Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
 

Τεύχος 27ο, Νοέμβριος 2011

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Ο Θόδωρος Λέλεκας δοκιμάζει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύει τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα
Τα "Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα" είναι η νέα κατηγορία του House of Wine. Σε αυτή εντάσσονται μικρά αλλά εξαιρετικά οινοποιεία, άγνωστα στο ευρύ κοινό, με κρασιά που αξίζει να τα γνωρίσετε!
Μάθετε περισσότερα...

Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τώρα τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την οινοποίηση, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club

House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε...

Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.

Θ. Λέλεκας  Κάτω από την διεύθυνση του γνωστού Δημοσιογράφου  Οίνου Θόδωρου Λέλεκα, το How CLUB φιλoδοξεί
να αποτελέσει μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, ευκαιρίες αγορών, ειδικές προσφορές μόνο για τα μέλη του Wine Club, τακτικές γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα παρακάτω ή που θα προκύψουν από δικές σας προτάσεις, και στις οποίες είμαστε πάντοτε ανοικτοί να ακούσουμε και να υιοθετήσουμε.

Γνωρίστε το... και δεν θα χάσετε!


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση της γνωστής Δημοσιογράφου  Χρυσούλας Κυριακοπούλου
το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσεις κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές του μήνα θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Ο Θόδωρος Λέλεκας μας ταξιδεύει με τα άρθρα του στο κόσμο του κρασιού
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Η Χρυσούλα Κυριακοπούλου μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Επικοινωνία

Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.

Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2011
Newsletters 2011
Newsletter Ιανουαρίου 2011 
Newsletter Φεβρουαρίου 2011 
Newsletter Μαρτίου 2011 
Newsletter Απριλίου 2011 
Newsletter Μαίου 2011 
Newsletter Ιουνίου 2011 
Newsletter Ιουλίου 2011 
Newsletter Αυγούστου 2011 
Newsletter Σεπτεμβρίου 2011 
Newsletter Οκτωβρίου 2011   
Αγαπητοί Φίλοι,

Βρισκόμαστε ήδη στο τέλος του Φθινοπώρου... και στην αρχή μιας νέας εποχής.

Είναι η μόνη φορά που μπορούμε να ευχηθούμε το Φθινόπωρο να μην το διαδεχθεί ο ...Χειμώνας!

Μα... γίνεται; Βεβαίως και γίνεται! Η πορεία των Ελληνικών κρασιών, π.χ., στις διεθνείς αγορές το αποδεικνύει περίτρανα! Το παράδειγμα της συμφωνίας του Γιάννη Τσέλεπου για την αγορά της Κίνας που αναφέρουμε σε αυτό το τεύχος, οι διθυραμβικές κριτικές του διεθνούς τύπου, ΜΜΕ, Internet Sites για το ελληνικό κρασί είναι κάποιες από τις πάμπολλες αποδείξεις... Οι προσπάθειες που ήδη έχουμε δει των ελλήνων οινοποιών για καλύτερα και ταυτόχρονα φθηνότερη κρασιά είναι μια πολύ θετική ένδειξη και καλή είδηση για την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών κρασιών τόσο "μέσα" όσο και "έξω".

Πολλά τα θέματά μας: Από την προπώληση της πάντα εξαιρετικής -και εφέτος ακόμα καλύτερης!- Νεμέας του Χρήστου Αϊβαλή, τις πέντε premium Νεμέες που σας συνιστούμε, τα νέα υπέρκομψα δώρα μας ανανεωμένα σε design και περιεχόμενο, τα νέα του κρασιού, μέχρι την -καθιερωμένη πια σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα- γιορτή του ανοίγματος των νέων Beaujolais...

Απολαύστε το κρασί σας και ...αισιοδοξείτε. Αν όλοι πιστέψουμε σε αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο, το Φθινόπωρο δηλαδή να το διαδεχτεί η Άνοιξη... ναι, μπορεί να συμβεί!

