| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Θέλετε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας on-line, εύκολα, γρήγορα και με πολύ μικρό κόστος;


Το House of Wine προσφέρει σήμερα το πακέτο Embedded Commerce για οινοποιούς/ποτοπαραγωγούς που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς, χωρίς όμως το κόστος δημιουργίας, συντήρησης και λειτουργίας ενός e-Shop

Τι είναι το Embedded Commerce;

Το Embedded Commerce είναι μια υπηρεσία mini-eShop με πλήρη λειτουργικότητα που χτίζεται πάνω στη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων του House of Wine αλλά εμφανίζεται να λειτουργεί μέσα απο το site του παραγωγού (embedded).

Πως παραγγέλνει ο πελάτης;

Ο πελάτης σας επισκέπτεται το site σας και σε μια απο τις σελίδες του εμφανίζεται το Embedded Commerce. Η επαφή του πελάτη με το Embedded Commerce είναι ίδια με αυτή που έχει με το υπόλοιπο site σας και αφου δει και επιλέξει τα προϊόντα μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά του online χωρίς να φύγει απο το site σας. Στη διάθεση του πελάτη σας είναι όλοι οι τρόποι πληρωμής και αποστολής που προσφέρει το House of Wine.

Ποιος εκτελεί τις παραγγελίες;

Οι παραγγελίες που θα δέχεται το Embedded Commerce εκτελούνται απο το House of Wine. Αν οι ποσότητες της παραγγελίας δεν είναι άμεσα διαθέσιμες στις αποθήκες του House of Wine θα γίνεται άμεσα παραγγελία σε εσάς και η παραγγελία θα εκτελείται μόλις παραδοθούν τα προϊόντα στο House of Wine.

Έχετε επισκέψιμο οινοποιείο;

Αν έχετε επισκέψιμο οινοποιείο το Embedded Commerce μπορεί να "τρέξει" σε ένα tablet ή ένα laptop στο χώρο σας απο όπου οι επισκέπτες σας θα μπορούν να παραγγείλουν άμεσα τα κρασιά εκείνα που τους άρεσαν - χωρίς τον περιορισμό των 2 φιαλών για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο και χωρίς τον κόπο της μεταφοράς των κρασιών απο το οινοποιείο στο σπίτι. Ιδιαίτερα για επισκέπτες απο το εξωτερικό, η λύση που προσφέρει το Embedded Commerce είναι πολύτιμη!

Ποιο είναι το όφελος για εσάς τον παραγωγό;

Το Embedded Commerce σας επιτρέπει να ανοίξετε ένα επιπλέον κανάλι πωλήσεων - την ηλεκτρονική πώληση. Εξυπηρετήστε πελάτες σε όλη την Ελλάδα ή το εξωτερικό - κάντε τα προϊόντα σας διαθέσιμα παντού, εύκολα, γρήγορα, με ένα click!


Βασισμένο στη πλατφόρμα πωλήσεων της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής κάβας στην Ελλάδα, το Embedded Commerce συνοδεύεται απο το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του House of Wine και το άρτιο τεχνολογικό του υπόβαθρο - μόνο το καλύτερο αξίζει για τους πελάτες σας.


Και το καλύτερο δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία - το Embedded Commerce είναι μια οικονομική λύση για εσάς που δεν θέλετε να επενδύσετε σημαντικά κεφάλαια για τη δημιουργία, συντήρηση και λειτουργία ενός πλήρους e-Shop.

Πόσο κοστίζει το Embedded Commerce;

Το Embedded Commerce προσφέρεται στα πακέτα που εμφανίζονται παρακάτω και αφορούν την αρχική ένταξη των προϊόντων στον κατάλογο:

Αριθμός ΠροϊόντωνΚόστος
Έως 5250€
Έως 10400€
Έως 20700€

Το κόστος για κάθε επιπλέον προϊόν που θα προστεθεί στη συνέχεια είναι 50€ ενώ αλλαγές σε υπάρχον προϊόν κοστίζουν 20€. Πέραν της χρέωσης εισαγωγής και αλλαγής προϊόντων η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Η αγορά των προϊόντων σας απο το House of Wine θα γίνεται με συμφωνημένη έκπτωση επι των τιμών πώλησής τους μέσα απο το Embedded Commerce. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας συζητήσουμε τις δυνατότητες του Embedded Commerce και πως μπορεί να είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας και επωφελούς συνεργασίας.
Τηλ:210-6773315
email: embeddedcommerce@houseofwine.gr
Υπεύθυνος: Μιχάλης Πικούνης