Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών σας
 

Τεύχος 33ο, Μάιος 2012

Σε αυτό το τεύχος
Σε αυτό το τεύχος
House of Wine Videos
Δοκιμάζουμει για εσάς τα κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις, τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα videos
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας.
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών των κρασιών μας
Τα δικά μας
Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα
Τα "Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα" είναι η νέα κατηγορία του House of Wine. Σε αυτή εντάσσονται μικρά αλλά εξαιρετικά οινοποιεία, άγνωστα στο ευρύ κοινό, με κρασιά που αξίζει να τα γνωρίσετε!
Μάθετε περισσότερα...

Εν κινήσει: Μαζί σας παντού!
Τώρα τα 1000+ κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν κινήσει" του House of Wine για το iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ, και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε" από το iTunes της Apple!
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!

Ρωτήστε μας για το κρασί
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την οινοποίηση, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε. Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

 
Το House of Wine παραδίδει στα μέτρα σας

Όλες οι εντός Αττικής παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών. Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί, ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να την παραλάβετε πολύ νωρίτερα.
Εκτός Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την ώρα της παραγγελίας.


Βρείτε μας στο Twitter και στο Facebook
Τώρα  θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις, προσφορές και πληροφόρηση

House of Wine Club

House of Wine Club: Ένα Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε...

Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club... και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα HOW των ελλήνων οινοφίλων.

Tο How CLUB φιλoδοξείνα αποτελέσει μια ζωντανή και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων, ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί, νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα
 Ο Σύμβουλος Οίνου του House of Wine Γρηγόρης Μιχαήλος γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα από τα άρθρα του,
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει τα κρασιά που σας προτείνουμε.

Γνωρίστε το How CLUB...


Beer Point: Όλα για την Μπύρα...
 Κάτω από την διεύθυνση της γνωστής Δημοσιογράφου  Χρυσούλας Κυριακοπούλου
το Beer Point σας πληροφορεί με άρθρα, ειδήσεις κλπ για ότι σχετικό με την μπύρα.
 Επισκεφθείτε το Beer Point
Αυτό το μήνα
Οι προσφορές του μήνα θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας, τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House of Wine
Δείτε επίσης τις Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά.
Διαβάστε

Διαβάστε στο House of Wine άρθρα που ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.

ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια του House of Wine Club
Beer Point
Η Χρυσούλα Κυριακοπούλου μας μιλάει για τον υπέροχο κόσμο της μπύρας
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα.
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα, ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο ..
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
Επικοινωνία

Για γραπτή επικοινωνία, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

  •  Τηλεφωνικό Κέντρο: 801-111-WINE(9463) (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315 (για κλήση από κινητό ή σταθερό)
  • Fax: 210-6743208

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.

Live Chat Όταν επισκέπτεσθε τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε να ψήστες.
χρησιμοποιήσετε το Live help, και να πάρετε βοήθεια μέσω Chat με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online.
Ο Λογαριασμός μου
Ενημερώστε την διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας, τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα συνδεθείτε με το House of Wine..

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε εδώ.
Προηγούμενα τεύχη
Προηγούμενα Τεύχη
Δείτε όλα τα Newsletters 2009-2011
Newsletters 2012
Newsletter Ιανουαρίου 2012 
Newsletter Φεβρουαρίου 2012  
Newsletter Μαρτίου 2012  
Newsletter Απριλίου 2012  
 
Αγαπητοί Φίλοι,

Να λοιπόν που μας έμειναν έξη ημέρες για τις εκλογές... Μπορεί να είμαστε αφιερωμένοι στο κρασί, αλλά αν αγνοούσαμε σήμερα αυτό το τεράστιο γεγονός μάλλον θα ήμασταν υποκριτές: Οι εκλογές που έρχονται, είναι ίσως οι πιό κρίσιμες μετά την μεταπολίτευση, και θα επηρεάσουν τα πάντα. Και εσάς, και εμάς,και αυτό που εμείς και εσείς αγαπάμε, το κρασί.

