Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 64ο, Ιανουάριος 2015     
΄
Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB κάτω από την διεύθυνδη του Τάσου Πικούνη, Σύμβουλου  Marketing του House of Wine, αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα

Γνωρίστε το How CLUB...


Οινολόγιο: Τα πάντα για το κρaσί
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα
του, αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το Οινολόγιο...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point

Spiritual Talk ...
O Σύμβουλος Whisky και Αποσταγμάτων του House of Wine Κυριάκος Κοντογεώργης σας μεταφέρει την εμπειρία και τις
γνώσεις του για το whisky και τα οινοπνευματώδη ποτά
 Επισκεφθείτε το Spiritual Talk
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2010-2011-2012-2014
Newsletters 2014
Newsletter Ιανουαρίου 2014
Newsletter Φεβρουαρίου 2014
Newsletter Μαρτίου 2014
Newsletter Απριλίου 2014
Newsletter Μαίου 2014
Newsletter Ιουνίου 2014
Newsletter Ιουλίου 2014
Newsletter Αυγούστου 2014
Newsletter Σεπτεμβρίου 2014
Newsletter Οκτωβρίου 2014
Newsletter Νοεμβρίου 2014 
Newsletter Δεκεμβρίου 2014 
 
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδα, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
 
 
 

 
Αγαπητοί Φίλοι,Ε
ίναι σχεδόν παράδοση στο πρώτο Newsletter του χρόνου να κάνουμε έναν απολογισμό του τι έχουμε κάνει, τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα.

Φέτος λοιπόν θα... πρωτοτυπήσουμε! Που σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσουμε την παράδοση, αφού όλα αυτά τα είπαμε και με το παραπάνω μόλις τρεις μήνες πριν, στα πέμπτα μας γενέθλια.

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι Έλληνες θα προτιμούσαν να σταματούσαμε με κάποιο μαγικό τρόπο το χρόνο, και να μην βρισκόμασταν ήδη στον πρώτο μήνα του... τρομερού 2015. Και τι μήνα! Με εκλογές, αντιπαλότητες, ένταση, και κινδύνους, αλλά και αβεβαιότητα για αυτά που μας επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον.

Αλλά... υπήρξε κάποια χρονιά από το 2009 και μετά, που να βιώσαμε κάποια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη; Μάλλον όχι, θα απαντήσουν οι περισσότεροι. Εν τούτοις, μέσα σε αυτό το περιβάλλον το House of Wine αναπτύχθηκε με εξαιρετικούς ρυθμούς για πέντε συνεχή χρόνια. Οι φίλοι μας ξέρουν πως: Με σκληρή δουλειά, πεισματική αφοσίωση στην τελειότητα, αγάπη σε αυτό που κάνουμε... και κυρίως με ελπίδα για το αύριο.

Έτσι θα πορευτούμε και το 2015. Και όπως κάθε χρόνο, ελπίζουμε. Και όπως κάθε χρόνο θα γίνουμε καλύτεροι!

Είναι μια υπόσχεση που δίνουμε κάθε Πρωτοχρονιά σε εσάς τους φίλους μας, και που -όπως εσείς μας διαβεβαιώνετε- την τηρούμε κάθε χρόνο.

Με την δική σας βοήθεια, συμπαράσταση και με την κοινή μας "αγάπη" στο αντικείμενο του House of Wine, θα συνεχίσουμε, ελπίζοντας και αγωνιζόμενοι για το καλύτερο...


Σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο το 2015, και είθε η ελπίδα να μείνει άσβεστη στην καρδιά όλων των Ελλήνων.


House of Wine

   Υπενθυμίζουμε!
6 και 7 Ιανουαρίου γιορτάζουν...
Φώτης, Φωτεινή, Γιάννης και Ιωάννα
... θέλουν κρασιά!
Δύο σημαντικές γιορτές, των Φώτων και του Αη-Γιάννη βρίσκονται μπροστά μας. Η δεύτερη μάλιστα έχει οπωσδήποτε κάποιον που γιορτάζει σε κάθε σπίτι. Πολλοί οι Γιάννηδες, οι Ιωάννες, και όλοι θέλουν... τα κρασιά τους.

