Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 46ο, Ιούλιος 2013   

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-201902011-2012
Newsletters 2013
Newsletter Ιανουαρίου 2013 
Newsletter Φεβρουαρίου 2013
Newsletter Μαρτίου 2013
Newsletter Απριλίου 2013
Newsletter Μαίου 2013
Newsletter Ιουνίου 2013
 
 
Αγαπητοί Φίλοι,

Η σύμπτωση της πρωτομηνιάς με τη Δευτέρα, μας έκανε τα πράγματα κάπως δύσκολα! Γιατί σε αυτό το τεύχος του Ιουλίου θέλαμε να έχουμε τους "Πρωταθλητές του 1ου εξαμήνου"! Και αυτή τη φορά όχι μόνο στα κρασιά, αλλά και στη μπύρα!

Για τους νέους φίλους μας, οι "Πρωταθλητές" μας είναι τα κρασιά εκείνα που εσείς, με τις αγορές σας, αναδείξατε πρώτα σε πωλήσεις το 1ο εξάμηνο. Τους δημοσιεύουμε ανελλιπώς από το 2010, για κάθε εξαμηνο.

Ποια η δυσκολία; Όταν έχουμε πωλήσεις online μέχρι και τις 12:00 το βράδυ της 30 Ιουνίου, και όταν οι διαφορές μεταξύ των "Πρωταθλητών" μπορεί να περιορίζονται σε ελάχιστες φιάλες, τα τελικά αποτελέσματα ουσιαστικά πρέπει να βγουν ...μετά τα μεσάνυχτα!

Αυτό και έγινε! Προετοιμάσαμε τα περισσότερα, δουλέψαμε μέχρι σχεδόν το πρωί, και... Οι Πρωταθλητές είναι εδώ, μαζί σας!

Πιστεύουμε ότι οι Πρωταθλητές έχουν σημασία γιατί δείχνουν την πραγματική απήχηση που έχουν τα κρασιά, μακριά από κριτικές, εκτιμήσεις ειδικών κλπ κλπ. Ο τελικός κριτής της επιτυχίας ενός προϊόντος είναι η αγορά, δηλαδή εσείς, οι φίλοι του κρασιού και αντιπροσωπευτικά, οι φίλοι πελάτες του House of Wine.

Σήμερα μιλήσατε... και διατυπώσατε την αυθεντική, αδιαμφισβήτητη κρίση σας...


Στην υγειά σας!


House of Wine

   Αφιέρωμα
1ο εξάμηνο 2013:
Οι Πρωταθλητές των κρασιών είναι εδώ!
Νάτοι λοιπόν οι Πρωταθλητές του 1ου εξαμήνου του 2013!

Είναι τα κρασιά που ήρθαν πρώτα σε πωλήσεις φιαλών στο House of Wine. Τα κρασιά που εσείς επιβραβεύσατε με τις αγορές σας αυτό το εξάμηνο!

Όπως πάντα, δημοσιεύουμε 4 λίστες "Πρωταθλητών": Η πρώτη, οι λεγόμενοι "Πρωταθλητές των Πρωταθλητών" περιλαμβάνει΄τα κρασιά εκείνα, ασχέτως χρώματος, που αγοράσατε εσείς περισσότερο από το House of Wine. Οι υπόλοιπες είναι οι Πρωταθλητές των ερυθρών, λευκών και ροζέ, και περιλαμβάνουν τα κρασιά που διακρίθηκαν  σε αυτές τις κατηγορίες. Οι πρωταθλητές "μετρούν" αριθμό φιαλών που αγοράσατε.

Μια μεγάλη έκπληξη στα αποτελέσματα είναι το κυριολεκτικό "σάρωμα" των πρώτων θέσεων από το Κτήμα Αβαντίς: 1η , 2η και 4η θέση, όταν στους Πρωταθλητές του 2013 κατείχε μόνο την 7η θέση με το Κτήμα Αβαντίς-Λευκός, που φέτος πήρε επάξια το Χρυσό βραβείο! Και όχι μόνο: 1η και 3η θέση στα Ερυθρά, 1η και 2η θέση στα λευκά!

