Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
Τεύχος 68ο, Μάιος 2015
΄
 
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουντα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club
House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε... Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.
Tο How CLUB κάτω από την διεύθυνδη του Τάσου Πικούνη, Σύμβουλου  Marketing του House of Wine, αποτελεί μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα

Γνωρίστε το How CLUB...


Οινολόγιο: Τα πάντα για το κρaσί
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα
του, αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το Οινολόγιο...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα Νικολά Ραδίση το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσειςό
κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point

Spiritual Talk ...
O Σύμβουλος Whisky και Αποσταγμάτων του House of Wine Κυριάκος Κοντογεώργης σας μεταφέρει την εμπειρία και τις
γνώσεις του για το whisky και τα οινοπνευματώδη ποτά
 Επισκεφθείτε το Spiritual Talk
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία
Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2010-2011-2012-2014
Newsletters 2015
Newsletter Ιανουαρίου 2015
Newsletter Φεβρουαρίου 2015
Newsletter Μαρτίου 2015
Newsletter Απριλίου 2015
 
Προηγούμενα τεύχη
Κάθε εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδ, διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά! Δείτε τις προσφορές μας!
 
 
 

 
Αγαπητοί Φίλοι,


Α
νοίξαμε και σας περιμένουμε! Αυτό μας λένε τα επισκέψιμα οινοποιεία της Ελλάδας, που συμμετέχουν στις "Ανοιχτές Πόρτες"...

Για 12η συνεχή χρονιά, τα οινοποιεία όλης της χώρας ανοίγουν τις πόρτες τους σε εσάς, το οινόφιλο κοινό για 2 ημέρες, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, για να τα επισκεφθείτε, να δοκιμάσετε τα κρασιά τους, να μιλήσετε με τους οινοποιούς και να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις που οργανώνουν.

Ασφαλώς δεν είναι όλα τα οινοποιεία ανοικτά. Ασφαλώς επίσης, δεν μας έχουν ενημερώσει όλα τα ανοικτά οινοποιεία για τις εκδηλώσεις τους. Παρά τις όποιες όμως "ατέλειες" στην ενημέρωση ή την οργάνωση, εσείς, σαν φίλος ή φίλη του κρασιού έχετε υποχρέωση να τα επισκεφθείτε!

Η λέξη "υποχρέωση" ακούγεται κάπως... βαρειά, αλλά θα επιμείνουμε σε αυτή.

Αυτά είναι που δημιουργούν τα κρασιά που σας αρέσουν, και το ότι τα αγοράζετε δεν αποτελεί την μοναδική ανταμοιβή τους... "Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την αναγνώριση ουδείς!" θα πούμε παραφράζοντας το γνωστό ρητό. Δείξτε την εκτίμησή σας, εκεί, στο "σπίτι" τους. Θα περάσετε θαυμάσια, θα συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις, θα δοκιμάσετε νέα κρασιά, θα...

Να είστε εκεί το επόμενο Σαββατοκύριακο! Σας χρειάζονται, ιδιαίτερα τους δύσκολους αυτούς καιρούς!


Στην υγειά σας!

House of Wine

  Ανοιχτές Πόρτες
 9 &10 Μαίου 2015...
"Ανοιχτές Πόρτες" στα Οινοποιεία της Ελλάδας!
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που καθιερώθηκε και στην Ελλάδα, με στόχο φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.

Όπου και αν βρίσκεστε λοιπόν το επόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαίου, κάποια Οινοποιεία θα βρίσκονται κοντά σας με ορθάνοιχτες τις πόρτες τους για να σας υποδεχτούν από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, να σας ξεναγήσουν, αλλά και να σας προσφέρουν τα κρασιά τους για να τα δοκιμάστε! Και όχι μόνο... στα περισσότερα από αυτά γίνονται και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, συναυλίες, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις.
 
 Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε:
 
Κτήμα Αβαντίς
Στο Κτήμα Αβαντίς θα βρείτε το κέφι, τη χαρά, τα υπέροχα κρασιά αλλά και το μάλλον συμπαθέστερο και πιό αγαπητό ζευγάρι της Ελληνικής Οινοποιίας. Η Λέγκα και ο Απόστολος θα είναι εκεί, τα κρασιά τους επίσης. Υπάρχουν εκδηλώσεις γιά όλους: Και για τους πολλούς φίλους τους, και μια εξαιρετική γευσιγνωσία  το Σάββατο για τους "μύστες" του Οίνου!
Πληροφορίες: στο 2221055350 ή στο 6945757091
 
Κτήμα Γεροβασιλείου
Δυστυχώς για εμάς της πρωτεύουσας, το Κτήμα Γεροβασιλίου μας "πέφτει" μακριά! Αλλιώς, η επιλογή του θα ήταν μονόδρομος! Και αυτό γιατί το πρόγραμμά του τα έχει όλα: Εξαιρετικά κρασιά για απόλαυση, κουλτούρα και τέχνη, εκδηλώσεις για παιδιά, μουσική -όλα σε "σοφέςς" δόσεις, αλλά και ειδικές τιμές σε όλα τα εστιατόρια της Επανωμής... Τυχεροί βορειοελλαδίτες και ιδιαίτερα Θεσσαλονικείς... σπεύστε!
 
Οινοποιεία Μπουτάρη
Οι θαυμάσιες παλιές σοδειές των  Οινοποιείων Μπουτάρη θα αποτελέσουν την "αιχμή του δόρατος" στην προσέλκυση επισκεπτών στα οινοποιεία της εταιρείας! Έτσι λοιπόν, όσοι βρεθούν στα οινοποιεία Μπουτάρη της Νάουσσας, της Σαντορίνης και της Κρήτης, το συγκεκριμένο διήμερο, θα εντυπωσιαστούν από αρώματα και γεύσεις που είναι κλεισμένα σε φιάλες έως και είκοσι ετών...
  Κτήμα Σκούρα
Εδώ έχουμε ασφαλώς ένα από τα ελάχιστα "ιδανικά" επισκέψιμα οινοποιεία. Το οινοποιείο του κτήματος Σκούρα αντιμετωπίζει την επίσκεψη του κοινού σε αυτό με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια όπως και τα κρασιά του. Δείτε τα όλα στη συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Πικούνη, και θα καταλάβετε γιατί η επίσκεψή σας κατά τις "Ανοιχτές Πόρτες" είναι πραγματική ευκαιρία να γνωρίσετε αυτό ακριβώς που κάνει το Οινοποιείο Σκούρα διαφορετικό...
  Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία των `Δρόμων του Κρασιού της Βόρειας Ελλάδας`
Οι "Δρόμοι του Κρασιού της Βόρειας Ελλάδας" εδώ και χρόνια, μέσα από το σύνδεσμο "Οίνοι Βορείου Ελλάδος" ασφαλώς αποτελούν κάποιους από τους πλέον επισκέψιμους οινικούς μας "δρόμους". Έτσι και στις "Ανοιχτές Πόρτες", όπου μας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα υπέροχα βορειοελλαδίτικα κρασιά... Συμβουλευτείτε λοιπόν τον κατάλογο των ανοικτών οινοποιείων της Βόρειας Ελλάδας και... επισκεφθείτε τα!
 Προτάσεις Μαίου
Από το Γρηγόρη Μιχαήλο AIWS
Η Δράμα έρχεται στο προσκήνιο...
Με το τελευταίο του άρθρο ο Σύμβουλος οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος, φέρνει τη Δράμα και τα κρασιά της στο προσκήνιο. Και έχει τους λόγους του...

Η Δράμα είναι μια από τις πλέον συναρπαστικές οινοπαραγωγούς περιοχές της Ελλάδας. Ή τουλάχιστον μια από εκείνες τις περιοχές στις οποίες τα τελευταία 20-30 χρόνια η ανάπτυξη της αμπελοκαλλιέργειας υπήρξε πολύ μεγάλη. Εντούτοις, η Δράμα έμεινε χωρίς δική της ονομασία προέλευσης,  αφού ξεκινώντας από το μηδέν σχεδόν, βασίστηκε ως επί το πλείστον σε ξενικές ποικιλίες, που μέχρι σήμερα δίνουν ίσως κάποια από τα πλέον εντυπωσιακά κρασιά της Ελληνικής αγοράς, ποικιλιακά ή σε χαρμάνια λίγο συνηθέστερα.

