Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 72ο, Σεπτέμβριος 2015    
΄
 
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουντα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB κάτω από την διεύθυνδη του Τάσου Πικούνη, Σύμβουλου  Marketing του House of Wine, αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα

Γνωρίστε το How CLUB...


Οινολόγιο: Τα πάντα για το κρaσί
 H Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Μαριάννα Μακρύγιαννη AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα
του, αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το Οινολόγιο...


Spiritual Talk ...
O Σύμβουλος Whisky και Αποσταγμάτων του House of Wine Κυριάκος Κοντογεώργης σας μεταφέρει την εμπειρία και τις
γνώσεις του για το whisky και τα οινοπνευματώδη ποτά
 Επισκεφθείτε το Spiritual Talk
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2010-2011-2012-2014
 
Newsletters 2015
Newsletter Ιανουαρίου 2015
Newsletter Φεβρουαρίου 2015
Newsletter Μαρτίου 2015
Newsletter Απριλίου 2015
Newsletter Μαίου 2015
Newsletter Ιουνίου 2015
Newsletter Ιουλίου 2015
 
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδ, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
 
 
 
 

 
Agaphto;i F;iloi,


άθε κατεργάρης στον πάγκο του" ήταν η κλασσική έκφραση για την επιστροφή από τις διακοπές!

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του Αυγούστου, και το καλοκαίρι του 2015 σίγουρα δεν μας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις: Άγχος, αγωνία για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, Capital controls και άλλα... καλούδια, παραίτηση κυβέρνησης... και τι δεν είχαμε!

Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό των εξελίξεων και οι τυπικές Ελληνικές θερινές διακοπές! Βρήκαν χώρο να γίνουν; Για πολλούς, ναι, για λιγότερους όχι! Κάποιοι έμειναν στα σπίτια τους, κάποιοι άλλοι τα κατάφεραν.

Ο Σεπτέμβρης που μας έρχεται, δεν προμηνύεται πιο ήρεμος: Εκλογές, εξελίξεις...

Και ανάμεσα σε όλα αυτά... το κρασί! Η μεγάλη μας αγάπη είναι πάντα μαζί μας, αψηφώντας τα δυσάρεστα... Μας έδωσε τις "Μεγάλες Μέρες της Νεμέας" που μόλις τέλειωσαν, και το Φθινόπωρο που ξεκινάει θα μας δώσει αρκετές οινικές εκδηλώσεις.

Μείνετε κοντά μας, το Ηouse of Wine θα σας ενημερώνει πάντα υπεύθυνα, και θα σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τα πιο ποιοτικά κρασιά του Ελληνικού και Ξένου αμπελώνα!

Στην υγειά σας και... Καλό Φθινόπωρο!


House of Wine

 Αφιέρωμα
Η Μαριάννα Μακρύγιαννη AIWS γράφει για τις
Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2015
Για ενδέκατη χρονιά φέτος έλαβαν χώρα οι ‘Μεγάλες Μέρες της Νεμέας’. Σε μια προσπάθεια τόνωσης του οινικού τουρισμού στην περιοχή οι εκδηλώσεις φέτος ξεκίνησαν αρχές Αυγούστου και κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Αυγούστου, όπου όλα τα οινοποιεία ήταν ανοιχτά και φιλόξενα στο κοινό. Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο ΣΟΝ (Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας).

Η Μαριάννα Μακρύγιαννη AIWS μας δίνει μια γεύση των όσων συνέβησαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο των εκδλώσεων στα οινοποιεία της Νεμέας
Διαβάστε το άρθρο...
 
