Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 51ο, Δεκέμβριος 2013   

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού! 
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες πουυπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2010-2011-2012
Newsletters 2013
Newsletter Ιανουαρίου 2013 
Newsletter Φεβρουαρίου 2013
Newsletter Μαρτίου 2013
Newsletter Απριλίου 2013
Newsletter Μαίου 2013
Newsletter Ιουνίου 2013
Newsletter Ιουλίου 2013
Newsletter Αυγούστου 2013
Newsletter Σεπτεμβρίου 2013
NewsletterΟκτωβρίου 2013
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδα, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
Προηγούμενα Τεύχη
 
 
 
 
 
 
 


Αγαπητοί Φίλοι,


Φ
θάσαμε ...αισίως στον τελευταίο μήνα αυτού του χρόνου. Και λέμε αισίως, γιατί ήταν ένας δύσκολος χρόνος για τους περισσότερους και εξαιρετικά δύσκολος για ορισμένους.

Εντούτοις ο μήνας αυτός είναι μήνας γιορτών: Αφήνουμε πίσω τα δύσκολα, τα δυσάρεστα και προσανατολιζόμαστε προς τα ευχάριστα, τα γιορτινά. Γιατί χρειαζόμαστε τις γιορτές αυτό το χρόνο, και τις χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ άλλοτε: Τη χαρά, την ανεμελιά, το δώρο που παίρνουμε ή δίνουμε στους αγαπημένους μας, τις βόλτες για τα γιορτινά ψώνια... και βέβαια το κρασί.

Εμείς στο House of Wine θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε την ευκαιρία στο κάθε ένα από τους φίλους μας να γιορτάσει, να χαρεί και να δώσει χαρά... Γιατί τα δικά μας προιόντα είναι συνυφασμένα με την γιορτή, την διασκέδαση, την χαρά. Και η όποια κρίση, ο όποιος περιορισμένος προϋπολογισμός δεν θα επηρεάσει την δυνατότητα να γιορτάσετε παραδοσιακά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να κάνετε τα δώρα σας, να διασκεδάσετε... Και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς!

Οι φετινές μας προτάσεις αφορούν σε όλους, και σε όλα τα βαλάντια: Προσφορές εξαιρετικών κρασιών, προτάσεις για συνδυασμούς φαγητών και κρασιών προσιτές σε όλους, επιλογές που θα σας εκπλήξουν. Το House of Wine θα προτείνει συνδυασμούς κρασιών, ποτών, δώρων σε εξαιρετικά ευρεία κλίμακα τιμών. Πάντα -και άσχετα με την τιμή- ποιοτικά, πάντα εξαιρετικά, πάντα επιλεγμένα με γνώμονα την δική σας ικανοποίηση αλλά και των φίλων σας.

Παρακολουθήστε στο εορταστικό House of Wine, τις εορταστικές προτάσεις του, τις προσφορές του. Μείνετε μαζί μας αυτές τις γιορτές... και δεν θα χάσετε!

Σας ευχόμαστε καλό μήνα, και …στην υγειά σας!House of Wine

  Υπενθυμίζουμε...
Δηλώστε ΤΩΡΑ το ενδιαφέρον συμμετοχής σας...
Εκδρομή στο Μέτσοβο και στο
Κατώγι Αβέρωφ
To House of Wine διοργανωνει εκδρομή στο Μέτσοβο, στο Οινοποιείο Κατώγι-Αβέρωφ με παραμονή στο ομώνυμο ξενοδοχείο, από Παρασκευή 13/12 έως και Κυριακή 15/12, με γευσιγνωσία των κρασιών του κτήματος, πλούσια δείπνα, εκδρομές, επισκέψεις σε αξιοθέατα, και κατά την επιστροφή μας την Κυριακή επίσκεψη στο κτήμα Θεόπετρα, με δοκιμή των πολυβραβευμένων κρασιών του!...
Η προθεσμία της οριστικοποίησης της εκδρομής μας λήγει την Τετάρτη 4/12. Μέχρι την Τετάρτη οι δηλώσεις πρόθεσης συμμετοχής θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί! Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μόλις 15, θα τηρηθεί ΑΠΟΛΥΤΗ σειρά προτεραιότητας, επομένως... εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας ΤΩΡΑ, αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή την εξαιρετικά exclusive εκδρομή!!
Πληροφορίες και Δήλωση ενδιαφέροντος Συμμετοχής
 
Άλλη μια μεγάλη γιορτή στις 6 Δεκεμβρίου...
Γιορτάζει ο Νίκος, και θέλει ...κρασιά!
Μεγάλη γιορτή του Αγίου Νικολάου... αλλά μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου γιορτάζουν και πολλοί άλλοι: Την 1η η Αρετή, ο Φιλάρετος και ο Ιακώβ, στις 2 η Μερόπη, στις 4 η Βαρβάρα και ο Σεραφείμ και στις 5 ο Σάββας...

