Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 58ο, Ιούλιος 2014  

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού! 
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες πουυπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2010-2011-2012-2014
Newsletters 2014
Newsletter Ιανουαρίου 2014
Newsletter Φεβρουαρίου 2014
Newsletter Μαρτίου 2014
Newsletter Απριλίου 2014
Newsletter Μαίου 2014
Newsletter Ιουνίου 2014
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδα, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
 
Προηγούμενα Τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
 
 

 
Αγαπητοί Φίλοι,


Γ
ράψαμε αυτό το Editorial στο Newsletter του Ιουλίου σήμερα στις 2:00 το πρωί, με την ελπίδα ότι θα ήμασταν οι πρώτοι που θα στέλναμε τα "καλά νέα" στο mailbox σας... ...

Έχοντας λοιπόν αφήσει πίσω μας το Mundial της Βραζιλίας με ένα αγώνα-θρίλλερ για την Εθνική μας, δεν παύουμε να είμαστε υπερήφανοι που φθάσαμε στους 16 της παγκόσμιας διοργάνωσης... και είναι αλήθεια ότι έχουμε μπροστά μας κάποιους καλοκαιρινούς μήνες που μας υπόσχονται αρκετά... το καλοκαίρι βρίσκεται στο φόρτε του, οι διακοπές για τους περισσότερους πλησιάζουν, η θάλασσα μας περιμένει... όπως και τα δροσερά λευκά κρασιά μας, οι παγωμένες μπύρες, τα απολαυστικά cockteils... Εξ’ άλλου το Mundial τέλειωσε μεν για την Εθνική μας, αλλά όχι για τους φίλους του καλού ποδοσφαίρου, αφού τα καλύτερα ματς είναι μπροστά μας!

Έχουμε όμως και άλλα ευχάριστα, από το χώρο μας αυτή τη φορά: Ασφαλώς τα αποτελέσματα του μεγαλύτερου διαγωνισμού οίνου του κόσμου, του Decanter World Wine Awards έδωσαν στη χώρα μας τα περισσότερα μετάλλια που "εισέπραξε" ποτέ σε αυτό το διαγωνισμό. Ακόμα, μια υπέροχη εκδήλωση για την οποία εμείς στο House of Wine είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε χορηγοί, πολλά νέα κρασιά στα ράφια μας, νέες σοδιές, αφίξεις... Και μην χάσετε την "Ενημέρωση της Δευτέρας", με τους "Πρωταθλητές" -δικούς σας, γιατί εσείς τους αναδείξατε με τις αγορές σας- του 1ου εξαμήνου 2014.

Αποχαιρετήστε λοιπόν την Εθνική μας με το κεφάλι ψηλά, πιείτε ένα ποτήρι κρασί στην υγειά των 22 παικτών μας και... αισιοδοξείτε!
.


Στην υγειά σας και καλό καλοκαίρι,

House of Wine

  Σημαντικά γεγονότα....
Αποτελέσματα του Διαγωνισμού
Decanter World Wine Awards 2014
 
Τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα του Διαγωνισμού οίνου Decanter World Wine Awards 2014, του διαγωνισμού που "μαζεύει" τα περισσότερα κρασιά στον κόσμο, είναι επιτέλους "στον αέρα"!
Ναι, πήγαμε καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά στο μεγαλύτερο διαγωνισμό Οίνου του κόσμου! Μάθετε τα Ελληνικά "Χρυσά", τους Ελληνες παραγωγούς με τα περισσότερα μετάλλια και όλα τα σχετικά με το Διαγωνισμό στο Άρθρο του House of Wine!
Διαβάστε το άρθρο  
 
Το House of Wine "Δίπλα στην Τέχνη"
Με τη "Μεθέα" χορηγός στην εκδήλωση του Αρχαιολογικού Μουσείου
 
"Δεν θυμάμαι να έχω εντυπωσιαστεί περισσότερο από όσο στην εκδήλωση του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών με την ευκαιρία της λήξης της τόσο σημαντικής έκθεσης «Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων: Το Πλοίο, οι Θησαυροί, ο Μηχανισμός» που έγινε στις 25 Ιουνίου 2014 στις 7:30 το βράδυ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, και στην οποία το House of Wine ήταν χορηγός προσφέροντας την θαυμάσια «Μεθέα Βρυνιώτη» στην δεξίωση που ακολούθησε" γράφει ο Τάσος Πικούνης.

