Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 59ο, Αύγουστος 2014  

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού! 
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες πουυπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2010-2011-2012-2014
Newsletters 2014
Newsletter Ιανουαρίου 2014
Newsletter Φεβρουαρίου 2014
Newsletter Μαρτίου 2014
Newsletter Απριλίου 2014
Newsletter Μαίου 2014
Newsletter Ιουνίου 2014
Newsletter Ιουλίου 2014
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδα, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
 
Προηγούμενα Τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
 
 

 
Αγαπητοί Φίλοι,


Ε
φτασε πια η πολυπόθητη στιγμή: Αυτή που θα μαζέψετε τα πράγματα από το γραφείο ή την όποια δουλειά σας, θα τα ασφαλίσετε σε κάποιο συρτάρι, locker ή ότι άλλο, και θα δώσετε ραντεβού μαζί τους σε 20 ημέρες περίπου.

Η μαγική στιγμή λέγεται ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Είναι η στιγμή που ξεχνάμε τα πάντα, και έχουμε το νου μας προσανατολισένο σε αυτά τα "καλά" που έρχονται: Μακριά οι σκέψεις για μνημόνιο, εκλογές, εφορία (αυτή πρέπει να την έχετε πληρώσει!), βάσανα, χρέη... Επικέντρωση στη διασκέδαση, στην ξεκούραση, στην αλλαγή της καθημερινότητας. Με καλούς φίλους, σε "μαγικά νησιά", ακόμα και στο σπίτι αλλά με τη φαντασία στο maximum!

Λοιπόν... και εμείς "θα την κάνουμε" κατά την καθομιλουμένη... Γι' αυτό και το Newsletter του Αυγούστου σας έρχεται στις 28 Ιουλίου... αλλά και γιατί αν ερχόταν την άλλη εβδομάδα, ποιός θα το διάβαζε;

Ραντεβού λοιπόν πάλι σε περίπου 20 ημέρες, με την "Ενημέρωση της Δευτέρας" στις 18 Αυγούστου, όταν οι περισσότεροι θα ανοίξετε και πάλι εκείνο το συρτάρι που λέγαμε...

Μην παρεξηγηθουμε όμως! Το House of Wine δεν πάει διακοπές! Θα είμαστε όπως πάντα μαζί σας 24 ώρες το 24ωρο ΚΑΙ τον Αύγουστο, για τις παραγγελίες σας!

Στο μεταξύ, έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στο Ασύρτικο... διαβάστε το και δοκιμάστε τα υπέροχα Ασύρτικα που προτείνουμε!

Στην υγειά σας και καλές διακοπές!!


House of Wine

  Αφιέρωμα - Ασύρτικα...
Ο Τάσος Πικούνης αναρωριέται:
Είναι όλα τα Ασύρτικα... Ασύρτικα;
 
Πριν λίγα χρόνια, όταν λέγαμε Ασύρτικο, εννοούσαμε Ασύρτικο Σαντορίνης. Γιατί εκεί γεννήθηκε στο βάθος του χρόνου το Ασύρτικο, εκεί "μεγάλωσε", και από εκεί, τα τελευταία (σχετικά πάντα) χρόνια, ξεκίνησε η θριαμβευτική του πορεία στις παγκόσμιες αγορές. Το Ασύρτικο Σαντορίνης γνωρίζουν και θαυμάζουν οι ξένοι, αυτό χαρακτήρισε σαν την "πιό υποσχόμενη ποικιλία στον κόσμο" η "μεγάλη" Jancis Robinson MW, σε αυτό δίνει τα 93άρια του ο Mark Squires - o εξαιρετικός συνεργάτης του κορυφαίου κριτικού οίνου Robert Parker Jr. στο eRobertParker.com, για αυτό μιλούν με διθυραμβικές κριτικές όλοι οι οινογνώστες του κόσμου...

Ασύρτικα όμως δεν υπάρχουν μόνο στη Σαντορίνη... υπάρχουν πιά σε όλη την Ελλάδα και σε λίγο σε αρκετές χώρες του κόσμου.

