Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 50ο, Νοέμβριος 2013   

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-201902011-2012
Newsletters 2013
Newsletter Ιανουαρίου 2013 
Newsletter Φεβρουαρίου 2013
Newsletter Μαρτίου 2013
Newsletter Απριλίου 2013
Newsletter Μαίου 2013
Newsletter Ιουνίου 2013
Newsletter Ιουλίου 2013
Newsletter Αυγούστου 2013
Newsletter Σεπτεμβρίου 2013
NewsletterΟκτωβρίου 2013
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδα, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
Προηγούμενα Τεύχη
 
 
 
 
 
 
 


Αγαπητοί Φίλοι,


Σ
την αρχή του τελευταίου μήνα του Φθινοπώρου και ο καιρός αρνείται σχεδόν πεισματικά να χαλάσει.

Αυτή όμως η επέκταση του καλοκαιριού δεν επηρεάζει πια τα του οίνου: Ο τρύγος -όψιμος στις περισσότερες περιοχές- έχει πια τελειώσει και οι διαδικασίες έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Τα πρώτα κρασιά της νέας σοδειάς βρίσκονται ήδη στα ράφια μας και τα γεμίζουν με διαρκώς ταχύτερους ρυθμούς.

Η πρώτη εκδρομή μας της νέας οινικής περιόδου είναι πια στα σκαριά, και οι εγγραφές έχουν ήδη πυκνώσει... το κτήμα Σκούρα με τα θαυμάσια κρασιά του, οι προδιαγραφές της εκδρομής, η εμπειρία και ικανοποίηση των φίλων του κρασιού από τις προηγούμενες εκδρομές μας και η μεγάλη πια παρέα που έχει δημιουργηθεί, όλα αυτά μας ...απειλούν με υπερκάλυψη των θέσεων! Γι΄αυτό βιαστείτε!

Αρχίστε επίσης να σκέπτεστε τα δώρα των εορτών. Εμείς ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε τη ζήτηση που προβλέπεται και εφέτος να είναι μεγάλη, αλλά ζητούμε και τη δική σας βοήθεια: Ο έγκαιρος προγραμματισμός τους ασφαλώς διευκολύνει...

Ακόμα, σe αυτό το Newsletter θα βρείτε τις πρώτες μας εντυπώσεις από την έκθεση των Πελοποννησίων Οινοποιών στην Αθήνα -με πραγματικά εντυπωσιακή προσέλευση κοινού, τη νέα αξιολόγηση του Mark Squires 50 ελληνικών κρασιών αλλά και πολλά άλλα θέματα.

Τέλος, θυμηθείτε τα ...χρόνια πολλά στο Γρηγόρη Μιχαήλο, που με το άρθρο του αυτής της εβδομάδας συμπλήρωσε τα 100 άρθρα στο House of Wine! Νομίζουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι τα αξίζει!

Σας ευχόμαστε καλό μήνα, και …στην υγειά σας!


House of Wine

  Εκδηλώσεις
Στις 17 Νοεμβρίου, ελάτε μαζί μας!...
στην Εκδρομή μας στο Κτήμα Σκούρα!
Την Κυριακή λοιπόν,  17 Νοεμβρίου, στις 9:30 το πρωί ξεκινάμε από το σταθμό του metro του Νομισματοκοπείου για το κτήμα Σκούρα!

Μια μονοήμερη εκδρομή σε ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά κτήματα, με εξαιρετικά κρασιά και επικεφαλής ένα χαρισματικό οινοποιό, το Γιώργο Σκούρα.

Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, και για πολλούς λόγους. Πρώτα απ' όλα, γιατί δεν είναι μια συνηθισμένη εκδρομή σε οινοποιείο. Είναι μια εκδρομή του House of Wine και το HOW Club, οργανωμένη ειδικά για τους οινόφιλους, που περιλαμβάνει όλα όσα θα θέλατε: Ξενάγηση στο Οινοποιείο και τις εγκαταστάσεις του, γευσιγνωσία ΟΛΩΝ των κρασιών του κτήματος, και ένα θαυμάσιο γεύμα με τη συνοδεία κορυφαίων κρασιών...

Θα απολαύσουμε όλα τα παραπάνω σε έναν υποδειγματικό χώρο: Σε ένα από τα καλύτερα bistro ή Wine Bars της Ελλάδας, που ο Γιώργος Σκούρας έφτιαξε με το μεράκι που τον διακρίνει σε όλα.

Επιπλέον, μια ...παράδοση που συνεχίζεται: Το House of Wine θα διαθέσει όλα τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα με έκπτωση 15% σε όλους τους συμμετέχοντες για 1 εβδομάδα μετά την εκδρομή!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και ήδη έχουν καλυφθεί πολλές μετά από την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας για να εκδηλώσουν οι φίλοι μας το ενδιαφέρον τους!

Ελπίζουμε να είστε μαζί μας!
Κάντε την Εγγραφή σας ΤΩΡΑ!
 
