Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
 
Τεύχος 22ο, Ιούλιος 2011
     
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Ο Θόδωρος Λέλεκας δοκιμάζει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύει τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα
Τα "Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα" είναι η νέα κατηγορία του House of Wine. Σε αυτή εντάσσονται μικρά αλλά εξαιρετικά οινοποιεία, άγνωστα στο ευρύ κοινό, με κρασιά που αξίζει να τα γνωρίσετε!
Μάθετε περισσότερα...

Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τώρα τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την οινοποίηση, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club

House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε...

Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.

Θ. Λέλεκας  Κάτω από την διεύθυνση του γνωστού Δημοσιογράφου  Οίνου Θόδωρου Λέλεκα, το How CLUB φιλoδοξεί
να αποτελέσει μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, ευκαιρίες αγορών, ειδικές προσφορές μόνο για τα μέλη του Wine Club, τακτικές γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα παρακάτω ή που θα προκύψουν από δικές σας προτάσεις, και στις οποίες είμαστε πάντοτε ανοικτοί να ακούσουμε και να υιοθετήσουμε.

Γνωρίστε το... και δεν θα χάσετε!

 
Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση της γνωστής Δημοσιογράφου  Χρυσούλας Κυριακοπούλου
το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσεις κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές του μήνα θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Ο Θόδωρος Λέλεκας μας ταξιδεύει με τα άρθρα του στο κόσμο του κρασιού
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Η Χρυσούλα Κυριακοπούλου μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Επικοινωνία

Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.

Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2011
Newsletters 2011
Newsletter Ιανουαρίου 2011 
Newsletter Φεβρουαρίου 2011 
Newsletter Μαρτίου 2011 
Newsletter Απριλίου 2011 
Newsletter Μαίου 2011 
Newsletter Ιουνίου 2011 
 
 
Αγαπητοί Φίλοι,

Διακοπές!

...και αν κάποιοι ήδη  έφυγαν, όλοι οι υπόλοιποι έχουμε αρχίσει να τις ονειρευόμαστε... 

Μας χρειάζονται εφέτος οι διακοπές περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Ευχόμαστε σε όλους να είναι πραγματικές ...διακοπές. Διακοπές από την καθημερινότητα, διακοπές από το άγχος και την ανησυχία... διακοπές από τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Και βέβαια... διακοπές χωρίς καλό κρασί, δεν γίνεται!

Γι' αυτό και εμείς στο House of Wine, τώρα που οι περισσότεροι φίλοι ετοιμάζονται, τους υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζεται να φορτώσουν και τα κρασιά τους, τους στέλνουμε την παραγγελία τους οπουδήποτε στην Ελλάδα!

Συνεπείς στο τριμηνιαίο ραντεβού τους, οι Πρωταθλητές του εξαμήνου είναι πάλι κοντά σας! Θα βρείτε εκεί κάποιους σχεδόν... μόνιμους ενοίκους των πρώτων θέσεων, κάποιους νέους και φιλόδοξους, θα βρείτε πάντως εκείνα τα κρασιά που έχουν τις καλύτερες συστάσεις: Τις δικές σας, την προτίμησή σας. Κάθε τρίμηνο, κάποιες γενικές προτιμήσεις μένουν σταθερές: Προτιμάτε το λευκό κρασί από το κόκκινο, και το ροζέ έρχεται μακράν τρίτο. Σε μελλοντική μας επικοινωνία θα σας δώσουμε κάποιες διαχρονικές στατιστικές για τις προτιμήσεις σας.

Ακόμα, για τους φανατικούς του κόκκινου κρασιού, έχουμε προτάσεις για το καλοκαίρι. Κόκκινα κρασιά που πίνονται κρύα... Και ελπίζουμε να δούμε κάποτε τα πραγματικά θαυμάσια ροζέ μας να παίρνουν τη θέση που τους αξίζει στα θερινά κρασιά της προτίμησής σας.

Καλές διακοπές λοιπόν και ...στην υγειά σας!


 House of Wine

 

Για τις διακοπές σας, μην ξεχνάτε ότι...

Παραδίδουμε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στην Ελλάδα!

