Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
 

Τεύχος 28ο, Δεκέμβριος 2011

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Ο Θόδωρος Λέλεκας δοκιμάζει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύει τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα
Τα "Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα" είναι η νέα κατηγορία του House of Wine. Σε αυτή εντάσσονται μικρά αλλά εξαιρετικά οινοποιεία, άγνωστα στο ευρύ κοινό, με κρασιά που αξίζει να τα γνωρίσετε!
Μάθετε περισσότερα...

Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τώρα τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την οινοποίηση, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club

House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε...

Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.

Tο How CLUB φιλoδοξείνα αποτελέσει μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, ευκαιρίες αγορών, ειδικές προσφορές μόνο για τα μέλη του Wine Club, τακτικές γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα παρακάτω ή που θα προκύψουν από δικές σας προτάσεις, και στις οποίες είμαστε πάντοτε ανοικτοί να ακούσουμε και να υιοθετήσουμε.

Γνωρίστε το... και δεν θα χάσετε!


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση της γνωστής Δημοσιογράφου  Χρυσούλας Κυριακοπούλου
το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσεις κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές του μήνα θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Ο Θόδωρος Λέλεκας μας ταξιδεύει με τα άρθρα του στο κόσμο του κρασιού
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Η Χρυσούλα Κυριακοπούλου μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Επικοινωνία

Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.

Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2011
Newsletters 2011
Newsletter Ιανουαρίου 2011 
Newsletter Φεβρουαρίου 2011 
Newsletter Μαρτίου 2011 
Newsletter Απριλίου 2011 
Newsletter Μαίου 2011 
Newsletter Ιουνίου 2011 
Newsletter Ιουλίου 2011 
Newsletter Αυγούστου 2011 
Newsletter Σεπτεμβρίου 2011 
Newsletter Οκτωβρίου 2011  
Newsletter Νοεμβρίου 2011
Αγαπητοί Φίλοι,

Πριν γράψουμε το εορταστικό μήνυμα του House of Wine για εφέτος, κοιτάξαμε τι είχαμε γράψει πέρυσι, στο Newsletter του Δεκεμβρίου του 2010. Και έμείναμε έκπληκτοι γιατί είναι τόσο ...επίκαιρο! Σαν να γράφτηκε σήμερα! Σας το παραθέτουμε αυτούσιο... και ελπίζουμε ειλικρινά να μην χρειαστεί να το επαναλάβουμε και του χρόνου!

Δ
εκέμβριος... Ο μήνας της χαράς, της ανεμελιάς, της ανταλλαγής δώρων... ο μήνας των ευχών για ένα καλύτερο αύριο, ο προπομπός του νέου χρόνου. Ο μήνας της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Έτσι ήταν παραδοσιακά ο Δεκέμβριος. Εμείς θα πούμε ότι και έτσι πρέπει να παραμείνει, έτσι πρέπει να είναι και εφέτος!

Όχι... δεν κηρύσσουμε εδώ την αδιαφορία για ότι συμβαίνει γύρω μας, τον παραμερισμό των προβλημάτων, κάθε άλλο. Αυτό που εμείς προτείνουμε είναι να συνεχίσουμε να ελπίζουμε, να συνεχίσουμε να γιορτάζουμε, να συνεχίσουμε την παράδοση. Με άλλους ρυθμούς ίσως, με διαφορετικό εορταστικό ...προϋπολογισμό για τους περισσότερους, αλλά με το ίδιο κέφι. Οι φίλοι είναι εδώ, οι συγγενείς και οι δικοί μας άνθρωποι επίσης, το ίδιο και η αγάπη τους και η αγάπη μας για αυτούς...

Εμείς στο House of Wine θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε την ευκαιρία στο κάθε ένα από τους φίλους μας να γιορτάσει, να χαρεί και να δώσει χαρά... Γιατί τα δικά μας προιόντα είναι συνυφασμένα με την γιορτή, την διασκέδαση, την χαρά. Και δεν θα χρειαστεί η όποια κρίση, ο όποιος περιορισμένος προϋπολογισμός να επηρεάσει την δυνατότητα να γιορτάσετε παραδοσιακά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να κάνετε τα δώρα σας, να διασκεδάσετε... Και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς!

Οι φετινές μας προτάσεις αφορούν σε όλους, και σε όλα τα βαλάντια: Προσφορές εξαιρετικών κρασιών, προτάσεις για συνδυασμούς φαγητών και κρασιών προσιτές σε όλους, επιλογές που θα σας εκπλήξουν. Το House of Wine θα προτείνει συνδυασμούς κρασιών, ποτών, δώρων σε εξαιρετικά ευρεία κλίμακα τιμών. Πάντα -και άσχετα με την τιμή- ποιοτικά, πάντα εξαιρετικά, πάντα επιλεγμένα με γνώμονα την δική σας ικανοποίηση αλλά και των φίλων σας.