Η δεύτερη και πολύ ευχάριστη έκπληξη είναι ότι -επιτέλους!- ικανοποιούνται σε ένα κρασί δυο από καιρό επιθυμίες μας: Να δούμε στην πρώτη δεκάδα ένα ροζέ και ένα αφρώδες κρασί. Κατάφεραν και τα δύο οι θαυμάσιες Ακακίες Sparkling του Κυρ-Γιάννη! Από καρδιάς τους ευχόμαστε και εις ανώτερα!
 
Στην 8η θέση (όπως και πέρυσι) η θαυμάσια Βιβλία Χώρα λευκός.! Στην επόμενη θέση (9η ), οι Πέτρινες Πλαγιές του Κτήματος Παλυβού, επάξια στην 1η δεκάδα. Τέλος, στη 10η θέση η κλασσική Σαντορίνη του Σιγάλα, το Ασύρτικο που άνοιξε κυριολεκτικά το δρόμο για την εδραίωση των Ασύρτικων της Σαντορίνης ανάμεσα στα καλύτερα λευκά του κόσμου.
 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο μας, γνωρίστε τους επι μέρους πρωταθλητέ των λευκών, ερυθρών και ροζέ!
 
  Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών του 1ου
εξαμήνου 2013
 
1 Κτήμα Αβαντίς - Λευκός (Κτήμα Αβαντίς)
Μέχρι πρόσφατα για να απολαύσει κανείς στο κρασί του ποιοτικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στο λευκό κτήμα Αβαντίς, έπρεπε να κοιτάξει σε άλλη κατηγορία τιμής. Ο Απόστολος Μούντριχας με αυτό του το εξαιρετικό λευκό, βάζει έντονη υποψηφιότητα για την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής ανάμεσα στις προτάσεις του House of Wine.
Περισσότερα...
 
2 Charisma Λευκός (Κτήμα Αβαντίς)
Κρασιά σαν το Charisma μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε εκπτώσεις στο βιοτικό μας επίπεδο αλλά να αγοράζουμε με έξυπνο τρόπο. Μπορεί η προσιτή τιμή του να αποτελεί το αρχικό κίνητρο αγοράς, ωστόσο τόσο γευστικά όσο και αρωματικά, πείθει ότι σίγουρα θα επιστρέψετε σε αυτό έχοντας πολύ περισσότερους λόγους για να το προτιμήσετε.
Περισσότερα...
 
3 Viña Esmeralda (Torres)
Το σχεδόν μόνιμο στις 3 πρώτες θέσεις  κρασί του House of Wine μέχρι την προηγούμενη περίοδο επιβεβαιώνει  με την 3η θέση του την σημαντική του επιρροή  στις προτιμήσεις σας. Ενα κρασί με κορυφαία σχέση ποιότητας/τιμής!
Περισσότερα...
 
4 Charisma Ερυθρός (Κτήμα Αβαντίς)
Κάτω από το ψυχολογικό όριο των 5 ευρώ, το ευβοϊκό Βραδιανό και το διεθνές Merlot προσδίδουν Charisma-τικές γεύσεις και αρώματα σε ένα κρασί-ιδανική επιλογή-για την καθημερινότητα σας.
Περισσότερα...
 
5 Ντάμα Κούπα (Νίκος Λαζαρίδης)
Ο Νίκος Λαζαρίδης μας έδειξε τα ...χαρτιά του: Ντάμα Κούπα, και ο κόσμος "τα είδε"! . Εύκολο και ευγενικό λευκό κρασί με χρυσοκίτρινο χρώμα με λευκόσαρκα φρούτα και διακριτικά αρώματα ανοιξιάτικων λουλουδιών, που πίνεται με άνεση και ευχαρίστηση.
Περισσότερα...
 
