Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
 
Τεύχος 11ο, Αύγουστος 2010
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Ο Θόδωρος Λέλεκας δοκιμάζει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύει τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Τώρα, δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
 
Τα δικά μας
Η Προσφορά της Πέμπτης...
Τώρα, κάθε Πέμπτη, με ένα ειδικό email σε όσους φίλους επιθυμούν να το λαμβάνουν, θα προσφέρουμε τουλάχιστον ένα κρασί σε ειδική τιμή, μόνο για τους εγγεγραμμένους φίλους μας.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτό το email της προσφοράς μας, δηλώστε το ενημερώνοντας το προφίλ σας! Είναι εύκολο! Από οποιοδήποτε email  πατήστε τον σύνδεσμο [Ενημερώστε το προφιλ σας] , και όταν εμφανιστεί η φόρμα του προφίλ σας, επιλέξτε Ναι στο αντίστοιχο πεδίο, και στην συνέχεια πατείστε το πλήκτρο [Ενημέρωση Προφίλ]
Γραφτείτε ΤΩΡΑ και θα λάβετε την πρώτη προσφορά μας την επόμενη Πέμπτη!

Γρήγορη Επιλογή...
Δεν έχετε το χρόνο να δείτε τις 1000+ ετικέτες του House of Wine; Επιλέξτε τη Γρήγορη Επιλογή και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τη καλύτερη αγορά! Εύκολα, απλά, γρήγορα...
Μάθετε περισσότερα...

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την οινοποίηση, την παλαίωση, την ιστορία... μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερων χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας...


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter... έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club

House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε...

Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.

Θ. Λέλεκας  Κάτω από την διεύθυνση του γνωστού Δημοσιογράφου  Οίνου Θόδωρου Λέλεκα, το How CLUB φιλoδοξεί
να αποτελέσει μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφiλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, συνδέσμους (links) σε αξιόλογα sites, προτάσεις βιβλίων, ευκαιρίες αγορών, ειδικές προσφορές μόνο για τα μέλη του Wine Club, τακτικές γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα παρακάτω ή που θα προκύψουν από δικές σας προτάσεις, και στις οποίες είμαστε πάντοτε ανοικτοί να ακούσουμε και να υιοθετήσουμε.

Γνωρίστε το... και δεν θα χάσετε!

 
Τα κρασιά του Club
Club Wines
Κάποια κρασιά έχουν αυτό το "κάτι", που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Είναι πολύπλοκα, εκλεκτά, και σίγουρα δεν είναι... της σειράς. Στα Club Wines λοιπόν θα βρείτε αυτά τα λευκά, ροζέ ή ερυθρά κρασιά, από τον Ελληνικό αλλά και από τον διεθνή αμπελώνα, που προορίζονται συγκεkριμένα για τα μέλη του House of Wine Club. Εμείς τα επιλέξαμε και σας τα προσφέρουμε στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς. Εσείς έχετε μόνο μία υποχρέωση: να τα απολαύσετε!

Μάθετε περισσότερα...

 
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές του Ιουλίου θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
 
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

 
ΟΙΝΟλόγιο
Ο Θόδωρος Λέλεκας μας ταξιδεύει με τα άρθρα του στο κόσμο του κρασιού
 
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
 
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις... διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα...
 
Αρθρα απο σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
 
Εκδηλώσεις

Παρακολουθείστε  τις εκδηλώσεις που οργανώνουν τόσο το House of Wine για πελάτες και φίλους, όσο και το HOW Club για τα μέλη του.

Ανταποκρινόμενοι στις δικές σας επιθυμίες, προγραμματίζουμε ήδη γευσιγνωστικά δείπνα, παρουσιάσεις παραγωγών, συνδυασμούς του κρασιού με τα πιο απρόσμενα και πρωτότυπα στοιχεία του σημερινού lifestyle, εκδρομές και επισκέψεις σε οινοποιεία της Ελλάδας, ταξίδια στις γνωστότερες οινοπαραγωγικές ζώνες του διεθνούς οινικού άτλαντα, και άλλα πολλά.

Μετά την τόσο πετυχημένη "Πρόβα Χριστουγέννων" ακολουθησε η γευσιγνωσία κρασιών με τυριά στο Wine&Cheese Pairing στο εστιατόριο Milos στο Hilton... παρακολουθείτε λοιπόν τις αντίστοιχες σελίδες μας.