Μόνο από εμάς εξαρτάται!

Στην υγειά σας!

 House of Wine

Μέσα στο Νοέμβριο...
 

"Τέσσερα" Αιβαλή:

Αρχισε η προπώληση από το
House of Wine

 '
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, το House of Wine ξεκινά την προπώληση του "Τέσσερα" του Χρήστου Αϊβαλή.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το "Τέσσερα" είναι -κατά την άποψή μας αλλά και πολλών άλλων- η κορυφαία Νεμέα: Η πιο σπάνια και δυσεύρετη premium Νεμέα, ένα κρασί που και στον τρόπο οινοποίησης, πώλησης και τιμής πλησίασε από οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κρασί τα επίπεδα ενός Μπορντώ. Παράγεται σε ένα μικρό αμπέλι τεσσάρων στρεμμάτων με ηλικία 150 ετών(!) με στρεμματική απόδοση γύρω στα 150 κιλά.

Δοκιμάσαμε το "Τέσσερα" 2008 σε επίσκεψη συνεργατών μας στο Οινοποιείο Αϊβαλή. Πρόκειται για μια εξαιρετική οινοποίηση, και κατά την άποψη του παραγωγού -με την οποία συμφωνούμε απόλυτα- είναι η καλύτερη χρονιά του "Τέσσερα" μέχρι σήμερα. Θα κυκλοφορήσει σε μόλις 500 περίπου φιάλες, οι οποίες -ως συνήθως για το συγκεκριμένο κρασί- θα γίνουν ανάρπαστες και θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα.

Το House of Wine εξασφάλισε για τους πελάτες του έναν αριθμό φιαλών του "Τέσσερα" του 2008, και αρχίζει την προπώλησή του (όπως έγινε και πέρυσι) την 31η Οκτωβρίου, ώστε να σας δοθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσετε την συλλογή σας με την εξαιρετική αυτή χρονιά.

Εφ' όσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην προαγορά του "Τέσσερα" του 2008, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε μέσω των ιστοσελίδων μας, είτε μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας (210 6773315) στην κα Αννα Καραμάνη. Θα σας ενημερώσουμε δε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσής του, που προβλέπεται να είναι στα μέσα Δεκεμβρίου 2011.
Μάθετε περισσότερα ή δώστε την παραγγελία σας...
 

Την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου:

Ανοίγουμε τα νέα Beaujolais Nouveau!

 '
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στην Γαλλία, η τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα του Beaujolais Nouveau.

Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα, την τρίτη Πέμπτη κάθε Νοέμβρη, απο τα μικρά χωριά και κωμοπόλεις της περιοχής Beaujolais , πάνω από ένα εκατομμύριο κιβώτια Beaujolais Nouveau αρχίζουν το ταξίδι τους μέσα από μια Γαλλία που κοιμάται προς το Παρίσι, από όπου και θα διοχετευθούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιγραφές αναγγέλλουν το μεγάλο νέο: "Le Beaujolais Nouveau est arrivé!" (το Beaujolais Nouveau έφτασε!). Έτσι αρχίζει μια από τις πιό ζωντανές και χαρούμενες τελετουργίες του παγκόσμιου οινικού στερεώματος!
(Συνεχίζεται)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ...
 
Οι προτάσεις του Νοεμβρίου
 

Οι "Βασιλείς" του Αγιωργίτικου

Πέντε Premium Νεμέες


Τώρα που φθάνουμε στο τέλος του φθινοπώρου, τα κόκκινα κρασιά έχουν την τιμητική τους. Σήμερα λοιπόν σας προτείνουμε 5 premium μονοποικιλιακές Νεμέες. Μέσα στα κριτήρια της επιλογής μας υπάρχει η σχέση ποιότητας/τιμής, αλλά με την ποιότητα κυρίαρχη. Όλες βρίσκονται σε ένα κοινό εύρος τιμής, όλες είναι εξαιρετικές και απολαυστικές, όλες έχουν θέση σε μια συλλογή ερυθρών...