Η σχέση κάλπης-κρασιού ήταν πάντα αμφιλεγόμενη: Κάποτε απαγορεύονταν τα οινοπνευματώδη την ημέρα των εκλογών, μια διάταξη που είτε έχει πια καταργηθεί ή έχει ατονήσει. Και αυτό γιατί ο ψηφοφόρος έπρεπε να πάει στην κάλπη νηφάλιος, με το μυαλό καθαρό, για να ψηφίσει με γνώμονα τη λόγική, που το κρασί επηρεάζει.

ας βλέπω να χαμογελάτε... γιατί σήμερα συμβαίνει μάλλον το αντίθετο: Όλοι θα πάμε στις εκλογές με σύγχυση, πάρα πολλοί με οργή, με το συναίσθημα στο κόκκινο και τη λογική στα τάρταρα... Και εδώ η σχέση κάλπης-κρασιού που γνωρίζαμε αντιστρέφεται: Ένα ή δύο ποτήρια κρασί πριν την ψήφο, μάλλον θα μας ηρεμήσουν, μάλλον θα καταλαγιάσουν την οργή, μάλλον θα μας κάνουν να ψηφίσουμε πιο νηφάλια. Θα μας δώσουν τη ηρεμία για να κρίνουμε σωστά, όπως κατά βάθος η λογική μας επιτάσσει και η οργή καλύπτει. Η λογική του καθ' ενός από εμάς, ώστε να δώσει την ψήφο του εκεί που η δική του, μοναδική σκέψη, επιτάσσει. Και το βράδυ, όλοι μας, γύρω από ένα καλό μπουκάλι κρασι,θα αντιμετωπίσουμε την όποια ...πραγματικότητα επιφυλάξαμε στον εαυτό μας και στην Ελλάδα. Αλλά και την όποια ευθύνη μας, γιατί αυτές είναι οι μόνες εκλογές που ...ξέρουμε,που κανείς δεν πρέπει να μας ξεγελάσει, εκτός και αν το θέλουμε...

Μην πιστέψτε, πάντως ότι μετά τις εκλογές, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, η ζωή θα σταματήσει να κυλάει. Κάθε άλλο! Γι' αυτό και εμείς οργανώνουμε εκδρομή στη Νεμέα, ακριβώς το επόμενο Σάββατο από τις εκλογές, ώστε οι μεν να γιορτάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, οι δε να ...καταπνίξουν τη στεναχώρια τους με καλά, ποιοτικά κρασιά, καιόλοινα απολαύσουν τα θαυμάσια κρασιά της Νεμέας!

Στην υγειά σας λοιπόν και ...καλή ψήφο!


House of Wine

 
 
 
Στις 12 και 13 Μαΐου τα Οινοποιεία της Ελλάδας υποδέχονται με "Ανοιχτές Πόρτες" τους οινόφιλους. Σε αυτή τη γιορτή του κρασιού εμείς θα πάμε... οργανωμένα στη Νεμέα το Σάββατο 12 Μαΐου με πελάτες και φίλους μας, Θα επισκεφθούμε 3 κορυφαία οινοποιεία που θα μας περιμένουν για να μας ξεναγήσουν στις εγκαταστάσεις τους, για να δοκιμάσουμε τα κρασιά τους με την βοήθεια των οινολόγων των κτημάτων αλλά και του Συμβούλου Οίνου του House of Wine Γρηγόρη Μιχαήλου AIWS, και σε ένα από αυτά,  θα μας περιμένει γεύμα με όλα τα θαυμάσια κρασιά του οινοποιείου στη διάθεσή μας.

Και όχι μόνο! Το House of Wine θα διαθέσει όλα τα κρασιά oπου θα δοκιμάσετε στα τρία οινοποιεία με έκπτωση 20% σε όλους τους συμμετέχοντες για 1 εβδομάδα!

