Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
 

Τεύχος 34ο, Ιούνιος 2012

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα
Τα "Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα" είναι η νέα κατηγορία του House of Wine. Σε αυτή εντάσσονται μικρά αλλά εξαιρετικά οινοποιεία, άγνωστα στο ευρύ κοινό, με κρασιά που αξίζει να τα γνωρίσετε!
Μάθετε περισσότερα...

Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τώρα τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την οινοποίηση, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club

House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε...

Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.

Tο How CLUB φιλoδοξείνα αποτελέσει μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση της γνωστής Δημοσιογράφου  Χρυσούλας Κυριακοπούλου
το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσεις κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές του μήνα θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Η Χρυσούλα Κυριακοπούλου μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία

Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.

Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2011
Newsletters 2012
Newsletter Ιανουαρίου 2012 
Newsletter Φεβρουαρίου 2012  
Newsletter Μαρτίου 2012  
Newsletter Απριλίου 2012  
Newsletter Μαίου 2012  
 
Αγαπητοί Φίλοι,

"Να λοιπόν που μας έμειναν έξι ημέρες για τις εκλογές... Μπορεί να είμαστε αφιερωμένοι στο κρασί, αλλά αν αγνοούσαμε σήμερα αυτό το τεράστιο γεγονός μάλλον θα ήμασταν υποκριτές: Οι εκλογές που έρχονται, είναι ίσως οι πιό κρίσιμες μετά την μεταπολίτευση, και θα επηρεάσουν τα πάντα. Και εσάς, και εμάς,και αυτό που εμείς και εσείς αγαπάμε, το κρασί."

Αυτά γράφαμε ακριβώς πριν ένα μήνα, στο newsletter του Μαίου 2012....Η διαφορά: Αυτό το μήνα μας έχουν μείνει 12 ημέρες...  και οι επερχόμενες εκλογές είναι ακόμα πιό κρίσιμες.

Αλλά ότι είχαμε να πούμε για τις εκλογές το είπαμε... Υπάρχει και το EURO2012 που και πιό ευχάριστο είναι, και ασφαλώς λιγότερες ...καταστροφές είναι δυνατό να φέρει! Εμείς βέβαια ξεχνάμε το προηγούμενο και ελπίζουμε να ξαναγίνουν τα θαυματουργά του 2004. Όταν ο Θεός έχει κέφια, όλα γίνονται! Αλλά πρέπει να βοηθήσετε και εσείς να ...αλλάξει το "γούρι"! Γι' αυτό όχι πάλι οι ίδιες και οι ίδιες μπύρες στο EURO: Δοκιμάστε κάποιες από τις 109 (!) μας υπέροχες μπύρες, και όλα μπορεί να γίνουν!

Έχουμε και μια νέα, καταπληκτική τριήμερη (σχεδόν!) εκδρομή στα σκαριά, για να ξεσκάσουμε κάπως από τον εκλογικό βραχνά, και να επισκεφθούμε τα καλύτερα και κορυφαία οινοποιεία της βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο! Διαβάστε σχετικά και δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή!

Στην υγειά σας λοιπόν και ...καλή ψήφο!


House of Wine

 
 
 
Είναι μια εκδρομή που τα έχει όλα:

Επισκέψεις, ξεναγήσεις και γευσιγνωσία οίνων σε 4 κορυφαία Οινοποιεία της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, πλούσια γεύματα ή δείπνα στα τρία από αυτά -ειδικά φτιαγμένα για τους φίλους του House of Wine- με την συνοδεία των κρασιών των κτημάτων, επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Βεγίνας και ξενάγηση από ειδικευμένο ξεναγό, επίσκεψη και ξενάγηση στο υπέροχο μουσείο Οίνου του Κτήματος Γεροβασιλείου, και τέλος διαμονή σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, το 5άστερο ΜΕΤ, σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο με επιλογή σας, με πλήρες πρωινό και χρήση της πισίνας με την υπέροχη θέα, του SPA, του γυμναστηρίου και όλων των εξτρά του ξενοδοχείου. Και για όσους δεν επιθυμούν να επισκεφθούν τη Βεργίνα, ελεύθερο πρωινό στη καλοκαιρινή Θεσσαλονίκη...

Με άνετη διαδρομή με υπερσύγχρονο, κλιματιζόμενο Coach...

Όλα οργανωμένα με προσοχή στην τελευταία λεπτομέρεια, όπως όλες οι εκδηλώσεις του House of Wine... και σε τιμή που δεν φθάνει ούτε στο κόστος της βενζίνης ενός ΙΧ αυτοκινήτου!