Είναι όμως αυτά τα Ασύρτικα... Ασύρτικα; Ο Τάσος Πικούνης απαντ'α στα προφανή ερωτήματα: Είναι τα εκτός Σαντορίνης Ασύρτκα ΄χειρότερα από τα "αυθεντικά"; Είναι εφάμιλα, ή ακόμα, μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους;

Με το άρθρο αυτό ξεκινάμε το μικρό μας αφιέρωμα στα διάφορα Ασύρτικα: Σας καλούμε να ...αποφασίσουμε μαζί! Γι' αυτό και προτείνουμε Ασύρτικα από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Διαβάστε το άρθρο  
 
Το Ασύρτικο στη γενετειρά του
Και ο Θεός έπλασε τη Σαντορίνη...
 
...και αφού την έπλασε, την κατέστρεψε το 1613 π.Χ. με την τρομακτική έκρηξη του ηφαιστείου που συγκλόνισε ολόκληρη τη λεκάνη της Μεσογείου, κατέστρεψε πολιτισμούς όπως τον Μινωικό στην Κρήτη, και άλλαξε συθέμελα το νησί, από το κλίμα του μέχρι τη σύσταση των εδαφών του, δημιουργώντας την πιο άγρια ομορφιά της Μεσογείου αλλά και αυτό το μοναδικό "terroir" που είναι συνυπεύθυνο (μαζί με τους ανθρώπους) για τα υπέροχα κρασιά του νησιού.

"Μέτρον" λοιπόν η Σαντορίνη... και με τα κορυφαία της Ασύρτικα θα συγκρίνετε όλα τα υπόλοιπα: Σιγάλας-Σαντορίνη, Κτήμα Αργυρού-Ασύρτικο και Θαλασσίτης της Γαίας, το βαρύ πυροβολικό στη κορυφή της λίστας. Καλλίστη Reserve, Χατζηδάκης Σαντορίνη ακολουθούν πολύ κοντά, και δίπλα τους Σαντορίνη Κουτσογιαννόπουλου και Σαντορίνη Ασύρτικο Santo... Σε "ειδική" κατηγορία, το εξαιρετικό Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment που έπαψε πια να είναι μόνο του και έχει "παρέα" τη Σαντορίνη Γηγενείς Ζύμες Γαβαλά.

Με αυτά τα μονοποικιλιακά Ασύρτικα θα "μετρήσετε" τα εκτός Σαντορινης Ασύρτικα χωρίς βαρέλι... Καλές δοκιμές!
Δείτε ΟΛΑ τα Ασύρτικα Σαντορίνης  
 
Από το την ηπειρωτική Ελλάδα
 Μονοποικιλιακά Ασύρτικα
 
Όπως διηγείται ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου, το Ασύρτικο ξεκίνησε στην ηπειρωτική Ελλάδα από τον Ελληνικό Βορρά... Σήμερα, δυό κορυφαία μονοποικιλιακά Ασύρτικα (εκτός Σαντορίνης) προέρχονται από εκεί: Το Emphasis - Ασύρτικο και το Chateau Julia - Ασύρτικο είναι δυο δημοφιλή κρασιά με εξαιρετική πορεία στην αγορά. Από τον Βορρά επίσης το Terra Levea Ασύρτικο από το Κτήμα Καρανίκα είναι η πιο πρόσφατη δημιουργία μονοποικιλιακού Ασύρτικου στη Βόρεια Ελλάδα.
Εκτός Σαντορίνης είναι και η ...Τήνος, με τον θαυμάσιο αλλά "τσουχτερό" Τ-Οινο. Τέλος, μια μονοποικιλιακή οινοποίηση του Ασύρτικου που δείχνει το εύρος των δυνατοτήτων της ποικιλίας από τον Στέλιο Κεχρή: Ναι, η καλύτερη μάλλον Ρετσίνα, το περίφημο Δάκρυ του Πεύκου, χρησιμοποιεί αποκλειστικά Ασύρτικο!
 
