Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 57ο, Ιούνιος 2014  

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού! 
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες πουυπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2010-2011-2012-2014
Newsletters 2014
Newsletter Ιανουαρίου 2014
Newsletter Φεβρουαρίου 2014
Newsletter Απριλίου 2014
Newsletter Μαρτίου 2014
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδα, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
 
Προηγούμενα Τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
 
 

 
Αγαπητοί Φίλοι,


Μ
πήκαμε στον Ιούνιο με τις πόρτες των οινοποιείων της Ελλάδας -ή πολλών από αυτά- ορθάνοιχτες για να υποδεχθούν τους φίλους τους και φίλους του κρασιού.

Αντίστοιχα, ανοίγουν οι πόρτες και της θερινής οινικής περιόδου, μετα θαυμάσια λευκά και ροζέ να κυριαρχούν, αλλά και με μια νέα σχετικά κατηγορία, αυτή των φρέσκων, ελαφρών ερυθρών που πίνονται δροσερά να ισχυροποιείται όλο και περισσότερο, αφού όλο και περισσότεροι οινοποιοί συμμετέχουν με νέα τους κρασιά σε αυτήν.

Μέσα στον Ιούνιο περιμένουμε και τα αποτελέσματα του μεγάλου διεθνούς Διαγωνισμού Decanter 2014, που για πρώτη φορά θα ανακοινωθούν επίσημα -οι βραβευθέντες τα γνωρίζουν αλλά "under embargo", με την υποχρέωση δηλαδή της μη ανακοίνωσής τους- ταυτόχρονα με την τελετή απονομής τους. Ενός διαγωνισμού που πέρυσι ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από γνωστούς οινοπαραγωγούς μέσα από τις ιστοσελίδες του House of Wine.

Μπήκαμε λοιπόν στο καλοκαίρι, αφήνοντας πίσω μας τριπλές εκλογές, αντεγκλήσεις, φωνές και κραυγές, αλλά όλοι τελικά έχουμε ένα νέο και πολύ πιο ...ενδιαφέροντα προσανατολισμό: τις καλοκαιρινές διακοπές, που μπορεί για τους περισσότερους να απέχουν πολύ ακόμα, αλλά που μπορούμε να τις φέρουμε πλησιέστερα, αν εμείς οι φίλοι του κρασιού ασχοληθούμε από τώρα με τα όσα πρόκειται να απολάυσουμε σε αυτές και όχι μόνο. Με τα θαυμάσια καλοκαιρινά κρασιά, τις μπύρες, τα καλοκαιρινά δροσερά κοκτέιλς...

Εμείς είμαστε δίπλα σας, να σας βοηθήσουμε σε αυτή την αναζήτηση...
Στην υγειά σας και καλό καλοκαίρι,

House of Wine

  Σημαντικά γεγονότα....
"Ανοιχτές Πόρτες 2014"
 It takes two to Tango...
 
Το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1η Ιουνίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι Έλληνες οινοπαραγωγοί σε όλη την Ελλάδα υποδέχτηκαν τους φίλους τους και τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, κλπ.

"Έκλεισαν λοιπόν οι 'Ανοιχτές Πόρτες' των οινοποιείων της Ελλάδας σήμερα, Κυριακή βράδυ"... Και το συμπέρασμα; Ήσαν πετυχημένες οι εκδηλώσεις; Επισκέφθηκαν οι φίλοι του κρασιού τα οινοποιεία της Ελλάδας;

Αντί να μας δώσει τις απαντήσεις, o Τάσος Πικούνης μας λέει απλά ότι "It takes two to Tango"... Ποιοί είναι οι παρτενέρ σε αυτό το tango; Ποιούς αφορά ο "χορός"; Τι χρειάζεται για να γίνει αυτός ο χορός απολαυστικός;
Διαβάστε το άρθρο  
 
