Newsletter House of Wine
- Ιανουάριος 2016
House of Wine - Η Ενημέρωση της Εβδομάδας
Ιστοσελίδα - www.houseofwine.gr
Email - info@houseofwine.gr
Τηλέφωνο - 801-111-9463
Ο Λογαριασμός μου
Τεύχος 76ο,  1η Ιανουαρίου 2016 
Newsletter Ιανουαρίου 2016
 


Αγαπητοί Φίλοι,


Άλλος ένας χρόνος έφυγε, άλλος ένας ακόμα ήρθε, το 2016. Και αυτός όπως οι προηγούμενοι: Απρόσκλητος επισκέπτης, χωρίς ούτε ένα δώρο, θα φύγει σε 12 μήνες όπως και οι προηγούμενοι. Να ευχηθούμε ότι θα αφήσει κάτι θετικό στο πέρασμά του; Ας το κάνουμε άλλη μια φορά, και ας ελπίσουμε ότι -αυτή τη φορά- θα δούμε φως στο  βάθος αυτού του τουνελ, τηε Ελλάδας!...


Εμείς πάντως, στο House of Wine, όπως κάθε χρόνο αποκαλύπτουμε τα Βραβεία του Κοινού του 2015: Τους πρωταθλητές μας, τα κρασιά δηλαδή που εσείς, με την εγκυρότερη ψήφο που υπάρχει -τις αγορές σας- αναδείξατε. Έχουμε τους Πρωταθλητές των Πρωταθλητών, αλλά και τους Πρωταθλητές των Λευκών, Ερυθρών και Ροζε!


Με την εγκυρότητα που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό η μεγάλη γεωγραφική κατανομή των πωλήσεων του House of Wine αλλά και το μεγάλο πλήθος των ετικετών που διαθέτουμε, δημοσιεύουμε αυτούς τους καταλόγους των προτιμήσεών σας. Χωρίς καμιά παρέμβαση δική μας, οι Πρωταθλητές του 2015 αποτελούν τα δικά σας βραβεία, και γι΄αυτό είναι και τα πιο έγκυρα.

..
.

Ευτυχισμένο το 2016!

 
Μιχάλης Πικούνης
Διευθυντής- House of Wine 
Τη χρονιά που πέρασε
Τα Likes και τα Dislikes για το 2015
Μια παράδοση συνεχίζεται: Ο Τάσος Πικούνης, όπως κάθε χρόνο, δίνει τα δικά του, προσωπικά και απόλυτα υποκειμενικά βραβεία, τα Likes αλλά και Dislikes στα όσα περί τον οίνο άνοιξαν, κυκλοφόρησαν, συνέβησαν, δοκιμάστηκαν το 2015.
Βραβεία Κοινού: Αποκαλύπτουμε τους  Πρωταθλητές του 2015
Οι "Πρωταθλητές του 2015" είναι εδώ! Με τους "Πρωταθλητές των Πρωταθλητών", τα κρασιά δηλαδή που ήρθαν πρώτα σε πωλήσεις ανάμεσα σε όλα, και τους Πρωταθλητές των Λευκών, Ερυθρών και Ροζέ, τα πρώτα δηλαδή σε κάθε κατηγορία! Είναι τα "Βραβεία Κοινού" του Ηouse of Wine, αυθεντικά, χωρίς παρεμβάσεις "επιτροπών", όπως εσείς τα αναδείξατε μέσα από τις αγορές σας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!
1. Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών:
Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός Κτήμα Αβαντίς - Λευκός Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά
2. Οι Πρωταθλητές των Λευκών:
Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός Κτήμα Αβαντίς - Λευκός Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά
2. Οι Πρωταθλητές των Ερυθρών:
Κτήμα Αβαντίς - Ερυθρός Παράγκα - Ερυθρός Γιορτή - Ερυθρός
2. Οι Πρωταθλητές των Ροζέ
Κτήμα Θεόπετρα - Ροζέ Ακακίες Whispering Angel
Προτάσεις-Νέες Αφίξεις
Talisker 30 ετών - 2015 Edition
Εντυπωσιακά φρέσκο στη μύτη, με έντονα αρώματα ξύλου και βαρελιού. Στη γεύση, έντονο στην αρχή, μαλακώνει στη συνέχεια με αρώματα πιπεριού και μπαχαρικών. Το ξύλο πάντα ξεχωρίζει, ακριβώς όσο πρέπει για να συνοδέψει τη βανίλια, το κακάο και τη καραμέλα που αναδύονται.
Glendronach 12 ετών
Το whisky αυτό έρχεται στη μύτη με σαφείς νύξεις δημητριακών και καραμέλας, ενώ δεν λείπει και η κανέλα, όπως και στο μεγάλο του αδελφό, το υπέροχο Glendronach 15 ετών. Ως προς τη γεύση, θα λέγαμε οτι είναι φρουτώδες και ελαφρώς λιπαρό, με παρουσία σοκολάτας γάλακτος και μαύρων φρούτων. Μαλακό και ελαφρώς καπνιστό τελείωμα.
Glenrothes Vintage 1992 2nd Edition
Οι φίλοι του Glenrothes μπορεί να γνωρίζουν αυτή τη χρονιά. Το Glenrothes 1992 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 ως 12άρι και έχει πλέον εξαντληθεί. Η εταιρεία όμως έκρινε πως τα υπόλοιπα βαρέλια του 1992 που έχουν πλέον ωριμάσει για 22 χρόνια έχουν κάτι διαφορετικό να πουν και έβγαλε το 2nd Edition. Ένα ολοκληρωμένο ουίσκι που δείχνει πως μια παλαιότερη έκφραση του κλασικού αυτού Speyside μπορεί πραγματικά να λάμψει.
Επιλέξαμε και σας προτείνουμε νεα malts!
Σας προτείνουμε δεκάδες νέα Malts από την τεράστια συλλογή μας των 84 ετικετών. Γνωρίστε τα καλύτερα malts του κόσμου, από τη Σκωτία, Ιρλανδία και Ιαπωνία! Ταξιδέψτε to 2016 στον κόσμο των Malt Whiskies μέσα από το House of Wine!
Θέματα
Δώρα για το Φώτη, τη Φωτεινή, το Γιάννη και την Ιωάννα
Δυο πολύ μεγάλες γιορτές είναι μπροστά μας: Των Φώτων και του Αη Γιάννη, οπου γιορτάζει σχεδόν η... μισή Ελλάδα! Θυμηθείτε τους και ευχηθείτε τους Χρόνια Πολλά με Δώρα από την τεράστια συλλογή μας! .Premium Selections, κρασιά σε αυθεντικές συσκευασίες παραγωγού, έτοιμες προτάσεις Δώρων αλλά και δυνατότητα δημιουργίας και σύνθεσης του δικού σας, μοναδικού Δώρου!
Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες του κρασιού!
Τι είχες Γιάννη μ', τι είχα πάντα, σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει, και βέβαια η πιο κοντινή σε εμάς: Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει. Σε αυτό το κλίμα και εμείς, δεν θα ψάξουμε να βρούμε άλλες παροιμίες, αλλά οινοπαραγωγούς που τους λένε, Γιάννη. Γιάννηδες που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό κρασί και μας χαρίζουν ευχάριστες στιγμές πίνοντας τα κρασιά τους. Γράφει η Μαριάννα Μακρύγιαννη AIWS.
Hennessy...
Έχω γράψει πολλές φορές οτι στη γαλλική βιομηχανία cognac κυριαρχούν 4 ονόματα, οι λεγόμενοι Big Four. Δηλαδή, Martell, Courvoisier, επίσης έγραψα σχετικά, Remy Martin, επίσης αναφέρθηκα πρόσφατα. Για τον τέταρτο της παρέας λοιπόν γράφω σήμερα. Πλήρες όνομα: Jas Hennesy and Company. Γράφει ο Κυριάκος Κοντογιώργης, Σύμβουλος Αποσταγμάτων του House of Wine

Προωθήστε αυτό το email σε φίλο

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε ένα φίλο
© 2016 houseofwine.gr. All Rights Reserved.