Εμείς στο House of Wine είμαστε πανέτοιμοι να στείλουμε τα δώρα τους, κρασιά, ποτά κλπ. σε εξαιρετικές συσκευασίες οπουδήποτε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μας υποδείξετε. Γρήγορα, με συνέπεια και με τα φθηνότερα μεταφορικά που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα για αποστολές στο εξωτερικό!..
Δείτε ΟΛΑ τα Δώρα μας!...
 
 Οι Πρωταθλητές του 2014
Τα κρασιά που ΕΣΕΙΣ αναδείξατε
Γνωρίστε τους Πρωταθλητές του 2014!
 
Νάτοι λοιπόν οι Πρωταθλητές του 2013!

Είναι τα κρασιά που ήρθαν πρώτα σε πωλήσεις φιαλών στο House of Wine. Τα κρασιά που εσείς επιβραβεύσατε με τις αγορές σας αυτό το χρόνο και αναδείξατε σε Πρωταθλητές!  Απόλυτος θριαμβευτής αυτή τη χρονιά το Κτήμα Αβαντίς με 4(!) στα 10 πρώτα κρασιά!

Όπως πάντα, δημοσιεύουμε 4 λίστες "Πρωταθλητών": Η πρώτη, οι λεγόμενοι "Πρωταθλητές των Πρωταθλητών" περιλαμβάνει τα κρασιά εκείνα, ασχέτως χρώματος, που αγοράσατε εσείς περισσότερο από το House of Wine ολόκληρο το 2014. Οι υπόλοιπες είναι οι Πρωταθλητές των ερυθρών, λευκών και ροζέ, και περιλαμβάνουν τα κρασιά που διακρίθηκαν σε αυτές τις κατηγορίες. Οι πρωταθλητές "μετρούν" αριθμό φιαλών που αγοράσατε.
 
1 Κτήμα Αβαντίς - Λευκός (Κτήμα Αβαντίς) 6,80 €
1ο σε πωλήσεις κρασί του 2014! Δίκαια, με μια θριαμβευτική πορεία στο  House of Wine αφού ξεκίνησε 8ο το 2012 και 3ο το 2013!Ο Απόστολος Μούντριχας με αυτό του το εξαιρετικό λευκό, κερδίζει επάξια μιά από τις καλύτερες σχέσεις ποιότητας τιμής ανάμεσα στις προτάσεις του House of Wine,
Περισσότερα...
 
2 Βιβλία Χώρα Λευκός (Κτήμα Βιβλία Χώρσ) 10,80 €
Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νέο-κοσμίτικο προφίλ. Έντονα φυτικά και βοτανικά αρώματα σε συνδυασμό με εξαιρετική οξύτητα το κάνουν ιδιαίτερα ευέλικτο σε συνδυασμούς με φαγητό, αλλά και πολύ απολαυστικό
Περισσότερα...
 
3 Viña Esmeralda (Torres) 7,30 €
Το σχεδόν μόνιμο στις 3 πρώτες θέσεις  κρασί του House of Wine μέχρι την προηγούμενη περίοδο επιβεβαιώνει  με την 3η θέση του την σημαντική του επιρροή  στις προτιμήσεις σας και την απίστευτη ποιοτική αντοχή του στο χτόνο!. Ενα κρασί με κορυφαία σχέση ποιότητας/τιμής!
Περισσότερα...
 
4 Αρμονία Γης Λευκός (Κτήμα Αβαντίς) 4,90 €
Κάτω από το ψυχολογικό όριο των 5 ευρώ, το ευβοϊκό Βραδιανό και το διεθνές Merlot προσδίδουν Charisma-τικές γεύσεις και αρώματα σε ένα κρασί-ιδανική επιλογή-για την καθημερινότητα σας.
Περισσότερα...
 