Τι λέτε λοιπόν... Πάμε στα Κορυφαία του Βορρά;
Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στην εκδρομή.....
 
 
To EURO2012 είναι εδώ!  Με την Εθνική Ελλάδος μέσα, και πρώτη να παίζει με την Πολωνία. Και EURO για τους περισσότερους ίσον Μπύρα! Μπροστά στο τραπεζάκι, με την TV απέναντι, η πίτσα και οι μπύρες...

Αλλά... πάλι τις ίδιες και τις ίδιες; Αυτές που πίνατε και το τραγικό 2008;

Εμείς σας προτείνουμε να αλλάξετε το ..."γούρι"! Και έχουμε -αυτή τη στιγμή- 109 μπύρες για να διαλέξετε: Ξανθιές, καστανές, μαύρες, κόκκινες... πάνω από 35 κατηγορίες: Pilsener, Weiss, Special Lager, Stout, Bock... Ελληνικές, Βέλγικες, Αυστριακές, Γερμανικές, Αμερικανικές, Μεξικάνικες, Ολλανδικές, Τσέχικες, Αγγλικές, μέχρι και Γιαπωνέζικες!

Με τη νίκη, λοιπόν, και με μπύρες από το House of Wine!
Γνωρίστε  τις 109 μπύρες μας!
 
Οι Προτάσεις του Ιουνίου..
Μία εξερεύνηση των δυνατοτήτων του Μοσχοφίλερου και ένα Saltο προς τα εμπρός για τo πως μια γηγενής ποικιλία μπορεί να ειδωθεί μέσα από σύγχρονη ‘ματιά’, αποτελεί η νέα αυτή προσπάθεια αυτή του Γιώργου Σκούρα. Ζύμωση με απομονωμένες στο εργαστήριο ‘άγριες’ ζύμες , υπέροχα εκφρασμένος ανθικός, ποικιλιακός χαρακτήρας και πολυπλοκότητα στην οποία η ποικιλία δεν μας έχει συνηθίσει, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά. Ιδιαίτερα όταν προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή...

Ένα νέο κρασί από το Γιώργο Σκούρα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό γεγονός. Εμείς σπεύσαμε να το δοκιμάσουμε και να το
εντάξουμε στα "ψηλά" μας ράφια γιατί πιστεύουμε ότι ακολουθεί τη φιλοσοφία της εποχής: Καλά, ποιοτικά κρασιά σε καλή τιμή... Δοκιμάστε το και εσείς, σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
Περισσότερα-Αγορά.
 
Το καλοκαίρι, μαζί με τις ζέστες και την αλλαγή στον τρόπο της ζωής μας, φέρνει και την αλλαγή στο καθημερινό μας κελάρι. Τα κρασιά του καλοκαιριού ασφαλώς διαφέρουν από αυτά του χειμώνα: Τα λευκά, δροσερά κρασιά υπερισχύουν των ερυθρών, ο ρόλος των ροζέ ενισχύεται, τόσο σαν "υποκατάστατα" σε ορισμένες περιπτώσεις των ερυθρών, όσο και αυθύπαρκτα.

Σας προτείνουμε λοιπόν το «καθημερινό» σας καλοκαιρινό κελάρι σε 3 «εκδόσεις»: Μόλις 16 κρασιά, προσεκτικά επιλεγμένα για κάθε ένα «κελάρι», και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καλοκαιριού, που καλύπτουν τόσο τις καθημερινές, οικογενειακές σας ανάγκες, όσο και τα «έκτακτα περιστατικά», αλλά και -λόγω του τρόπου της επιλογής τους- τις διαφορετικές προτιμήσεις των φίλων μας.
Η πρώτη μας πρόταση για τα "καθημερινά", απαραίτητα κρασιά ενός καλοκαιρινού κελαριού: Λευκά, ροζέ και ερυθρά για όλες τις περιστάσεις, σε ένα μικρό, οικονιμικό κελάρι 16 φιαλών συνολικής αξίας κάτω των 100 Ευρώ! Κρασιά δηλαδή για το καθημερινό φαγητό, για την επίσκεψη φίλων, για τους καλοκαιρινούς ψαρομεζέδες, για το barbeque στην βεράντα ή τον κήπο, για να γιορτάσουμε κάποιο έκτακτο γεγονός. Και όλα αυτά, έχοντας το καλοκαίρι στο μυαλό μας με όλα τα "καλά" που το συνοδεύουν...
1 Δύο φιάλες αφρώδες κρασί (όχι απαραίτητα σαμπάνια, και ασφαλώς όχι ακριβό), η μια φιάλη στο ράφι, η άλλη στο ψυγείο, έτοιμη για να γιορτάσουμε κάτι ξαφνικο, ή και σαν απεριτίφ αν κάποιος καλός φίλος περάσει από το σπίτι.