Τι έκανε αυτή την εκδήλωση τόσο εντυπωσιακή; Διαβάστε το σχετικό άρθρο "Δίπλα στην Τέχνη: Με τη "Μεθέα" στην υπέροχη εκδήλωση του Αρχαιολογικού Μουσείου"
Διαβάστε το άρθρο  
 
 Νέες συνεργασίες...
Νέα συνεργασία:
 Τα κρασιά του Κτήματος Γκλίναβου
στα "ράφια" μας
Το Κτήμα Γλίναβος αποτελεί μέρος της ζωντανής παράδοσης της Ζίτσας, μίας από τις πιο γνωστές οινοπαραγωγές περιοχές στην Ελλάδα, με μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες γηγενείς ποικιλίες. Η Ζίτσα είναι επίσης περιοχή Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΟΠΑΠ). Ο  Λόρδος Βύρων, όταν επισκέφθηκε τη Ζίτσα το 1809, εξήρε το κρασί της ως "ένα υπέροχο λευκό κρασί για το οποίο (ο Ηγούμενος Γρηγόριος) ήταν πολύ περήφανος".

Με έμφαση στις τοπικές πικοιλίες Ντεμπίνα, Βλάχικο και Μπεκάρι, είτε με συνδυασμούς μεταξύ τους είτε με διεθνείς ποικιλίες, το οινοποιείο αναδεικνύει το δυναμικό της περιοχής κασι των ποικιλιών αυτών μέσα από τα ωραία κρασδιά του. Η συνεργασία μας ξεκινά με 3 κρασιά και συντομα θα ακολουθήσουν και άλλα...
 

Primus Ζίτσα 2013

Δεν έχουμε πολλές ποικιλίες σαν τη Ντεμπίνα στην Ελλάδα. Ο πρόρωγος χυμός του σταφυλιού δίνει στην περίπτωση του Primus Zitsa ένα κρασί μοναδικής φρεσκάδας, παιχνιδιάρικο, φρουτώδες και ευκολόπιοτο, με χαμηλά επίπεδα αλκοόλης και τραγανή οξύτητα. Ένα ποτήρι που παγιδεύει μέσα του τη δροσιά του τόπου στο οποίο παράγεται σε ένα περιζήτητο στυλ κρασιού παγκοσμίως.!
 

Κόκκινο Βελούδο

Οι τοπικές Ηπειρώτικες και σχεδόν άγνωστες ποικιλίες Βλάχικο και Μπεκάρι συνδυάζονται με το Αγιωργίτικο για αυτή την all time classic ετικέτα από το κτήμα Γκλίναβου. Φίνες τανίνες, μαλακό στόμα και ώριμο φρούτο μαζί με γλυκά μπαχαρικά, σε ένα κρασί του οποίου ο χαρακτήρας συνάδει απόλυτα με το brand name του.
 

Δρυάδες

Μια χαρισματική δουλειά από το οινοποιείο Γκλίναβου που συνδυάζει τις τοπικές ποικιλίες Βλάχικο και Μπεκάρι με Cabernet Sauvignon και Merlot που επίσης έχουν ενσωματωθεί εξαιρετικά εδώ και χρόνια στην περιοχή της Ηπείρου. Συμπύκνωση, ένταση και ενέργεια, σε συνδυασμό με πολύπλοκο χαρακτήρα σε ένα κρασί μακράς παλαίωσης με πολύ ιδιαίτερο αρωματικό και γευστικό προφίλ.
Στα "ράφια" μας  τώρα
Κρασιά από το Κτήμα Μπαραφάκα
Τρία κρασιά από το Κτήμα Μπαραφάκα βρίσκονται ήδη στα ηλεκτρονικά μας "ράφια" και σας περιμένουν.