6 Ακακίες Sparkling  (Κτήμα Κυρ-Γιάννη)
Άλλη μία εξαιρετική ‘ερμηνεία’ του Ξινόμαυρου από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη που αναδεικνύει όλα τα διαφορετικά ‘πρόσωπα’ της πολυδυναμικής ποικιλίας. Κερασένιο χρώμα, επίμονες φυσαλίδες, χαρακτήρας κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και off dry χαρακτήρας που σίγουρα θα σας αποπλανησουν.
Περισσότερα...
 
7 Ρήγας Κούπα (Νίκος Λαζαρίδης)
Ο Ρήγας είναι εξαιρετικό χαρτί...  και συνήθως κερδίζει: Ένα κομψό κρασί με ρουμπινί χρώμα και αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους, με ισορροπημένο χαρακτήρα που αφήνει μια ξεχωριστή γεύση στο στόμα.
Περισσότερα...
 
8 Bιβλία Χώρα Λευκός ((Βιβλία Χώρα)
Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νέο-κοσμίτικο προφίλ. Έντονα φυτικά και βοτανικά αρώματα σε συνδυασμό με εξαιρετική οξύτητα το κάνουν ιδιαίτερα ευέλικτο σε συνδυασμούς με φαγητό, αλλά και πολύ απολαυστικό..
Περισσότερα...
 
9 Αμπελώνας Παλυβού - Πέτρινες Πλαγιές (Κτήμα Παλυβού)
Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση.
Περισσότερα...
 
10 Σιγάλας - Σαντορίνη  (Κτήμα Σιγάλα)
Μία από τις δημοφιλέστερες και ποιοτικότερες ετικέτες Σαντορίνη ΠOΠ της αγοράς. Κλασική και προσεκτική οινοποίηση που επιτρέπει στο Ασύρτικο να εκφράσει τη μεταλλικότητα που του χαρίζει το καυτό ηφαιστειογενές έδαφος της Σαντορίνης, και να παρουσιάσει μία εντυπωσιακά κοφτερή οξύτητα που φρεσκάρει, δροσίζει και… απογειώνει! .
Περισσότερα...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, γνωρίστε τους επι μέρους πρωταθλητές των λευκών, ερυθρών και ροζέ!...
 
...αλλά φέτος έχουμε-για πρώτη φορά...
Τις Πρωταθλήτριες Μπύρες του
1ου εξαμήνου...
Φέτος έχουμε και τις Πρωταθλήτριες Μπύρες! Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουμε τις πωλήσεις φιαλών μπύρας και "ανεβάζουμε" τις 10 πρώτες στο βάθρο των πρωταθλητριών!

Είναι οι δικές σας Πρωταθλήτριες!  Οι μπύρες που εσείς επιβραβεύσατε με τις αγορές από το House of Wine. αυτό το εξάμηνο!

Αυτή η αναγνώριση των "Πρωταθλητριών" ήρθε σαν φυσική συνέπεια χάρη σε εσάς, τους φίλους πελάτες μας. Που αγκαλιάσατε τη Μπύρα στο House of Wine και την κάνατε ένα από τα βασικά μας προιόντα!

Η πρώτη μας αυτή δημοσίευση περιλαμβάνει μια γενική κατηγορία. Δεν έχουμε στη μπύρα (ακόμα!)  υποκατηγορίες όπως στο κρασί έχουμε τους Πρωταθλητές ερυθρών, λευκών και ροζέ.
 
  Οι Πρωταθλητριες Μπύρες του 1ου
εξαμήνου 2013
 
1   Volkan Blonde Pilsner 0.33lt ( Volkan)
Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan είναι μια νέα, 100% Ελληνική μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης.
Περισσότερα...
 
2   Estrella Damm Inedit 0.75lt ( Damm )
Μια μπύρα με ένταση, χαρακτήρα και πολυπλοκότητα. H καταγωγή της είναι Ισπανική και φέρει τη διάσημη υπογραφή του μυθικού σεφ Ferran Adria. Η γευστική της δοκιμή αποτελεί μια πλούσια εμπειρία από σύνθετα αρώματα όπως κίτρο, κόλιανδρο, νεκταρίνια, φλούδες πορτοκαλιού, βότανα, ginger, μήλο και γρασίδι.
Περισσότερα...
 