Τα τελευταία λίγα χρόνια ωστόσο υπήρχε μια γκρίνια, ειδικά από την πλευρά των ειδικών, πως οι Δραμινοί έχουν επαναπαυθεί στις δάφνες τους, χωρίς να κάνουν ένα παραπάνω βήμα. Η αλήθεια είναι πως ειδικά τη φετινή χρονιά υπάρχει μια αντιστροφή του συγκεκριμένου κλίματος, με λανσάρισμα νέων ετικετών, επανασχεδιασμό παλαιότερων κλασικών τόσο σε επίπεδο φιάλης όσο και χαρμανιού, μεγαλύτερου πειραματισμού με ελληνικές ποικιλίες όπως είναι το Ασύρτικο και το Αγιωργίτικο στην περιοχή.
Διαβάστε το άρθρο...
...και γνωρίστε τα κρασιά της Δράμας που ο Γρηγόρης προτείνει σαν παραδείγματα αυτής της αλλαγής:
 
Αμέθυστος λευκός 2014
Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη
Πιο κλασικό κρασί από τον Αμέθυστο δύσκολα θα συναντήσει κανείς στην Ελληνική αγορά. Από φέτος η ετικέτα άλλαξε, όχι βέβαια τόσο ριζοσπαστικά ... Υπάρχει όμως αυτός ο αέρας φρεσκάδας στο κλασικό χαρμάνι Sauvignon Blanc και Ασύρτικου, σε μια μύτη που παραμένει απίστευτα εκφραστική και σε κάνει να νομίζεις πως τα αρώματα των εξωτικών φρούτων και οι φυτικές νύξεις στη κυριολεξία πετάγονται από το ποτήρι...
 
Τhyrsus λευκός 2013
Κτήμα Οινογένεσις
Δεν είναι εντελώς καινούριο, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι από εκείνες τις ετικέτες της Δράμας που αρκετοί από εσάς δεν θα έχετε πάρει είδηση. Εδώ ο υιός Τσάλκος με την αρωγή του πατέρα του, δημιουργεί ένα ιδιαίτερο και ευρηματικό χαρμάνι Μαλαγουζιάς και Viognier, αρωματικό να μοσχοβολάει καλοκαίρι με ροδάκινο και στόμα ποίημα λιπαρό, με όγκο αλλά και αρκετή φρεσκάδα να ισορροπεί..
 
Cavalieri ερυθρό 2012
Κτήμα Νίκου Λαζαρίδη
Πολύ από Bordeaux και ολίγον από Sangiovese για αυτό το καινούριο κρασί του Νίκου Λαζαρίδη από τη Δράμα. Εντυπωσιακά πληθωρικό, νεοκοσμίτικο στυλ που άνετα θα με μπέρδευε για Αυστραλία, με εκείνη την χαρακτηριστική βοτανικότητα που θυμίζει ευκάλυπτο και μέντα, πληθωρικό μαύρο φρούτο, στιβαρές ώριμες τανίνες και μακρά επίγευση.
 
