Στη συνέχεια, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Για τον τρόπο πoυ αγκαλιάσατε την δύσκολη προσπάθεια του House of Wine, για την συνεχιζόμενη και εντεινόμενη υποστήριξή σας και ακόμη περισσότερο για την άποψη που έχετε για το House of Wine και τη προσπάθεια όλων μας. Γιατί τώρα ξέρουμε, δεν υποθέτουμε πιά. Μας απαντήσατε στην έρευνα που ξεκινήσαμε πριν από λίγο καιρο και ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2009 και πλέον γνωρίζουμε ότι με συντριπτικά ποσοστά επικροτείτε αυτή τη προσπάθεια και βάζετε το House of Wine στη κορυφή των επιλογών σας στην αγορά οίνου και ποτών μέσω internet.. και όχι μόνο

Σε αυτό λοιπόν το πρώτο Newsletter του 2010 θα βρείτε:

- Μιά πρώτη ανάλυση των αποτελεσμάτων του πρώτου σκέλους της διπλής έρευνας μας γιά την άποψή σας γιά το House of Wine, αλλά και γιά την αγορά του Οίνου γενικότερα.

- Τις προτάσεις μας του Ιανουαρίου, με ένα εξαιρετικό Moscato d'Asti και με τα κρασιά του κτήματος Λαντίδη

- Τους "Πρωταθλητές" του τελευταίου τριμήνου του 2009, τα κρασιά δηλαδή που εσείς, οι πελάτες μας, αναδείξατε και κατατάξατε με τις αγορές σας...

- Την προ-ανακοίνωση της πρώτης μας εκδήλωσης του 2010: Του πρώτου πραγματικού Wine & Cheese pairing, του ταιριάσματος δηλαδή κρασιών και τυριών, στον καλύτερο και πιό εξειδικευμένο χώρο που υπάρχει σήμερα στην Αθήνα. Και για να ...αποφύγετε να βρεθείτε σε λίστα αναμονής, όπως έγινε με πάρα πολλούς φίλους στην "Πρόβα Χριστουγέννων", την προηγούμενη εκδήλωσή μας... σπεύσετε να δηλώστε συμμετοχή! Μέσα στον Ιανουάριο θα έχουμε έτοιμο και το πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας για το πρώτο τετράμηνο του 2010, ώστε να προετοιμάζεστε για ότι πρόκειται να έλθει. Σας υποσχόμαστε ότι ...δεν θα απογοητευτείτε!

- Τέλος θα βρείτε να ξεχειλίζει η διάθεσή μας να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε η σχέση σας με το House of Wine να εδραιωθεί διαχρονικά, μέσα από την προσφορά ενημέρωσης, γνώσης, εκδηλώσεων, αλλά κυρίως απόλαυσης μέσω των πάντα εκλεκτών κρασιών και ποτών που διακινούμε.


House of Wine

Μια ματιά στα αποτελέσματα της έρευνας
Ζητήσαμε να μας πείτε την γνώμη σας...

Και μας την είπατε. Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα, περισσότεροι από 500 πελάτες ή επισκέπτες του House of Wine απάντησαν πρόθυμα στις δύο έρευνες που σας ζητήσαμε να συμμετάσχετε: Η πρώτη αφορούσε στην γνώμη σας σχετικά με το House of Wine, τι κάνουμε σωστά, τί λάθος, που πρέπει να βελτιωθούμε, τι θα θέλατε να δείτε από εμάς, πως μας συγκρίνετε με άλλους...

Η δεύτερη αφορούσε στις συνήθειές σας σχετικά με το κρασί... για να καταλάβουμε πως βλέπετε το κρασί γενικότερα, ποιό το προφίλ σας σαν καταναλωτές κρασιού.

Και οι δύο βρίσκονται σε φάση ανάλυσης των αποτελεσμάτων... αλλά δεν μπορούμε να μην σας ανακοινώσουμε κάποια από τα ευρήματα... ειδικά αυτά που αφορούν στην άποψή σας σχετικά με το House of Wine.