Η Φλώρα Κωνσταντοπούλου μας δίνει
Μιά "φρέσκια" ματιά στις
Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2015
Η Φλώρα Κωνσταντοπούλου δεν είναι "ειδική" στο κρασί.... δεν είναι Οινογράφος, Οινοκριτικός. Η Φλώρα είναι μια νέα γυναίκα με σπουδές, με συχνή επαφή με το εξωτερικό λόγω της δουλειάς της, και φίλη του κρασιού, αλλά και του House of Wine.
Όταν μάθαμε ότι πρόκειται να επισκεφθεί τα οινοποιεία στις "Μεγάλες Μέρες της Νεμέας", την παρακαλέσαμε να γράψει ένα άρθρο για τις εντυπώσεις της. Είναι -πιστεύουμε- σημαντικό κάποτε να ακούμε τις απόψεις των φίλων του κρασιού, και όχι μόνο των Οινογράφων, μήπως έτσι καταλάβουμε τι πραγματικά ζητά ο οινόφιλος, χωρίς "φίλτρα και "ενδιάμεσους".
Διαβάστε το άρθρο...
 
Γιώργος Σκούρας και Γιώργος Παλυβός μιλούν για τις
Εκδηλώσεις στα κτήματα τις
Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2015
Ο Τάσος Πικούνης, με την ευκαιρεία των εκδηλώσεων των "Μεγάλων Ημερών Νεμέας 2015" συζητά με το Γιώργο Σκούρα και το Γιώργο Παλυβό σχετικά με τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας, και για τον τρόπο εορτασμού τους στα δύο κτήματα, για τις εκδηλώσεις που οργάνωσαν και για το πρόγραμμα του κάθε οινοποιείου... Δείτε τα Video κάνοντας κλικ στο κάθε ένα, ή..
Διαβάστε το άρθρο...
 
 Προτάσεις
Η Μαριάννα Μακρύγιαννη AIWS μας προτείνει ...
Sauvignon Blanc από όλο τον κόσμο!
Πολλές λέξεις θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε ένα Sauvignon Blanc: ελκυστικό, απολαυστικό, νόστιμο, αφοπλιστικό, μεθυστικό, αρωματικό, είναι κάποιες από αυτές.Μια εξαιρετική λευκή ποικιλία, με μοναδικά χαρακτηριστικά, που έχει αγαπηθεί από τους οινόφιλους όλου του κόσμου.

Παρόλο που το στυλ της, ανάλογα με την περιοχή όπου παράγεται, διαφέρει, είναι μία από τις πιο εύκολα αναγνωρίσιμες ποικιλίες. Γενικότερα στις πιο ψυχρές περιοχές η οξύτητα της είναι υψηλή, με αρώματα εσπεριδοειδών, πράσινου μήλου, γρασιδιού και πράσινης πιπεριάς. Σε πιο ζεστά κλίματα μπορεί να εμφανίσει χαρακτήρα τροπικών φρούτων και ροδάκινου και λιγότερο έντονα φυτικά στοιχεία, ενώ η οξύτητα παραμένει τραγανή.

Το Sauvignon Blanc σε ορισμένες περιπτώσεις επωφελείται από την επίδραση της δρυός, αποκτώντας πιο πολύπλοκο χαρακτήρα και δυνατότητα παλαίωσης.

Γαλλία-Κοιλάδα Λίγηρα

Από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Γαλλίας για την παραγωγή ξηρών μονοποικιλιακών Sauvignon Blanc είναι η κοιλάδα του Λίγηρα και ιδιαίτερα το Pouilly Fume (Dagueneau, Jean Max Roger) και το Sancerre. Τα δύο αυτά χωριά/ Ονομασίες Προέλευσης βρίσκονται απέναντι το ένα με το άλλο και χωρίζονται από τον ποταμό Λίγηρα. Η οξύτητα εδώ είναι αρκετά υψηλή με τα φρουτώδη χαρακτηριστικά να συμπληρώνονται με αρκετά φυτικά στοιχεία όπως σπαράγγι και νότες ορυκτών που αποτυπώνουν το ιδιαίτερο terroir της περιοχής.