Από το την ηπειρωτική Ελλάδα
 Πολυποικιλιακά Ασύρτικα
Το Ασύρτικο δεν ξεκίνησε στον Ελληνικό Βορρά για αν δημιουργηθούν μονοποικιλιακά κρασιά, αλλά για να βελτιώσει -κυρίως με την οξύτητά του- τις άλλες ποικιλίες που πρόσφεραν αρώματα στο πάντρεμμά τους με το Ασύρτικο... Σήμερα, υπάρχουν στα "ράφια" μας 45 χαρμάνια Ασύρτικου με άλλες ποικιλίες, που θα τα βρούμε τόσο στη Σαντορίνη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σας προτείνουμε τα κορυφαία Blends του Ασύρτικου με τις διάφορες διεθνείς και Ελληνικές ποικιλίες και περιμένουμε να τα δοκιμάσετε ...όλα!..
 

Πολυποικιλιακά Ασύρτικα της Σαντορίνης

Ασύρτικο, Αηδάνι και Αθήρι είναι οι ποικιλίες που συνθέτουν τα χαρμάνια της Σαντορίνης, όσον αφορά στα ξηρά κρασιά, και δίνουν πραγματικά θαύματα, αφού συνδυάζουν μόνο τοπικές ποικιλίες. Σκοπός, κυρίως η προσθήκη αρωμάτων στο χαρμάνι με το Ασύρτικο...  Κτήμα Αργυρού Ασύρτικο - Βαρέλι (με Αηδάνι και Αθήρι), Σιγάλας - Ασύρτικο Αθήρι, Χατζηδάκη - Σαντορίνη (με Αηδάνι και Αθήρι) είναι τα κυριότερα και πιό αντιπροσωπευτικά...
 

Ασύρτικο και Sauvignon Blanc

Εδώ έχουμε τον κορυφαίο συνδυασμό του Ασύρτικου, με μιά επίσης πολυαγαπημένη ποικιλία των Ελλήνων. Και το Sauvignon Blanc ξεκίνησε στο Βορρά, και εκεί τα πιο επιτυχημένα χαρμάνια: Το κορυφαίο ίσως ελληνικό λευκό, το Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός, το εξαιρετικό THEMA - Λευκός, οι Φεγγίτες - Λευκός, η Τέχνη Αλυπίας - Λευκός, ο δημοφιλέστατος Αμέθυστος - Λευκός -όλα από την Βόρεια Ελλάδα!
 

Ασύρτικο και Chardonnay

Και εδώ "λάμπει" η Βόρεια Ελλάδα: Ένα και ένα τα χαρμάνια Ασύρτικου με Chardonnay, δίνουν ένα εντυπωσιακο συνδυασμό ποικιλιών: Προτείνουμε να δοκιμάσετε την Κορμίλιτσα - Λευκός, το -κάθε χρόνο και καλύτερο- Κτήμα Claudia Papayianni Λευκός, το Κτήμα Χατζημιχάλη - Κάβα Δρυός, το Πλαγίως - Λευκός, αλλά και το υπέροχο Κτήμα Βογιατζή - Λευκό...
 

Ασύρτικο και Μαλαγουζιά

Ήταν φυσικό δύο κορυφαίες ελληνικές ποικιλίες, η μια γνωστή για την στιβαρότητά της και η δεύτερη -η Μαλαγουζιά- για τον αρωματικό και παιγνιδιάρικο χαρακτήρα της, να συνδυαστούν... Στην κορυφή χωρίς συζήτηση, το Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός, από τον παραγωγό που ουσιαστικά "ανακάλυψε" τη Μαλαγουζιά αλλά και έφερε το Ασύρτικο στην ηπειρωτική Ελλάδα... Ακολουθούν το Κτήμα Θεόπετρα - Λευκός, το Κτήμα Claudia Papayianni Λευκός, και το πολύ καλό ΙΑΜΑ Λευκό...
 Νέα κρασιά-Συνεργασίες
Στα "ράφια" μας νέα κρασιά:
Από Κτήμα Κοκοτού και ...2 Μαζί
Το Kokotos Estate 2011 είναι τώρα διαθέσιμο! Αποτελεί την εξέλιξη μιας ιστορικής ετικέτας για τον Αττικό αμπελώνα και η δυναμική επιστροφή του Γιώργου Κοκοτού στην Ελληνική οινική σκηνή, μας υπενθυμίζει πόσο όμορφα το Cabernet Sauvignon προσαρμόστηκε στη περιοχή της Σταμάτας, δίνοντας ένα κρασί με ένταση αρωμάτων, στιβαρό χαρακτήρα και αν κρίνουμε από τον προκάτοχο του, αντοχή στο χρόνο...
Το 2 Μαζί είναι η υλοποίηση μιας πρωτότυπης ιδέας: Είναι καλύτερα δύο μαζί παρά ένας ένας; Όταν πρόκειται για δύο από τους κορυφαίους παραγωγούς της Κρήτης, τον Μανουσάκη και τον Λυραράκη, το εγχείρημα είναι το λιγότερο δελεαστικό. Roussanne από τον πρώτο και Ασύρτικο από τον δεύτερο, σε ένα τέλειο πάντρεμα, φρούτου και βοτανικότητας, οξύτητας και πάχους. Δοκιμάστε το!
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
 