Είναι αλήθεια ότι, από γράμματά σας, emails, σχόλια που αφήνατε στο Site, περιμέναμε ότι η γνώμη σας θα ήταν θετική... αλλά οτι θα ήταν ΤΟΣΟ θετική, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε! Και θέλαμε να είστε οι πρώτοι που θα το μαθαίνατε!

Δεν θα σας απασχολήσουμε στο Newsletter με πολλά στοιχεία, απλά θα σας πούμε ότι το 97%(!) όσων απάντησατε (υπενθυμίζουμε ότι η έρευνα ήταν ανώνυμη) μας θεωρείτε καλύτερους ή πολύ καλύτερους σε όλους τους τομείς από τους ανταγωνιστές μας... και  γι' αυτό σας ευχαριστούμε θερμά! Γιατί η επιτυχία μιας προσπάθειας που έγινε με πάθος και πολύ κόπο, ανταμοίβεται ΜΟΝΟ με την αναγνώριση αυτών προς τους οποίους απευθύνεται...

Θα θέλαμε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο  που δημοσιεύεται στο House of Wine.
Οι Πρωταθλητές!

Και σε αυτή την περίπτωση, ΕΣΕΙΣ εκφράσατε την άποψή σας, τις προτιμήσεις σας... Οχι μέσα από κάποια έρευνα, αλλά μέσα από τις αγορές σας κρασιών από το House of Wine. Και επειδή πολλές φορές έχουμε πει ότι το καλύτερο κρασί είναι αυτό που ...σας αρέσει, φτιάξαμε μιά νέα κατηγορία:

Τους δικούς σας Πρωταθλητές.

Εκεί θα βρίσκετε τους Πρωταθλητές κάθε τριμήνου. Τα κρασιά που ήρθαν πρώτα σε πωλήσεις. Εκεί θα δείτε την αυθεντική γνώμη των πελατών του House of Wine.

Γνωρίστε λοιπόν του Πρωταθλητές του τελευταίου τριμήνου του 2009.
 
Οι προτάσεις του Ιανουαρίου 
Ενα σπάνιο Moscato d'Asti

Με τι  ταιριάζει ένα κρασί;

Το πρώτο που θα σας έρθει στο μυαλό, είναι ασφαλώς... φαγητό. Το κρασί ταιριάζει με κάποιο φαγητό, τα κόκκινα με κρέατα, τα λευκά με το ψάρι, κλπ. κλπ. Αν τώρα είστε και λίγο ... ψαγμένοι, θα σκεφθείτε το τυρί, κάποιο γλυκό, φρούτα... πάντως, το κρασί θεωρείται ότι ταιριάζει με κάτι που τρώγεται.


Οχι πάντα... και -κυρίως- όχι μόνο!

Γιατί υπάρχουν κρασιά που μπορεί να ταιριάξουν με πράγματα πέρα από το φαγητό. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά υπάρχουν κάποια ελάχιστα κρασιά, που ταιριάζουν με ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, με ένα χειμωνιάτικο, κρύο και βροχερό απόγευμα δίπλα στο τζάκι... με την απόλαυση του αυγουστιάτικου φεγγαριού στην βεράντα κάποιου σπιτιού στις Κυκλαδες, με το δροσερό βραδυνό αεράκι δίπλα στην ακροθαλασιά... Κρασιά που μπορούν να συνοδεύσουν μια "ειδική" μας στιγμή, μια ιδιαίτερη ώρα, μια ευχάριστη διάθεση... που ταιριάζουν με συναισθήματα, ψυχικές καταστάσεις, που ενισχύουν την ευφορία μιας ευχάριστης ώρας.

Ενα τέτοιο, "ειδικό" κρασί είναι και το Moscato d'Asti του Marco Negri. Μόνο από το House of Wine.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για οξύτητες, γεύσεις, διακριτικά αρώματα, γνήσια ιταλική κομψότητα... δεν θα γράψουμε τίποτα από όλα αυτά. Δεν θα σας πούμε καν με τι ταιριάζει.

Απλά, θα σας ζητήσουμε να το δοκιμάσετε. Και πιστεύουμε ότι τότε θα καταλάβετε τον ενθουσιασμό μας γι' αυτό το ιδιαίτερο κρασί.