Μην τους ξεχάσετε, όλοι απολαμβάνουν το κρασί και το εμφιαλωμένο κρασί είναι ένα ευγενές δώρο που δείχνει ποιότητα... Εμείς έχουμε +1000 ετικέτες για να διαλέξετε, και δεκάδες έτοιμα δώρα... Σας περιμένουμε!

Δείτε όλα τα δώρα μας.
 
 Γιορτινές Προτάσεις
Για την περίοδο των γιορτών
Προτείνουμε τα κρασιά των
γιορτινών πιάτων
Oι γιορτές έφτασαν! Το House of Wine ντύθηκε στα "γιορτινά" του, και σας υπόσχεται να κάνει ότι μπορεί για να σας δώσει ότι καλύτερο στον τομέα της "ειδικότητάς" του: Στο κρασί, που χαρίζει κέφι, χαρά, και συμπληρώνει τις γιορτινές απολαύσεις που -κακά τα ψέματα- επικεντρώνονται γύρω από το πλούσιο γιορτινό τραπέζι. Γι' αυτό και ετοιμάσαμε για εσάς τις τόσες προτάσεις μας, για όλες τις απαιτήσεις, τα βαλάντια, τις... διαθέσεις. Κρασιά λευκά, ερυθρά, στιβαρά, κομψά, όλα γιορταστικά, σαμπάνιες, αφρώδη, επιδόρπια, κρασιά για όλα τα γούστα, που θα σας συνοδεύσουν επάξια στις χαρές των γιορτών, στις βραδιές με τους φίλους και αγαπημένους, στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, στο

 Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, ακόμα και στις "μοναχικές" σας στιγμές.

Εχουμε συγκεντρώσει τις προτάσεις μας σε κάποιες κατηγορίες. Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα κρασιά κάποιας κατηγορίας, ή μερικά από αυτά, ή να "ανακατέψετε" κρασιά από διάφορες κατηγορίες, όπως αυτά ταιριάζουν στο προσωπικό σας γούστο. Οι επιλογές είναι δικές σας! Και μη ξεχνάτε, ότι στο House of Wine είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε προσωπικά εσάς, τηλεφωνικά, με email, μέσα από το chat μας, για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές!

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές, με καλά και εκλεκτά κρασιά από το House of Wine!

Δείτε τα κρασιά των γιορτινών πιάτων ...
Οι κατηγορίες δώρων του House of Wine...
Επιλέξτε σωστά τα δώρα σας
Κάτω από το μενού των Δώρων του House of Wine κρύβονται εκατοντάδες δώρα διαφόρων κατηγοριών, τιμών κλπ... Μάθετε τι περιλαμβάνει κάθε υποκατηγορία-επιλογή του μενού των Δώρων, και επιλέξτε το δώρο που επιθυμείτε πιο εύκολα και πιο απλά!
 
  Έτοιμες Προτάσεις
Περιλαμβάνει όλες τις έτοιμες προτάσεις (περιεχόμενο και συσκευασία). Βρείτε το ιδανικό δώρο για την περίσταση από επιλογές που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία δώρων χρησιμοποιώντας τα φίλτρα στο αριστερό μέρος της σελίδας για να περιορίσετε τα εμφανιζόμενα δώρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Περισσότερα...
 
  Premium Selection
Το House of Wine έρχεται να επαναδιατυπώσει το "εξαιρετικό" με τα δώρα της κατηγορίας Premium Selections: Κρασιά εξαιρετικά, πολλά σε ειδικές εμφιαλώσεις. Άψογη, κομψή συσκευασία με εντυπωσιακό Design και μέγεθος, από φυσικό ξύλο. Και πέρα από αυτά, περγαμηνή με την ένδειξη Premium Selection και πάπυροι με τις λεπτομερείς περιγραφές των περιεχομένων κρασιών, καθώς και ειδική πολυτελή κάρτα με τις ευχές σας. .
Περισσότερα...
 
  Δώρα σε συσκευασίες παραγωγού
Περιλαμβάνει δώρα που ερχονται από τον παραγωγό έτοιμα, σε συσκευασία δώρου. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δώρα σε πολυτελή συσκευασία παραγωγού, αλλά και δώρα στο αυθεντικό ξυλοκιβώτιο.
Περισσότερα...
 