Μην διστάσετε να επιλέξετε αφρώδες ροζε, δίνει μια εξαιρετικά εορταστική νότα και συνήθως εντυπωσιάζει...

Carta Nevada
Freixenet

Ευχάριστο αφρώδες κρασί με χαρακτηριστική αλλά διακριτική γλυκύτητα, καθώς είναι ημίξηρο. Δροσίζει και γλυκαίνει μαζί, και συνοδεύει τυριά ή ελαφριά επιδόρπια με φρούτα.
2x7,90€= 15,80€
 

2 Tέσσερεις  φιάλες λευκό και τρεις φιάλες ροζέ. Κρασιά για το καθημερινό, καλοκαιρινό μας τραπέζι, για το καθημερινό δείπνο στο ύπαιθρο, στην αυλή, στον κήπο, στο μπαλκόνι ή στην βεράντα, και για όσους δεν πίνουν καθημερικνά κρασί, κατάλληλα για το γεύμα ή το δείπνο του Σαββατοκύριακου.

Υπάρχουν σήμερα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κρασιά σε αυτή την κατηγορία κάτω από τα 8 Ευρώ, αλλά και πολλά πολύ καλά γύρω στα 5 Ευρώ!

Ντάμα Κούπα 2010
Νίκος Λαζαρίδης

Ο Νίκος λαζαρίδης μας έδειξε τα ...χαρτιά του: Ντάμα Κούπα! Εύκολο και ευγενικό λευκό κρασί με χρυσοκίτρινο χρώμα που χαρακτηρίζεται από λευκόσαρκα φρούτα και διακριτικά αρώματα ανοιξιάτικων λουλουδιών, που πίνεται με άνεση και ευχαρίστηση.
4x4,90€= 19,60€

Σημείο Στίξης - Ροζέ 2011
Μπουτάρης (Οινοποιητική)

Τέλος ή αρχή στα ερωτηματικά, με το Ροζέ σημείο στίξης; Τέλος όσον αφορά το ποιο θα είναι ένα από τα πλέον ευχάριστα, ελαφριά, αρωματικά, ροζέ κρασιά, που θα σας συνοδεύει, καλά παγωμένο, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αρχή όμως σε ερωτήσεις του στυλ: μήπως θα θέλατε λίγο ακόμα; Να δούμε ποιος θα μπορέσει να του αντισταθεί …
3x6,00€= 18,00€
 

3 Και για τις ψησταριές, που παίρνουν "φωτιά" τα καλοκαιρινά βράδυα σε κήπους, βεράντες και μπαλκόνια;

Τρείς φιάλες εκλεκτού Chardonnay, για καλοκαιρινές ψαροφαγίες και ψαρομεζέδες, ιδιαίτερα για ψάρι στα κάρβουνα, αλλά και για barbeque καλοκαιρινών, λευκών κυρίως κρεατικών. Μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το καθημερινό κρασί (2) αν έχει τελειώσει, ή σε ειδικές περιπτώσεις.

Ονειροπαγίδα - Λευκός 2010
Αβαντίς (Κτήμα)

Πλούσιο και εκφραστικό βαρελάτο λευκό από Chardonnay που θα ικανοποιήσει τους φαν του συγκεκριμένου τύπου κρασιού. Είναι πληθωρικό αρωματικά, παχύ και γενναιόδωρο στο στόμα, με σωστή οξύτητα και καλή διάρκεια.
3x5,50€= 16,50€
 

4 Ποιος είπε ότι επειδή ο καιρός ζεσταίνει το κόκκινο κρασί... αποσύρεται από την ενεργό δράση;

Δύο φιάλες, λοιπόν, από τα κατάλληλα ερυθρά. Αυτό που απλά πρέπει να προσέξουμε είναι να επιλέξουμε ερυθρά κρασιά που είτε είναι παλαιωμένα για τουλάχιστον πέντε χρόνια από την εσοδεία τους, έτσι ώστε να είναι μαλακά, είτε να είναι εκ κατασκευής ευγενικά και «στρογγυλά», χωρίς υψηλό αλκοόλ ή μεγάλη τανικότητα.