 Προτείνουμε...
Δοκιμάστε στο By the Glass...
 Τις Πλαγιές Γερακιών Λευκός 2013
Από την προηγούμενη εβδομάδα στο κορυφαίο Wine Bar By the Glass μμπορείτε να απολαύσετε το αντίστοιχα κορυφαίο λευκό κρασί του Κτήματος Αβαντίς, τις Πλαγιές Γερακιών 2013 σε ποτήρι! Μια απόλαυση που συμπληρώνεται από το θαυμάσιο χώρο, γνώση και εξυπηρέτηση των ανθρώπων του By the Glass και τα νοστιμότατα πιάτα του! Δοκιμάστε το εκεί και ...εδώ είμαστε εμείς στο House of Wine ώστε να μην περιορίσετε την απόλαυσή σας χρονικά και μόνο σε ένα ποτήρι!
Αγορά ΤΩΡΑ!
 
Για το καλοκαίρι:
 Επιλέξαμε και προτείνουμε:
 

Εκλεκτά Καλοκαιρινά κάτω απο 10€

Ποιος είπε ότι το καλό, ποιοτικό κρασί πρέπει να είναι και ακριβό; Τώρα βλέπουμε με ένα πιο προσεκτικό μάτι την σχέση ποιότητας προς τιμή, το περίφημο Value for Money! Το ζητά και η εποχή.... Εμείς διαλέξαμε 10 εξαιρετικά, καλοκαιρινά κρασιά που ανεβάζουν το Value for Money σε πρωτόγνωρα ύψη. Κρασιά λευκά, ροζέ, αλλά και ερυθρά που πίνονται δροσερά. Εσείς διαλέξτε κάποια από αυτά.... και δεν θα χάσετε!
 

Κόκκινα καλοκαιρινά κρασιά που πίνονται κρύα

Μα κόκκινο κρασί... κρύο; Και όμως, υπάρχουν πολλοί -και ιδιαίτερα στο εξωτερικό, και -προς μεγάλη έκπληξη- στην πατρίδα του κόκκινου κρασιού και των "παραδόσεων", στην Γαλλία, που το καλοκαίρι πίνουν το κόκκινο κρασί δροσερό έως κρύο, προτιμώντας το από ένα ροζέ. Εμείς σας προτείνουμε 9 θαυμάσια, ελαφρά και φρουτώδη ερυθρά, που μπορέιτε να τα απολαύσετε δροσερά έως κρύα.
Ο Νικολά Ραδίσης επιλέγει και προτείνει
5 καλοκαιρινές μπύρες
Επιλέξαμε μερικές μπύρες που πρέπει να δοκιμάσετε τον Ιούνιο, γιατί ταιριάζουν περισσότερο στο καλοκαίρι παρά στον χειμώνα.  Για τον μήνα Ιούνιο, τον πρώτο του καλοκαιριού, επιλέξαμε πέντε μπύρες που θα σας δροσίσουν και θα προσφέρουν γεύσεις και αρώματα στην καθημερινότητα σας.  * König Ludwig Weiss 0.5lt, * Volkan Black Wheat Lager 0.33lt, * Estrella Damm Daura 0.33lt, * Jever 0.33lt
* ΝΗΣΟΣ 0.33lt

Οι παραπάνω είναι μπύρες που στην κατάλληλη θερμοκρασία, προσφέρουν ευχάριστη και αναψυκτική αίσθηση, μετά από μια κουραστική ημέρα στην δουλειά...
Διαβάστε το άρθρο
 
Τώρα στα "ράφια" μας
Belvedere Vodka Unfiltered
 Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να πίνει κανείς το ίδιο πράγμα. Αποσταγμένη από τη Σίκαλη Dankowskie Diamond , που καλλιεργείται σε επιλεγμένες πολωνικές φάρμες, η Belvedere Unfiltered είναι μια βότκα στην πιό απαλή,πιο διακριτικό και κορυφαία μορφή της. Αυτό η κομψή δημιουργία με το γεμάτο, απολαυστικό σώμα είναι αποτέλεσμα της απόσταξης της σίκαλης τέσσερις φορές! Αφήνεται αφιλτράριστη για να μεγεθύνει το χαρακτήρα της  Αυτό οδηγεί σε μια μεταξένια απαλή υφή και κομψή αίσθηση στο στόμα.
Μια vodka για να τη πιεις σκέτη με πάγο.
Αγορά ΤΩΡΑ!
 