  Συσκευασίες Δώρων - Δώρα a la carte
Επιλέξτε τη συσκευασία που θέλετε να συνοδέψει τα προϊόντα που έχετε επιλέξει ή θα επιλέξετε (κρασί, οινοπνευματώδη) και εμείς θα φροντίσουμε το δώρο σας να φτάσει στο προορισμό του ξεχωριστό και εντυπωσιακό. Στις φωτογραφίες της κάθε συσκευασίας θα δείτε εκτός απο τη συσκευασία κενή και μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρου ώστε να ξέρετε πως θα φτάσει στο προορισμό της όταν προσθέσουμε τα περιεχόμενα που έχετε επιλέξει ή θα επιλέξετε.
Περισσότερα...
 
  Απλές συσκευασίας
Οι απλές συσκευασίες δεν χρεώνονται επιπλέον. Μπορείτε να επιλέξετε μια, καθώς και το περιεχόμενο δώρο, για τη παραγγελία σας και εμείς θα φροντίσουμε η αποστολή σας να φτάσει στη συγκεκριμένη συσκευασία
Περισσότερα...
  Για Χριστούγεννα δίπλα στο τζάκι, μια εξαιρετική πρόταση...

Περισσότερα...
Στην κορυφή των Σκοτσέζικων ουίσκι του Οίκου Walker βρίσκεται το Johnnie Walker Blue Label. 'Ένα ουίσκι που αποτελεί την υψηλότερη έκφραση της τέχνης του blending. Στο Johnnie Walker Blue Label βρίσκονται τα 16 σπανιότερα και ακριβότερα malt ουίσκι στον κόσμο, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε περισσότερα από επτά εκατομμύρια βαρέλια. Έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο Super Premium ουίσκι στον κόσμο. Ορισμένα από αυτά είναι παλαιωμένα μέχρι και 60 χρόνια. Λόγω της εξαιρετικής σπανιότητας των ουίσκι που το αποτελούν, η παραγωγή του είναι ιδιαίτερα περιορισμένη και κάθε φιάλη είναι αριθμημένη, σαν μοναδική εγγύηση για την αυθεντικότητά του.
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
 
Μια Ρετσίνα, 2 Βραβεία!
Δυο χρυσά βραβεία εφέτος για
το Δάκρυ του Πεύκου!
 
Η ρετσίνα... διεθνή βραβεία?

Ο Στέλιος Κεχρής ήταν ο πρώτος που πήρε την παραδοσιακή ρετσίνα, και την μετέτρεψε σε ένα απολαυστικό λευκό κρασί. Ακολούθησαν αρκετοί, αλλά κανείς δεν κατάφερε να φτάσει την ισορροπία μεταξύ παράδοσης και σύγχρονου κρασιού που πέτυχε ο Στέλιος Κεχρής με το "Δάκρυ του Πεύκου". Κάποιοι έφτιαξαν ρετσίνα χωρίς... ρετσίνι, κάποιοι άλλοι διατήρησαν την παραδοσιακή έκφραση... ο Στέλιος Κεχρής με το "Δάκρυ του Πεύκου" πέτυχε την απαράμιλλη εκείνη ισορροπία που πραγματικά γοήτευσε τους κριτές και των δυο διαγωνισμών στους οποίους εφέτος τιμήθηκε με χρυσό βραβείο, αλλά και αυτούς των τόσων άλλων διαγωνισμών στο παρελθόν όπου το υπέροχο "Δάκρυ" τιμήθηκε με βραβεία!

Το "Δάκρυ του Πεύκου" αποτελεί την δικαίωση της ελληνικής ρετσίνας. Ένα υπέροχο κρασί, ένα απολαυστικό λευκό βασισμένο στο Ασύρτικο, περασμένο από βαρέλι και με μία διακριτική νότα ρετσινιού που αξίζει να το δοκιμάσουν όλοι. Για να διαπιστώσουν ότι το ταλέντο του οινοποιού, η εκφραστική οινοποίηση μπορούν να κάνουν πραγματικά θαύματα!
Δοκιμάστε το "Δάκρυ του Πεύκου".
Τo House of Wine το συνιστά ανεπιφύλακτα στους φίλους της ρετσίνας, αλλά περισσότερο στους μέχρι χθες ...εχθρούς της!
Αγορά ΤΩΡΑ!
 