Περίβλεπτος Ερυθρός 2008
Θεοδωρακάκου (Κτήμα)

 
Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο Γιώργος Θεοδωρακάκος ασχολείται αποκλειστικά και σε αυτό το κρασί μόνο με Ελληνικές ποικιλίες, τις οποίες προσπαθεί να αναδείξει μέσα από φροντισμένες οινοποιητικές πρακτικές. Στον Περίβλεπτο 2008 έχουμε μια σύζευξη από το Μαυρούδι της Λακωνίας και το πασίγνωστο Αγιωργίτικο σε ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα, που αναδεικνύει την έννοια της ‘τοπικότητας’.
2x6,50€= 13,00€
 

5 Μην ξεχνάμε το σούρουπο στην αυλή ή στη βεράντα, μετά την δουλειά ή και την ...παρατεταμένη siesta των διακοπών...

Ενα δροσερό απεριτιφ: Δύο φιάλες από φρέσκα λευκά υψηλής αρωματικότητας, από Μοσχοφίλερο από τη Μαντινεία, ή Μοσχάτο από τη Λήμνο ή τη Σάμο ή Μαλαγουζιά, ή και από την ξένη ποικιλία Gewurztraminer.

Και αν μας έχει ανοίξεi η όρεξη, ταιριάζουν άριστα με διάφορα πιάτα πλούσια σε φρέσκα μυρωδικά (βασιλικό, άνιθο, δυόσμο, μάραθο, θυμάρι), τυριά με έντονη γεύση, καθώς και πιάτα κάποιας εξωτικής Ασιατικής κουζίνας.

Άκρες - Λευκός 2011
Σκούρα (Κτήμα)

Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Φρέσκα άνθη, νότες φλούδας λεμονιού, τραγανή οξύτητα, αρωματική ένταση.
2x5,50€= 11,00€
Περισσότερα-Αγορά κρασιών από το Κελάρι 1.
Γνωρίστε ΟΛΑ τα καλοκαιρινά μας Κελάρια (1,2,3)
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
House of Wine: Χορηγός στις δράσεις "ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ" με κρασιά Μπουτάρη
Κάπου ανάμεσα σε μια υπο κατασκευή κυβέρνηση, υπο κατασκευή αναννέωση, υπο κατασκευή καλοκαίρι (γιατί ακόμη και ο καιρός το σκέφτεται), υπο κατασκευή εκλογικών αποτελεσμάτων, κάπου εκεί ανάμεσα, υπάρχει και η πραγματική πρωτότυπη και καινοτόμος ιδέα των δράσεων ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ γεμάτες ελπίδες και όνειρα.. . Το House of Wine υποστηρικτής πάντα σε πολιτιστικές και πολιτισμικές δράσεις, αλλά υποστηρικτής και των καινοτόμων προτάσεων που καλύπτουν όλο τα φάσμα των τεχνών, θα είναι εκεί. Θα είναι Χορηγός με τα νέα κρασιά της Μπουτάρη Α.Ε. την σειρά «Σημεία Στίξης» (Συνεχίζεται)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο..
 
 
Συμπόσιο ΕΔΟΑΟ στην Κρήτη: Ανταπόκριση
Το τρίτο Συμπόσιο για το επώνυμο ελληνικό κρασί ξεκίνησε την Παρασκευή 1η Ιουνίου στην Κρήτη από τις 09:15 έως τις 14:00 στο Ξενοδοχείο Knossos Royal Aldemar Hotel που βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο.Το Συμπόσιο διοργανώνεται από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) και τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ), στο πλαίσιο της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς Οίνου. Ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS είναι εκεί, μετέχει στο συνέδριο και μας ενημερώνει για τα σημαντικα που συμβαίνουν εκεί.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο..
 
 
 
4 Αιβαλή Μπλε Αλεπού Πλαγιές Γερακιών Λευκός Δείτε τις προτάσιες μας!
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο Newsletter, εγγραφείτε ΤΩΡΑ και θα λαμβάνετε κάθε μήνα το Newsletter του House of Wine με ενδιαφέροντα άρθρα, ειδήσεις, νέα από τον χώρο του οίνου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και τις ενδιαφέρουσες προσφορές μας για εκλεκτά κρασιά. Μπορείτε να σταματήσετε την εγγραφή σας όποτε το θελήσετε. Το House of Wine σέβεται την ιδιωτικότητά σας και ουδέποτε θα κοινοποιήσει στοιχεία σας σε οποιονδήποτε.


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.