Θα είναι μια αξέχαστη οινική εκδρομή, μια θαυμάσια ημέρα στην Ελληνική "Τοσκάνη", τη Νεμεα και στα οινοποιεία της που γιορτάζουν!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ΤΩΡΑ, οι θέσεις είναι περιορισμένες... και αν είστε πελάτης του House of Wine με παραγγελίες συνολικά άνω των 60€, τηλεφωνείστε για να πάρετε το κουπόνι σας που σας εξασφαλίζει έκπτωση 25% στην αρχική τιμή!
Δηλώστε συμμετοχή στην εκδρομή.....
 
Οι Προτάσεις του Μαίου...
"Όταν δοκιμάζετε κάποια, το επόμενο πράγμα που θα πείτε είναι: "Μπορώ να έχω περισσότερο;" Πρόκειται για κρασιά που θα πρέπει να κριθούν στο δικό τους πλαίσιο - μερικά μπορούν να είναι αρκετά σοβαρά (όπως τα περισσότερα Ασύρτικα που συχνά επωφελούνται από ένα ή δύο χρόνια στο κελάρι), κάποια πιο εφήμερα και απλώς "καλοκαιρινά", αλλά σαν ομάδα είναι απίστευτα γοητευτικά και εξυπηρετούν τους στόχους τους εξαιρετικά καλά."
Αυτά γράφει στο 200ο τεύχος του Newsletter Wine Advocate της 30ης Απριλίου 2012 ο υπεύθυνος για την Ελλάδα συνεργάτης του Robert Parker, ο γνωστός Mark Squires στο πολυαναμενόμενο άρθρο του για τα ελληνικά κρασιά με τίτλο "Η Ελλάδα στα πρόθυρα του καλοκαιριού" (Greece On the Cusp of Summer).

Οι βαθμολογίες που έδωσε στα ελληνικά κρασιά αλλά και τα σχόλια που έκανε για τα περισσότερα είναι πολύ θετικά.

Την κορυφαία βαθμολογία παίρνει το Κτήμα Αργυρού - Vinsanto  με 96 (!) βαθμούς. Ακολουθούν με 93 βαθμούς ο Απηλιώτης Mezzo και το Ασύρτικο του Σιγάλα καθώς ο Θαλασσίτης της Γαίας. 91 βαθμούς παίρνουν το Ασύρτικο του Αργυρού και η Αρετή της Βιβλίας Χώρας. 17 κρασιά παίρνουν 90 βαθμούς, και τα υπόλοιπα 44 βαθμολογούνται από 89 μέχρι και 81.

Γνωρίστε λοιπόν τα 5 κορυφαία κατά Wine Advocate ελληνικά κρασιά που το House of Wine φέρνει κοντά σας !  Δείτε τι γράφει ο Mark Squires για αυτά (όλα τα σχόλια δικά του)
96

Κτήμα Αργυρού - Vinsanto

...Πολύ πιο σκούρο χρώμα, με πιο έκδηλη την οξύτητα, τη μεγαλύτερη ορμή έντονων αρωματων και μια πιο έντονη δύναμη στο τελείωμα, με νια νότα τανίνης. Έχουμε μια πιο πλούσια, πιο σκούρα γεύση αμυγδάλου και πιο έντονα καβουρντισμένο καφέ από όσο καραμέλα. Οι κοφτερές σαν ακτίνα λέιζερ "εκρήξεις" της οξύτητας κοινές στα μεγάλα Vinsanto ζωντανεύει τέλεια αυτό το κρασί, δημιουργώντας μια αναζωογονητική αντίθεση προς τα σύνθετα αρώματας, ιδιαίτερα αφού αεριστεί για λίγο. Πλούσιο, μεταξένιο και έντονο, είναι απλά υπέροχο.
93

Απηλιώτης Mezzo

...Δεν υπάρχει τίποτα που να θυμίζει πολύ δύναμη εδώ - όλα αφορούν στη γλυκύτητα, τη γευστικότητα και τα απολαυστικά φρούτα (και ζάχαρη). Η οξύτητα του απαιτεί τελικά να πω, όμως, ότι εντελώς αλλάζει την εντύπωση αυτού του κρασιού. Σώζεται (και με το παραπάνω!) από το να είναι πυκνό ή άψυχο από την ολοένα αυξανόμενη οξύτητα, η οποία συγκεντρώνει δύναμη και αλλοιώνει θετικά την ισορροπία του κρασιού,  όπως εξελίσσεται ..... Παραμένει απόλυτα εύγευστο....  οι περισσότεροι θα διαπιστώσετε οτι είναι τρομερά δύσκολο να του αντισταθείτε!
93