Γαλλία-Μπορντώ

Η άλλη περιοχή όπου συναντάται ευρέως το Sauvignon Blanc είναι το Μπορντώ, δίνοντας λευκά ξηρά , κυρίως μονοποικιλιακά κρασιά με έντονα βοτανικό χαρακτήρα. Τα καλύτερα δείγματα έρχονται από το Graves και ιδιαίτερα την Ονομασία Προέλευσης Pessac-Leognan, όπου πολλές φορές ζυμώνουν και ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια αποκτώντας αρώματα ξηρών καρπών, που ενισχύουν το ήδη έντονο αρωματικό προφίλ (Chateau Magneu Cuvee Julien). Συνήθως η ποικιλία αναμιγνύεται με το Semillon, στο οποίο χαρίζει την υψηλή του οξύτητα, στην παραγωγή των περίφημων γλυκών κρασιών (με τα αρώματα μελιού, βανίλιας, ώριμων φρούτων και βοτρύτη) από το Sauternes (Doisy Vedrines, Chateau Suduiraut) στην ίδια περιοχή.

Νέα Ζηλανδία-Marlborough

Αφήνοντας πίσω την Γαλλία, πάμε στον Νέο Κόσμο και σε μια χώρα πού έχει ταυτιστεί με την παραγωγή κρασιών από Sauvignon Blanc, την Νέα Ζηλανδία. Η πιο χαρακτηριστική περιοχή είναι το Marlborough όπου παράγονται έντονα και γοητευτικά κρασιά που μπορούν να τα λατρέψουν ακόμα και οι πιο ‘δύσκολοι’ ουρανίσκοι (Spy Valley, Graywacke). Αρώματα πιπεριάς, passion fruit, εσπεριδοειδών, βοτάνων και νότες ορυκτότητας εμφανίζονται στο ποτήρι μας, με την αναζωογονητική οξύτητα να αφήνει μια αίσθηση δροσιάς στο τελείωμα.

Λοιπές Χώρες

Εκτός από τις παραπάνω περιοχές, μια ποικιλία με τέτοιες δυνατότητες και τόσο ισχυρό brand name δεν θα μπορούσε παρά να καλλιεργείται σε όλες τις οινοπαραγωγικές περιοχές/χώρες με μεγάλη επιτυχία. Στην Καλιφόρνια συναντάμε όλα τα στυλ από πολύ απλά μέχρι πολύπλοκα και πληθωρικά βαρελάτα κρασιά που συχνά καλούνται fume blanc. Χώρες όπως οι Αυστραλία, Νότιος Αφρική (Escapades), Χιλή, Ισπανία  δίνουν εκφραστικά κρασιά, σε μεγάλο εύρος τιμών.

Ελλάδα

Όπως σε όλο τον κόσμο δεν θα μπορούσε να μην έχει αγαπηθεί και από τους Έλληνες παραγωγούς με αποτέλεσμα να καλλιεργείται σε όλη την χώρα, από την Βόρειο Ελλάδα μέχρι και την θερμή Κρήτη. Στο ζεστό κλίμα της χώρας η ποικιλία ‘βγάζει’ τον πιο τροπικό του χαρακτήρα (Αμέθυστος Sauvignon Blanc), χωρίς όμως να λείπουν παραδείγματα όπως αυτά από το ψυχρό Αμύνταιο, που να θυμίζουν λίγο Λίγηρα (Ντρούμο, Κυρ Γιάννη ή Sauvignon Blanc, Κτήμα Άλφα). Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά χαρίζει τον ‘εξωστρεφή’ του χαρακτήρα σε χαρμάνι με άλλες ποικιλίες, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Ασύρτικο, δημιουργώντας όμορφα και ευχάριστα κρασιά (Cavalieri, Νίκου Λαζαρίδη).
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
Με τον Eric Asimov δάσκαλο...
 Επόμενο μάθημα σας: Σαντορίνη Ασύρτικο
Στη στήλη του Wine School (Σχολή Κρασιού) στους New York Times, μια στήλη που προβάλλει κάθε μήνα διαφορετικές ποικιλίες και τα κρασιά που παράγονται από αυτές, ο Eric Asimov μιλά και πάλι για τη μεγάλη του αγάπη, το Ασύρτικο της Σαντορίνης.

"Από όλες τις συναρπαστικές περιοχές που έχουν προκύψει στην παγκόσμια οικονομία κρασιού τα τελευταία 20 χρόνια, είμαι ιδιαίτερα ερωτευμένος με τη Σαντορίνη, το ελληνικό νησί των Κυκλάδων, η οποία παράγει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά λευκά κρασιά" γράφει...  Δείτε τα κρασιά που διαλέγει σαν παραδείγματα  ο Eric...
Διαβάστε το άρθρο...
 
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου
 Τα ΒορΟινά της Θεσσαλονίκης
Κρατήστε την ημερομηνία με… επιφύλαξη: Η σημαντικότερη οινική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης έχει προγραμματιστεί φέτος για το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, αλλά… είναι παραμονή εκλογών πια! Γι’ αυτό και η επιφύλαξή μας, αν τελικά η ημερομηνία θα είναι αυτή ή αν η εκδήλωση θα αναβληθεί.
Επίσης, για δύο ολόκληρες εβδομάδες (από 7 έως 20/9), έχουν προγραμματιστεί σειρά εκδηλώσεων σε 38 επιλεγμένα σημεία της πόλης.
Το House of Wine θα σας ενημερώνει για τυχόν αλλαγή της ημερομηνίας, αλλά και για κάθε τι ενδιαφέρον σχετικά με τις εκδηλώσεις και την Έκθεση τόσο από τις σελίδες μας στο facebook, όσο και από τις ιστοσελίδες μας.
 
Στο Διαγωνισμό IWSC
 Κορυφαίο Αργυρό Μετάλλιο στο Φραγκόσυκο Σιγάλα
Στο "Διεθνή Διαγωνισμός Οίνου και Οινοπνευματοδών - International Wine and Spirit Competition"- σε συντομία IWSC το το θαυμάσιο Φραγκόσυκο Σιγάλα βραβεύθηκε με Κορυφαίο Αργυρό Μετάλλιο (Silver Outstanding), περιγράφεται δε από την επιτροπή κρίσης του Διαγωνισμού σαν "Γλυκό με αυθεντικά αρώματα φραγκόσυκου στη μύτη, μαζί αυθεντικές νότες κάκτου και λευκού πιπεριού."
Διαβάστε το άρθρο...
 
Μάθετε διασκεδάζοντας:
  Ενας εξαιρετικός Οινικός διαδραστικός Χάρτης
Ένας πραγματικά "έξυπνος" νέος χάρτης των περιφερειών οίνου της κοιλάδας του Λίγηρα δημιουργήθηκε από την ιστοσελίδα Belle France, οι οποίοι οργανώνουν διακοπές με περπάτημα και ποδηλασία. Μάθαιτε τα σχετικά με τα εξαιρετικά κρασιά της κοιλάδας του Λίγηρα στη Γαλλιά, διασκεδάζοντας με αυτό τον εξαιρετικό διαδραστικό χάρτη!
Διαβάστε το Άρθρο...
 
Γράφει ο Κυριάκος Κοντογιώργης
Για την Grappa
Μεγάλη ιστορία η grappa στην Ιταλία. Τόσο μεγάλη που αρχίζει γύρω στα 1510 με 1520 και ακόμη και ο Leonardo da Vinci είχε ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη απόσταξη. Η grappa είναι το αντίστοιχο του δικού μας τσίπουρου και παράγεται λίγο ως πολύ με τον ίδιο τρόπο... Πατέρας της grappa θεωρείται ο Barrolo Nardini, αφού το συγκεκριμένο αποστακτήριο είναι το παλιότερο της Ιταλίας, με έτος ίδρυσης το 1779.
Διαβάστε το άρθρο...
 
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".


Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2015 houseofwine.gr. All Rights Reserved