 
Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με εσάς και το House of Wine, ή σχετικό με το ενδιαφέρον σας για τον οίνο και τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας, να σας ακούσουμε, να βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε.
Αν δυσκολεύεστε με την παραγγελία σας, τηλεφωνείστε μας, θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας και θα κάνουμε μαζί την παραγγελία για λογαριασμό σας

Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εκτός των παραπάνω ωρών παρακαλούμε καλέστε, αφήστε το μήνυμά σας και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
 
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
 
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Newsletter Οκτωβρίου 2009
Newsletter Νοεμβρίου 2009
Newsletter Δεκεμβρίου 2010
Newsletter Ιανουαρίου 2010 
Newsletter Φεβρουαρίου 2010 
Newsletter Μαρτίου 2010 
Newsletter Απριλίου 2010 
Newsletter Μαίου 2010 
Newsletter Ιουνίου 2010 
Newsletter Ιουλίου 2010 
 
Αγαπητοί Φίλοι,

Aυγουστιάτικο φεγγάρι.. Το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου, το φεγγάρι των διακοπών. Οι περισσότεροι από εσάς, όταν φτάσει αυτό το Newsletter στο γραμματοκιβώτιό σας, θα βρίσκεστε ήδη σε διακοπές.

Αυγουστιάτικο φεγγάρι… ρεμβάζοντας στην ακροθαλασσιά, μόνοι ή με καλή παρέα, σε σπίτια εξοχικά με μουσικές ταιριαστές, σε νησιά ή ορεινά χωριά, στο σκάφος σε απόμακρους κολπίσκους, όπου κι’ αν βρίσκεστε θα το έχετε συντροφιά και αυτό θα έχει συντροφιά εσάς και το καλύτερο μπουκάλι κρασί, που απαιτείται για την περίσταση. Μακριά από όλους και όλα που μας ταλανίζουν στην καθημερινότητά μας, ανέμελοι και ξέγνοιαστοι, αφημένοι στις ομορφιές της φύσης, και των γεύσεων.

Έτσι λοιπόν, για να διαφοροποιήσουμε τις συνήθειες και τα πρέπει της πόλης, έτσι απλά θα αποδεχτούμε -για αυτό το διάστημα των αυγουστιάτικων διακοπών- την -προσωρινή είπαμε!- αλλά ολοκληρωτική ήττα των απανταχού φίλων του καλού, εμφιαλωμένου κρασιού: τον θρίαμβο της "κλασσικής" ρετσίνας σαν συνιστώσα του καλοκαιρινού τετράπτυχου "Ταβερνάκι, αθερίνα, χωριάτικη, ρετσίνα"

Και για να πάρουμε το αίμα μας πίσω, συνιστούμε αμέσως μετά δύο εκλεκτά κρασιά, που υλοποιούν μιά σύγχρονη έκφραση της ρετσίνας, ακριβώς όπως την θέλουν οι οινόφιλοι.

Ανάμεσα στα νέα κρασιά αυτού του μήνα, ξεχωρίζουν τα κρασιά των κτημάτων Παύλου και Νεραντζή. Θα επανέλθουμε σε αυτά τον Σεπτέμβρη... αλλά προς το παρόν, δοκιμάστε τα "καλοκαιρινά" τους λευκά και ροζέ.

Και για τους φίλους των ποτών και ιδιαίτερα των cocktails, να πούμε ότι έχουν πλέον τον ...βασιλιά τους! Και μάλιστα εστεμμένο στην Αθήνα! Είναι ο Erik Lorincz, bartender στο Bar "The Connaught" του Λονδίνου!

Και πάλι λοιπόν ευχόμαστε -αν έχετε ήδη ξεκινήσει τις διακοπές σας- να περάσετε καλά, χαρούμενα και ξέγνοιαστα. Και μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να κάνουμε την αναμονή σας πολύ πιο ευχάριστη, παραδίδοντας τα κρασιά και τα ποτά των διακοπών σας οπουδήποτε στην Ελλάδα!

Αφήσαμε μιά κατηγορία φίλων τελευταία... Αυτούς που έκαναν τις διακοπές τους τον Ιούλιο, και τώρα, μέσα στον καυτό Αύγουστο, βρίσκονται πίσω στην δουλειά. Αλλά και αυτοί μπορούν να δουν το Αυγουστιάτικο φεγγάρι από την βεράντα τους, το μπαλκόνι τους ή τον κήπο τους στην καυτή πόλη, παρέα με ένα καλό, παγωμένο κρασί από το House of Wine. Γιατί το  House of Wine βρίσκεται πάντα εκεί που βρίσκεστε και εσείς!

