|
|
|
|
Ο Θόδωρος Λέλεκας δοκιμάζει
για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύει τις
γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos |
|
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα
της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί
υπάρχει video γευσιγνωσίας. |
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των
κρασιών μας |
|
|
|
Τα "Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα"
είναι η νέα κατηγορία του House of Wine. Σε αυτή εντάσσονται
μικρά αλλά εξαιρετικά οινοποιεία, άγνωστα στο ευρύ κοινό,
με κρασιά που αξίζει να τα γνωρίσετε!
|
Μάθετε περισσότερα...
|
|
|
|
Τώρα τα 1000+
κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο,
στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει"
του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε
όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να
to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple! |
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!
|
|
|
Απαντάμε στις ερωτήσεις
σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και
οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά
με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του,
τον τρύγο, την οινοποίηση, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι
τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε
μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε
προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή
μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί
στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του
House of Wine. |
|
|
Όλες οι εντός Αττικής
παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου
του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία
5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που
σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε
τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε
την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε
5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί
να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα. Εκτός Αττικής
επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών.
Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.
|
|
Βρείτε μας στο
Twitter και
στο
Facebook |
Τώρα θα μας βρείτε ΚΑΙ στο
Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι,
το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας
με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση |
|
|
House
of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι
σήμερα γνωρίσατε...
Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας-
HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά
σε όλα σχεδόν τα HOW
των ελλήνων οινοφίλων.
|
|
Κάτω από
την διεύθυνση του γνωστού Δημοσγράφου Οίνου
Θόδωρου Λέλεκα, το
How CLUB φιλoδοξεί |
να αποτελέσει μια ζωντανή και
δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό
«σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους
χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα
σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον
κόσμο, προτάσεις βιβλίων, ευκαιρίες αγορών,
ειδικές προσφορές μόνο για τα μέλη του Wine Club,
τακτικές γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα
που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα παρακάτω ή που θα προκύψουν
από δικές σας προτάσεις, και στις οποίες είμαστε πάντοτε
ανοικτοί να ακούσουμε και να υιοθετήσουμε. |
Γνωρίστε το... και δεν θα χάσετε!
|
|
|
Οι προσφορές του μήνα θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα
νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις
Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα
εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά. |
|
Διαβάστε στο House
of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους
του οίνου.
|
ΟΙΝΟλόγιο Ο Θόδωρος Λέλεκας μας ταξιδεύει
με τα άρθρα του στο κόσμο του κρασιού |
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι
οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of
Wine Club
|
Beer Point Η Χρυσούλα Κυριακοπούλου μας
μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
|
Τα εν Οίκω... εν δήμω Θέματα, προτάσεις,
ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και
αδέσμευτα. |
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους
του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
|
|
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις,
εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις
στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
|
|
Για γραπτή επικοινωνία,
συμπληρώστε την
Φόρμα Επικοινωνίας
Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε
να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
- Τηλεφωνικό Κέντρο:
801-111-WINE(9463)
(αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315
(για κλήση από κινητό ή σταθερό)
- Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα
έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
|
|
Όταν επισκέπτεσθε
τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να |
|
χρησιμοποιήσετε το Live help,
και να πάρετε βοήθεια μέσω
Chat
με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται
online. Και όπως θα
διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας
συνεργάτης μας είναι Online. |
|
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας,
τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση
των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας...
όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα
συνδεθείτε με το House of
Wine..
Αν δεν έχετε λογαριασμό στο
House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε
εδώ. |
|
|
Newsletter Ιανουαρίου 2011 |
Newsletter Φεβρουαρίου 2011 |
Newsletter Μαρτίου 2011 |
Newsletter Απριλίου 2011 |
Newsletter Μαίου 2011 |
|
|
|
|
Καλοκαίρι!
...και όλα αλλάζουν: Ρούχα, συνήθειες, φαγητά και βέβαια
τα κρασιά... Τα ποτά που πίνονται παγωμένα έχουν πια και
μέχρι τον Σεπτέμβριο την τιμητική τους.