Παρακολουθήστε στο εορταστικό House of Wine, τις εορταστικές προτάσεις του, τις προσφορές του. Μείνετε μαζί μας αυτές τις γιορτές... και δεν θα χάσετε!

Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να περάσετε και αυτή τη χρονιά αξέχαστες γιορτές...

 House of Wine

Μέσα στο Δεκέμβριο...
 

"Μπλε Αλεπού" κυρ-Γιάννη:

Άρχισε η προπώληση της Μπλέ Αλεπούς
ΜΟΝΟ από το House of Wine

 '
"Είμαι στο κτήμα, καθισμένος κάτω από τη δρυ και έχω την αίσθηση της γλυκιάς κούρασης. Ξαφνικά πετάγεται μια αλεπού μέσα από το αμπέλι. Κοιταζόμαστε. Μάλλον είναι μικρούλα, γιατί τρομάζει και φεύγει τρέχοντας ξανά μέσα στα κλήματα. Είναι το φως, είναι η διάθεση, είναι η επιθυμία, δεν ξέρω… Όμως, μου μοιάζει μπλε. Με αφήνει με τη μαγεία και με ένα όνομα που χαρίζω στο νέο μας κρασί: Μπλε Αλεπού. "

 Αυτά μας λέει ο Στέλλιος Μπουτάρης για το κάπως περίεργο όνομα του νέου κρασιού του κτήματος Κυρ-Γιάννη, της Μπλε Αλεπούς. Και νομίζουμε ότι πέτυχε το στόχο του, που -όπως λέει- "...Η επιθυμία μας είναι η δημιουργία ενός μεγάλου ερυθρού από διεθνείς ποικιλίες που θα αναδείξει τη διεθνή διάσταση του Ελληνικού Αμπελώνα." Η άποψή μας είναι ότι μάλλον τα κατάφερε...

Η Μπλε Αλεπού 2008 είναι η πρώτη εμφιάλωση των νέων ποικιλιών που φυτέύθηκαν στο κτήμα στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας το 2004. Cabernet Sauvignon, Malbec, Τσαμπουρνάκος (Cabernet Franc), Petit Verdot, μαζί με τις κλασσικές πια του κτήματος, Merlot και Syrah. Φυσικά δεν λείπει το Ξινόμαυρο σε ποσοστό 5%.  ‘Έντονο, σχεδόν μπλε χρώμα, διακριτική μύτη, μαύρων φρούτων και βανίλιας, και πολύπλοκο, συμπαγές βελούδινο στόμα με μακριά επίγευση και ώριμες τανίνες.

Είναι ένα θαυμάσιο κρασί, σε πολύ περιορισμένη παραγωγή, συλλεκτικό, και είναι τιμή για εμάς ότι ο Στέλλιος Μπουτάρης αποφάσισε να διατίθεται μόνο από το House of Wine. Ήδη άρχισαν οι προαγορές και θα παραδίδεται αποκλειστικά σε πολυτελή κασετίνα του οινοποιείου των τριών φιαλών μόνο, από τις 15 Δεκεμβρίου.

Σας συνιστούμε να βάλετε την παραγγελία σας έγκαιρα, γιατί δεν προβλέπουμε η Μπλε Αλεπού να παραμείνει για πολύ αδιάθετη στα ράφια μας!

Μάθετε περισσότερα ή δώστε την παραγγελία σας...
 

Από 1η Δεκεμβρίου, ο Γρηγόρης Μιχαήλος:

Σύμβουλος Οίνου στο House of Wine

 
>
Το Γρηγόρη Μιχαήλο τον γνωρίσαμε από μια ...διαφωνία μας στο facebook. Βέβαια, ξέραμε ποιός είναι από πριν: Βλέπετε, τέτοια διαπιστευτήρια λίγοι έχουν σήμερα στο χώρο του οίνου: Χημικός Μηχανικός, σπουδές στη μουσική, ανάμεσα στους 3 πρώτους απόφοιτους του WSET Diploma, του κορυφαίου εκπαιδευτικού τίτλου στον χώρο του κρασιού και των αποσταγμάτων, ένα σκαλί κάτω από τον εξωτικό τίτλο του Master of Wine. Ως αριστούχος σπουδαστής σε όλα τα επίπεδα του WSET έλαβε 4 υποτροφίες, ενώ το Diploma του απονεμήθηκε με έπαινο. Από το 2010 είναι εισηγητής στο WSPC Ltd, ενώ αρθρογραφεί σε διάφορα Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά του χώρου.
 Μετά από όλα αυτά και την... ουσιαστική γνωριμία μας πάνω από τα θαυμάσια πιάτα αλλά και τα κρασιά του Wine Restaurant Paradiso του οποίου ο Γρηγόρης είναι ιδιοκτήτης και Sommelier, η απόφαση της συνεργασίας ήρθε εύκολα και από τις δύο πλευρές.