Syrah 2012
Domaine Costa Lazaridi
Από Βορρά έως και νότο η Μαλαγουζιά εντυπωσιάζει με τον έντονα αρωματικό και φιλικό της χαρακτήρα. Η Μαλαγουζιά του Μάρκου αποτελεί μια εξαιρετικά ανθική και φυτική προσέγγιση της ποικιλίας που βγάζει αρώματα Μοσχάτου, στημένη με τρόπο που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ποικιλίας. Ένα πολύ ευχάριστο κρασί με εξίσου καλή σχέση ποιότητας/τιμής..
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
Τα καλά, τα κακά και τα Ανάποδα:
 "Ζωγραφίζοντας" την οινική "πραγματικότητα"
Μερικές φορές, τα πολλά λόγια ενός άρθρου είναι φτώχεια. Είτε γιατί το θέμα δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να καταλάβει το χώρο ενός άρθρου, είτε γιατί η "φτώχεια" των λέξεων μπορεί να δίνει πλούτο σε αυτό που θέλεις να πεις. Έτσι, ο Τάσος Πικούνης γράφει για τα μικρά -καλά, κακά ή ανάποδα- της οινικής μας πραγματικότητας, "ζωγραφίζοντας" με τα δικά του, προσωπικά χρώματα την καθημερινότητα του κρασιού στην Ελλάδα...
Διαβάστε το άρθρο...
 
Δίπλα στην Τέχνη, με Πλαγιές Γερακιών
Συναυλία για το "Σπίτι του Παιδιού"
Μια μεγάλη συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα ενάντια στην σύγχρονη μάστιγα του σχολικού εκφοβισμού, διοργανώνεται την Δευτέρα 11 Μαΐου, ώρα 20.30, στο Pantheon Theater. Δεκάδες από τους σημαντικότερους συνθέτες και ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές και την αγάπη τους για τα παιδιά,  Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη λειτουργία της νέας δομής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Το Σπίτι του Παιδιού». Το House of Wine θα είναι χορηγός της Δεξίωσης με τις Πλαγιές Γερακιών του κτήματος Αβαντίς...
Διαβάστε το άρθρο...
 
Διαγωνισμός Decanter World Wine Awards 2015:
 Η κρίση τελείωσε, η αναμονή αρχίζει!
Με μια ανθοδέσμη αποχαιρέτησε τους εκατοντάδες κριτές του διαγωνισμού Decanter World Wine Awards ο πολύς (και αγέραστος) Steven Spurrier, πρόεδρος του Διαγωνισμού, στο ΄τελος της εβδομάδας που μας πέρασε... Τώρα, αναμονή αλλά και αγωνία μέχρι τις 14 Ιουνίου για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την κατανομή των πολυπόθητων μεταλλίων. Ανάμεσά τους και αυτά των Ελληνικών συμμετοχών...
 
Στην Αίγλη Ζαππείου, 11 Μαίου:
 Οινικές Αποκαλύψεις
"Οινικές Αποκαλύψεις" ονομάζεται η νέα έκθεση κρασιού της Vinetum που θα γίνει στην Αίγλη Ζαππείου στις 11 Μαΐου 2015 και στοχεύει στα λιγότερο γνωστά κρασιά της χώρας που χρήζουν «ανακάλυψης» από το κοινό και «αποκάλυψης» από τους ίδιους τους οινοποιούς. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν κρασιά από πολύ μικρά οινοποιεία (η συνολική παραγωγή των οποίων δεν ξεπερνά τις 50.000 φιάλες κρασί), και από «αφανείς» ποικιλίες αμπέλου...
Διαβάστε το άρθρο...
 
Συμβουλεύει ο Κυριάκος Κοντογιώργης:
 Και το καλοκαίρι... Gin!
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν οτι, ναι μεν πίνω χωρίς πρόβλημα διαφανή, άχρωμα ποτά, όπως πχ βότκα, τσίπουρο, αλλά δεν είναι απολύτως του γούστου μου. Εξαίρεση ωστόσο αποτελεί ένα ποτό που κατά τις περισσότερες πηγές είναι το αρχαιότερο των γνωστών αποσταγμάτων. Το gin

Άλλωστε, ένα από τα καλύτερα ποτά για το καλοκαίρι που πλησιάζει είναι ένα απολαυστικό gin με τόνικ, με μια φέτα φρέσκο λάιμ βέβαια,...
Διαβάστε το άρθρο...
 
 
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, εγγραφείτε τώρα. Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην "Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και την "Προσφορά της Πέμπτης".


Προωθείστε αυτό το email σε φίλο


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.


© 2015 houseofwine.gr. All Rights Reserved