Και όταν λέμε οπουδήποτε, εννοούμε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ: Σε πόλεις, χωριά, σε εξοχές, θάλασσες, βουνά, παραλίες... σε σπίτια, σε σκάφη, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, σε ιδιώτες, επαγγελματίες...με λίγα λόγια σε όλους και παντού!

Ασφαλώς και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βλέπουμε τα κουτιά του House of Wine με κρασιά και ποτά να σας συνοδεύουν στις διακοπές σας!

Αλλά... γνωρίζετε ασφαλώς ότι δεν είναι απαραίτητο να μπαίνετε ΕΣΕΙΣ στον κόπο της μεταφοράς... ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τις προμήθειές σας και για την εξοχή, γιατί γνωρίζετε ότι παραδίδουμε κρασιά και ποτά, ακόμα και τον Αύγουστο, σε κάθε μέρος της Ελλάδας, ακόμα και στο λιμάνι που θα "δέσει" το σκάφος σας θα βρείτε τα κρασιά και τα ποτά που παραγγείλατε να σας περιμένουν! Γιατί στόχος του House of Wine είναι να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη, παραδίδοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ γρήγορα, στην ώρα τους και στην πόρτα σας, ακόμα και στην ...εξοχική σας πόρτα!

Τώρα λοιπόν που θα πάτε (ή είστε) διακοπές , θυμηθείτε ότι το House of Wine βρίσκεται μόλις ένα κλικ μακριά σας (ή ένα τηλεφώνημα)!

Καλές διακοπές, λοιπόν!

Γνωρίστε τα κρασιά που εσείς αναδείξατε:

Οι Πρωταθλητές του 1ου Εξαμήνου 2011!

Σας παρουσιάζουμε τους νέους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!

Δηλαδή, τους δικούς σας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ! Αυτούς που εσείς αναδείξατε, που προτιμήσατε να συνοδεύσουν το φαγητό σας, την διασκέδασή σας, τις ώρες χαλάρωσης, αλλά και που διαλέξατε σαν δώρα για τους φίλους και αγαπημένους σας. Είναι τα κρασιά με τις περισσότερες πωλήσεις από το House of Wine το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Και επειδή το  House of Wine έχει εξαιρετικά μεγάλη γκάμα κρασιών, αλλά και διαθέτει τα κρασιά του σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε να θεωρήσουμε τις πωλήσεις του αντιπροσωπευτικές των προτιμήσεων των Ελλήνων φίλων του κρασιού!

Έτσι λοιπόν, όπως πάντα, σήμερα παρουσιάζουμε τέσσερεις κατηγορίες πρωταθλητών: Μιά γενική και τρείς ειδικές.

Στην γενική κατηγορία, κατατάσσονται όλα τα κρασιά -ασχέτως χρώματος ή άλλων ιδιοτήτων. Στις τρείς υπόλοιπες, κατατάσσονται οι πρωταθλητές του κάθε "χρώματος": Πρωταθλητές των ερυθρών, των λευκών και των ροζέ.

Από την προηγούμενη παρουσίαση των πρωταθλητών, που κάλυπτε το Χειμώνα του 2011 (1ο Τρίμηνο), έχουμε αρκετές αλλαγές πέρα των τριών πρώτων θέσεων που παραμένουν ίδιες, αλλά και μια ιδιομορφία: Στην 10η θέση ισοβάθμισαν 3 λευκά κρασιά, και έτσι αναγκαστικά, οι 10 Πρωταθλητές έγιναν...13!

Στην γενική κατάταξη, πρωταθλητής των πρωταθλητών, παραμένει αμετακίνητη η θαυμάσια  Viña Esmeralda, ένα κρασί που αποδεικνύει την επιτυχία του συνδυασμού ποιότητας και προσιτής τιμής. Δεύτερο και για τους ίδιους ακριβώς λόγους το Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός, ενώ το ερυθρό Sangre de Torro κρατάει σταθερά την 3η θέση. Στις υπόλοιπες θέσεις έχουμε πέντε νεοεμφανιζόμενα στους Πρωταθλητές κρασιά: Ένα επιδόρπιο κρασί, το Brachetto D' Acqui, Scarlatto Dolce στην 4η θέση, την θαυμάσια Μαλαγουζιά του Συμεωνίδη να καταλαμβάνει δυναμικά και επάξια την 5η θέση, την Σαμαρόπετρα του Κυρ-Γιάννη την 8η και το Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Reserve Παλαιά Κλήματα, το θαυμάσιο Αμπελώνας Παλυβού - Πέτρινες Πλαγιές και το δημοφιλέστατο Moscato d'Asti, I Vignaioli di Santo Stefano να μοιράζονται την 10η θέση.