5 Κτήμα Αβαντίς Ερυθρός (Κτήμα Αβαντίς) 7,60 €
To Grenache/Syrah/Mourvedre, το κλασικό χαρμάνι του Νότιου Ροδανού βρίσκει εδώ την ποιοτική του επιβεβαίωση, με τον ‘Rhone-Ranger’ της Ελλάδας, Απόστολο Μούντριχα να δημιουργεί ένα εντυπωσιακό, γλυκόποιοτο και ισορροπημένο κρασί, απολαυστικό με κρέατα κόκκινιστά ή της σχάρας..
Περισσότερα...
 
6 Γιορτή Ερυθρός (Σεμέλη Οινοποιητική) 4,17 €
Ενα κρασί με έμφαση στο ελκυστικό φρούτο του Αγιωργίτικου και στην πιο fun πλευρά του χαρακτήρα της ποικιλίας. Μικρά κόκκινα φρουτάκια, όπως κόκκινο κεράσι και φραμπουάζ ξεπηδούν από το ποτήρι, δίνοντας ένα κρασί με απόλυτα fruit forward διάσταση.
Περισσότερα...
 
7 Τέσσερις Λίμνες (Κτήμα Κυρ-Γιάννη) 12,90 €
Ιδιαίτερο λευκό κρασί με αρώματα και οξύτητα που σαγηνεύουν. Το χαρμάνι των ποικιλιών που το σχηματίζουν αλλά και η ειδική οινοποίηση υπόσχεται εξωτικά γευστικά ταξίδια σε κάθε γουλιά…
Περισσότερα...
 
8 BiancoNero Sparkling - Λευκός  (Αποσταγματοποιία Τσιλιλή ) 2,70 €
Η απόλυτη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού για τους μη μυημένους μέσα από ένα κρασί που διαθέτει χαμηλό αλκοόλ, εκρηκτικό φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ αφρισμό και έντονη γλύκα. Ένα εξαιρετικό απεριτίφ σε μοντέρνα φιάλη των 187ml που χτυπάει στα ίσα τα Moscato d’ Asti από την γειτονική Ιταλία που κάνουν θραύση στην ελληνική αγορά. Παγώστε το καλά και απολαύστε το.
Περισσότερα...
 
9 Αρμονία Γης Ερυθρός  (Κτήμα Αβαντίς) 4,90 €
Ενα ακόμα οικονομικό κρασί και οι δικαιολογίες για στροφή προς την αγορά του ‘φτηνού’ χύμα πλέον περισσεύουν. Κάτω από το ψυχολογικό όριο των 5 ευρώ, το ευβοϊκό Βραδιανό και το διεθνές Merlot προσδίδουν Charisma-τικές γεύσεις και αρώματα σε ένα κρασί-ιδανική επιλογή-για την καθημερινότητα σας.
Περισσότερα...
 
10 Θεόπετρα - Ροζέ  (Κτήμα Θεόπετρα) 9,30 €
. Η σπάνια Λημνιώνα, συναντάει επιτυχημένα το Syrah, δίνοντας ένα κρασί με διακριτικά φρουτώδη αρώματα, και ‘τραγανό’ χαρακτήρα, ικανό να συνοδέψει εξαιρετικά διάφορα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας.
Περισσότερα...
Γνωρίστε τους πρωταθλητές των ερυθρών, λευκών

και ροζέ κρασιών
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
Πρώτη μας ανάρτηση το 2015!
Ξεκινάμε το 2015 με... συγχαρητήρια!
Δεν είναι άρθρο, είναι ένα απλό σημείωμα. Ή, αν θέλετε, ένα μήνυμα συγχαρητηρίων. Αλλά και αισιοδοξίας για το 2015...

Νοιώθουμε πάντα ιδιαίτερη χαρά όταν στέλνουμε Ελληνικά κρασιά στο εξωτερικό. Αλλά νοιώθουμε υπερηφάνεια όταν έρχονται παραγγελίες από δύο χώρες ειδικά: Από τη Γαλλία και από την Ιταλία.