 
  Μονοπάτι 2009 (Κτήμα Αιβαλή)
Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα Premium κρασιού από την ζώνη ΟΠΑΠ της Νεμέας. Πλούσιο, γεμάτο και δυνατό, με σφιχτές τανίνες και μεγάλη δυναμική παλαίωσης, το Μονοπάτι Αϊβαλή καταδεικνύει τις δυνατότητες του Αγιωργίτικου της Νεμέας όταν οινοποιείται σωστά.
Περισσότερα...
 
  Domaine Helios Grand Reserve 2004 (Σεμέλη Οινοποιητική )
Πλούσιο, δυνατό αλλά φίνο, με όμορφα καπνιστά αρώματα και τανίνες που δίνουν δυναμικά το "παρόν". Κουβαλάει αρκετά χρόνια παλαίωσης στην πλάτη του ήδη, αλλά όποιος έχει την υπομονή να το παλαιώσει περαιτέρω θα ανταμοιφθεί πλουσιοπάροχα από την εξέλιξή του στο χρόνο.
Περισσότερα...
 
  Terra Leone - Ammos Reserve 2006 (Κτήμα Παλυβού )
Πυκνό και πλούσιο ερυθρό κρασί, το οποίο έχει ωφεληθεί ιδιαίτερα από την παραμονή του στο βαρέλι. Ρωμαλέο κρασί με γεμάτες τανίνες, που δείχνει στην πράξη τα απίστευτα περιθώρια δύναμης και ποιότητας της ποικιλίας του Αγιωργίτικου.
Περισσότερα...
 
  Παλαιά Κλήματα 2006 (Κτήμα Παπαιωάννου)
Κορυφαίο ερυθρό κρασί Νεμέα ΟΠΑΠ, από τον Θανάση Παπαιωάννου, πολυβραβευμένο Νεμεάτη οινοποιό και πρωτοπόρο στην συγκεκριμένη περιοχή. Πλούσια "μελωμένα" αρώματα κόκκινων φρούτων, πικάντικες πινελιές και δυνατές τανίνες συνθέτουν ένα πολύ ποιοτικό και άκρως απολαυστικό ερυθρό κρασί.
Περισσότερα...
 
  Grande Cuvée Nemea 2007 (Κτήμα Σκούρα)
Καλοδουλεμένη Νεμέα με διεθνές προφίλ. Τα όμορφα τυπικά αρώματα της ποικιλίας πλαισιώνονται από την πικάντικη επιρροή του δρύινου βαρελιού και τις βελούδινες τανίνες που δίνουν υπόσταση στο κρασί.
Περισσότερα...
 
 '
Τι κάνει ένα δώρο εντυπωσιακό;

Τα εξαιρετικά κρασιά που περιέχει, μια εντυπωσιακή συσκευασία... τι άλλο;

Το House of Wine έρχεται να επαναδιατυπώσει το "εξαιρετικό" με τα δώρα της κατηγορίας Premium Selections: Κρασιά εξαιρετικά, πολλά σε ειδικές εμφιαλώσεις. Άψογη, κομψή συσκευασία με εντυπωσιακό Design και μέγεθος, από φυσικό ξύλο. Και πέρα από αυτά, περγαμηνή με την ένδειξη Premium Selection και πάπυροι με τις λεπτομερείς περιγραφές των περιεχομένων κρασιών, καθώς και ειδική πολυτελή κάρτα με τις ευχές σας.

Μαζί με την άψογη παράδοση (πάντα κατόπιν συνεννόησης για την ακριβή ημέρα και ώρα που επιθυμεί ο αποδέκτης) σε όλη την Ελλάδα, κάνουν τα δώρα των Premium Selections πραγματικά ασυναγώνιστα, δώρα που τιμούν με την εμφάνισή, την κομψότητα και την ποιότητά τους τόσο τον αποδέκτη όσο και τον αποστολέα.
Δείτε όλα τα Δώρα μας...
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
Τα κρασιά του Γιάννη Τσέλεπου στην Κίνα!
 Μια μεγάλη επιτυχία για έναν Έλληνα οινοποιό, μια τεράστια επιτυχία για το Ελληνικό κρασί.

Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε πριν λίγες ημέρες σε όλα σχεδόν τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης, έναν "δικό μας" άνθρωπο, έναν σημαντικό οινοποιό, το Γιάννη Τσέλεπο, να υπογράφει τη μία από τις τέσσερεις εμπορικές συμφωνίες με την Κίνα, που αφορούν στις εξαγωγές των κρασιών του εκεί.
Η συμφωνία είναι μεταξύ της Zhejiang International Trade Group Wenzhou Ltd και την Τσέλεπός Οινοποιητική Α.Ε. ύψους 840.000 ευρώ.

(συνεχίζεται...)
Διαβάστε το άρθρο..
 
 
Κρασί και Υγεία: Αλήθειες και ψέμματα...
Η Ρεζβερατρόλη δεν είναι η πηγή της νεότητας, μας λέει (δυστυχώς!) μια νέα μελέτη.
Η χημική ουσία Ρεζβερατρόλη που βρίσκεται στο φλοιό των κόκκινων σταφυλιών καταπολεμά το διαβήτη, τις καρδιακές παθήσεις, την γεροντική άνοια σύμφωνα με πλήθος μελετών που δημοσιεύτηκαν τελευταία. Μια πιό πρόσφατη μελέτη και η θεωρία που προέκυπτε από αυτή έλεγε ότι η Ρεζβερατρόλη μπορεί να είναι το ελιξίριο της νεότητας! Και με βάση αυτή την έρευνα, ο φαρμακευτικός κολοσσός GlaxoSmithKline πλήρωσε 720 εκ. δολάρια για να αγοράσει την εταιρεία Sirtris, μια εταιρεία στο χώρο της βιοτεχνολογίας που ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των σχετικών φαρμάκων...  (συνεχίζεται...)
Διαβάστε το ολόκληρο το άρθρο...
 
WineFuture το Νοέμβριο στο Hong Kong
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το δεύτερη διοργάνωση του μεγαλύτερου Forum για την παγκόσμια αγορά Οίνου που θα γίνει στο Hong Kong, του WineFuture 2011.

Από τις 6 έως και τις 8 Νοεμβρίου 2011 το Hong Kong θα γίνει το επίκεντρο του παγκόσμιου Οίνου, με περισσότερους από 2000 συνέδρους από όλο τον κόσμο, και αναμένεται να ξεπεράσει την πρώτη διοργάνωση στην Rioja της Ισπανίας, που υπήρξε το μεγαλύτερο συνέδριο στην ιστορία της παγκόσμιας βιομηχανίας Οίνου.
Διοργανώτρια -όπως και στο πρώτο Forum το 2009- η Ακαδημία οίνου της Ισπανίας που ήδη 6 μήνες πριν την έναρξη έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή των μεγαλυτέρων προσωπικότήτων του διεθνούς οινικού στερεώματος, με προεξάρχοντες τoν μεγαλύτερο σήμερα κριτικό οίνου, τον Ρobert Parker, την Jancis Robinson MW, συγγραφέα και κριτικό οίνου, που θα διευθύνουν μοναδικές δοκιμές κρασιών, καθώς και των σημαντικών κριτικών και συγγραφέων μεταξύ των οποίων οι Robert Joseph, Miguel Torres, Michel Rolland, Angelo Gaja, Pierre Lurton, Christian Seely, Randall Grahm, Steven Spurrier, και Nigel Greening.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θα αντιμετωπίσει στα επόμενα χρόνια η παγκόσμια βιομηχανία του οίνου...

(συνεχίζεται...)
Διαβάστε το ολόκληρο το άρθρο...
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".


Προωθείστε αυτό το email σε φίλο

* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.