Ξεκινήσαμε και διαθέτουμε
Εξαιρετικά, βιολογικά΄Ελαιόλαδα
Ξεκινήσαμε τη διάθεση εκλεκτών ελαιολάδων, με πρώτο το κορυφαίο Σηκός  Το Σηκός είναι Ελληνικό Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται απευθείας απο τους καλύτερους, αυστηρά επιλεγμένους καρπούς και αποκλειστικά με μηχανικά μέσα. Τα εξαιρετικά θρεπτικά χαρακτηριστικά του, όπως η χαμηλή οξύτητα (0.2%), η καθαρότητά του (99.6% λιπαρά) και η χαμηλή περιεκτικότητά του σε κορεσμένα λιπαρά αποδεικνύουν την αξεπέραστη ποιότητά του.Παράγεται τηρώντας τους πατροπαράδοτους τρόπους καλλιέργειας και συγκομιδής,  εξασφαλίζοντας το πιο παρθένο και ποιοτικό προϊόν.
Αγορά ΤΩΡΑ!
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
 
Διαβάστε τα Άρθρα μας για
Καλοκαίρι και κρασί
Αν αναζητήσετε άρθρα με την λέξη "Καλοκαίρι" στο πεδίο αναζήτησης, θα βρείτε ούτε λίγα ούτε πολλά... 151 Άρθρα μας.

Εμείς -τώρα που μπήκε το καλοκαίρι-  επιλέξαμε τα πιό ουσιαστικά από αυτά, και σας προτείνουμε να τα διαβάσετε. Είναι ευχάριστα, δροσερά, και δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για τη "σχέση" σας με το κρασίι το καλοκαίρι!

Ο Γρηγόρης Μιχαήλος μας οδηγεί... αλφαβητικά στις προτάσεις του για καλοκαιρινά κρασί στο άρθρο του "Από το Α ως το Ω αυτό το καλοκαίρι" αλλά και μας συνιστά να σκεφτούμε Ροζέ στο έρθρο του "Think pink αυτό το καλοκαίρι..." ), και τέλος μας ρωτά "Εσείς υποκύψατε στο χύμα αυτό το καλοκαίρι;" )

Ο Τάσος Πικούνης μας δίνει τις "Προσωπικές προτιμήσεις ενός ατέλειωτου καλοκαιριού..."

Παλιότερα άρθρα μας για το κρασί και το καλοκαίρι είναι "Τα κόκκινα του καλοκαιριού", ο "Οδηγός Οινικής Επιβίωσης στην Καλοκαιρία" και "Το καλοκαίρι θέλει... Μπουρμπουλήθρες!..."

Από την άλλη, έχουμε τις μπύρες. Εδώ, ο Νικολά Ραδίσης μας προτείνει τις "Καλοκαιρινές μπύρες..."  και η Χρυσούλα Κυριακοπούλου μας μιλά για καλοκαιρινά cocktails με μπύρα στο άρθρο της "Μπύρα πρωταγωνίστρια σε καλοκαιρινά cocktails!". Έχουμε επίσης "4 κορυφαία καλοκαιρινά μπέρμπον κοκτέιλ" . Καλή ανάγνωση!
 
Ενα ερώτημα που θέλει την απάντησή του:
brikia kollame…???
Όχι βέβαια! Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια κορυφαία εταιρεία παραγωγής οίνου με ίσως την πρώτη σχέση ποιότητας/τιμής ανάμεσα στις Ελληνικές.