Γι’ αυτό και εμείς στο House of Wine φροντίσαμε
-πριν έλθει για καλά το καλοκαίρι- να αναβαθμίσουμε σημαντικά
τις ιστοσελίδες μας σχετικά με τις μπύρες. Θα διαβάσετε
λεπτομέρειες στο άρθρο που ακολουθεί. Εδώ θα πούμε μόνο
ότι βρισκόμαστε στην αρχή, αλλά υποσχόμαστε στους χιλιάδες
φανατικούς φίλους της μπύρας ότι στις σελίδες μας για την
μπύρα θα βρουν ότι επιθυμούν, με κυριότερο ΟΛΕΣ τις μπύρες
συγκεντρωμένες, με όλες τους τις πληροφορίες, τις μεθόδους
αναζήτησης, τις προτάσεις... δηλαδή όσα βρίσκουν και για
το κρασί.
Όσον αφορά στα κρασιά, σας έχουμε προτάσεις για τα
καλοκαιρινά κελάρια, 3 τον αριθμό, ώστε
να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και βαλάντιο. Προτείνουμε δηλαδή
τα κρασιά που οποιοσδήποτε φίλος του οίνου θα πρέπει να
έχει στο σπίτι του για να αντιμετωπίσει κάθε ανάγκη. Μπορείτε
να διαλέξετε ένα κελάρι όπως έχει, με τα κρασιά που προτείνουμε,
ή κάποια άλλα από τις ποικιλίες που συνιστούμε.
Έχουμε επίσης κάνει ευκολότερη την αναζήτηση των
κρασιών των διαφόρων παραγωγών, που πιστεύουμε
ότι θα σας διευκολύνει. Δείτε την και περιμένουμε τις απόψεις
σας.
Ελπίζουμε το καλοκαίρι που έφτασε να μην κρύβει πολύ δυσάρεστες
εκπλήξεις, γιατί εκπλήξεις θα κρύβει! Μην ξεχνάμε όμως όλοι
εμείς οι φίλοι του κρασιού ότι ένα ποτήρι καλό κρασί (ίσως
και δύο) ηρεμεί, δίνει την σωστή διάσταση στα γεγονότα,
και βελτιώνει σημαντικά την ...όρασή μας, καθώς μας επιτρέπει
να βλέπουμε φως στο τούνελ... ακόμα και αν δεν υπάρχει!
Στην υγειά σας και καλό καλοκαίρι!
House of Wine
|
|
|
|
|
|
Μας το ζητήσατε... και επειδή εμείς δεν χαλάμε χατήρια,
σας ακούσαμε!
Και έτσι, για τους πάρα πολλούς
φίλους της καλής μπύρας, αναβαθμίσαμε τις
ιστοσελίδες μας για την μπύρα. Πρώτα απ'
όλα η μπύρα απέκτησε Κεντρική Σελίδα.
Οτιδήποτε σχετικό με την μπύρα ξεκινάει απο εδώ.
Αλλά και η επιλογή "Μπύρα" αναβαθμίστηκε στην γραμμή
του κεντρικού μας μενού, και βρίσκεται ακριβώς δίπλα
στην επιλογή "Οίνος".
Εμπλουτίζουμε και των
κατάλογο με τις μπύρες, ώστε να υπάρχουν όλες οι
μπύρες |
που κυκλοφορούν στη χώρα μας, Ελληνικές και ξένες,
ξανθές, κόκκινες, μαύρες, καστανόξανθες, μεγάλες,
μικρές, φθηνές, ακριβές, μπύρες για όλα τα γούστα
και τα βαλάντια, με τα γευσιγνωστικά τους σχόλια,
τις περιγραφές τους.... Έχουμε επίσης και
αξεσουάρ μπύρας, που θα αυξάνονται
καθημερινά, αλλά και αναζήτηση μιας μπύρας με όλους
τους τρόπους αναζήτησης που έχουμε στα κρασιά: Με
βάση την τιμή, το χρώμα, τον τύπο, τον παραγωγό,
την χώρα προέλευσης και όλους τους συνδυασμούς τους!
