Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 47ο, Αύγουστος 2013   

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-201902011-2012
Newsletters 2013
Newsletter Ιανουαρίου 2013 
Newsletter Φεβρουαρίου 2013
Newsletter Μαρτίου 2013
Newsletter Απριλίου 2013
Newsletter Μαίου 2013
Newsletter Ιουνίου 2013
Newsletter Ιουλίου 2013
 
Θερμίδες και Διακοπές
Διακοπές σημαίνει διασκέδαση, φαγητό, κρασί, ποτά, μπύρες... Σίγουρα όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να επιστρέψετε με αρκετά περισσευούμενα κιλά! Γι' αυτό και σας δίνουμε ένα πίνακα με τις θερμίδες που περιέχει το κάθε ποτό, είτε κρασί, μπύρα, "σκληρό", την περιεκτικότητα σε αλκοόλ, ώστε να ...διαλέξετε το δρόμο που θα ακολουθήσετε!
Δείτε τον Πίνακα
 
Αγαπητοί Φίλοι,

Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών, και οι "προβλέψεις" λένε ότι μόλις το 25% θα κάνει εφέτος διακοπές μακριά από το σπίτι του...

Αν είστε ανάμεσα σε αυτούς τους τυχερούς, σας ευχόμαστε ολόψυχα να περάσετε καλά, ευχάριστα, και κυρίως ξέγνοιαστα. Αν πάλι βρίσκεστε ανάμεσα στους πολλούς ...άτυχους, μην το βάζετε κάτω: Και στα σχετικά άδεια αστικά κέντρα μπορείτε να περάσετε καλά! Και αυτό προϋποθέτει μακριά από τηλεόραση, εφημερίδες, ΔΝΤ, νομοσχέδια, παρέα μόνο με ότι σας ευχαριστεί. Σημαίνει wine bars, ταβερνάκια παρέα με φίλους, μπάνια στις παραλίες, καλή διάθεση και ...καλό κρασί, μπύρα, κοκτείλ... ότι σας αρέσει, χωρίς να πέσει έξω ο προϋπολογισμός!

Εμείς, το House of Wine, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, είμαστε εδώ, δίπλα σας, όπου και αν βρίσκεστε. Δηλαδή παντού, σε όλη την Ελλάδα, μόλις ένα κλίκ μακριά, ή ένα τηλεφώνημα, έτοιμοι να σας στείλουμε τα αγαπημένα σας κρασιά, τις μπύρες και τα ποτά σας.

Έτσι λοιπόν σήμερα θα διαβάσετε για το πρόγραμμά μας τον Αύγουστο, που ουσιαστικά δεν αλλάζει, παρά μόνο όσον αφορά στην επικοινωνία μας μέσω email που ...πήρε άδεια μαζί σας!

Καλές διακοπές λοιπόν, όπου και αν βρεθείτε!!


House of Wine

  Διακοπές-Οινοτουρισμός
Στις διακοπές σας, μην ξεχνάτε ότι...
Εμείς... δεν κάνουμε διακοπές!
...και είμαστε δίπλα σας, όπου και αν βρίσκεστε, σε απόσταση ενός κλικ ή ενός τηλεφωνήματος: Εξακολουθούμε όλο τον Αύγουστο να παίρνουμε τις παραγγελίες σας από το Site μας στο Internet  24 ώρες το 24ωρο, Σάββατα, Κυριακές, Αργίες, Γιορτές, και από το 210 6773315 όλες τις εργάσιμες ημέρες 9:00 έως και 18:00...

Επίσης, παραδίδουμε οπουδήποτε μας υποδείξετε.Και όταν λέμε οπουδήποτε, εννοούμε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ: Σε πόλεις, χωριά, σε εξοχές, θάλασσες, βουνά, παραλίες... σε σπίτια, σε σκάφη, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, σε ιδιώτες, επαγγελματίες...με λίγα λόγια σε όλους και παντού!

Μόνο η επικοινωνία μας μέσω email θα κάνει ...διακοπές: Θα λάβετε την επόμενη "Ενημέρωση της Δευτέρας" στις 26 Αυγούστου, όταν με το καλό οι περισσότεροι θα έχετε επιστρέψει, και την "Προσφορά της Πέμπτης" στις 29!

Καλές διακοπές, και πάλι!
 
 
Στις διακοπές σας...
Επισκεφθείτε τα κοντινά Οινοποιεία
Οπουδήποτε και αν πάτε διακοπές στην Ελλάδα, σε βουνό, θάλασσα, νησιά, ένα είναι σίγουρο: Σε πολύ μικρή απόσταση από τον τόπο των διακοπών σας, θα υπάρχει κάποιο οινοποιείο που θα μπορέσετε να επισκεφθείτε! Όσους φίλους δεν έχουν μέχρι σήμερα επισκεφθεί οινοποιείο, τους διαβεβαιώνουμε ότι η εμπειρία είναι εξαιρετική! Μόνο... πριν κάνετε την επίσκεψή σας, τηλεφωνείστε. Κάποια οινοποιεία τον Αύγουστο είναι κλειστά, κάποια άλλα θα σας ξεναγήσουν με ραντεβού.
Εμείς πάντως για να σας διευκολύνουμε, έχουμε τον χάρτη όλων σχεδόν των σημαντικών οινοποιείων της Ελλάδας σε διαδραστική μορφή, ώστε εύκολα να προσδιορίσετε τα κοντινά σας οινοποιεία. Καλή διασκέδαση!