Ο Γρηγόρης Μιχαήλος θα έχει τη θέση του Οινικού Συμβούλου του House of Wine, της καλύτερης Ελληνικής ηλεκτρονικής κάβας, σαν επιστέγασμα της όλης εμπειρίας που αποκόμισε μέσα την βαθειά του ενασχόληση με το κρασί. Ο ρόλος του συμβούλου μιας κάβας με τον οινικό πλούτο που διαθέτει το House of Wine είναι απαιτητικός και συνάμα προκλητικός αλλά και ευρύτατος, και έχει ως στόχο να αποκωδικοποιήσει και να μεταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους εσάς τους οινικούς θησαυρούς που καθημερινά συλλέγει για εσάς το House of Wine.
(Συνεχίζεται)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ...
 
Οι προτάσεις του Δεκεμβρίου
 

Για τα γιορταστικά σας τραπέζια...

Γνωρίστε τις Γιορταστικές μας Προτάσεις


Oι γιορτές έφτασαν! Το House of Wine ντύθηκε στα "γιορτινά" του, και σας υπόσχεται να κάνει ότι μπορεί για να σας δώσει ότι καλύτερο στον τομέα της "ειδικότητάς" του: Στο κρασί, που χαρίζει κέφι, χαρά, και συμπληρώνει τις γιορτινές απολαύσεις που -κακά τα ψέματα- επικεντρώνονται γύρω από το πλούσιο γιορτινό τραπέζι.

Γι' αυτό και ετοιμάσαμε για εσάς τις τόσες προτάσεις μας, για όλες τις απαιτήσεις, τα βαλάντια, τις... διαθέσεις. Κρασιά λευκά, ερυθρά, στιβαρά, κομψά, όλα γιορταστικά, σαμπάνιες, αφρώδη, επιδόρπια, κρασιά για όλα τα γούστα, που θα σας συνοδεύσουν επάξια στις χαρές των γιορτών, στις βραδιές με τους φίλους και αγαπημένους, στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, ακόμα και στις "μοναχικές" σας στιγμές.

Εχουμε συγκεντρώσει τις προτάσεις μας σε κάποιες κατηγορίες. Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα κρασιά κάποιας κατηγορίας, ή μερικά από αυτά, ή να "ανακατέψετε" κρασιά από διάφορες κατηγορίες, όπως αυτά ταιριάζουν στο προσωπικό σας γούστο. Οι επιλογές είναι δικές σας! Και μη ξεχνάτε, ότι στο House of Wine είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε προσωπικά εσάς, τηλεφωνικά, με email, μέσα από το chat μας, για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές!

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές, με καλά και εκλεκτά κρασιά από το House of Wine!

Δείτε όλες τις γιορταστικές μας προτάσεις ...
    Η Χριστουγεννιάτικη Κάβα
Σήμερα σας παρουσιάζουμε την πρώτη πρότασή μας: Τη δημιουργία μιας Χριστουγεννιάτικης κάβας.

Είναι η πρότασή μας για Αφρώδη, Λευκά, Ροζέ, Ερυθρά και Επιδόρπια κρασιά. Δηλαδή, όλα τα απαραίτητα κρασιά που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη των γιορτινών εβδομάδων, για να περάσετε αξέχαστες, μοναδικές γιορτές...

Επιλογές από 3 Αφρώδη για το καλωσόρισμα και τα τόσα εορταστικά γεγονότα, από 4 λευκά για "εισαγωγή", σαλάτες και πρώτα πιάτα, από 4 ροζέ για τα ελαφρά κρέατα αλλά και για την
απογευματινή σας παρέα, 6 ερυθρά για τα κυρίως πιάτα των εορτών, 3 γλυκά κρασιά σαν επιδόρπια. Εμείς προτείνουμε αυτά που θεωρούμε ιδανικά, εσείς θα ορίσετε τις ποσότητες από το κάθε ένα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, αλλά και τα εορταστικά σας ...τραπεζώματα!
Γνωρίστε τα κρασιά της τη Χριστουγεννιάτικης κάβας μας ...