Συνολικά τέσσερα ερυθρά, οκτώ λευκά και ένα ροζέ βρίσκονται στην πρώτη 13άδα των Πρωταθλητών του 1ου εξαμήνου του 2011.

Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών του 1ου εξαμήνου.
 
1 Vina Esmeralda
O "αιώνιος" πρωταθλητής! Ελαφρύ, κομψό και δροσιστικό, πίνεται εύκολα μόνο του ή συνοδεύοντας εξίσου αρωματικά πιάτα με θαλασσινά ή φρέσκα μυρωδικά.
7,40 €
Περισσότερα...
2 Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός
Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νέο-κοσμίτικο προφίλ. Έντονα φυτικά και βοτανικά αρώματα σε συνδυασμό με εξαιρετική οξύτητα.
11,30 €  
Περισσότερα...
3 Sangre de Torro
Πληθωρικό ερυθρό με εξελιγμένα αρώματα υπερώριμων κόκκινων φρούτων, με ευχάριστες τανίνες και καλή οξύτη
6,90 €  
Περισσότερα...
4 Brachetto D' Acqui, Scarlatto Dolce
Είναι ένα από τα πιο κομψά και ευχάριστα επιδόρπια κρασιά. Διακρίνεται για το ροδοκόκκινο χρώμα του και για το λεπτό άρωμά του με νότες από τριαντάφυλλο και από ώριμα φρούτα.
9,80 €
Περισσότερα...
5 Συμεωνίδη - Μαλαγουζιά
Μια εξαιρετική μονοποικιλιακή οινοποίηση της Μαλαγουζιάς από επιλεγμένα σταφύλια. Χρώμα καθαρό κιτρινοπράσινο, αρώματα καλοκαιρινών φρούτων, πολύ καλή οξύτητα και μακρά επίγευση.
10,30 €  
Περισσότερα...
6 Όβηλος Λευκός
Εντυπωσιακό λευκό κρασί με πλούσια, αρωματική μύτη, όμορφη οξύτητα και μεγάλη διάρκεια. Κομψό, με εξωτικές προεκτάσεις, πίνεται εύκολα και απολαυστικά
15,50 €
Περισσότερα...
7 Βυσσινόκηπος
Ένα ροζέ κρασί εντυπωσιακό από κάθε άποψη:  έντονο βυσσινί χρώμα (Βυσσινόκηπος όνομα και πράγμα!), δυνατή φρουτώδης μύτη,μεστή αίσθηση και μακρά επίγευση
9,70 €
Περισσότερα...
8 Σαμαρόπετρα
Δημοφιλές λευκό κρασί με μεγάλο και φανατικό κοινό, που το προτιμάει είτε στο σπίτι είτε στο εστιατόριο. Είναι φρέσκο, ευχάριστο και δροσιστικό και "πάει με όλα".
10,50 €
Περισσότερα...
9 Νεμέα Λαντίδη
Τυπικό ερυθρό κρασί της Νεμέας που εκφράζει σωστά την ευκολία και τη φιλικότητα των κρασιών της περιοχής.
9,40 €  
Περισσότερα...
10 Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Reserve Παλαιά Κλήματα
Ένα πληθωρικό ερυθρό κρασί από Ξινόμαυρο για πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Χαρακτηρίζεται από περίτεχνη πικάντικη μύτη, γεμάτο στόμα με σωστά έντονες τανίνες, ισορροπία και μεγάλη διάρκεια..
14,80 €
Περισσότερα...
10 Αμπελώνας Παλυβού - Πέτρινες Πλαγιές
Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση. .
10,30 €
Περισσότερα...
10 Moscato d'Asti, I Vignaioli di Santo Stefano
Ένα πολύ αξιόλογο Moscato d'Asti που αποτυπώνει τέλεια την ομορφιά της ποικιλίας και του ιδιαίτερου στυλ της δημοφιλούς Ιταλικής ζώνης.
16,60 €
Περισσότερα...
Γνωρίστε τους Πρωταθλητές των Ερυθρών, Λευκών και Ροζέ
Οι προτάσεις του Ιουλίου

Για τους φανατικούς του ερυθρού...