Προβολή Greek Wineries σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
 
..Από το Γρηγόρη Μιχαήλο
Κρήτη και Οινοτουρισμός
Αν φέτος το καλοκαίρι σας βγάλει ο δρόμος σας στη Κρήτη, πέρα από τις καταπληκτικές παραλίες, τη νυχτερινή διασκέδαση, το απολαυστικό φαγητό, ή τις επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα σε κάποιο από τα οινοποιεία του νησιού. Υπολογίζω πως μισή, άντε το πολύ μια ώρα, από εκεί που θα έχετε αράξει το ήδη μαυρισμένο σας κορμί, θα βρείτε ανοιχτές πόρτες και φιλόξενους ανθρώπους διατεθειμένους να σας μυήσουν σε ένα από τους πλέον ιστορικούς αμπελώνες ολόκληρου του κόσμου.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο μας...
 
Μέσα στα κτήματα...
Τέσσερις πρότυποι ξενώνες
 
Η απόλαυση που δίνει στους φίλους του κρασιού ο Οινοτουρισμός, ασφαλώς μεγιστοποιείται όταν είναι δυνατό να φιλοξενηθεί στο κτήμα που επισκέπτεται!

Δεν είναι πολλά τα κτήματα που διαθέτουν ξενώνες, και από αυτά διαλέξαμε τέσσερα που προσφέρουν εξαιρετική φιλοξενία σε πραγματικά σύγχρονες εγκαταστάσεις... Αν επισκεφθείτε κάποιο από τα κτήματα και θέλετε να φιλοξενηθείτε στους ξενώνες του, μην παραλείψετε να κλείσετε δωμάτιο αρκετές ημέρες πριν....
  
    Ξενοδοχείο-Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ
Μέτσοβο
Εμπνευσμένο από το κρασί το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο διαθέτει 15 δωμάτια, που διακρίνονται σε λευκά και κόκκινά, όπως και τα κρασιά. Κάθε δωμάτιο έχει πάρει το όνομά του από τα αντίστοιχα ονόματα των κρασιών και των αμπελώνων της εταιρείας Κατώγι-Στροφιλιά.
 Επτά από τα δεκαπέντε διαθέτουν και μπαλκόνι. Τα δίκλινα deluxe δωμάτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός κανονικού δίκλινου, είναι ακόμα πιο ευρύχωρα και τα πιο πολλά έχουν και μπαλκόνι.
Τα δίχωρα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα.
Τηλέφωνο: 26560 42505
Fax: 26560 42554
e-mail: info@katogihotel.gr
  
    Ξενώνες Σεμέλης - Domaine Helios
Νεμέα
Στο οινοποιείο Domaine Helios στη Νεμέα, υπάρχουν 8 ξενώνες με διακριτική πολυτέλεια για την φιλοξενία μικρού αριθμού ατόμων που θα μπορούν να ζουν για κάποιες μέρες την εμπειρία της δημιουργίας του κρασιού και στους ρυθμούς της ετήσιας πορείας ενός αμπελώνα. Η θέα από το οινοποιείο και τους ξενώνες είναι εκπληκτική και προσφέρει ξεχωριστή ηρεμία και γαλήνη. Επιπλέον, εξασφαλίζει γρήγορη πρόσβαση σε πολυάριθμους αρχαιολογικούς χώρους και περιοχές με ιδιαίτερο πολιτιστικό και τουριστικό ενδιαφέρον όπως Αρχαία Νεμέα, Επίδαυρος, Στυμφαλία, Μυκήνες, Ναύπλιο, Λουτράκι κλπ
Βρείτε το στο Χάρτη
Τηλέφωνο
: 210 6216811
e-mail: info@semeliwines.gr
  
    Ξενώνες - Κτήμα Gentilini και ΄Αρχοντικό Gentilini  Κεφαλονιά
Μέσα στα 80 στρέμματα του κτήματος με τις πανάρχαιες ελιές και τον κυπαρισσώνα, δύο κτίσματα τριών χώρων το καθένα προσφέρουν πλήρη άνεση και ηρεμία σε δώδεκα το πολύ φιλοξενούμενους. Είναι ένας τόπος μοναδικός για περισυλλογή, για διάβασμα, για ανάπαυση – ή, λόγω της κεντρικής τοποθεσίας του, αφετηρία για πολλαπλές εξερευνήσεις στο μεγάλο αυτό νησί. Τα έξι διπλά δωμάτια, το καθένα με δική του είσοδο και ιδιωτικό εξωτερικό χώρο, έχουν όλα διαφορετική διακόσμηση υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας τα παλαιά έπιπλα με τις σύγχρονες ανέσεις για να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό όσο και οικείο περιβάλλον.
Βρείτε το στο Χάρτη
Ελένη Κοσμετάτου 