Σήμερα γιορτάζουμε!!!!
Το 100ο άρθρο του Γρηγόρη Μιχαήλου στο House of Wine!!
Ναι!!! Ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS, Σύμβουλος Οίνου του House of Wine σήμερα γιορτάζει! Και μαζί του και όλοι εμείς στο House of Wine... γιατί 100 άρθρα στη σειρά, ένα σχεδόν κάθε εβδομάδα, δεν είναι λίγο! Έτσι λοιπόν το 100ο άρθρο του Γρηγόρη που θα διαβάσετε έχει να κάνει με αυτά ακριβώς τα …100 άρθρα του, που τα γιορτάζει με ένα ποτήρι σαμπάνιας Dom Perignon. Που το αξίζει 100%!!

Να τα χιλιάσεις, Γρηγόρη! Όλοι εμείς στο House of Wine αλλά και οι πιστοί αναγνώστες σου σε ευχαριστούμε!
Διαβάστε το 100ο άρθρο του Γρηγόρη
 
   Αξιολογήσεις-Προτάσεις
Στο eRobertparker.com από τον Μark Squires
Τα κορυφαία Ελληνικά του Robert Parker
Μπορεί πια η αποχώρηση του Robert Parker Jr από τα "ηνία" των εκδόσεων αλλά και των ηλεκτρονικών μέσων όπως το eRobertParker.com να μείωσε την παγκόσμια απήχησή τους, εντούτοις οι περισσότεροι συνεργάτες του παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν να σχολιάζουν με το δικό τους, προσωπικό κύρος. Αυτό συμβαίνει και με τον γνωστό μας Μark Squires, υπεύθυνο για τις κριτικές οίνων της Ελλάδας και της Πορτογαλίας.
Έτσι λοιπόν, εξακολουθεί να είναι σημαντικό γεγονός η αξιολόγηση των Ελληνικών κρασιών που εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική έκδοση στις 31 Οκτωβρίου. Ο Mark Squires αξιολογεί 50 ελληνικά κρασιά, 29 λευκά, 2 ροζέ και 19 ερυθρά. Εμείς οας παρουσιάζουμε εδώ κάποια από τα κορυφαία λευκά, ερυθρά και ροζέ που υπάρχουν στα ράφια μας και σας τα προτείνουμε μαζί με το Μark στον οποίο οφείλονται και τα σχόλια!
 

Κυρ-Γιάννη Διάπορος

Mε την πρώτη μυρωδιά, ξέρετε ότι πρόκειται να είναι έντονα φρουτώδες. Υπάρχει μια χωματένια, ελαφρώς άγρια αρωματική νύξη κατά το άνοιγμα (το Syrah?). Που ακολουθείται από μια μάλλον κομψή γεύση που υποστηρίζεται από αξιοσημείωτες τανίνες. ... Αρωματικό, πολύ νόστιμο και φρουτώδες, ενώ εξακολουθεί να είναι πολύ εστιασμένο
 

Παλυβού Terra Leone Ammos Reserve

Ενα Αγιωργίτικο με σοβαρές προθέσεις. Είναι κάτι περισσότερο από μαλακό, αρωματικό και γευστικό, χωρίς να υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Αρκετά σταθερό στον ουρανίσκο για Νεμέα και Αγιωργίτικο, έχει ωραία πρόσφυση, καλή βασική δομή, μια ισορροπημένη προσέγγιση και καλή εστίαση. .... Η οξύτητα συμμετέχει σωστά, κάνοντας το ένα μεγάλο κρασί φαγητού...

Κυρ-Γιάννη Ακακίες Sparkling

Ανοίγει με μια πολύ φρουτώδη, επιδεικτικά πληθωρική αίσθηση. ...Όσο οι φρουτώδεις νότες ηρεμήούν με τον αέρα, το κρασί "ανεβαίνει" γρήγορα με αξιοσημείωτη δύναμη και έντονη οξύτητα, ακριβώς όπως και το δημοφιλές ομώνυμό του ροζέ. Είναι τόσο σέξι όσο και ενδιαφέρον, ικανό να βελτιωθεί σημαντικά στο ποτήρι. Στην πράξη, μου άρεσε περισσότερο τη δεύτερη ημέρα, όταν και ...απαιτούσε να το τελειώσω, και ήμουν ανήμπορος να αντισταθώ.
 