|
|
"...Μαζί θα μπούμε στο κόσμο τους και θα
ταξιδέψουμε στις δροσερές και φρέσκιες φυσαλίδες
τους. Θα ξεκινήσουμε από την αρχή από την παραγωγή
και θα εμβαθύνουμε στους διαφορετικούς τύπους και
στις πολλές καταγωγές. Θα αποκαλύψουμε τα μυστικά
απόλαυσης, το σωστό τρόπο σερβιρίσματος , το κατάλληλο
ποτήρι , την πρέπουσα θερμοκρασία , τα γαστρονομικά
φλερτ και παντρέματα. Έχουμε επιλέξει για να γίνει
αυτό τις καλύτερες αντιπροσώπους από τις αντίστοιχα
πιο σημαντικές χώρες παραγωγής...." μας καλωσορίζει
η Χρυσούλα Κυριακοπούλου, υπεύθυνη
για τον τομές της μπύρας στο House of Wine,
γνωστή Δημοσιογράφος και με μεγάλη εξειδίκευση και
εμπειρία στην Μπύρα, στην ειδική σελίδα "Beer
Point" |
του How Club, αφιερωμένη σε άρθρα
σχετικά με τις μπύρες.
Αλλά... τα πολλά
λόγια είναι φτώχια. Επισκεφθείτε την Κεντρική μας
σελίδα για τις μπύρες και δείτε μόνοι σας. Εμείς
σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε για την μπύρα ότι
και για το κρασί. |
Επισκεφθείτε την Κεντρική Σελίδα της Μπύρας |
Διαβάστε το καλωσόρισμα της Χρυσούλας Κυριακοπούλου
|
|
|
Οι προτάσεις του Μαίου |
|
|
|
Το καλοκαίρι, μαζί με τις ζέστες και την
αλλαγή στον τρόπο της ζωής μας, φέρνει και
την αλλαγή στο καθημερινό μας κελάρι. Τα
κρασιά του καλοκαιριού ασφαλώς διαφέρουν
από αυτά του χειμώνα: Τα λευκά, δροσερά
κρασιά υπερισχύουν των ερυθρών, ο ρόλος
των ροζέ ενισχύεται, τόσο σαν "υποκατάστατα"
σε ορισμένες περιπτώσεις των ερυθρών, όσο
και αυθύπαρκτα.
Σας προτείνουμε
λοιπόν το «καθημερινό» σας καλοκαιρινό κελάρι
σε 3 «εκδόσεις»: Μόλις 16 κρασιά,
προσεκτικά επιλεγμένα για κάθε ένα «κελάρι»,
και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καλοκαιριού,
που καλύπτουν τόσο τις καθημερινές, οικογενειακές
σας ανάγκες, όσο και τα «έκτακτα περιστατικά»,
αλλά και -λόγω του τρόπου |
της επιλογής τους- τις διαφορετικές προτιμήσεις
καθενός. Εδώ σας παραθέτουμε τα
κρασιά του 1ου Κελαριού. Σας συνιστούμε
να επισκεφθείτε και τα υπόλοιπα 2, για να
δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα. |
|
1 |
Δύο φιάλες αφρώδες
κρασί (όχι απαραίτητα σαμπάνια,
και ασφαλώς όχι ακριβό), η μια φιάλη
στο ράφι, η άλλη στο ψυγείο, έτοιμη
για να γιορτάσουμε κάτι ξαφνικο,
ή και σαν απεριτίφ αν κάποιος καλός
φίλος περάσει από το σπίτι.
Μην διστάσετε να επιλέξετε
αφρώδες ροζε, δίνει
μια εξαιρετικά εορταστική νότα και
συνήθως εντυπωσιάζει... |
|
|
Ευχάριστο αφρώδες κρασί
από την ποικιλία Prosecco.
Έχει οινοποιηθεί με τέτοιο
τρόπο ώστε να εκφράζει μία
όμορφη, σχεδόν εξωτική αρωματικότητα,
ενώ ο αφρισμός του είναι
πλούσιος και έντονος. |
2x10,60€= |
21,20€ |
|
|
2 |
Tέσσερις φιάλες λευκό και
τρεις φιάλες ροζέ. Κρασιά
για το καθημερινό, καλοκαιρινό
μας τραπέζι, για το καθημερινό
δείπνο στο ύπαιθρο, στην αυλή, στον
κήπο, στο μπαλκόνι ή στην βεράντα,
και για όσους δεν πίνουν καθημερικνά
κρασί, κατάλληλα για το γεύμα ή
το δείπνο του Σαββατοκύριακου.