Γρηγόρης Μιχαήλος:
Καλοκαιρινά barbeques
Ταιριάζουν τα καλοκαιρινά barbeques με κρασί; Και βέβαια, απαντά ο Γρηγόρης Μιχαήλος, παρά το ότι παραδέχεται ότι και η μπύρα ταιριάζει! Μας δίνει λοιπόν τα κρασιά, λευκά, ροζέ αλλά ακόμα και κόκκινα που θα πιείτε ιδανικά με τα barbeques τις ζεστές βραδιές των διακοπών σας!
Διαβάστε το άρθρο
 
Νικολά Ραδίσης:
Απολαμβάνοντας την μπύρα το καλοκαίρι
Οσο και να προσπαθήσουμε να ταιριάξουμε το φαγητό με την μπύρα μας ή το αντίστροφο, να έχουμε στον νου μας, την θερμοκρασία σερβιρίσματος, το ποτήρι και τον τρόπο.... Σημασία έχει να απολαύσουμε και την παρέα και την στιγμή και την μπύρα.
Διαβάστε το άρθρο
 
Συγχαρητήρια στην AEGEAN:
Εδώ και 5 χρόνια προωθεί το
Ελληνικό κρασί!
 
Μια σειρά σημαντικών προνομίων έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από τις 23 Ιουλίου οι επιβάτες της AEGEAN που πετούν από και προς Λονδίνο, αφού η εταιρία μεταφέρθηκε στο νέο σπίτι της Star Alliance, στο νέο υπερσύγχρονο Terminal 2:The Queen’s Terminal του αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου.

Η AEGEAN, προκειμένου να γιορτάσει την έναρξη των πτήσεων από το Terminal 2 αλλά και να προωθήσει τα ελληνικά κρασιά που προβάλει στις πτήσεις της, διοργάνωσε εκδηλώσεις στο Terminal 2 με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Λαζαράκη, του μοναδικού Έλληνα που έχει κατακτήσει το τίτλο του Master of Wine.

Ο κ. Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η Aegean Airlines έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά παρουσιάζοντας στον κόσμο τα πράγματα που μπορούν οι Έλληνες να κάνουν σωστά. Τα τελευταία 5 χρόνια επιλέγουμε στην AEGEAN τέσσερα κρασιά, δύο λευκά και δύο κόκκινα, προερχόμενα από επιλεγμένη περιοχή τα οποία σερβίρουμε στους επιβάτες της Διακεκριμένης θέσης καθώς και στα AEGEAN business lounges για μια περίοδο έξι μηνών. Μετά από πέντε χρόνια, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την επιτυχία της AEGEAN στην προβολή και προώθηση του ελληνικού κρασιού»

Υπενθυμίζουμε ότι η Aegean στο πλαίσιο του προγράμματος «Γνωρίστε το Ελληνικό κρασί», παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες της Business Class στις πτήσεις εξωτερικού αλλά και στους επισκέπτες των Business Lounges σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα να δοκιμάσουν μια σειρά από αυστηρά επιλεγμένους Ελληνικούς οίνους. Σκοπός της ενέργειας είναι η προώθηση των Ελληνικών κρασιών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η οινική ενημέρωση του επιβατικού κοινού της Aegean και η γνωριμία τους με κορυφαίους Έλληνες οινοποιούς, Ελληνικές ποικιλίες και οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας μας.
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2014 houseofwine.gr. All Rights Reserved