Καλοκαίρι με κρύο... κόκκινο κρασί!

Μα κόκκινο κρασί... κρύο;

Και όμως, υπάρχουν πολλοί -και ιδιαίτερα στο εξωτερικό, και -προς μεγάλη έκπληξη- στην πατρίδα του κόκκινου κρασιού και των "παραδόσεων", στην Γαλλία, που το καλοκαίρι πίνουν το κόκκινο κρασί δροσερό έως κρύο, προτιμόντας το από ένα ροζέ.

Για να πούμε την αλήθεια, η ιδέα του να βάλει κανείς μια φιάλη κόκκινο κρασί στο ψυγείο είναι κάπως... αντίθετη με την τρέχουσα αντίληψη, και μερικοί μπορεί να το θεωρήσουν μέχρι και ιεροσυλία!

Αν όμως επισκεφθείτε αυτή την εποχή το Παρίσι, θα διαπιστώσετε ότι τα bistros, οι brasseries, και τα cafes σερβίρουν το γνωστό vin rouge αρκετά δροσερό έως ...κρύο.  Χωρίς καθόλου να το θεωρούν ιεροσυλία, το ίδιο γίνεται και στο Μπορντώ.

Μην κρυβόμαστε... κάποιοι από οινόφιλους είναι φανατικοί φίλοι του κόκκινου κρασιού, και ένας πολύ γνωστός (και εξαιρετικός) παραγωγός, έχει ...εγγράφως διακηρύξει ότι "κρασί είναι μόνο το κόκκινο (!)" (δεν αποκαλύπτω το όνομά του γιατί μπορεί να έχει ...μετανοιώσει από τότε!). Πάντως πάρα πολλοί ζητούν κόκκινο και το καλοκαίρι!

Εμείς λοιπόν προτείνουμε στους φανατικούς του ερυθρού εννέα θαυμάσια κόκκινα που πίνονται δροσερά έως κρύα! Διαβάστε την πρότασή μας και ...απολάυστε τη δροσία του ...κόκκινου κρασιού!
 Γνωρίστε τα ερυθρά μας που πίνονται κρύα
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
"Ταβερνάκι, αθερίνα, χωριάτικη, ρετσίνα... Ένα καλοκαιρινό τετράπτυχο κοινό σε κάθε νησί, παραλία, χωριό, πλατεία, μεσημέρι-βράδυ" ...γράφει ο Sommelier στο τελευταίο ομώνυμο άρθρο του. Όπου -παρά τον προσωπικό του πόλεμο στο χύμα κρασί- μας μιλάει για... χύμα ρετσίνα! Και συνεχίζει "...εκεί, στο παραδοσιακό ταβερνάκι, με την ανεμελιά των καλοκαιρινών διακοπών, της παρέας, της ατημελησιάς, του ελληνικού "χύμα στο κύμα", η μάχη δείχνει απόλυτα χαμένη!..." Λέτε να έχει δίκιο;
Διαβάστε το άρθρο του Sommelier για τις ...αρετές της χύμα ρετσίνας!.
 
"Διάβασα για ένα εστιατόριο γνωστό για το κρασί, που ετοιμάζει ειδικά μενού γαστρονομίας και τα συνδυάζει με τη μπύρα." γράφγει η Χρυσούλα Κυριακοπούλου... και συνεχίζει: ¨"Πήγα φυσικά να δοκιμάσω και πέρασα πάρα πολύ ωραία τόσο γευστικά όσο και από την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος χαιρόταν το μενού και τις δροσερές μπύρες.  Πράγματι το φετινό καλοκαίρι αυξάνονται τα εστιατόρια και οι εταιρείες που διοργανώνουν γευσιγνωσίες και ειδικά μενού σχεδιασμένα να παντρευτούν όχι παραδοσιακά με το κρασί αλλά με την μπύρα. Στο πρόσφατο παρελθόν, εκτός από τις μπυραρίες ,ήταν δύσκολο να βρεις εστιατόριο με καλή λίστα από μπύρες και πολύ περισσότερο που να ετοιμάζει ειδικό μενού για τη μπύρα. " (συνεχίζεται)...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...
 
Προωθείστε αυτό το email σε φίλο