Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 61ο, Οκτώβριος 2014  

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού! 
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες πουυπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2010-2011-2012-2014
Newsletters 2014
Newsletter Ιανουαρίου 2014
Newsletter Φεβρουαρίου 2014
Newsletter Μαρτίου 2014
Newsletter Απριλίου 2014
Newsletter Μαίου 2014
Newsletter Ιουνίου 2014
Newsletter Ιουλίου 2014
Newsletter Αυγούστου 2014
Newsletter Σεπτεμβρίου 2014
 
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδα, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
 
Προηγούμενα Τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
 
 

 
Αγαπητοί Φίλοι,


Ο καιρός μας θύμισε, τις τελευταίες ημέρες, ότι έχουμε μπει για τα καλά στο Φθινόπωρο! Και το Φθινόπωρο είναι η εποχή που... συμβαίνουν όλα: Εκδηλώσεις για το κρασί, εκθέσεις, και κυρίως νέα κρασιά! Γιατί το Φθινόπωρο και ειδικά ο Οκτώβριος μας επιφυλάσσουν τα πρώτα νέα, ολόφρεσκα λευκά, τα πρώτα κρασιά της σοδιάς 2014, που ταλαιπώρησε όσο καμία άλλη τους αμπελοκαλλιεργητές και τους οινοποιούς, με τις βροχές της τελευταίας στιγμής!

Αλλά όχι μόνο νέα κρασιά. Και νέα ποτά, και γενικά νέα προϊόντα! Όλοι οι "περί τον οίνο" -και το House of Wine επίσης, "ξεσκονίζουμε" τα ράφια μας για να υποδεχτούν τα καλούδια της νέας περιόδου. Θα βρείτε αρκετά σήμερα στο Newsletter μας για ...καλή αρχή.

Και βέβαια, last but not least, το πάρτυ των γενεθλίων μας την Κυριακή 28/9 στο By the Glass! Όπου έγινε... χαμός! Δείτε τις πολλές φωτογραφίες μας...Στην υγειά σας!House of Wine

 Αφιέρωμα - 5 Χρόνια
 House of Wine..
28 Σεπτεμβρίου 2014:
Το Πάρτυ για τα γενέθλιά μας!
 
...και τα γιορτάσαμε με ένα Πάρτυ στο κορυφαίο Wine Bar της Αθήνας, το By the Glass, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου... με πελάτες, συνεργάτες και φίλους που δημιούργησαν το αδιαχώρητο, με άφθονο κρασί, μεζεδάκια, μουσική, γλυκά και πάνω από 30 δώρα που κληρώσαμε εκεί!. Σβήσαμε τα 5 κεράκια μας, γελάσαμε, ήπιαμε (πολύ!), διασκεδάσουμε χωρίς τυπικότητες, ομιλίες κλπ, σαν μια μεγάλη παρέα φίλων!Ευχαριστούμε θερμά όσους ήρθαν να μας ευχηθούν! Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους θέλησαν να έρθουν και δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση... θα θέλαμε να είστε όλοι εκεί αλλά ...οι πελάτες μας χιλιάδες, οι φίλοι μας το ίδιο!
 
Δείτε ΟΛΕΣ τις Φωτογραφίες!  
Στο Πάρτυ μας...
Γενέθλια... Με κρασιά που φτιάχνουν κέφι!
 
Με κρασιά που φτιάχνουν κέφι τα Γενέθλιά μας!

Καλωσόρισμα με Leggenda Moscato d'Asti 2013 που σφύζει από αρώματα ροδάκινου, βερίκοκου τροπικών φρούτων και λουλουδιών. Ψηλές Κορφές 2013 από τον ΕΟΣ Σάμου με φίνα λουλουδένια αρώματα και όμορφη οξύτητα ήταντο λευκό μας! Από την νέα γενιά των οινοποιών της Νεμέας, ο Χρήστος Μπαραφάκας μας έδωσει το Αμπέλου Ιδέα Ερυθρός 2013, μια φρεσκια εκδοχή του Αγιωργίτικου που ξεχειλίζει από αρώματα τραγανών κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και ζωηρό χαρακτήρα. Επεράσαμ' όμορφα με αυ6τά τα κρασιά!! Δοκιμάστε τα και εσείς!
 
