Newsletter House of Wine
- Ιανουαρίου 2018
House of Wine - Η Ενημέρωση της Εβδομάδας
Ιστοσελίδα - www.houseofwine.gr
Email - info@houseofwine.gr
Τηλέφωνο - 801-111-9463
Ο Λογαριασμός μου
Τεύχος 99ο, 1η Ιανουαρίου 2018
Newsletter Ιανουαρίου 2018
 


Αγαπητοί Φίλοι,


Άλλος ένας χρόνος έφυγε, άλλος ένας ακόμα ήρθε, το 2018. Και αυτός όπως οι προηγούμενοι: Απρόσκλητος επισκέπτης, χωρίς ούτε ένα δώρο, θα φύγει σε 12 μήνες όπως και οι προηγούμενοι. Να ευχηθούμε ότι θα αφήσει κάτι θετικό στο πέρασμά του; Ας το κάνουμε άλλη μια φορά, και ας ελπίσουμε ότι -αυτή τη φορά- θα δούμε φως στο  βάθος αυτού του τουνελ, της Ελλάδας!...

Εμείς πάντως, στο House of Wine, όπως κάθε χρόνο αποκαλύπτουμε τα Βραβεία του Κοινού του 2017: Τους πρωταθλητές μας, τα κρασιά δηλαδή που εσείς, με την εγκυρότερη ψήφο που υπάρχει -τις αγορές σας- αναδείξατε. Έχουμε τους Πρωταθλητές των Πρωταθλητών, αλλά και τους Πρωταθλητές των Λευκών, Ερυθρών και Ροζε! Φέτος, δημοσιεύουμε και τους Πρωταθλητές Οινοπαραγωγούς του Ηouse of Wine!

Με την εγκυρότητα που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό η μεγάλη γεωγραφική κατανομή των πωλήσεων του House of Wine αλλά και το μεγάλο πλήθος των ετικετών που διαθέτουμε, δημοσιεύουμε αυτούς τους καταλόγους των προτιμήσεών σας. Χωρίς καμιά παρέμβαση δική μας, οι Πρωταθλητές του 2017 αποτελούν τα δικά σας βραβεία, και γι΄αυτό είναι και τα πιο έγκυρα.


Ευτυχισμένο το 2018!!

 
Μιχάλης Πικούνης

Διευθυντής- House of Wine 
 
 
Γιορτάζει ο Γιάννης και πολλοί άλλοι, και θέλουν... Δώρο!
Και ποιός δεν γιορτάζει αυτή την εβδομάδα: Στις 6 -Σάββατο ο Θεοφάνης, ο Φάνης, η Θεανώ, η Ουρανία, ο Φώτης, η Φανή, η Φωτεινή... Στις 7-Κυριακή ο Γιάννης, η Ιωάννα... αποκλείεται να μην έχετε και εσείς κάποιο που να γιορτάζει! Γι' αυτό, σας υπενθυμίζουμε το δώρο του! Και τι καλύτερο δώρο από αυτά που σας προτείνει το House of Wine! Μόλις προφταίνετε!
#inthehouse τον Δεκέμβριο
 Κάθε ημέρα, δοκιμάστε στο #inthehouse bar του House of Wine 8 διαφορετικά κρασιά που αλλάζουν κάθε εβδομάδα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!. Ελάτε λοιπόν και αυτή την εβδομάδα  να δοκιμάσετε 8 κρασιά, τέσσερα λευκά και τέσσερα ερυθρά!
Δοκιμή 8 διαφορετικών εκλεκτών whiskies
Το Σάββατο 23/12/2017 στο #inthehouse bar του House of Wine, η Diageo Hellas και τα Reserve Brands πρόσφεραν στους επισκέπτες και πελάτες μας αυτής της ημέρας μια διαφορετική εμπειρία: μια δοκιμή 8 διαφορετικών εκλεκτών whiskies σερβιρισμένων από World class Bartenders!
Κεράσαμε σαμπάνια για το νέο έτος!
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο #intehouse bar του House of Wine, μαζί με τον Brand Ambassador της Moet-Hennessy Θόδωρο Λέλεκα υποδεχθήκαμε τους φίλους μας επισκέπτες και πελάτες με εκλεκτή σαμπάνια Veuve Cliquot και γιορτάσαμε μαζί την έλευση του 2018.! Ο Θόδωρος Λέλεκας και ο Τάσος Πικούνης του House of Wine σας εύχονται για το 2018 με ένα ποτήρι σαμπάνια Veuve Cliquot...
Τη χρονιά που πέρασε...  
Βραβεία Κοινού: Αποκαλύπτουμε τους δικούς σας Πρωταθλητές του 2017
Οι "Πρωταθλητές του 2017" είναι εδώ! Με τους "Πρωταθλητές των Πρωταθλητών", τα κρασιά δηλαδή που ήρθαν πρώτα σε πωλήσεις ανάμεσα σε όλα, και τους Πρωταθλητές των Λευκών, Ερυθρών και Ροζέ, τα πρώτα δηλαδή σε κάθε κατηγορία! Είναι τα "Βραβεία Κοινού" του Ηouse of Wine, αυθεντικά, χωρίς παρεμβάσεις "επιτροπών", όπως εσείς τα αναδείξατε μέσα από τις αγορές σας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!
1. Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών:
Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός Κτήμα Αβαντίς - Λευκός Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά
2. Οι Πρωταθλητές Λευκών-Ερυθρών-Ροζέ:
3. Οι Πρωταθλητές Παραγωγοί:
Κτήμα Κυρ-Γιάννη Κτήμα Αβαντίς Κτήμα Άλφα
Μη χάσετε τον Ιανουάριο  
The London Wine and Food Show
Παρουσιάζεται από το White Oaks Mall, το The Wine and Food Show του Λονδίνου επιστρέφει με περισσότερο φαγητό, κρασί και ψυχαγωγία από ποτέ άλλοτε. Απολαύστε ένα δελεαστικό μείγμα από τοπικά εστιατόρια, οινοποιεία, μπίρες και οινοπνευματώδη και συνδυάστε τα με γευστικά σεμινάρια, παρουσιάσεις σε και ψυχαγωγία. Αν βρεθείτε στο Λονδίνο από 19-21 Ιανουαρίου, μην το χάσετε!
Eλληνικό Απόσταγμα στην Αίγλη Ζαππείου
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 το Eλληνικό Απόσταγμα θα βρίσκεται στην Αίγλη Ζαππείου με Ούζο, Τσίπουρο, Τσικουδιά,  Αποστάγματα Σταφυλής, Ποτά & Ηδύποτα!  Από τις 12:00 – 14:00 για επαγγελματίες, και 14:00 – 20:00 για το κοινό. Είσοδος: 8€. Είναι η έκθεση του ελληνικού αποστάγματος και η αποστομωτική απάντηση του κλάδου στη λαίλαπα του χύμα, με ειδικούς προσκεκλημένους μερικά από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία της πόλης που προσφέρουν επί τόπου απίθανους μεζέδες!
Τα ΒορΟινά στην Αθήνα
Η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων των οινοποιείων - μελών της ένωσης οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος "Τα ΒορΟινά στην Αθήνα", έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 από 12:00 έως 20:00 στο ξενοδοχείο HILTON (αίθουσα Εσπερίδες). Πρόγραμμα: Επαγγελματίες: 12:00 - 15:00, Δωρεάν με προεγγραφή Καταναλωτές: 15:00 - 20:00, Κόστος: Με προεγγραφή 5€, Χωρίς προεγγραφή: 8€
Προτάσεις - Νέες Αφίξεις  
Μεγάλο Χρυσό: Βιβλία Χώρα Λευκός
1ο σε πωλήσεις κρασί του House of Wine το 2015 και 2014, 2ο το 2016, πρώτο και φέτος! Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ. Έντονα φυτικά και βοτανικά αρώματα σε συνδυασμό με εξαιρετική οξύτητα το κάνουν ιδιαίτερα ευέλικτο σε συνδυασμούς με φαγητό, αλλά και πολύ απολαυστικό.
Μεγάλο Αργυρό: Αβαντίς Λευκό
 
Μεγάλο Χάλκινο: Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά
1ο σε πωλήσεις το 2016, 2014 και 2012, 3ο το 2013! Δίκαια, όταν μέχρι πρόσφατα για να απολαύσει κανείς στο κρασί του ποιοτικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στο λευκό κτήμα Αβαντίς, έπρεπε να κοιτάξει σε άλλη κατηγορία τιμής. Κρυστάλλινο και τραγανό, με λαμπερό πρασινο-κίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα με νότες λουλουδιών, εσπεριδοειδών και αρωματικών βοτάνων. Εξαιρετική ισορροπία δροσιά και φινέτσα στο στόμα, με ζωηρή και μακράς διάρκειας επίγευση.
Ας «αποτοξινωθούμε» με κόκκινο κρασί!
Γράφει η Μαριάννα Μακρύγιαννη, Dip. WSET 2017
Σίγουρα αυτή την περίοδο των εορτών φάξαμε κρέατα κατά κόρον! Χοιρινά, γαλοπούλες, αρνάκια στο φούρνο... Για αυτό λοιπόν θα κάνουμε ποδαρικό στα κείμενα της νέας χρονιάς με ένα που αφορά χορταρικά, συνδυασμό κρασιού και φαγητού και συγκεκριμένα θα συνδυάσουμε χειμωνιάτικα χορτοφαγικά πιάτα με κόκκινα κρασιά!
Johnnie Walker Blue Label Capsule Series by Tom Dixon Limited Edition
Στην κορυφή των Σκοτσέζικων ουίσκι του Οίκου Walker βρίσκεται το Johnnie Walker Blue Label. 'Ένα ουίσκι που αποτελεί την υψηλότερη έκφραση της τέχνης του blending. Στο Johnnie Walker Blue Label βρίσκονται τα 16 σπανιότερα και ακριβότερα malt ουίσκι στον κόσμο, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε περισσότερα από επτά εκατομμύρια βαρέλια. Έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο Super Premium ουίσκι στον κόσμο. Ορισμένα από αυτά είναι παλαιωμένα μέχρι και 60 χρόνια. Λόγω της εξαιρετικής σπανιότητας των ουίσκι που το αποτελούν, η παραγωγή του είναι ιδιαίτερα περιορισμένη και κάθε φιάλη είναι αριθμημένη, σαν μοναδική εγγύηση για την αυθεντικότητά του.
Johnnie Walker Blue Label Ghost & Rare
Ειδική σειρά του πλέον γνωστού Johnnie Walker Blue Label που συνδυάζει το Blend του JW Blue με αποστάγματα 8 διαφορετικών αποστακτηρίων που έχουν κλείσει. Καρδιά της πρώτης αυτής έκδοσης της σειράς Ghost είναι το Brora.
Θέματα - Άρθρα
Bruichladdich
Γράφει ο Κυριάκος Κοντογιώργης
Τον τελευταίο καιρό, οι φίλοι του malt στην Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλές καινούριες ετικέτες, αφού ευτυχώς υπάρχουν εταιρίες και άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο και εισάγουν πολλούς αξιόλογους κωδικούς. Το καλύτερο whisky που ήπια αυτό το μήνα που φεύγει, προέρχεται από το αποστακτήριο που θα παρουσιάσω. Σήμερα λοιπόν μιλάμε για το Bruichladdich

Προωθήστε αυτό το email σε φίλο
#inthehouse: Επισκεφθείτε το νέο μας κατάστημα!
 

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".
© 2018 houseofwine.gr. All Rights Reserved.