Εκπληκτική Προσφορά:

Συντηρητής Κρασιών Haier 120 φιαλών

Μια εκπληκτική προσφορά από το House oφ Wine για όλους τους φίλους μας! Ο θαυμάσιος Συντηρητής κρασιών JC-298G της Haier 120 φιαλών με
έκπτωση 26%!!
Με γυάλινη φυμέ πόρτα με διπλό τζάμι, με ειδική επίστρωση anti UV , ειδικό φίλτρο ενεργού άνθρακα, τεχνολογία αποφυγής κραδασμών, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία: +4˚C - +18˚C, με αυτόματη απόψυξη, ανεμιστήρα ανακύκλωσης ψύξης,  5 ξύλινα ράφια ρυθμιζόμενα σε ύψος εξωτερική οθόνη ρύθμισης θερμοκρασίας (LED), εσωτερικό φως, ένδειξη χαμηλής θερμοκρασίας LED και ηχητική ειδοποίηση. Ακόμα, ρυθμιζόμενα πόδια, ρόδες μεταφοράς,
 κλειδαριά πόρτας για να μην σας …πιούν τα πολύτιμα κρασιά σας, δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας πολύ οικονομικό στη κατανάλωση ρεύματος!

Είναι μια εκπληκτική ευκαιρεία, ιδιάιτερα τώρα στις γιορτές που κάπου πρ΄πει να αποθηκεύσετε τα κρασιά σας!
Προλάβετε όσο διαρκεί η προσ΄φορά!
Δείτε την προσφορά-Αγοράστε ΤΩΡΑ!...
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
Έκθεση "Οινοπνεύματα 2011"
 Καιρός ήταν... κάποια από τα πιό αγαπητά ποτά των ελλήνων, με παραδοσιακή προέλευση αιώνων, που έχουν συνοδεύσει γλέντια, πανηγύρια, χαρές και λύπες, να αποκτήσουν και αυτά την έκθεσή τους και να μην συνυπάρχουν σαν τους "φτωχούς συγγενείς" μόνο στις εκθέσεις οίνου.
 Έτσι λοιπόν, η πρώτη έκθεση για τα εμφιαλωμένα τσίπουρα, αποστάγματα σταφυλής, μπράντι κ.ά., θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου, από τις 12:00 μέχρι τις 20:00. Για πρώτη φορά τα πατροπαράδοτα ελληνικά αποστάγματα σταφυλιού αλλά και τα ευρωπαϊκά του είδους βρίσκουν την αντιπροσωπευτική τους εκδήλωση και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, στην Αίγλη του Ζαππείου.
(συνεχίζεται...)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο..
 
 
Η επανάσταση του ΒΥΟΒ
"...Υπάρχει κάποιο οινικό γεγονός το οποίο πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον για τους οινόφιλους αυτής της χώρας; Η πραγματικότητα μάλλον προσγειώνει... " γράφει ο Γρηγόρης Μιχαήλος. Και συνεχίζει:
"...Και όμως ένα τηλεφώνημα ήρθε να μου υπενθυμίσει την επανάσταση που λαμβάνει χώρα στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας, σε σχέση με το κρασί. Μια εξέλιξη που κατά τη γνώμη μου θα αποκαταστήσει τις σχέσεις παραγωγών-εστιατόρων, με τους πρώτους όχι αδίκως, να κατηγορούν σε πολλές περιπτώσεις τους εστιάτορες για τις υψηλές τιμές πώλησης των κρασιών στα σημεία εστίασης και για χαμηλές αντίστοιχα πωλήσεις. "
(συνεχίζεται...)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο..
 
 
Μπύρα και γλυκό-απόλαυση στο τετράγωνο...
Μα... γλυκό και Μπύρα; Είναι δυνατόν! Και όμως... η Χρυσούλα Κυριακοπούλου που κάτι ξέρει από Μπύρες, μας διαβεβαιώνει ότι είναι ένας συνδυασμός εξαιρετικός. Ιδιαίτερα μάλιστα τώρα στις γιορτές, γιατί η μπύρα ταιριάζει με ...βασιλόπιτα μέχρι κουρμπιέδες και δίπλες!! "Ο αρωματικός πολυσύνθετος καμβάς των διάσημων αντιπροσώπων της μπύρας αποτελείται από γλυκά μπαχαρικά, φρούτα και άνθοι που κυριαρχούν και αποτελούν βάση στα περισσότερα γλυκά. Η ένωση τους λοιπόν δεν μπορεί παρά να είναι μοιραία και για εμάς απολαυστική." μας διαβεβαιώνει. Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο... τα ταμπού είναι για να πέφτουν άλλωστε.....  
(συνεχίζεται...)
Διαβάστε το ολόκληρο το άρθρο...
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".


Προωθείστε αυτό το email σε φίλο

* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.