Το πρώτο, η Νεμέα Μπαραφάκα, ένα Αγιωργίτικο από την κομψή του πλευρά. Χωρίς υπερβολές σε βαρέλια, ή μεγάλες εκχυλίσεις, διακρίνεται για το καθαρό της φρούτο, τις μαλακές τανίνες και την εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής που διαθέτει. Μια πολύ φρέσκια ματιά στη Νεμέα.
Το δεύτερο, το Αμπέλου Ιδέα Λευκό παντρεύει τον κλασικό Ροδίτη με την αρωματική Μαλαγουζιά. Η εκτέλεση από τον Χρήστο Μπαραφάκα ισορροπημένη, με αρώματα τροπικών και λευκόσαρκων φρούτων, φρεσκάδα στο στόμα χωρίς όμως η οξύτητα να είναι πολύ υψηλή και συνολικά ευχάριστο, φρουτώδη χαρακτήρα, με έμφαση στην αμεσότητα των αρωμάτων και όχι στην πολυπλοκότητα.
Τέλος, το Αμπέλου Ιδέα Ερυθρό είναι η πιο φρέσκια εκδοχή του Αγιωργίτικου από το Χρήστο Μπαραφάκα, που δε διαθέτει μεν τη συμπύκνωση της κλασικής του Νεμέας, από την άλλη όμως ξεχειλίζει από αρώματα τραγανών κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και ζωηρό χαρακτήρα. Μια πολύ όμορφη και οικονομική έκφραση της πιο χαρούμενης πλευράς του Αγιωργίτικου.
 
 Προτείνουμε...
Νέες σοδειές από
Δύο κορυφαία Νυχτέρια
Η λέξη "Νυχτέρι" σημαίνει ξενύχτι που γίνεται για να τελειώσει ή για να προχωρήσει μια οποιαδήποτε δουλειά Στη Σαντορίνη η λέξη χαρακτηρίζει τρύγους και πατήματα που παλαιότερα γίνονταν νύχτα και οι Σαντορινιοί συνήθιζαν να λένε «πάμε να κάνουμε νυχτέρι» εννοώντας νυχτερινή δουλειά στα αμπέλια ή στα οινοποιεία (κάναβες).

Σήμερα χαρακτηρίζει ξηρά κρασιά ΠΟΠ Σαντορίνη με ελάχιστο αλκοόλ 13,5% που έχουν ωριμάσει μέσα σε βαρέλι για τουλάχιστον 3 μήνες. Έχουν σαν κοινά χαρακτηριστικά το υποκίτρινο χρώμα, αρώματα λεμονιού και ανθέων, το γεμάτο σώμα και τη μακρά επίγευση. Όλα μπορούν να παλαιώσουν για τουλάχιστον 5 χρόνια. Και όλα είναι εξαιρετικά κρασιά, αλλά ασφαλώς με διαφορές μεταξύ τους.

Σήμερα λοιπόν παρουσιάζουμε δυο Νυχτέρια νέας εσοδείας... κορυφαία στο είδος τους, από κορυφαίους παραγωγούς.

