| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Έτοιμες Προτάσεις

Δείτε στις προτάσεις μας έτοιμους συνδυασμούς δώρων και κάντε γρήγορα και εύκολα την επιλογή σας

Συσκευασίες Δώρου

Δείτε όλες τις συσκευασίες δώρου και συνδυάστε τις με τις δικές σας επιλογές σε κρασί, ποτό ή μπύρα

Αξεσουάρ

Δείτε όλα τα αξεσουάρ που μπορείτε να επιλέξετε για το δώρο σας

Gourmet Προϊόντα

Παλαιωμένα ξίδια, premium λάδι, πατέ και φυσικά σοκολάτες είναι μερικά απο τα Gourmet προϊόντα που θα βρείτε στο House of Wine για να προσθέσετε στα δώρα σας.

Το καλό, ποιοτικό κρασί ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι το καλύτερο δώρο. Συνοδεύει άριστα και ενισχύει τις χαρές σας, των αγαπημένων σας, των φίλων σας, των συνεργατών και πελατών σας, χαρίζει κέφι, ζωντάνια, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και δηλώνει την ευαισθησία αυτού που το προσφέρει.

Μαζί θα διαλέξουμε το καλύτερο δώρο για κάθε περίσταση. Από τις πολλές επιλογές που θα βρείτε σε εμάς, μπορείτε να διαλέξετε το δώρο που ταιριάζει στην προσωπικότητα, την επέτειο, το γεγονός - και είμαστε δίπλα σας, για την προσωπική συμβουλή των ειδικών συνεργατών μας ώστε η επιλογή σας να είναι η άριστη.

Δώρα... ιδιοχείρως

Είστε καλεσμένος σε δείπνο, σε πάρτι, σε μία φιλική συγκέντρωση, ή στο σπίτι του προϊσταμένου σας; Τι καλύτερο δώρο από μερικά μπουκάλια καλό κρασί; Το παραδίδουμε έγκαιρα στο σπίτι σας, σε εντυπωσιακή συσκευασία δώρου, γιό να σας συνοδεύσει και να το παραδώσετε ιδιοχείρως

Δώρα... που προηγούνται ή ακολουθούν

Τα δώρα σας μπορούν να προηγηθούν - τα στέλνουμε έγκαιρα, πριν φθάσετε στην εκδήλωση που είστε καλεσμένοι, σε εντυπωσιακή συσκευασία που εσείς θα διαλέξετε, με εκτυπωμένες ή χειρόγραφες τις δικές σας, προσωπικές ευχές.
Ή μπορούν να ακολουθήσουν, σαν ευχαριστήριο μετά από ένα δείπνο, μια εκδήλωση, το κλείσιμο κάποιας δουλειάς, μια φιλοξενία. Διαλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία δώρων που διαθέτουμε, από δύο μπουκάλια καλό Ελληνικό ή Γαλλικό κρασί, μέχρι τα πολυτελή, εντυπωσιακά καλάθια μας.

Επιχειρηματικά Δώρα

Το καλό, ποιοτικό κρασί είναι το αξεπέραστο επιχειρηματικό δώρο. Είτε απευθύνεται στους καλούς σας πελάτες, είτε στους συνεργάτες σας στην εταιρεία, εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει έγκαιρα, και να εντυπωσιάσει. Σε διάφορες συσκευασίες, με συνοδεία προϊόντων προσεκτικά επιλεγμένων που ταιριάζουν ιδανικά με το ποτό ή το κρασί που επιλέξατε, με το λογότυπο της εταιρείας σας* και τις προσωπικές σας ευχές στον κάθε ένα χωριστά, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν.

Δωρα