Tηλέφωνο: +30 26710 26632
e-mail:info@gentiliniretreat.gr www.gentiliniretreat.gr
  
    Ξενώνες - Κτήμα Πατεριανάκη
Ηράκλειο Κρήτης
Οι πιο νεότευκτοι ξενώνες βρίσκονται στη Κρήτη, στο Κτήμα Πατεριανάκη. Τέσσερις δίώροφες σουίτες, με ανεξάρτητη είσοδο και δική τους αυλή η κάθε μία, με ξεχωριστό χώρο γευσιγνωσίας και πισίνα σε δύο επίπεδα, είναι οι μοναδικοί χώροι φιλοξενίας μέσα σε κτήμα στην Κρήτη! Πλήρως εξοπλισμένη η κάθε σουίτα (κουζίνα και καθιστικό στο ισόγειο) τροφοδοτούνται καθημερινά με ένα καλαθάκι με "καλούδια" για να φτιάξουν οι φιλοξενούμενοι το δικό τους πρωινό! Το φαγητό θαυμάσιο, μετά από συνεννόηση με το Κτήμα... Πραγματικοί χώροι ανάπαυσης, και απόλαυσης τόσο της παραδοσιακής Κρητικής φιλοξενίας όσο -βέβαια!- και των βιολογικών κρασιών του κτήματος!
Βρείτε το στο Χάρτη
Τηλέφωνο
: 2810226674
Fax: 2810226673
e-mail: visit@paterianakis.gr
   Προτάσεις
Για τις διακοπές σας:.
17 εκλεκτά κρασιά -15%!!
Για να ξεκινήσετε ευχάριστα τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ή για να ...φτιάξετε τη διάθεσή σας αν μείνετε σπίτι, προσφέρουμε 17 εκλεκτά κρασιά με κέρδος ΔΙΚΟ σας 15%!!! Και όταν λέμε εκλεκτά, εμεί το ...εννοούμε: Ανάμεσά τους Σιγάλας Σαντορίνη και Μαυροτράγανο, Θαλασσίτης Γαίας, Κτήμα Παλυβού- Νεμέα, Μαρμαριάς Τσέλεπου, Παράγκα Λευκός και Γιανακοχώρι Κυρ-Γιάννη, Σαντορίνη Κουτσογιαννόπουλου... και άλλα 8 θαυμάσια κρασιά... χωρίς περιορισμούς, από μία έως και 1000 φιάλες, στην πόρτα σας οπουδήποτε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα!!!
Αγορά Τώρα!...
 
Για τα Αυγουστιάτικα δειλινά...
Νέηλυς 2012, το απόλυτο απεριτίφ!
Υπάρχουν μαλαγουζιές φαγητού και μαλαγουζιές για απεριτίφ. Στις τελευταίες, στην κορυφή εξακολουθεί και εφέτος να βρίσκεται το "Νεηλυς" της Αναστασίας Φράγκου: με μια εντυπωσιακή σύνθεση αρωμάτων μήλου, αχλαδιού, εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλου που ισορροπούν άψογα για να δώσουν ένα μεθυστικό σύνολο, με γεμάτη γεύση ιδανικά πιπεράτη και λεμονάτη οξύτητα , δροσερή επίγευση, είναι το ιδανικό απεριτίφ για όλες τις ώρες.  Ιδιαίτερα για τα Αυγουστιάτικα δειλινά, που η δροσιά του είναι τόσο ευπρόσδεκτη και απολαυστική!
Αγορά Τώρα!...
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
 
Τώρα στα "ράφια" μας:...
Η ελληνική μπύρα Berlin
Μια ακόμα ελληνική Lager προσθέσαμε πρόσφατα στα "ράφια" μας. Η ελληνική Berlin, παρά το γερμανικότατο όνομα της, παράγεται στο Κυπαρίσσι Φθιώτιδας, απ’ την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης. Η ΕΖΑ, προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει μια δυναμική επάνοδο στην αγορά μπύρας, δεδομένου ότι είχε ένα μικρό θέμα με την δημοτικότητα της , το οποίο ξεπέρασε επενδύοντας σε ελληνικά προϊόντα, έχοντας υπέρ της τις συγκυρίες της εποχής: Την στροφή του έλληνα καταναλωτή στα εγχώρια προϊόντα... Γράφει ο Beer Consultant του House of Wine Νικολά Ραδίσης.
Διαβάστε το Άρθρο
 
Ευχόμαστε σε όλους, αγρότες και παραγωγούς:...
Καλό τρύγο!
Αν και ο τρύγος γίνεται κατά κύριο λόγο το μήνα Σεπτέμβριο -και γι' αυτό στη λαϊκή παράδοση ο μήνας λέγεται και Τρυγητής- εντούτοις σε πολλά μέρη της Ελλάδας ο τρύγος αρχίζει σε λίγες ημέρες!
Εμείς ευχόμαστε σε αγρότες και παραγωγούς ο τρύγος να πάει καλά, ομαλά, και η φετινή σοδιά να είναι η καλύτερη από όσες είχαν μέχρι σήμερα! .
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2013 houseofwine.gr. All Rights Reserved