Το πρώτο, το κορυφαίο κατά την άποψή μας Νυχτέρι του Σιγάλα εσοδείας 2011. Αν μέσα στο μυαλό σας έχετε συνδέσει την έννοια της πολυπλοκότητας μόνο με ερυθρά κρασιά, το Νυχτέρι Grande Reserve του Σιγάλα, μάλλον θα σας βοηθήσει να αλλάξετε γνώμη. Ένα στυλ κρασιού βουτηγμένο στην μακρά παράδοση της Σαντορίνης, από υπερώριμα σταφύλια και μεγάλη ωρίμαση σε βαρέλι, φτιαγμένο από το ‘μαγικό’ χέρι ενός σπουδαίου Έλληνα παραγωγού. Ακριβό μεν, αλλά αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίας ...δεκάρας!
Το δεύτερο, το Σαντορίνη Νυχτέρι 2012 του Χατζιδάκη, οινοποιημένο σε ξύλινες δεξαμενές και παλαιωμένο για ένα χρόνο στο βαρέλι, μας δίνει μία πιο πικάντικη διάσταση του λευκού της Σαντορίνης που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές συνδυασμών στο τραπέζι. Στη μισή ακριβώς τιμή από το προηγούμενο...

ΤΤι προτείνουμε; Μα φυσικά... και τα δύο! Το πρώτο για την αξεπέραστη ποιότητά του, το δεύτερο για την αξεπέραστη (επίσης!) σχέση ποιότητας/ τιμής!
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
 
Γρηγόρης Μιχαήλος:
Οι τέσσερις αγαπημένοι μου προορισμοί και τα κρασιά τους.
Γυρνώντας από την μακρυνή Κίνα, ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS, Σύμβουλος οίνου του House of Wine, συνειδητοποιεί ότι ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου, και μας αποκαλύπτει τους αγαπημένους του προορισμούς στην Ελλάδα, και βέβαια τα κρασιά τους....
Διαβάστε το άρθρο
 
Νικολά Ραδίσης:
Εύκολοι καλοκαιρινοί συνδυασμοί ποτού με μπύρα.
Σιγά σιγά όλοι έχουμε αρχίσει να βγαίνουμε λίγο περισσότερο την νύχτα, να πίνουμε στην παραλία μια κρύα μπύρα ή ένα δροσερό cocktail. .... Για όσους έχουν ζηλέψει την επιδεξιότητα των bartenders και τις αμέτρητες συνταγές cocktail που διαθέτουν ή δημιουργούν εκείνη την ώρα βάση προτιμήσεων, το House of Wine, έχει φροντίσει να έχει μια ειδική και για αυτούς. Ο Νικολά Ραδίσης, Beer consultant του House of Wine μας εισάγει στα cocktails με βάση τη μπύρα...
Διαβάστε το άρθρο
 
Παρά την ...παράδοσηι:
Οι "Πρωταθλητές 2014"... δεν είναι
ακόμα εδώ!
 
Η σύμπτωση της τελευταίας ημέρας του Ιουνίου με τη Δευτέρα, μας έκανε τα πράγματα δύσκολα! Γιατί σε αυτό το τεύχος του Ιουλίου θέλαμε να έχουμε τους "Πρωταθλητές του 1ου εξαμήνου 2014"! Για τα κρασιά, αλλά και για τη μπύρα!

Για τους νέους φίλους μας, οι "Πρωταθλητές" μας είναι τα κρασιά εκείνα που εσείς, με τις αγορές σας, αναδείξατε πρώτα σε πωλήσεις το 1ο εξάμηνο. Τους δημοσιεύουμε ανελλιπώς από το 2010, για κάθε εξάμηνο.

Ποια η δυσκολία; Όταν έχουμε πωλήσεις online μέχρι και τις 12:00 το βράδυ της 30 Ιουνίου, και όταν οι διαφορές μεταξύ των "Πρωταθλητών" μπορεί να περιορίζονται σε ελάχιστες φιάλες, είναι προφανές ότι αν έβγαιναν σήμερα, θα παραλείπαμε τις πωλήσεις μιας ημέρας!

Έτσι, θα κάνετε υπομονή μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Στην "Ενημέρωση της Δευτέρας" θα βρείτε αναλυτικά όλους τους "Πρωταθλητές" μας του 1ου εξαμήνου του 2014.
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2014 houseofwine.gr. All Rights Reserved