Μια παράσταση με χορηγό το House of Wine
Δίπλα στην Τέχνη: Αβαντίς Λευκό στην πρεμιέρα του Γυάλινου θεάτρου
Ένα θεατρικό έργο για παιδιά σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη, μας μετέφερε μέσα από τις μελωδίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που ερμήνευσε με ζωντανή μουσική (άρπα, πιάνο, κιθάρες, ακορντεόν, φλάουτο, φυσαρμόνικα κλπ), ο εξαιρετικός Βασίλης Λέκκας, πλαισιωμένος από 9 μελή θίασο, σε ένα κόσμο μαγικό που υπάρχει πίστη, αισιοδοξία, ελπίδα και αγάπη.
Όλα αυτά έγιναν στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, στην Επίσημη Πρεμιέρα της παράστασης «Ως την άκρη του ονείρου»… Το House of Wine, πάντα «Δίπλα στην Τέχνη», ήταν εκεί σαν Χορηγός της πρεμιέρας, με το Αβαντίς Λευκό, το υπέροχο κρασί από Viognier, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό με εξαιρετική σχέση ποιότητας /τιμής, 1ο σε πωλήσεις κρασί του Ηouse of Wine, για να ευφράνει τους ουρανίσκους των μαμάδων, μπαμπάδων που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την υπέροχη αυτή παράσταση…
Δείτε τις Φωτογραφίες
 
Το εκθεσιακό ημερολόγιο του Δεκεμβρίου:
Μια έκθεση έφυγε, δύο εκθέσεις έρχονται
Ελλάδα - Γιορτή - Γεύσεις... έφυγε
29/30/ Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου το φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις – Χριστούγεννα 2013» στο Helexpo Palace έδωσε στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ελληνικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση, τιμήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό που συνέρρευσε και τις 3 ημέρες... 150 μικροί έλληνες παραγωγοί, 1200 προϊόντα, ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις… Το κρασί είχε και αυτό την παρουσία του, με 21 παραγωγούς απο όλη την Ελλάδα, Συγχαρητήρια στο Αθηνόραμα για την άψογη και τόσο πρωτότυπη, "κεφάτη" διοργάνωση...
Δείτε τις φωτογραφίες
...ενώ ο Χάρτης των Γεύσεων έρχεται
 
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013: αυτές είναι οι ημερομηνίες του 11ου ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ που θα διοργανωθεί όπως κάθε χρόνο από τη Wine Plus στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Είναι πλέον μια ευχάριστη συνήθεια, κάθε Δεκέμβριο, οινοποιοί από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων να συναντώνται με τους οινόφιλους και τους επαγγελματίες του χώρου στην ατμοσφαιρική Αποθήκη Γ' για ένα ποιοτικό Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο κρασί και τα αποστάγματα. Τα κρασιά έχουν την "τιμητική" τους στην έκθεση, που οι Βορειοελλαδίτες αλλά και όλοι όσοι έχουν περαγματικό ενδιαφέρον για το κρασί θα πρέπει να επισκεφθούν. Το House of Wine θα καλύψει από κοντά το φετεινό Χάρτη των Γεύσεων....
Αφρός και Φυσαλλίδες στις 15/12
 
Απ’ όπου κι αν προέρχονται, τα αφρώδη κρασιά είναι γοητευτικά, μαγικά, συναρπαστικά και ελκυστικά. Η πατρίδα τους, η Καμπανία, έγινε πασίγνωστη χάρη σε αυτά, ωστόσο αφρώδεις οίνους παράγουν και πολλές άλλες περιοχές και χώρες. Στην εκδήλωση Αφρός & Φυσαλλίδες θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Prosecco, τα Spumante, τα Brachetto και τα Moscato d’Asti της Ιταλίας, τα Crémants και τις Champagne της Γαλλίας, τα Cavas της Ισπανίας και, φυσικά, τα ελληνικά αφρώδη κρασιά ο αριθμός των οποίων αναπτύσσεται ταχύτατα. 15 Δεκεμβρίου λοιπόν, από 13:00 έως 20:00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία...
Γράφει ο Γρηγόρης Μιχαήλος:
Η άλλη όψη του Μοσχοφίλερου
Μπορεί οι φανατικοί του Ασύρτικου ή όσοι έχετε στο μυαλό σας συνδέσει το Μοσχοφίλερο με κάτι απλό και καθημερινό να ανασηκώνεται το φρύδι σας, ωστόσο ένα πράγμα έχω να δηλώσω. Είναι άλλο πράγμα η απλότητα και άλλο η απλοϊκότητα. Και σε καμιά περίπτωση το Μοσχοφίλερο δε δίνει απλοϊκά κρασιά. Μια δεύτερη σκέψη έχει να κάνει με το γεγονός ότι η τάση παγκοσμίως είναι για κρασιά με χαμηλότερα επίπεδα αλκοόλης τα οποία πίνονται ιδιαίτερα ευχάριστα.  Για μένα από μόνο του αυτό το γεγονός κάνει τα κρασιά της περιοχής συναρπαστικά...
Διαβάστε το Άρθρο
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2013 houseofwine.gr. All Rights Reserved