Ασύρτικο (Σαντορίνη) Σιγάλα

Η Σαντορίνη του 2011 είναι ένα εξαιρετικό Ασύρτικο από το Σιγάλα, μια άλλη μεγάλη στιγμή για αυτό το κτήμα ... Είναι τραγανή και επίμονη, όμορφα χτισμένη και άψογα ισορροπημένη, μια μίξη κομψότητας με τηνεξαιρετική δομή. Είναι φτιαγμένη για να παλαιώνει. Πρόκειται για ένα κρασί που πρέπει να πίνεται καλύτερα στο επόμενο ή το μεθεπόμενο έτος, έστω και αν είναι εντελώς απολαυστικό τώρα.
93

Θαλασσίτης Γαίας

Ο Θαλασσίτης του 2011 είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα Ασύρτικα της Ελλάδας, και αυτή η σοδειά μοιάζει με μεγάλο νικητή. Από πολύ παλιά αμπέλια (περίπου 80 ετών), αυτό το Ασύρτικο έχει οξύτητα σαν ακτίνα λέιζερ, πολύ ωραία συγκέντρωση, εστίαση και ένταση. Το τελείωμά του είναι αξιοσημείωτο και παραμένει πολύ ωραίο ... Είναι ένα σπουδαίο κρασί που θα πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στην κορύφωσή του το επόμενο καλοκαίρι. Αν θέλετε να το πιείτε αυτό το καλοκαίρι, δεν είναι...παιδοκτονία, θα πίνεται πολύ καλά, αλλά δεν θα είναι στην αιχμή του.
91

Ασύρτικο Αργυρού

Το Ασύρτικο του 2011 είναι μια άλλη ωραία συμμετοχή σ' αυτή την εκλεκτής ποιότητας εσοδεία από τον Αργυρό. Το οινοποιείο θεωρεί ότι είναι μια καταπληκτική χρονιά για αυτους, και εγώ θα πρέπει να συμφωνήσουν βάσει των όσων έχω δει ... Δείχνοντας μια μεγάλη διάρκεια στο τελείωμα και εξαιρετικό βάθος και συγκέντρωση, αυτό το χωρίς βαρέλι, το λεγόμενο "κανονικό" Ασύρτικο (το "Κτήμα" περιέχει το 20% βαρέλι) είναι ένα εξαιρετική κρασί από τον Αργυρό, που θα πρέπει να κρατήσει στο κελάρι αρκετά καλά
Το κρασί που κέρδισε τις εντυπώσεις στο τελευταίο Οινόραμα, τώρα στα "ράφια" μας! Ένα κρασί που με την πρώτη εμφάνισή του μπαίνει στην κατηγορία των "μεγάλων" ελληνικών κρασιών. Όσοι το δοκίμασαν στο Οινόραμα και όσοι θα το δοκιμάσουν θα καταλάβουν ότι η σχέση ποιότητας/τιμής μπορεί να είναι εξαιρετική ακόμα και αν η τιμή είναι σχετικά μεγάλη...
Όνομα και ετικέτα που παραπέμπουν, θα τολμούσαμε να πούμε αντιγράφουν, κορυφαία Γαλλικά chateau. Ευτυχώς η ‘ευθεία’ αναφορά συνεχίζει και στο χαρμάνι των ποικιλιών από Cabernet
Franc και Merlot, αλλά και στην κορυφαία ποιότητα του κρασιού, που σίγουρα αποτελεί ότι πιο κοντινό σε στυλ στη δεξιά όχθη του Bordeaux, διαθέτει ο Ελληνικός αμπελώνας. Αν δεν το δοκιμάζαμε δεν θα μπορούσαμε να το πιστέψουμε!
Περισσότερα-Αγορά.
 