House of Wine

 
   
Ένα καλοκαιρινό τετράπτυχο κοινό σε κάθε νησί, παραλία, μεσημέρι-βράδυ. Αποτελεί πιά αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής κουλτούρας των διακοπών, εξάγεται και αυτό σαν τουριστική υπόσχεση, μαζί με τον mousaka, παρέα με την Greek Salad (κοινώς χωριάτικη).

Greek retsina, λοιπόν... χύμα ρετσίνα, στο μικρό,
κοντόχοντρο κλασσικό ποτηράκι. Αυτή η  ρετσίνα που τόσες φορές έχει κατηγορηθεί ότι δυσφημίζει το ελληνικό κρασί, με το ρετσίνι να υπερκαλύπτει και να δολοφονεί κάθε γεύση η άρωμα του υπόβαθρου οίνου,... συνήθως απροσδιόριστης προέλευσης, αμφίβολης καθαρότητας, άγνωστης σύνθεσης και συστατικών.

Και όμως... ακόμα και όσοι έχουν δώσει μάχες για την προώθηση και την επικράτηση του ποιοτικού, εμφιαλωμένου κρασιού, εκεί, στο παραδοσιακό ταβερνάκι, με την ανεμελιά των καλοκαιρινών διακοπών, της παρέας, της ατημελησιάς, του ελληνικού "χύμα στο κύμα", η μάχη δείχνει απόλυτα χαμένη! Ακόμα και ο πιο φανατικός οινόφιλος και υποστηρικτής του εμφιαλωμένου, δύσκολα βλέπει να μπαίνει το ποτήρι με το μίσχο, δίπλα στην χωριάτικη και την αθερίνα, στο μεσημεριανό γεύμα με ένδυμα το... μαγιό. Και το ίδιο δύσκολα η φιάλη με το εμφιαλωμένο να αντικαθιστά το καραφάκι ή το κατρούτσο με τη ρετσίνα.

Δεν πειράζει... η ήττα είναι ευχάριστη. και αποδεικνύει, για μιά ακόμη φορά, ότι τίποτα δεν είναι αμέτοχο, ανεξάρτητο, ανεπηρέαστο. Αυτή η ταπεινή ρετσίνα στο καλοκαιρινό περιβάλλον των διακοπών και στις συνθήκες που περιγράψαμε, μετατρέπεται σε ...οινικό νέκταρ, η γεύση της αλλάζει, και το ρετσίνι με την πικράδα του και το άρωμά του ιδανικό συστατικό!
...και για να μην θεωρηθούμε εχθροί της ρετσίνας, εξηγούμε: Υπάρχουν κάποιες (δυστυχώς, όχι πολλές) εξαιρετικές οινοποιήσεις ρετσίνας. Ρετσίνας όπως θα έπρεπε να είναι, όπου το άρωμα και η γεύση της τυπικής ρετσίνας υπάρχουν, όχι καθ' υπερβολή, αλλά σε εκείνες τις αναλογίες που αναδεικνύουν αντί να κρύβουν τις γεύσεις και τα αρώματα του κρασιού.

Σαν παράδειγμα, σας παραθέτουμε δύο κρασιά όπου η ρετσίνα δίνει τον τόνο και τον χαρακτήρα. Δοκιμάστε τις, είτε είστε φίλοι της κλασσικής ρετσίνας, είτε εχθροί της... σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι!
Ρητινίτης Nobilis
Γαία Οινοποιητική
Μία ευγενής, σύγχρονη προσέγγιση στη Ρετσίνα. Οινοποιημένη με ιδιαίτερη προσοχή και με σεβασμό στην ιστορία της Ρετσίνας, η ετικέτα Ρητινίτης Nobilis θα συνοδεύσει κάθε τυπικό Ελληνικό μεζεδάκι, ξυπνώντας όμορφες μνήμες από ανέμελες στιγμές του παρελθόντος…
Μάθετε περισσότερα...

Το Δάκρυ του Πεύκου 2009
Κεχρής Στέλιος
Μία νέα προσέγγιση στη Ρετσίνα γι' αυτούς που την αγαπούν (και τη νοσταλγούν) αλλά όχι μόνο. Πρόκειται για ένα απολαυστικό λευκό κρασί βασισμένο στο Ασύρτικο περασμένο από βαρέλι και με μία διακριτική νότα ρετσινιού. Πίνεται ευχάριστα και συνοδεύει κάθε κλασσικό Ελληνικό μεζεδάκι που θα βρεθεί στο τραπέζι σας.
Μάθετε περισσότερα...

Γνωρίστε όλα τα κρασιά του κτήματος Νεραντζή..
Γνωρίστε όλα τα κρασιά του κτήματος Παύλου..