Υπάρχουν σήμερα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κρασιά
σε αυτή την κατηγορία κάτω από τα
11 Ευρώ, αλλά και πολλά πολύ καλά
γύρω στα 7-9 Ευρώ!
Και αν στα λευκά κυριαρχούν τα
Ασύρτικα, τα προτείνουμε
γιατί πέρα από το ότι αποτελούν
την εκλεκτότερη ελληνική ποικιλία
κρασιών με τα περισσότερα διεθνή
βραβεία, είναι και τα πιό "καλοκαιρινά"
ελληνικά κρασιά. |
|
|
Ένα κρασί φρέσκο, καθημερινό,
φιλικό, με εντυπωσιακό αγουροπράσινο
χρώμα, με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα,
πολύπλοκη μύτη, συναρπαστικά
ανθικά αρώματα γιασεμιού
και αγιοκλήματος, γευστική
φινέτσα, ωραία οξύτητα,
όμορφη διάρκεια στο στόμα...
ένα κρασί πολύ κομψό, για
οποιαδήποτε ώρα, που πίνεται
σαν απεριτίφ, αλλά συνοδεύει
ιδανικά θαλασσινά στη σχάρα,
μακαρονάδες με θαλασσινά
αλλά και όλα τα ψαρικά στην
σχάρα |
4x8,60€= |
34,40€ |
|
|
|
Ένα ευχάριστο καθημερινό
ροζέ από έναν εκ των κορυφαίων
οινοποιείων της Σαντορίνης.
Καθαρά και καλοκαιρινά αρώματα
στη μύτη, που ακολουθούνται
από δροσερό στόμα με φρέσκια
και τραγανή οξύτητα, μας
δίνουν μία όμορφη επιλογή
για κάθε τραπέζι. |
3x7,60€= |
22,80€ |
|
|
3 |
Και για τις ψησταριές,
που παίρνουν "φωτιά" τα καλοκαιρινά
βράδυα σε κήπους, βεράντες και μπαλκόνια;
Τρείς φιάλες εκλεκτού Chardonnay,
για καλοκαιρινές ψαροφαγίες και
ψαρομεζέδες, ιδιαίτερα για ψάρι
στα κάρβουνα, αλλά και για barbeque
καλοκαιρινών, λευκών κυρίως κρεατικών.
Μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το
καθημερινό κρασί (2) αν έχει τελειώσει,
ή σε ειδικές περιπτώσεις.
|
|
|
Πλούσιο και εκφραστικό βαρελάτο
λευκό από Chardonnay που
θα ικανοποιήσει τους φαν
του συγκεκριμένου τύπου
κρασιού. Είναι πληθωρικό
αρωματικά, παχύ και γενναιόδωρο
στο στόμα, με σωστή οξύτητα
και καλή διάρκεια. |
3x9,40€= |
28,20€ |
|
|
4 |
Ποιος είπε ότι επειδή ο καιρός ζεσταίνει
το κόκκινο κρασί... αποσύρεται από
την ενεργό δράση;
Δύο φιάλες, λοιπόν, από τα κατάλληλα
ερυθρά. Αυτό που απλά πρέπει να
προσέξουμε είναι να επιλέξουμε
ερυθρά κρασιά που είτε είναι
παλαιωμένα για τουλάχιστον πέντε
χρόνια από την εσοδεία τους,
έτσι ώστε να είναι μαλακά, είτε
να είναι εκ κατασκευής ευγενικά
και «στρογγυλά», χωρίς υψηλό αλκοόλ
ή μεγάλη τανικότητα.
|
|
|
Ενα ιδιαίτερα ευγενές ερυθρό
κρασί για όλες τις ώρες.
Πρόκειται για μία πολύ-ποικιλιακή
οινοποίηση που βασίζεται
μεν στο δοκιμασμένο και
σίγουρο χαρμάνιασμα του
Cabernet Sauvignon και του
Merlot, προσθέτοντας
στο χαρμάνι και την ντόπια
ποικιλία Παμίδι. |
2x9,80€= |
19,60€ |
|
|
5 |
Μην ξεχνάμε το σούρουπο στην αυλή
ή στη βεράντα, μετά την δουλειά
ή και την ...παρατεταμένη siesta
των διακοπών...
