Καφές

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

8 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Dallmayr Prodomo (Ground) 250gr
  Dallmayr Prodomo (Ground) 250gr
  Dallmayr
   
  Βαθμολογία:
  98%
  6,30 €
  Η εξειδίκευση του βρίσκεται στην γευστική ισορροπία μεταξύ Dallmayr Gastromator και Dallmayr Kaffee Gastromator Supra Mokka. Αυτές οι ποικιλίες είναι ιδανικές για φρέσκο καφέ Dallmayr Gastromator. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, δυνατό, πικάντικο και αρωματικό.
 2. Wacaco Nanoespresso με θήκη
  Wacaco Nanoespresso με θήκη
  Wacaco
   
  92,20 €
  Τώρα όπου κι αν βρίσκεστε μπορείτε να απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ espresso. H Nanopresso, είναι είναι μια από τις καλύτερες και πιο ευέλικτες φορητές μηχανές espresso. Έχει χωρητικότητα νερού 80ml και πίεση 18bar (261PSI). Είναι απολαυστικά εύκολη και απλή στη χρήση.
 3. Wacaco Nanoespresso NS Adapter
  Wacaco Nanoespresso NS Adapter
  Wacaco
   
  25,50 €
  Απολαύστε τον espresso καφέ σας χωρίς να υπολογίσετε τη δόση, χρησιμοποιώντας κάψουλες.
 4. Dallmayr GranVerde 220gr
  Dallmayr GranVerde 220gr
  Dallmayr
   
  Βαθμολογία:
  100%
  6,60 €
  Εξαιρετικό χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους καφέ των υψιπέδων του Περού, με βιολογική και faitrade πιστοποίηση. 100% Arabica.
 5. Dallmayr Espresso (10 capsa)
  Dallmayr Espresso (10 capsa)
  Dallmayr
   
  4,50 €
  Ένα φινετσάτο χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους καφέ με την βιολογική και faitrade πιστοποίηση. Η ελαφριά διαδικασία ψησίματος κόκκων καφέ Arabica και Robusta από βιώσιμες φάρμες εξασφαλίζει έναν κλασικό εσπρέσο με γεμάτο σώμα. Arabica/Robusta.
 6. Dallmayr Lungo Classico (10 capsa)
  Dallmayr Lungo Classico (10 capsa)
  Dallmayr
   
  4,50 €
  Ένα εξαιρετικό χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους καφέ, καλλιεργημένοι σε βιολογικές και faitrade φάρμες των υψιπέδων του Περού. Η ελαφριά διαδικασία ψησίματος εξασφαλίζει μια βελούδινη και ισορροπημένη γεύση με μια διακριτική οξύτητα. Ιδανικό για την προετοιμασία του lungo. 100% Arabica.
 7. Dallmayr Lungo Intenso (10 capsa)
  Dallmayr Lungo Intenso (10 capsa)
  Dallmayr
   
  4,50 €
  Εξαιρετικοί βιολογικοί και πιστοποιημένοι Faitrade κόκκοι καφέ Arabica από τα υψόμετρα του Περού. Σκούρος και έντονος καβουρδισμένος καφές. Πλούσιος, γεμάτος γεύση, ιδανικός για την προετοιμασία του lungo. 100% Arabica.
 8. Dallmayr Classic (Ground) 500gr
  Dallmayr Classic (Ground) 500gr
  Dallmayr
   
  Βαθμολογία:
  90%
  7,20 €
  Ένα κορυφαίο αρμονικό χαρμάνι Arabica και Robusta, αναμειγμένο με μαεστρία. Αρωματικός, γευστικός και με πλούσιο σώμα, μέτριας προς έντονης έντασης. Ένας ψημένος καφές για μηχανές φίλτρου ή για την κλασσική Γαλλική πρέσα.
  Εξαντλημένο
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

8 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση