Newsletter House of Wine
- Ιανουάριος 2017
House of Wine - Η Ενημέρωση της Εβδομάδας
Ιστοσελίδα - www.houseofwine.gr
Email - info@houseofwine.gr
Τηλέφωνο - 801-111-9463
Ο Λογαριασμός μου
Τεύχος 87ο, 3η Ιανουαρίου 2017 
Newsletter Ιανουαρίου 2017
 


Αγαπητοί Φίλοι,Άλλος ένας χρόνος έφυγε, άλλος ένας ακόμα ήρθε, το 2017. Και αυτός όπως οι προηγούμενοι: Απρόσκλητος επισκέπτης, χωρίς ούτε ένα δώρο, θα φύγει σε 12 μήνες όπως και οι προηγούμενοι. Να ευχηθούμε ότι θα αφήσει κάτι θετικό στο πέρασμά του; Ας το κάνουμε άλλη μια φορά, και ας ελπίσουμε ότι -αυτή τη φορά- θα δούμε κάποιο φως στο  βάθος αυτού του τούνελ, της Ελλάδας! Ναι, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Εμείς πάντως, στο House of Wine, όπως κάθε χρόνο αποκαλύπτουμε τα Βραβεία του Κοινού του 2016: Τους πρωταθλητές μας, τα κρασιά δηλαδή που εσείς, με την εγκυρότερη ψήφο που υπάρχει -τις αγορές σας- αναδείξατε. Έχουμε τους Πρωταθλητές των Πρωταθλητών, αλλά και τους Πρωταθλητές των Λευκών, Ερυθρών και Ροζε! Και επιπλέον αυτή τη χρονιά, τους 3 πρώτους παραγωγούς σε πωλήσεις φιαλών.

Με την εγκυρότητα που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό η μεγάλη γεωγραφική κατανομή των πωλήσεων του House of Wine αλλά και το μεγάλο πλήθος των ετικετών που διαθέτουμε, δημοσιεύουμε αυτούς τους καταλόγους των προτιμήσεών σας. Χωρίς καμιά παρέμβαση δική μας, οι Πρωταθλητές του 2016 αποτελούν τα δικά σας βραβεία, και γι΄αυτό είναι και τα πιο έγκυρα.Ευτυχισμένο το 2017!
 
Μιχάλης Πικούνης

Διευθυντής- House of Wine 
 
Γιορτάζει ο Γιάννης και πολλοί άλλοι, και θέλουν... Δώρο!
Και ποιός δεν γιορτάζει αυτή την εβδομάδα: Στις 6 -Παρασκευή ο Θεοφάνης, ο Φάνης, η Θεανώ, η Ουρανία, ο Φώτης, η Φανή, η Φωτεινή... Στις 7-Σάββατο ο Γιάννης, η Ιωάννα... αποκλείεται να μην έχετε και εσείς κάποιο που να γιορτάζει! Γι' αυτό, σας υπενθυμίζουμε το δώρο του! Και τι καλύτερο δώρο από αυτά που σας προτείνει το House of Wine! Μόλις προφταίνετε!
Τη χρονιά που πέρασε
Βραβεία Κοινού: Αποκαλύπτουμε τους δικούς σας Πρωταθλητές του 2016
Οι "Πρωταθλητές του 2016" είναι εδώ! Με τους "Πρωταθλητές των Πρωταθλητών", τα κρασιά δηλαδή που ήρθαν πρώτα σε πωλήσεις ανάμεσα σε όλα, και τους Πρωταθλητές των Λευκών, Ερυθρών και Ροζέ, τα πρώτα δηλαδή σε κάθε κατηγορία! Είναι τα "Βραβεία Κοινού" του Ηouse of Wine, αυθεντικά, χωρίς παρεμβάσεις "επιτροπών", όπως εσείς τα αναδείξατε μέσα από τις αγορές σας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!
1. Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών:
Κτήμα Αβαντίς - Λευκός Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά
2. Οι Πρωταθλητές των Λευκών:
3. Οι Πρωταθλητές των Ερυθρών:
4. Οι Πρωταθλητές των Ροζέ
5. Οι Πρωταθλητές Παραγωγοί
Κτήμα Κυρ-Γιάννη Κτήμα Αβαντίς Κτήμα Άλφα
#inthehouse  
Δοκιμάζουμε αυτή την εβδομάδα #inthehouse
Κάθε ημέρα, δοκιμάστε στο #inthehouse bar του House of Wine 8 διαφορετικά κρασιά που αλλάζουν κάθε εβδομάδα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!. Ελάτε λοιπόν αυτή την εβδομάδα μετά  την Πρωτοχρονιά να δοκιμάσετε 8 εκλεκτά κρασιά διαλεγμένα από εμάς!
Μέσα στο Ιανουάριο...
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 - Eλληνικό Απόσταγμα
Ούζο, Τσίπουρο, Τσικουδιά, Αποστάγματα Σταφυλής, Ποτά & Ηδύποτα στην Αίγλη Ζαππείου. Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 14:00 Επαγγελματίες 14:00 – 20:00 Κοινό. Είσοδος: 10€ Η ετήσια έκθεση του ελληνικού αποστάγματος και η αποστομωτική απάντηση του κλάδου στη λαίλαπα του χύμα.
Τα "ΒορΟινά" στην Αθήνα
Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, τα «ΒορΟινά», η έκθεση των οινοπαραγωγών της βόρειας Ελλάδας κατεβαίνει στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton. Μια έκθεση που θα φέρει μαζί της απολαυστικά Ξινόμαυρα, θαυμάσιες Μαλαγουζιές και όλες τις ποικιλίες -συμπεριλαμβανομένων των ξένων- που οινοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα. Μην τη χάσετε!
Θέματα
Το διαχρονικό Cabernet Sauvignon στην Ελλάδα
Γράφει η Μαριάννα Μακρύγιαννη, Dip. WSET
Το Cabernet Sauvignοn, είναι μία από τις σπουδαιότερες ποικιλίες στον κόσμο και σίγουρα η πιο δημοφιλής ερυθρή. Προέρχεται από την Γαλλία αλλά έχει εξαπλωθεί σε όλες τις οινοπαραγωγικές χώρες, με φυτεύσεις τόσο σε ψυχρές όσο και πιο ζεστές περιοχές. Τα κρασιά από Cabernet Sauvignon είναι αναγνωρίσιμα σε όλους τους οινόφιλους, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από μερικά ευρώ μέχρι μερικές χιλιάδες ευρώ.
Τα 10 ακριβότερα κρασιά του Κόσμου!
Καλώς ήλθατε στον κατάλογο των 10 ακριβότερων κρασιών του κόσμου! ‘Όπου θα διαπιστώσετε ότι κατεστημένοι στο ευρύ οινόφιλο κοινό μύθοι σχετικά με τα ακριβότερα κρασιά καταρρέουν: Το Petrus, που θεωρείται το ακριβότερο κρασί και αποτελεί το σημείο αναφοράς στις τιμές των ακριβών κρασιών («δεν είναι δα και Petrus!” λέμε όταν θέλουμε να πούμε ότι ένα κρασί δεν είναι πανάκριβο), δεν βρίσκεται καν στον κατάλογο των 10 ακριβότερων κρασιών του κόσμου.
Ανασκόπηση 2016
Γράφει ο Κυριάκος Κοντογιώργης
Σήμερα θα κάνω μια ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε, σε ότι έχει να κάνει με το χώρο του ποτού. Θα ασχοληθώ με τα νέα της παγκόσμιας αγοράς whisky, με νέα χρηματιστηρίου ποτών και με νέα της ελληνικής αγοράς, από όπου και ξεκινάω...

Προωθήστε αυτό το email σε φίλο
#inthehouse: Επισκεφθείτε το νέο μας κατάστημα!
 

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε ένα φίλο
© 2017 houseofwine.gr. All Rights Reserved.