Νέες αφίξεις

Κτήμα Παύλου, Κτήμα Νεραντζή.... καλοκαιρινά ροζέ και λευκά.

 Και για τα δύο κτήματα, θα μιλήσουμε εκτενώς στο τεύχος του Σεπτεμβρίου, όπου μια νέα κατηγορία οινοποιείων θα παρουσιαστεί από το House of Wine.

Σήμερα, σαν ...πρόγευση, σας παρουσιάζουμε τα πολύ ενδιαφέροντα ροζέ και λευκά των δύο αυτών παραγωγών. Δοκιμάστε τα τώρα, και η πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια ...μετά τις διακοπές, τον Σεπτέμβρη.
CIRINON - Ροζέ 2009
Κτήμα Νεραντζή
Ένα ημίξηρο ροζέ από 100% Syrah, με έντονο, όμορφο τριανταφυλλένιο χρώμα, αρώματα πικάντικα, πιπεριού και μπαχαρικών, στόμα πιπεράτο με διακριτική γλυκύτητα και πολύ καλή οξύτητα, πίνεται πολύ ευχάριστα σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας ένα πλατώ τυριών ή αλλαντικών.
Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΠΠΑ Ρ11 - Λευκός 2009
Κτήμα Παύλου
Το Ρ11 παντρεύει με εξαιρετική τόλμη και μαεστρία τα "καλά" της λευκής οινοποίησης του Ξινόμαυρου με την χαρακτηριστική οξύτητα του Riesling. Με τα έντονα μεταλλικά αρώματα του Riesling να συμπληρώνονται ευχάριστα από τα φρουτώδη αρώματα του Ξινόμαυρου, την εξαιρετική οξύτητα και την καλή διάρκεια, είναι ένα γεμάτο κρασί που αξίζει να το δοκιμάσετε, ιδιαίτερα αν το συνδυάσετε με παχιά ψάρια όπως η πέστροφα, ο τόνος ή και με σούσι.
Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΠΠΑ Ρ35 - Ροζέ 2008
Κτήμα Παύλου
Χρώμα ροδί από το Ξινόμαυρο που προέρχεται, ενδιαφέρουσα μύτη με αρώματα καραμελωμένης ντομάτας αλλά και ανθικά αρώματα, εξαιρετική οξύτητα και ωριμότητα και την τυπική γεύση της ντομάτας των Ξινόμαυρων του Αμύνταιου, το Ρ35 είναι μια πολύ καλή πρόταση στο ροζέ κρασί, που συνδυάζεται σε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό περιβάλλον με όλα τα πιάτα με κόκκινη σάλτσα.
Μάθετε περισσότερα...
Γνωρίστε όλα τα κρασιά του κτήματος Νεραντζή..
Γνωρίστε όλα τα κρασιά του κτήματος Παύλου..

Θα ρωτήσετε φυσικά: "Θα έπρεπε;".

Αν είστε φίλος των ποτών, ή συχνός θαμώνας των bar, η απάντηση είναι "μάλλον". Αλλά... ποτέ δεν είναι αργά, και αυτό ακριβώς θα κάνουμε εδώ:
Θα σας πούμε λοιπόν ότι ο προαναφερόμενος Erik Lorincz, bartender στο Bar "The Connaught"  του Λονδίνου, είναι ο από τις 16 Ιουλίου 2010 ο επίσημος "Βασιλιάς" όλων των Bartenders του κόσμου για το 2010!

Ήρθε πρώτος στον ετήσιο διαγωνισμό "DIAGEO RESERVE WORLD CLASS 2010" της Diageo, της μεγαλύτερης εταιρείας ποτών στον κόσμο, που μάλιστα έγινε εδώ, στην Αθήνα, και του απονεμήθηκε ο τίτλος του "DIAGEO RESERVE WORLD CLASS Bartender of the Year". Ανάμεσα από 9000 bartenders που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, μόλις 24 -οι πιο ταλαντούχοι- αναδείχθηκαν από τους εθνικούς διαγωνισμούς και προκρίθηκαν και ήρθαν στην Αθήνα, για τους "τελικούς".

Για 4 μέρες διαγωνίζονταν κάτω από την κρίση των διεθνών κριτών Dale DeGroff, Salvatore Calabrese, Peter Dorelli, Gary Regan, Alberto Soria και Hidetsugu Ueno, όλων σημαντικών προσωπικοτήτων του κλάδου, χρησιμοποιώντας μιά σειρά από ποτά του Reserve portfolio της Diageo: Ketel One(R) vodka, Ciroc(R) vodka, Tanqueray(R) No. TEN(TM) gin, Don Julio(R) tequila, Zacapa(R) rum and Johnnie Walker(R) Gold Label(TM) και Blue Label(TM) Blended Scotch Whisky

Ο διαγωνισμός έγινε φέτος στην Αθήνα επειδή στον προηγούμενο, που είχε γίνει στο Λονδίνο, νικητής είχε αναδειχτεί ο Έλληνας Τέλης Παπαδόπουλος.