Όταν όμως τίθεται το ερώτημα, πρέπει να το απαντάμε! Πόσο μάλλον όταν μας ξαναδίνονται -"μασημένα" πια!- τα στοιχεία για να το επιβεβαιώσουμε!

Δείτε τα, θα διασκεδάσετε, και μάλλον θα συμφωνήσετε ότι.. όχι, δεν "kollane brikia"!
Διαβάστε το άρθρο
 
Ένας ακόμα διαγωνισμός κρασιού
Citadelles du vin: Τα Ελληνικά βραβεια
Τα βραβεία που απενεμήθησαν στον 14ο διαγωνισμό "Les Citadelles du Vin" που μεταφράζεται επί λέξει σε "Ακροπόλεις του κρασιού", που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Bourg ( Gironde ) από 17 έως 19 Μαΐου 2014 θα παρουσιαστούν στην Vinexpo Ασίας-Ειρηνικού (Asia-Pacific), που άρχισε ήδη στο Χονγκ Κονγκ . Το 2014 ήταν μια καλή χρονιά για τις "Ακροπόλεις του κρασιού". 1.081 κρασιά συμμετείχαν, 134 χρυσά, 183 αργυρά απονεμήθηκαν, η Βραζιλία ήταν η τιμώμενη χώρα ... Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιείται στη Vinexpo Ασίας-Ειρηνικού, η οποία "τρέχει" μέχρι τις 29 Μαΐου.
Διαβάστε το άρθρο
 
Γράφει ο Γρηγόρης Μιχαήλος
Vinexpo Asia 2014-Μια έκθεση ικανή
να εμπνεύσει...
 Για όσους ασχολούνται με το κρασί η Vinexpo είναι μια από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις που οργανώνονται παγκοσμίως. Ο Γρηγόρης Μιχαήλος, Σύμβουλος Οίνου του House of Wine βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Vinexpo Asia 2014 στο Χονγκ Κονγκ,από όπου μας έστειλε δύο ανταποκρίσεις του: Την πρώτη, από τη Μόσχα πριν φτάσει στο Χονγκ Κονγκ "Ανταπόκριση από τη Μόσχα πηγαίνοντας στη Vinexpo" και τη δεύτερη "Vinexpo Asia 2014-Μια έκθεση ικανή να εμπνεύσει", στην οποία εντυπωσιασμένος μιλά για τη σημασία που έχουν όσα είδε εκεί για τους Έλληνες οινοπαραγωγούς...
Διαβάστε το άρθρο
 
Ο Νικολά Ραδίσης μας βεβαιώνει:
Είναι η εποχή των Ale...
 
Εδώ και πολύ καιρό έχουμε παρατηρήσει πως η τάση του καταναλωτή μπύρας που αναζητά νέες γεύσεις έχει αρχίσει να δείχνει προς μια κατεύθυνση.. Τις αφροζύμωτες μπύρες.

Η αρχή έγινε όταν πριν από χρόνια ξεκίνησε η μανία με τις μπύρες Weiss. Τότε που όλοι την έβλεπαν σαν κάτι νέο και καινοτόμο, όπως ακριβώς βλέπουν κάποιοι σήμερα τις μπύρες που δεν είναι Lager. Το θολό χρώμα μιας Erdinger ή μιας Paulaner έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι η μπύρα είναι αλλοιωμένη. Κανείς δεν γνώριζε από τι προέκυπτε αυτό το θολό χρώμα. Ακόμα και σήμερα βλέπω σε αναζητήσεις στο διαδίκτυο την ερώτηση «γιατί είναι θολή μια Weiss” Η απάντηση είναι επειδή είναι αφιλτράριστη. Και δεν είναι η μοναδική...

Διαβάστε το άρθρο
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2014 houseofwine.gr. All Rights Reserved