Ενα δροσερό απεριτιφ: Δύο φιάλες
από φρέσκα λευκά υψηλής αρωματικότητας,
από Μοσχοφίλερο από τη Μαντινεία,
ή Μοσχάτο από τη Λήμνο ή
τη Σάμο ή Μαλαγουζιά,
ή και από την ξένη ποικιλία Gewurztraminer.
Και αν μας έχει ανοίξεi η όρεξη,
ταιριάζουν άριστα με διάφορα
πιάτα πλούσια σε φρέσκα μυρωδικά
(βασιλικό, άνιθο, δυόσμο, μάραθο,
θυμάρι), τυριά με έντονη
γεύση, καθώς και πιάτα κάποιας εξωτικής
Ασιατικής κουζίνας.
|
|
|
Μια κρυστάλλινη και τραγανή
Ελληνική ποικιλία η Μαλαγουζιά,
με λαμπερό πρασινο-κίτρινο
χρώμα και έντονο άρωμα με
νότες λουλουδιών, εσπεριδοειδών
και διακριτικών αρωματικών
βοτάνων. Στο στόμα είναι
γεμάτη με εξαιρετική ισορροπία
–δροσιά και φινέτσα και
έχει ζωηρή και μακράς διάρκειας
επίγευση. Ταιριάζει απόλυτα
με λευκά κρέατα, πουλερικά,
ψαρικά, τυριά αλμυρά και
λιπαρά, όσπρια, ζυμαρικά,
ριζότο, λαχανικά και λαδερά
και είναι μια πολύ καλή
πρόταση για να συνοδεύσει
τα πρώτα πιάτα ενός εορταστικού
γεύματος. |
2x9,20€= |
18,40€ |
|
|
|
Παραγγείλετε
από τα κρασιά του 1ου κελαριού |
Γνωρίστε όλα τα καλοκαιρινά μας κελάρια |
|
|
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε... |
|
|
Όπως γνωρίζουν όσοι επισκέπτονται τις ιστοσελίδες
μας, η ταξινόμηση των παραγωγών γινόταν
με βάση την επίσημη ονομασία. Έτσι π.χ.
οι (Α)μπελώνες Ζαχαριά
βρίσκονταν πριν από το (Κ)τήμα
ΑΛΦΑ, και υπήρχε πρόβλημα όταν θέλαμε να
βρούμε τον παραγωγό με το όνομά του, μην
ξέροντας αν προηγείται το "Κτήμα", ή η "Οινοποιεία"
ή... . Τώρα, με την νέα ταξινόμηση, η κατάταξη
γίνεται με το όνομα του παραγωγού.
Δηλαδή θα βρείτε το Κτήμα ΑΛΦΑ στο (Α)ΛΦΑ
και όχι στο (Κ)τήμα, και πριν από τον (Ζ)αχαριά. |
Δείτε την νέα ταξινόμηση στην Κεντρική μας
σελίδα |
|
|
Ένα ερώτημα που τέθηκε από φίλο του
House of Wine έχει ένα
ευρύτερο ενδιαφέρον, γιατί αφορά σε θέματα
κρασιού και υγείας. Έχουμε πολλές φορές
αναφερθεί στην σχέση κρασιού και υγείας,
και τα αδιαμφισβήτητα πια oφέλη που υπάρχουν
από την με μέτρο κατανάλωση κρασιού, κυρίως
ερυθρού. Εντούτοις, καθώς τα κρασιά παλαιώνουν,
μήπως χάνουν κάποιες από τις ιδιότητές τους
που είναι ευεργετικές για την υγεία; Αν
πίνουμε κρασιά κυρίως ηλικίας μεγαλύτερης
των 5 χρόνων, μήπως χάνουμε τα οφέλη στην
υγεία μας που θα μας εξασφάλιζαν πιό νεαρά,
φρέσκα κρασιά;
(συνεχίζεται)... |
|
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... |
|
|
|
|