Ευχαριστούμε!:
 Τα οινοποιεία-χορηγούς των
34 Δώρων μας...
Κληρώσαμε πάνω από 90 φιάλες σε 34 τυχερούς των Γενεθλίων μας!

Δώρα με κρασιά από όλη την Ελλάδα... Υπέροχα δροσερά λευκά, φθινοπωρινά ερυθρά, παλαιωμένα στιβαρά ερυθρά, συλλογές παλαιών εσοδειών, φιάλες magnum... Ευχαριστούμε θερμά τα οινοποιεία Αβαντίς, Αργυρού, Αναστασίας Φράγκου, Βρυνιώτη, Γαία Οινοποιητική, Θεοδωρακάκου και Σκούρα για τα εξαιρετικά δώρα που κληρώσαμε στο Party του House of Wine την Κυριακή 28/9:
 
 Νέα Προιόντσ-Συνεργασίες
Γνωρίστε τα!
 Νέα προϊόντα στα "ράφια" μας.
Πολλά τα νέα προϊόντα στα ηλεκτρονικά μας "ράφια"... Και είναι φυσικό, αφού είναι ουσιαστικά αρχή περιόδου τόσο για κρασιά όσο και ποτά. Εδώ έχουμε μόνο ένα κρασί, τα υπόλοιπα είναι ποτά! Και βέβαια, μέσα σε αυτό το μήνα θα έρθουν πολλά περισσότερα: Τα νέα, φρέσκα λευκά εσοδείας 2014 θα αρχίσουν να "σκάνε μύτη" προς το τέλος Οκτωβρίου από τους κατά παράδοση... βιαστικούς παραγωγούς μας!

Παρακολουθείτε λοιπόν τα νέα μας προϊόντα, στην πρώτη σελίδα μας!
 
 
 

Θυμιόπουλος - Young Vines 2012

Από νεαρά αμπέλια που σε μερικά χρόνια θα δίνουν το ‘φρούτο’ τους για το κορυφαίο κρασί του Γη και Ουρανός, ο super-ταλαντούχος οινοποιός Απόστολος Θυμιόπουλος δημιουργεί μία δεύτερη ετικέτα με την ονομασία Young Vines. Το κρασί αποτελεί μία θαυμάσια εισαγωγή στις χάρες του Ξινόμαυρου, με φρεσκάδα και ζωηρό φρουτώδη χαρακτήρα να το κάνουν ιδιαιτέρως απολαυστικό.
 

Metaxa Honey

Ένα ποτό εμπνευσμένο από το κλασσικό ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων με μέλι από τα βουνά της Ελληνικής γης. Εξαιρετικά απαλό-ένα ποτό που απολαμβάνεται με πάγο σαν long drink ή σε παγωμένο σφηνάκι! Με εκχύλισμα Μαγιάτικων τριαντάφυλλων και βοτάνων της Μεσογείου σε μια μυστική συνταγή. Με αυτό το συμπύκνωμα τελειοποιεί τον αρωματικό χαρακτήρα των χαρμανιών από εκλεπτυσμένα αποστάγματα και Μοσχάτο κρασί και δημιουργεί το ΜΕΤΑΧΑ.
 

Talisker 30 y.o 2013 Edition

Ιδιαίτερα σπάνιο Single Malt Whiskey - 3738 φιάλες εμφιαλώθηκαν συνολικά το 2013 - από το Isle of Skyeι βέβαια... Εντυπωσιακά φρέσκο στη μύτη, με έντονα αρώματα ξύλου και βαρελιού. Στη γεύση, έντονο στην αρχή, μαλακώνει στη συνέχεια με αρώματα πιπεριού και μπαχαρικών. Το ξύλο πάντα ξεχωρίζει, ακριβώς όσο πρέπει για να συνοδέψει τη βανίλια, το κακάο και τη καραμέλα που αναδύονται.
 

Glenrothes Vintage 1995

Αρώματα αμερικανικής δρυός, βανίλιας και κοκοφοίνικα, με υπαινιγμούς μυρωδιάς δαμάσκηνων. Πλήρης malty γεύση, ημίγλυκη, με άρωμα βανίλιας και πορτοκαλιού στο μακρύ και ελαφρά πικάντικο τελείωμα. Αυτό είναι το νέο Glenrothes Vintage 1995... Απλά υπέροχο!
 