Εννέα κρασιά από το Κτήμα Λαντίδη

 


"Το Αγιωργίτικο "επεμβαίνει" στο Μπορντωλέζικο χαρμάνι του Cabernet Sauvignon και του Merlot..."
"Όταν το Αγιωργίτικο συναντάει το Cabernet Sauvignon, τότε το "ντουέτο" έχει όλα τα φόντα να είναι ποιοτικό. Η ποικιλία της Πελοποννήσου βάζει όλη της την τσαχπινιά και την φιλικότητά της, ενώ η βασίλισσα του Μπορντώ καταθέτει τη σοβαρότητα, την αυστηρότητα, και την πολυπλοκότητά της...."
"Ένα εξαιρετικό Merlot με κομψή, φινετσάτη γεύση που καθρεφτίζει αυθεντικά την πληθωρική αρωματικότητα της ποικιλίας...."


Αυτές είναι μερικές από τις περιγραφές των κρασιών του κτήματος Λαντίδη... Εννέα εκλεκτά κρασιά της Νεμέας, φτιαγμένα με τόλμη, με μεράκι. Είτε αποτελέσματα πολύχρονου πειραματισμού στην ανάμιξη ελληνικών και ξένων ποικιλιών, είτε ξεχωριστά μονοποικιλιακά, τα κρασιά του κτήματος Λαντίδη θα σας δώσουν αυθεντικά τις γεύσεις της Νεμέας ειδωμένες με το μάτι αλλά και το κέφι ενός σύγχρονου, τολμηρού παραγωγού...

Μάθετε περισσότερα...

Wine & Cheese pairing... μείνετε συντονισμένοι!

Όσο κι αν διαβάσουμε, ακούσουμε, συζητήσουμε ή ενημερωθούμε για το κρασί, τίποτα δεν μας φέρνει πιο κοντά του από μία ζωντανή δοκιμή.

Η εμπειρία της χρονιάς που φεύγει έδειξε ότι οι θέσεις σε κάθε οινική εκδήλωση που διοργανώσαμε έγιναν ανάρπαστες, οπότε είναι λογικό οι εκδηλώσεις να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τη νέα χρονιά. Εμείς από τη μεριά μας, στο House of Wine Club, σας υποσχόμαστε πληθώρα ευκαιριών για να αποκτήσετε αξέχαστες οινικές εμπειρίες κοντά μας, και μάλιστα σε τακτική βάση.

Ανταποκρινόμενοι στις δικές σας επιθυμίες, προγραμματίζουμε ήδη γευσιγνωστικά δείπνα, παρουσιάσεις παραγωγών, συνδυασμούς του κρασιού με τα πιο απρόσμενα και πρωτότυπα στοιχεία του σημερινού lifestyle, εκδρομές και επισκέψεις σε οινοποιεία της Ελλάδας, ταξίδια στις γνωστότερες οινοπαραγωγικές ζώνες του διεθνούς οινικού άτλαντα, και άλλα πολλά. Και σας υποσχόμαστε ότι, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, θα έχετε στα χέρια σας το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων του House of Wine γιά το πρώτο τετράμηνο του 2010...

Αλλά... τι θα άξιζε ένα καλό γεύμα χωρίς το τέλειο... ορεκτικό?

Για να ανοίξει λοιπόν η όρεξη για εκδηλώσεις, έχουμε εδώ την ανακοίνωση της πρώτης μας γευσιγνωστικής δοκιμής για το 2010:

Cheese & Wine pairing, το "πάντρεμα" κρασιού και τυριών, Σε ένα χώρο που φημίζεται για την ποικιλία τυριών που διαθέτει και την τεράστια εξειδίκευσή του σε αυτά, στο εστιατόριο Milos του Hilton Αθηνών, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 και με ελεύθερη προσέλευση από 1:00μμ έως 4:00μμ, θα ζήσουμε μαζί με τα μελη του HOW Club, με τους πελάτες και με τους φίλους του House of Wine μιά αξέχαστη εμπειρία οινογνωσίας και γευσιγνωσίας, μαζί με σπάνια τυριά από την Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ελλάδα... σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον με προσωπική ξενάγηση στα τυριά, τα κρασιά και τους συνδυασμούς τους κλπ. κλπ...