3   ΝΕΔΑ 500ml (Μεσσηνιακη Μικροζυθοποιια)
Με κατάλευκο στεφάνι αφρού, πολύ δροσερή γεύση, καθώς και αρώματα της βύνης και του λυκίσκου η Νέδα είναι μια ευχάριστη, ευκολόπιοτη και αξιόλογη Ελληνική πρόταση.
Περισσότερα...
4 Septem - Friday's Pale Ale 0.33lt
5 Septem - Sunday's Honey Golden Ale 0.33lt
6  Clausthaler Classic 0.33lt
7  Peroni Nastro Azzurro 0.33lt
8  Sapporo 0.33lt
9 Pills Hellas 330ml
10 Aecht Schlenkerla Rauchbier Marzen 0,5lt
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο μας...
 
   Νέες Αφίξεις
Από την Μικροοινοποιία Μυλωνά.
Η νέα "Άποψη"
Η νέα Άποψη του μικροοινοποιείου Μυλωνά θέλει το Ασύρτικο σε ίση αναλογία με το Σαββατιανό και πέρασμα της μισής ποσότητας του κρασιού από νέο δρύινο βαρέλι για τέσσερις και κάτι μήνες.

Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί με όγκο, λιπαρότητα στο στόμα και αρωματική πολυπλοκότητα που προσδίδει η χρήση δρυός. Για τους λάτρεις των πλούσιων, βαρελάτων κρασιών.
Σε προσφορά -15%!
Αγορά Τώρα!...
 
Premium Vodka από τη Baccardi...
Grey Goose Magnum (1.5lt)
Μια Premium Vodka από τη Baccardi, και μάλιστα Magnum, βρίσκεται ήδη στα ράφια μας!

Η βότκα Grey Goose παράγεται από τα καλύτερα Γαλλικά σιτάρια με νερό φιλτραρισμένο μέσα από ασβεστόλιθου. Η απόσταξη γίνεται με βάση το παραδοσιακό τρόπο απόσταξης της περιοχής Cogniac.

Απαλή στη γεύση, με καθαρότητα που προσδίδει φρεσκάδα κάνοντας αντιληπτή τη γεύση από σιτάρι.
Γνωρίστε τη!...
 
Ένα διαφορετικό ποτό...
Pimms...
Παρασκευάστηκε πρώτη φορά το 1823, όπου το διάσημο Pimms και η Λεμονάδα πινόταν ως τονωτικό για να σβήσει τη δίψα κατά τη διάρκεια του Wimbledon ή των Lord Test.

Βασισμένο στο Gin, η συνταγή για το Pimms είναι ένα καλά φυλαγμένο μυστικό.

Με κάθε φιάλη δώρο ένα ποτήρι Pimms!
Με δυο φιάλες δώρο δύο ποτήρια και μια κανάτα Pimms!
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
 
Ένα κρασί, μιά συνταγή:...
Κίκονες Λημνιό με παραδοσιακό Μουσακά
"Ποιος θα μπορούσε δηλαδή να αντισταθεί στον συνδυασμό ενός παραδοσιακότατου μουσακά δίπλα στο εξαιρετικό Λημνιό από το οινοποιείο Κίκονες;" μας ρωτάει ο Γρηγόρης Μιχαήλος, σύμβουλος Οίνου του House of Wine, στο άρθρο του για το ιδανικό ταίριασμα ενός κρασιού με φαγητό! Και βρίσκει ότι το θαυμάσιο Λημνιό των Κικόνων και της Μελίνας Τάσσιου, το πλησιέστερο -κατά Γρηγόρη- ελληνικό σε μιά Βουργουνδία, ταιριάζει απόλυτα με τον παραδοσιακό μουσακά!.
Διαβάστε το Άρθρο
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2013 houseofwine.gr. All Rights Reserved