Και του χρόνου!
   

Το κρασί σας στις διακοπές.

 
Ασφαλώς και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βλέπουμε τα κουτιά του House of Wine με κρασιά και ποτά να σας συνοδεύουν στις διακοπές σας!

Και είναι αλήθεια ότι πάρα πολλές από τις παραγγελίες του Ιουλίου αφορούσαν κρασιά που θα συνόδευαν τους φίλους μας στην εξοχή: Οινικές προμήθειες για πιο ευχάριστες διακοπές!

Αλλά... γνωρίζετε ασφαλώς ότι δεν είναι απαραίτητο να μπαίνετε ΕΣΕΙΣ στον κόπο της μεταφοράς... ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τις προμήθειές σας και για την εξοχή, γιατί γνωρίζετε ότι παραδίδουμε κρασιά και ποτά, ακόμα και τον Αύγουστο, σε κάθε μέρος της Ελλάδας - πόλη, χωριό, παραλία... ακόμα και σε λιμάνι που θα "δέσει" το σκάφος σας θα βρείτε τα κρασιά και τα ποτά που παραγγείλατε να σας περιμένουν! Γιατί στόχος του House of Wine είναι να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη, παραδίδοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ γρήγορα, στην ώρα τους και στην πόρτα σας, ακόμα και στην ...εξοχική σας πόρτα!


Καλές διακοπές, λοιπόν!
   
Από το κτήμα Κυρ-Γιάννη  μαθαίνουμε ότι τον Ιούλιο του 2010 θα λανσαριστεί και η Λευκή Παράγκα.

Η Λευκή Παράγκα είναι διαθέσιμη εδώ και αρκετά χρόνια στις αγορές του εξωτερικού, όμως φέτος αποφασίστηκε να λανσαριστεί και στην Ελληνική αγορά. Η Παράγκα γίνεται από την ποικιλία Ορεινός Ροδίτης που καλλιεργείται στα αμμώδη εδάφη του Αμυνταίου. Ο Γιάννης Μπουτάρης προέτρεψε εδώ και μια δεκαετία τους αμπελουργούς του Αμυνταίου να καλλιεργήσουν Ροδίτη και σήμερα η συνολική έκταση φτάνει τα 200 στρέμματα.
Τα εδάφη των αμπελώνων είναι αμμώδη και συμβάλλουν στην παραγωγή κρασιών με εξαιρετική φινέτσα και πλούσιο άρωμα. Το μικροκλίμα χαρακτηρίζεται από κρύους
χειμώνες και ζεστά καλοκαίρια, που όμως γίνεται ηπιότερο από την παρουσία των τεσσάρων λιμνών, ευνοώντας την καλλιέργεια λευκών ποικιλιών. Η Λευκή Παράγκα, όπως υπόσχονται από το κτήμα Κυρ-Γιάννη, είναι ένα κρασί με κίτρινο χρώμα και ανταύγειες άχυρου, τραγανό, φρέσκο με νότες λεμονιού και φλοιών εσπεριδοειδών στη μύτη, εξαιρετική οξύτητα και όμορφο στρογγυλό τελείωμα.

Αν το ψάξετε στους καταλόγους μας σήμερα... δεν θα το βρείτε! Γιατί όταν οι παραγωγοί λένε Ιούλιο... μια μικρή παράταση μέχρι τον Αύγουστο είναι αποδεκτή!

Εσείς όμως ετοιμαστείτε... όταν γυρίσετε από τις διακοπές σας, ελπίζουμε ότι θα το βρείτε στα ηλεκτρονικά μας ράφια!
Εγγραφείτε στο Newsletter

Εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο Newsletter, εγγραφείτε ΤΩΡΑ και θα λαμβάνετε κάθε μήνα το Newsletter του House of Wine με ενδιαφέροντα άρθρα, ειδήσεις, νέα από τον χώρο του οίνου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και τις ενδιαφέρουσες προσφορές μας για εκλεκτά κρασιά. Μπορείτε να σταματήσετε την εγγραφή σας όποτε το θελήσετε. Το House of Wine σέβεται την ιδιωτικότητά σας και ουδέποτε θα κοινοποιήσει στοιχεία σας σε οποιονδήποτε.

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο