Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 54ο, Μάρτιος 2014  

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού! 
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες πουυπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2010-2011-2012-2014
Newsletters 2014
Newsletter Ιανουαρίου 2014
Newsletter Φεβρουαρίου 2014
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδα, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
 
 
 

 
Αγαπητοί Φίλοι,


Ο
Φεβρουάριος μας άφησε με αναμνήσεις μικρού καλοκαιριού... και ήρθε ο Μάρτιος να μας υπενθυμίσει σε ποιά εποχή βρισκόμαστε: Η πραγματική Άνοιξη έρχεται σε 20 περίπου ημέρες, η ημερολογιακή είναι εδώ, μαζί με τη Σαρακοστή, με βροχές και κρύο!.

Αρκετά θα συμβούν γύρω από το κρασί το Μάρτιο. Πρώτα απ' όλα, η μεγάλη επαγγελματική έκθεση κρασιού, το Οινόραμα 2014, με περισσότερους από 130 παραγωγούς και πολλές εκδηλώσεις, μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας το πρώτο δεκαήμερο, με δεύτερο το Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης, που θα δώσει τα απαραίτητα "χρυσά" στους Έλληνες οινοπαραγωγούς. Τέλος Μαρτίου περιμένουμε την σπουδαία ProWein στο Ντύσσελντορφ, για την οποία θα μιλήσουμε βέβαια και πάλι.

Οι περισσότεροι φίλοι μας θα συνέρχονται μάλλον από τη ...νηστεία της Καθαρής Δευτέρας! Αλλά αυτή συνεχίζεται και τη Σαρακοστή, γι αυτό και δίνουμε και θα δίνουμε τα κρασιά που της ταιριάζουν με τα δεκάδες γνήσια ελληνικά πιάτα, όπως επίσης και τα πολλά νέα μας κρασιά καθώς θα "ανεβαίνουν" στα ράφια μας.

Ελπίζουμε να τα πούμε στο Οινόραμα 2014, που ασφαλώς θα πρέπει να επισκεφθείτε!Στην υγειά σας,


House of Wine

  Μέσα στο Μάρτιο......
7-10 Μαρτίου στο Κτίριο Ξιφασκίας.
Η μεγαλύτερη έκθεση οίνου,
Οινόραμα 2014
To Οινόραμα, η μεγαλύτερη, παλαιότερη και πλέον σημαντική έκθεση για το ελληνικό κρασί και τον αμπελοοινικό εξοπλισμό οργανώνεται φέτος για 12η φορά, στις 7-10 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Το Οινόραμα οργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημαντικό ραντεβού του κλάδου αλλά και τη μεγαλύτερη στον κόσμο βιτρίνα για το επώνυμο ελληνικό κρασί. Από το 1994 μέχρι σήμερα το Οινόραμα έχει συνοδέψει το ελληνικό κρασί στη φάση της αναγέννησής του και εν συνεχεία της εξύψωσής του σε ένα από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της πατρίδας μας

 134 οινοπαραγωγοί απ’ όλη τη χώρα συμμετέχουν φέτος στο Οινόραμα με χιλιάδες διαφορετικές ετικέτες κρασιού που αναδεικνύουν όλες τις προστατευόμενες γεωγραφικές ενδείξεις και προελεύσεις. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της αμπελουργίας και της οινοποίησης, ενώ για πρώτη φορά το λάδι, η ελιά και τα σχετικά μηχανήματα και εφόδια θα είναι επίσης παρόντα μέσω της «Ελαιοτεχνίας», έκθεση που συνδιοργανώνεται με το Οινόραμα στον ίδιο χώρο.

Όπως πάντα, το Οινόραμα φιλοξενεί ένα καλοφτιαγμένο και έξυπνο πρόγραμμα παραλλήλων εκδηλώσεων, που αποτελούν παράδοση της εν λόγω έκθεσης, ενώ για άλλη μία φορά θα λειτουργήσει η «Πλατεία Γευσιγνωσίας», μία έκθεση μέσα στην έκθεση, όπου παρουσιάζονται μόνο για επαγγελματίες τα καλύτερα κρασιά της έκθεσης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες της εστίασης παρουσιάζει η Δευτέρα 10/3, ημέρα αφιερωμένη στη θέση του κρασιού στο εστιατόριο, με συζητήσεις, διαλέξεις και σεμινάρια. Ξεχωρίζει εκείνο για όσους σκέπτονται να ανοίξουν «wine bar», η μόδα των οποίων ξεκίνησε αμέσως μετά το Οινόραμα του 2012.

Το Οινόραμα απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά μπορούν να την επισκεφθούν και καταναλωτές. Η είσοδος στο Οινόραμα 2014 σε επαγγελματίες και δημοσιογράφους είναι δωρεάν με επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας, ενώ για όσους δεν διαθέτουν πρόσκληση, το κόστος εισόδου είναι 7 ευρώ (ισχύει για όλες τις μέρες).

Διαβάστε για το Οινόραμα 2014
 
3,4 και 5 Μαρτίου
Ο Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης
Στο Οινόραμα 2014 δεν θα είναι μόνο εκατοντάδες οινοπαραγωγοί. Θα γεμίσει και ο τόπος βραβεία, κυρίως χρυσά! Γιατί; Μα εκεί θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα του (Διεθνούς) Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης! Η κρίση θα γίνει από 3 (Καθαρή Δευτέρα!) έως 5 Μαρτίου 2014. Είναι ένας διαγωνισμός που δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο, και τελικά δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες οινοπαραγωγούς να βάλουν το sticker του βραβείου σε κάποιο από τα κρασιά τους. Σίγουρα κάτι χρήσιμο στην πορεία των ελληνικών κρασιών στη διεθνή αγορά... Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία...  και μακάρι αυτή τη χρονιά να υπάρξουν και αρκετές διεθνείς συμμετοχές,
 
23-25 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ
Η ProWein ανοίγει τις πόρτες της
Με χιλιάδες εκθέτες από τις πέντε ηπείρους, ένα ταξίδι στην ProWein στο Ντίσελντορφ από τις 23-25 Μαρτίου 2014 είναι πραγματικά μια παγκόσμια περιοδεία στον κόσμο του κρασιού! Προσελκύοντας 4.796 εκθέτες από 48 χώρες, 45.168 εμπορικούς επισκέπτες από 56 χώρες και 968 δημοσιογράφους από 34 χώρες από τις εταιρείες λιανικής και την εστίαση, η ProWein ενισχύει ακόμα περισσότερο εφέτος τη θέση της σαν η πρώτη έκθεση στον κόσμο όσον αφορά στην επικοινωνία, τις παραγγελίες και τις εμπορικές συμφωνίες στον τομέα του οίνου και των αλκοολούχων ποτών.
Διαβάστε το Άρθρο
 
 Προτείνουμε...
Για την περίοδο της "νηστείας".....
Τα κρασιά της Σαρακοστής!
Όχι... δεν υπάρχουν νηστήσιμα κρασιά!

Αλλά όλα αυτά τα "καλούδια" της Ελληνικής σαρακοστιανής κουζίνας, είναι ασφαλώς μια τέλεια αφετηρία αλλά και πρόκληση να τα ταιριάξουμε με ελληνικά κρασιά. Και ξέρετε κάτι? Ταιριάζουν θαυμάσια. Ναι, το κρασί ταιριάζει με τη Σαρακοστή, όπως λέει και το (σχεδόν) ομώνυμο άρθρο μας! Τα κρασιά της καθαρής Δευτέρας που μόλις πέρασε, είναι επίσης οδηγός για το ταίριασμα των Hard Core σαρακοστιανών με τις θαυμάσιες ελληνικές ποικιλίες… Ο "οδηγός" μας τα λέει όλα... διάφορα πιάτα, τρόποι μαγειρέματος, νηστήσιμα, με τα αντίστοιχα κρασιά τους!

Γνωρίστε τα Κρασιά της Σαρακοστής
 
Με τα καλούδια της Σαρακοστής.....
3 υπέροχες ρετσίνες
Όποτε προτείνουμε κρασιά για τα σαρακοστιανά, κάποιοι πάντα θα ρωτήσουν "Και για ρετσίνα;"... και έχουν δίκιο! Σαρακοστή χωρίς ρετσίνα δεν γίνεται. Γι' αυτό και εμείς προτείνουμε 3 θαυμάσιες ρετσίνες του ελληνικού αμπελώνα, τη μια καλύτερη από την άλλη: Το κρασί που άρχισε την επανάσταση της μοντέρνας ρετσίνας, το πολυβραβευμένο Δάκρυ του Πεύκου του Στέλιου Κεχρή, μια Premium ρετσίνα που παραμένει χρόνια κορυφαία, το Ρητινίτης Nobilis της Γαίας, και την εξαιρετική Ρετσίνα Παπαγιαννάκου... Απολαύστε τις με τις νοστιμιές της Σαρακοστής!
 
To premium Ξινόμαυρο του Μπουτάρη
1879 Boutari Legacy
Ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS, Σύμβουλος Οίνου του House of Wine δοκιμάζει και αξιολογεί το νέο premium Ξινόμαυρο του Μπουτάρη, το 1879 Legacy, που αποτείνει φόρο τιμής στη μακρά παράδοση της εταιρείας που ξεκινάει το 1879. Από συγκεκριμένο cru αμπελοτόπι στη περιοχή Τρίλοφο της Νάουσας, το 1879 φέρει στο περιεχόμενο της εντυπωσιακής του φιάλης μια διαφορετική στυλιστικά προσέγγιση του Ξινόμαυρου, με ώριμες τανίνες, πυκνό φρούτο και καινούριο Γαλλικό βαρέλι, σε μια μοντέρνα προσέγγιση της αγαπημένης ποικιλίας.

Διαβάστε το άρθρο...
 
 
Τώρα στα "ράφια" μας
Κρασιά από το Κτήμα Ζαφειράκη
Στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη η σπανιότατη Λημνιώνα βρήκε τον ‘σωτήρα’ της, τον άνθρωπο που την έσωσε από την ολοκληρωτική εξαφάνιση. Και εκείνη του το ανταπέδωσε, δίνοντας του ένα κρασί -τη Λημνιώνα Ζαφειράκη 2011- με μοναδική φινέτσα, κομψότητα και ελκυστικότατο αρωματικό μπουκέτο. Αν βαρεθήκατε τα υπερ-συμπυκνωμένα, υψηλού αλκοόλ, super-βαρελάτα ερυθρά κρασιά αυτό θα είναι το κρασί σας.
Αλλά και το απόλυτα μοδάτο σταφύλι του Ελληνικού βρήκε στον Παλαιόμυλο Μαλαγουζιά 2013 μια όμορφη έκφραση του, με τον Χρήστο Ζαφειράκη να τρυγάει νωρίς για να αναδείξει φρεσκάδα και κομψό αρωματικό χαρακτήρα στο κρασί. Μια Μαλαγουζιά με νεύρο, τραγανό χαρακτήρα και διακριτική αρωματική έκφραση που φέρνει στο μυαλό εσπεριδοειδή, βότανα της Μεσογείου και όμορφες ανθικές νύξεις.

Δείτε και δοκιμάστε ΤΩΡΑτα κρασιά
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
 
Μια νέα κατηγορία στο House of Wine
Ανεξερεύνητη Ελλάδα
Μια νέα κατηγορία κρασιών θα βρείτε στο House of Wine: Η ανεξερεύνητη Ελλάδα αφορά σε εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, κάτι εκτός πεπατημένης. Επιλέξαμε λοιπόν και σας προτείνουμε κρασιά απο μικρούς παραγωγούς, κρασιά απο ιδιαίτερες ποικιλίες, κρασιά με ιδιαίτερη πρωτότυπη ή μοναδική οινοποίηση, κρασιά γενικά που έχουν κάτι διαφορετικό. Απολαύστε τα!

Γνωρίστε τα Κρασιά της νέας μας κατηγορίας
 
Από τον Mark Squires
Νέα αξιολόγηση ελληνικών κρασιών από το eRobertParker.com
Τέλος Φεβρουαρίου δημοσιεύτηκαν στο site eRobertParker.com οι τελευταίες αξιολογήσεις του υπευθύνου για την Ελλάδα Mark Squires για ένα μεγάλο αριθμό Ελληνικών κρασιών, προπομπό της μεγάλης αξιολόγησης του Απριλίου. Αν και το άστρο του Robert Parker -ιδρυτή του site και τώρα αρθρογράφου, μετά την πώλησή του- δεν είναι πια τόσο λαμπρό όσο ήταν κάποτε, αν και οι απόψεις του για το κρασί είναι κάπως παρωχημένες, εν τούτοις δεν παύει η ανακοίνωση των αξιολογήσεων του site να είναι ένα σημαντικό γεγονός. Γνωρίστε λοιπόν τις βαθμολογίες των ελληνικών κρασιών!
Διαβάστε το Άρθρο
 
Γράφει ο Νικολά Ραδίσης
Έρχεται η Fix Royale
Στην πρόσφατη HoReCa, κατά την περιήγηση μου στους διαδρόμους της πρώτης αίθουσας, ήρθα σε επαφή με περίπτερα που εξέθεταν γνωστές και αγαπημένες μπύρες, όπως την Pilsner Urquell ή την ΝΗΣΟΣ. Ανάμεσα στις νέες μπύρες που δοκίμασα ήταν και η νέα μπύρα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας. Πιο γνωστή σαν μπύρες ΦΙΞ. Η νέα μπύρα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίιας είναι μια νέα πρόταση στις μπύρες εγχώριας παραγωγής καθώς δεν πρόκειται για μια ακόμα Lager ή Pilsner. Η νέα μπύρα είναι μια «βασιλική» Weiss, όπως δηλώνει και το όνομα της. Η Fix Royale, θα είναι διαθέσιμη προς τα τέλη Μαρτίου.

Διαβάστε το Άρθρο
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2014 houseofwine.gr. All Rights Reserved