Αργυρού Σαντορίνη 

Έχει "ανοίξει" όμορφα - απόδειξη για το πόσο καλά εξελίσσεται ένα καλοφτιαγμένο Ασύρτικο. Πολύ πιο εκφραστικό τώρα, έχει νόστιμα και ζουμερά φρούτα, λογικά καλή συγκέντρωση για το επίπεδο και την ωραία επίγευση στο τελείωμα. Είναι αδύνατο να αντισταθείς, ένα όμορφα ισορροπημένο και κομψό Ασύρτικο, που παρόλα αυτά δείχνει ένταση που ταιριάζει με τη φινέτσα του
 

Σκούρα Salto Wild Yeast

Μου αρέσει το πώς εξελίχθηκε. Απέδειξε ότι είναι ένα Μοσχοφίλερο που μπορεί να βελτιωθεί και να πίνεται καλύτερα τον επόμενο χρόνο. Μόλις πέρασε την «πολύ κρύα» φάση, όταν ήταν μόνο λεμόνια και οξύτητα, άρχισε να δείχνει τη λεπτή καθαρότητα των φρούτων, μεταλλικότητα και πάνω από όλα, καλή επίγευση και ανθεκτικότητα στο τελείωμα ... Βελτιώνεται σταθερά με τον αερισμό του και πίνεται θαυμάσια και τη δεύτερη μέρα...
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
 
Στην Αθήνα χθές Κυριακή
Η έκθεση των Οινοπαραγωγών της
Πελοποννήσου
 
Λίγο μετά την επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη και την έκθεσή τους εκεί οι Οινοποιοί της Πελοποννήσου βρέθηκαν χθες Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, για την ετήσια φθινοπωρινή παρουσίαση των κρασιών τους!

Από τις 1:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 8:00 το βράδυ, οι οινοποιοί της Πελοποννήσου ήσαν στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία και παρουσίασαν στο Αθηναϊκό κοινό τα κρασιά τους! Διαβάστε την παρουσίασή μας, μάθετε τα νεότερα για τα Αγιωργίτικα, τα Μοσχοφίλερα και δείτε τις φωτογραφίες της έκθεσης!  και δείτε παρακάτω τα κρασιά της έκθεσης που διακρίναμε!
Διαβάστε το άρθρο μας
 
Στο Paradiso από τους Wine Commanders
Terroir: Μια γευσιγνωσία για ...το φύλο
των Αγγέλων
Οι τακτικές πια γευσιγνωσίες  στο εστιατόριο Paradiso  των Wine Commanders και κατά κόσμον Γρηγόρη Μιχαήλου και Γιάννη Καρακάση είναι σήμερα από τα καλύτερα πράγματα που γίνονται στον χώρο του κρασιού: Φυσικά, κάποιες θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένες, όπως αυτή με θέμα τα παλαιωμένα λευκά, κάποιες λιγότερο. Όλες όμως ενδιαφέρουσες!
 Ο Τάσος Πικούνης παρακολούθησε την τελευταία, σχετικά με το terroir, και μας δίνει στο άρθρο του τις εντυπώσεις του αλλά και την άποψή του για ένα τόσο αμφιλεγόμενο θέμα...
Διαβάστε το Άρθρο
 
Στο Wine Restaurant Paradiso:
Μια λίστα  κρασιών πολύ αλλιώτικη
από τις άλλες!
"Μπαίνοντας στο Wine Restaurant Paradiso του Γρηγόρη Μιχαήλου για να παρακολουθήσω την τελευταία γευσιγνωσία για το Terroir, μου έκανε εντύπωση μια μικρή παρέα φίλων που διάβαζε κάτι και το σχολίαζε με προφανή την επιδοκιμασία αλλά και αρκετά γέλια... Πλησίασα και είδα ότι διάβαζαν τον κατάλογο κρασιών του εστιατορίου! Με είδαν που κοιτούσα με απορία, και ένας από αυτούς μου έτεινε τον κατάλογο λέγοντάς μου με ένα πλατύ χαμόγελο: "Πάρε, διάβασε αλλά κάτσε πρώτα!"

Ο Τασος Πικούνης μας εξηγεί τι ...περίεργο (ή πρωτοπορειακό ίσως;) έχει η νέα λίστα κρασιών του Paradiso
Διαβάστε το Άρθρο
 
Εσείς μας ρωτάτε, και...
Εμείς απαντάμε στις ερωτήσεις σας!
"Έχω 4 λευκά κρασιά [από κάποιο κρασί]. Να τα πετάξω ή μπορώ να τα πιω άφοβα; Ευχαριστώ πολύ."... μας ρώτησε η κα Κατερίνα.
Έχουμε δεχτεί αυτή την ερώτηση άπειρες φορές και πάντα απορούμε: Γιατί πρέπει να τα πετάξετε, και απλά δεν ανοίγετε μια φιάλη να την δοκιμάσετε; Και αν δεν σας αρέσει, την πετάτε μετά! Μην φοβάστε να τα δοκιμάσετε, δεν πρόκειται να πάθετε απολύτως τίποτα, γιατί το κρασί στο μπουκάλι που έχει "χαλάσει", έχει απλά γίνει ξύδι... και ξύδι βάζετε καθημερινά στο φαγητό σας!
Απαντάμε σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις σας! Δείτε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στις πολλές κατηγορίες! Περιμένουμε και τη δική σας ερώτηση!
Ρωτήστε μας για το κρασί
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2013 houseofwine.gr. All Rights Reserved