Stolichnaya... επί 2

Δύο νέες βότκες Stolichnaya στα ράφια μας: Η πρώτη Stolichnaya Chocolate Coconut, μια Vodka με γεύσεις καρύδας και σοκολάτας γάλακτος σε τέλεια αρμονία. Η δεύτερη, η Stolichnaya Salted Caramel. Και οι δύο με τη γνωστή ποιότητα της Stolichnaya, και οι δύο υπέροχες, γίνονται ήδη ανάρπαστες από τους φίλους της Vodka!
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
 
Νέα σημαντική διάκριση:
Αργυρός, Γαία και Γεροβασιλείου στα 100 κορυφαία οινοποιεία του κόσμου
 
Νέα σημαντική διεθνής διάκριση για τρία Ελληνικά οινοποιεία, έρχονται να συμπληρώσουν τις τόσες διεθνείς διακρίσεις που έχουν λάβει εφέτος τόσο τα ελληνικά κρασιά όσο και τα ελληνικά οινοποιεία στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά είναι το έγκυρο αμερικανικό περιοδικό οίνου Wine&Spirits Magazine που συμπεριέλαβε τα οινοποιεία Αργυρού, Γαία και Γεροβασιλείου, στα 100 κορυφαία οινοποιεία του κόσμου!

Είναι μια διάκριση που τιμά τόσο τα βραβευμένα οινοποιεία όσο και το Ελληνικό κρασί γενικότερα! Μπράβο και στους τρεις από το House of Wine αλλά ακι από τους χιλιάδες φίλους μας!
Διαβάστε το Άρθρο
 
Institute of Masters of Wine (IMW):
6 νέοι Masters of Wine
 
Δεν υπάρχει άλλος "τίτλος"΄ ή κάστα αναγνώρισης στον κόσμο που να έχει τόσα λίγα μέλη: Μόνο 303 άτομα έχουν το δικαίωμα να λέγονται Masters of Wine... ναι, σε όλο τον κόσμο!

Το Institute of Masters of Wine (IMW) έχει έδρα την Αγγλία, και απαιτεί εξαιρετικά σκληρές εξετάσεις για να επιτρέψει στους επιτυχόντες-μέλη του να χρησιμοποιούν τον τίτλο MW (Master of Wine) μετά από το όνομά τους. Η δυσκολία να γίνει κάποιος MW είναι θρυλική, γι' αυτό και μόλις 319 MWs υπάρχουν στον κόσμο από την ίδρυση του Ινστιτούτου το 1955!

Το Ινστιτούτο λοιπόν των Masters of Wine ανακοίνωσε τα έξι νέα μέλη του που προέρχονται από τέσσερις διαφορετικές χώρες. Μετά την ανακοίνωση αυτή ο συνολικός αριθμός των Masters of Wine έφθασε σε 319 από 24 διαφορετικές χώρες...
Διαβάστε το Άρθρο
 
Γρηγόρης Μιχαήλος:
Τέσσερις λευκές ποικιλίες στο μικροσκόπιο
Ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS, Σύμβουλος οίνου του House of Wine, βάζει κάτω από το οινικό του μικροσκόπιο 4 Ελληνικές ποικιλίες. Είναι αυτές που πιστεύει ότι θα αποτελέσουν του "συνοδούς" στη μεγάλη διεθνή πορεία του Ασύρτικου, που θα αναδειχθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο διεθνές στερέωμα…
Διαβάστε το άρθρο
 
Νικολά Ραδίσης:
 4 μπύρες που θα έπινα ως τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού
 Μπορεί άλλο ένα καλοκαίρι να πέρασε, αλλά μπύρα δεν θα σταματήσουμε να πίνουμε. Θα αρχίσουμε να δίνουμε όμως περισσότερη σημασία σε υψηλόβαθμες μπύρες καθώς οι κλιματολογικές συνθήκες θα είναι πλέον σύμμαχος τους.. Αυτά δηλώνει ο Νικολά Ραδίσης και μας αποκαλύπτει τις 4 μπύρες που θα πίνει (μεταξύ πολλών άλλων, βέβαια!) μέχρι το... επόμενο καλοκαίρι!
Διαβάστε το άρθρο
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2014 houseofwine.gr. All Rights Reserved