| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Τα τελευταία χρόνια έλαβε και στη χώρας μας κεντρική θέση το φυσικό αλκοολούχο ποτό με τον ανθρακούχο χαρακτήρα που ονομάζεται μπύρα. Ο κόσμος της είναι όμως ακόμα ανεξερεύνητος τουλάχιστον σε πάρα πολλά του κομμάτια, ενώ είναι μαγικός και κρύβει πληθώρα απολαύσεων.

Σε αυτές τις σελίδες του House of Wine μαζί όλοι οι μπυρόφιλοι αλλά και οι νεοσειχθάντες οπαδοί θα επιχειρήσουμε να περπατήσουμε αυτά τα απάτητα μονοπάτια της και να ξεκλειδώσουμε όλες τις κλειδαριές του κόσμους της. Θα ξεφυλλίσουμε λοιπόν τα πρώτα βήματα για την παραγωγή, θα διαβάσουμε τις πιο σημαντικές χρονιές της, τα βασικά συστατικά που την αποτελούν, τον τρόπο παραγωγής, τους διαφορετικούς τύπους, τις χώρες προέλευσης και το λεξιλόγιο που την ακολουθεί. Στην συνέχεια θα εμβαθύνουμε περισσότερο στο καλύτερο τρόπο απόλαυσης της, το σωστό ποτήρι ανάλογα με το είδος της, στο τρόπο σερβιρίσματος και φυσικά στην γαστρονομία της. Το ξέρατε ότι μπορεί να συνοδεύσει ένα υψηλά gourmet τραπέζι, ότι την αγαπάνε τα τυριά και τα γλυκά, ότι την απαιτούν τα θαλασσινά;

Για όλα αυτά θα πούμε.. Θα είναι το μπυρο-ραντεβού μας για πληροφορίες, ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών .Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις αυτό που δοκιμάζεις και αγαπάς. Η εμπειρία της απόλαυσης έτσι πολλαπλασιάζεται, πρακτικά με το καλύτερο τρόπο δοκιμής αλλά και ψυχικά με την ικανοποίηση της γνώσης… Και εμείς σε αυτή τη παρέα αυτό θέλουμε και γι αυτό έχουμε μια πλήρως ενημερωμένη γκάμα από 90+ διαφορετικές επιλεγμένες μπύρες.

Πάμε λοιπόν ,ξεκινάμε, να δοκιμάσουμε, να ανατρέξουμε σε στοιχεία και να επικοινωνήσουμε! Μπύρα σημαίνει καταρχήν δροσιά, φρεσκάδα, παρέα και απόλαυση!

Για τη Μπύρα