Αλλά μην πούμε περισσότερα εδώ. Ήδη οριστικοποιούμε τις τελευταίες λεπτομέρειες (είναι πάρα πολλές και ...ο διάβολος -ως γνωστόν-  βρίσκεται στις λεπτομέρειες!), επεξεργαζόμαστε την τελική λίστα των τυριών και των κρασιών. κλπ. κλπ. Στην σχετική σελίδα των εκδηλώσεων του House of Wine θα βρείτε τις πρώτες ανακοινώσεις, αλλά και την φόρμα προεγγραφής σας...

Μάθετε περισσότερα...

Κάποιες... υπερβολές, ίσως;

 
Υπερβολές? Ασφαλώς... και στον χώρο του οίνου υπάρχουν οι υπερβολές. Και είναι ενδιαφέρον να δούμε κάποιες από αυτές.
Η πρώτη και καλύτερη: Αν ψάχνετε να βρήτε το πιό ακριβό ανοιχτήρι κρασιού... η έρευνά σας σταματά σίγουρα εδώ.
Γιατί θα σας πούμε ότι τα ανοιχτήρια της Sveid συντίθενται από 52 κομμάτια, όλα από τιτάνιο (!), με τον βασικό του μοχλό φτιαγμένο από χρυσό 18 καρατίων. Αν θέλετε, βέβαια, μπορεί να είναι και από πλατίνα. Το σύνολο σας παραδίδεται μέσα σε ένα εκπληκτικό κουτί. Τι θα πληρώσετε; Μα... μόνο 71,000$ (χωρίς το χρυσό μοχλό, βέβαια). Kαι... μην τρέξετε να παραγγείλετε, δυστυχώς, δεν διατίθεται από το House of Wine....
Η δεύτερη υπερβολή αφορά ασφαλώς την σαμπάνια... γιατί η "καλή" σαμπάνια πρέπει να πίνεται σε "καλά" ποτήρια. Πόσο "καλά"; Όσο τα ποτήρια που σχεδίασε ο John Calleija: Διακοσμημένα με 1700 διαμάντια -λευκά και ρόζ- σκαλίστηκαν με το χέρι από ένα ξευγάρι 8 κιλών μονομπλόκ κρυστάλλων quartz!
Το κόστος τους: κάτι λιγότερο από... 400.000$. Και σίγουρα έχετε ήδη καταλάβει ότι, ούτε αυτά -δυστυχώς- υπάρχουν σε stock στο House of Wine. Παραγγελίες πάντως, δεχόμαστε...
Τέλος, η τρίτη υπερβολή αφορά στο περιεχόμενο των προηγούμενων ποτηριών, που θα πρέπει να είναι αντάξιό τους: Γι΄αυτό και η σαμπάνια Shipwrecked Heidsieck του 1907 κοστίζει 275.000$. Και μάλλον ...τα αξίζει, γιατί έκανε
κάτι λιγότερο από 100 χρόνια να φτάσει στον προορισμό της. Παραγγελία της βασιλικής οικογένειας της Ρωσίας, βυθίστηκε μαζί με το πλοίο που την μετέφερε το 1917, για να ανασυρθούν 200 φιάλες το 1997. Σήμερα πωλείται στο Ritz-Carlton της Μόσχας.

Θα παρατηρήσατε ότι εδώ δεν κάνουμε χιούμορ... γιατί θα θέλαμε, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να πιούμε ένα ποτήρι από αυτή την σαμπάνια του 1907! Γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε!
 
Εγγραφείτε στο Newsletter
Εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο Newsletter, εγγραφείτε ΤΩΡΑ και θα λαμβάνετε κάθε μήνα το Newsletter του House of Wine με ενδιαφέροντα άρθρα, ειδήσεις, νέα από τον χώρο του οίνου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και τις ενδιαφέρουσες προσφορές μας για εκλεκτά κρασιά. Μπορείτε να σταματήσετε την εγγραφή σας όποτε το θελήσετε. ΤοHouse of Wine σέβεται την ιδιωτικότητά σας και ουδέποτε θα κοινοποιήσει στοιχεία σας σε οποιονδήποτε.