Μπράβο στους Έλληνες παραγωγούς που καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν Γάλλους και Ιταλούς οινόφιλους, αυτούς δηλαδή που έχουν στην πόρτα τους τα καλύτερα κρασιά του κόσμου!
Διαβάστε...
Γράφει ο Τάσος Πικούνης
Τι ζητάμε από το 2015; Για το κρασί
και όχι μόνο...
"Έχω την εντύπωση ότι όταν σκεφτόμαστε το νέο χρόνο, το πρώτο που θα του ζητούσαμε είναι μάλλον... να μην έρθει! Η δική μου, προσωπική αίσθηση είναι η ίδια σχεδόν με αυτή που είχα μικρό παιδάκι, όταν περιμέναμε την "ενεσού" να έρθει για να μας κάνει τα ετήσια εμβόλια!..." γράφει  ο Τάσος Πικούνης. Και αφού κάνει μια σύντομη ανασκόπιση των όσων έγιναν στο κρασί το 2014, προχωρά στα όσα θεωρεί οτι πρέπει να ζητήσουμε να γίνουν το 2015...
Διαβάστε το άρθρο...
Γράφει ο Γρηγόρης Μιχαήλος
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…
Τι να πρωτοθυμηθώ… Δοκίμασα μέχρι Chateau Margaux και Petrus, Hill of Grace και Ornellaia, Masseto και Yquem από τους λεγόμενους μύθους του παγκόσμιου αμπελώνα, με τα ελληνικά κρασιά από κοντά να με εντυπωσιάζουν επίσης. Κλασικός, Πορφυρογέννητος 1975 και Chateau Carras του 1993, κάθετη δοκιμή Κτήμα Γαίας φτάνοντας πίσω στο 1997, Κοκκινόμυλος Τσέλεπου από τη χρονιά του 1998 που ήταν και η πρώτη χρονιά αυτού του συγκλονιστικού Merlot, Collection Αβαντίς σε διάφορες σοδειές, Όπους ιβ Cabernet Franc 2004 του Χατζημιχάλη, Ράμνιστα Κυρ-Γιάννη του 2001 ή το εκπληκτικό Νυχτέρι του Χατζηδάκη.

Ο Γρηγόρης Μιχαήλος, Σύμβουλος Οίνου του House of Wine γράφει για τις υπέροχες στιγμές που έζησε το 2014 και απονέμει τα εύσημα στους Έλληνες οινοπαραγωγούς
.
Διαβάστε το άρθρο...
Γράφει ο Κυριάκος Κοντογιώργης
Ο καιρός ζητάει Cognac
Ο Κυριάκος Κοντογιώργης, Σύμβουλος Whisky και αποσταγμάτων του House of Wine, με την ευκαιρία του χιονιά που σίγουρα σηκώνει cognac, μας ταξιδεύει στο άγνωστο -για τους περισσότερους από εμάς- κόσμο του υπέροχου αυτού ποτού. Μας μιλά για την ιστορία του, την προέλευσή του, την παραγωγή του αλλά και για την λεγόμενη ομάδα των Big Four που κυριαρχούν στη βιομηχανία cognac..
Διαβάστε το άρθρο...
Γράφει ο Νικολά Ραδίσης
Μπύρα: Απολογισμός 2014 - Ευχές για
το 2015
Η καθημερινότητα του 2014, ήταν για άλλους κακή για άλλους καλή. Για τον κλάδο της ζυθοποιίας θεωρητικά ήταν καλή. Δίχως να έχουμε στα χέρια μας τα επίσημα στατιστικά των εταιρειών για το 2014, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η ίδρυση νέων ζυθοποιείων και η παραγωγή μπύρας από αυτά, άνοιξε νέες θέσεις εργασίας και κυκλοφόρησε χρήμα. Η προοπτική της ελληνικής ζυθοποιία για το 2015 είναι καλή (εκτός απροόπτου). ΄

Ο Νικολά Ραδίσης, Beer Consultant του House of Wine, κάνει μια ανασκόπιση των κυριοτέρων γαγονότων του 2014 στο χώρο της Μπύρας, αλλά και μας ενημερώνει για το τι "έρχεται" το 2015.

Διαβάστε το άρθρο...
 
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".


Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2015 houseofwine.gr. All Rights Reserved