Δείτε, διαβάστε, επισκεφθείτε...
Το House of Wine χορηγός επικοινωνίας στις "Ανοιχτές Πόρτες" των οινοποιείων της Πελοποννήσου
 To House of Wine είναι χορηγός επικοινωνίας στις "Ανοιχτές Πόρτες" των Οινοποιών της Πελοποννήσου. Μέσα από αυτές τις σελίδες μας μπορείτε να μαθαίνετε για τις εκδηλώσεις που οργανώνει κάθε οινοποιείο όπως αυτές μας κοινοποιούνται. Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του
Μάθετε για τις "Ανοιχτές Πόρτες"...
 
 
Gentilini e-shop από το House of Wine
Μετά το eshop του Κυρ-Γιάννη που λειτουργεί θαυμάσια εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται πια στον "αέρα" και το eshop του Οινοποιείου Gentilini της Κεφαλονιάς! Με την "μηχανή" του House of Wine και την εξυπηρέτηση των παραγγελιών του από αυτό, το eshop του Gentilini υπόσχεται να φέρει πιο κοντά στις στις εξαιρετικές ρομπόλες της Κεφαλονιάς και στα θαυμάσια κρασιά του τους καταναλωτές από όλη την Ελλάδα, με την εξυπηρέτηση και ποιότητα που εγγυάται το House of Wine!
Kαλή αρχή, Gentilini!
 
 
Η έκθεσης «Ανθη.Μόνο» του Απόστολου Γιαγιάννου με κρασιί Σιγάλα
Τρίτη 24 Απριλίου, ένα απόγευμα που θα περίμενε κανείς να έχει την ανοιξιάτικη μυρωδιά και το ελαφρύ αεράκι της εποχής, ώστε κατά τις 8 το απογευματάκι να ανηφορίσει ή κατηφορίσει , ανάλογα την οδική κατεύθυνση, προς την Titanium Yiayiannos Gallery, για να παρευρεθεί στα εγκαίνια ακόμη μιας πολύ αξιόλογης έκθεσης έργων τέχνης. Για να είμαστε ειλικρινείς, όλοι εμείς στο House of Wine, όταν στείλαμε τα κόκκινα κρασιά του κτήματος Σιγάλα (Σαντορίνη) στην έκθεση, σκεφτόμασταν πώς ίσως η επιλογή μας ήταν λάθος , αφού όλοι λίγο ώς πολύ το κόκκινο κρασί το έχουμε συνδυάσει περισσότερο με χειμώνα, τζακάκι και καλή πάντα παρέα, ... (Συνεχίζεται)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο..
 
 
Robert Parker: Κάποτε... 34 χρόνια πριν...
Δεν μπορούμε παρά να γιορτάσουμε μαζί με το Robert Parker και να πούμε ένα μεγάλο "μπράβο" για την έκδοση του τεύχους της 30ης Απριλίου 2012, του 200ου τεύχους του "Wine Advocate"! Σε ένα συγκινητικό Video (που δυστυχώς δεν είναι αναδημοσιεύσιμο) ο Parker μιλά για το "παιδί" του, την πορεία του στο χρόνο. Και δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο -ιστορικό πιά- τεύχος του (δακτυλογραφημένο)... Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος σαν εισαγωγικό σημείωμα στο video, με τίτλο "Once Upon a Time.....34 Years Ago....
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο..
 
 
 
4 Αιβαλή Μπλε Αλεπού Πλαγιές Γερακιών Δείτε τις προτάσιες μας!
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο Newsletter, εγγραφείτε ΤΩΡΑ και θα λαμβάνετε κάθε μήνα το Newsletter του House of Wine με ενδιαφέροντα άρθρα, ειδήσεις, νέα από τον χώρο του οίνου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και τις ενδιαφέρουσες προσφορές μας για εκλεκτά κρασιά. Μπορείτε να σταματήσετε την εγγραφή σας όποτε το θελήσετε. Το House of Wine σέβεται την ιδιωτικότητά σας και ουδέποτε θα κοινοποιήσει στοιχεία σας σε οποιονδήποτε.


* Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς καμμία προειδοποίηση.