| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

8 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. WINE PLUS

   
  12,70 €
  Το νέο επαναστατικό πώμα. Μια πατενταρισμένη μέθοδος που μας επιτρέπει να σερβίρουμε κρασί την επιθυμητή ποσότητα, ταυτόχρονα βοηθά στον αερισμό του κρασιού και κόβει την σταγόνα. Αφού τοποθετήσουμε το πώμα στη φιάλη το κρασί διατηρείται και εξελίσσεται για 3 ημέρες.
 2. Αντλία Concerto μαύρη με 3 πώματα αντλίας & 1 ροής

   
  18,40 €
  Βαθμολογία:
  96% of 100 11
  Ας είμαστε ρεαλιστές: αν το κρασί είναι καλό, σπάνια μένει περίσσευμα στο μπουκάλι. Σε περίπτωση που συμβεί κι αυτό όμως, σφραγίστε το ανοιγμένο μπουκάλι με το ειδικό πώμα της Concerto και αφαιρέστε το οξυγόνο με την πρακτική τρόμπα για να προστατέψετε το περιεχόμενο από την οξείδωση και να του χαρίσετε μερικές ακόμα μέρες φρεσκάδας. Το σετ περιλαμβάνει 3 ανταλλακτικά πώματα και 1 ροής.
 3. Pulltex Antiox

   
  16,20 €
  Ειδικό πώμα της Pulltex με πατενταρισμένο σύστημα που αποτρέπει την οξείδωση του κρασιού για τουλάχιστον 10 ημέρες. Επαναλαμβανόμενη χρήση για τουλάχιστον ένα χρόνο! Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πώμα.
 4. Winesave - Φιάλη

   
  25,20 €
  Βαθμολογία:
  84% of 100 10
  Το Winesave διατηρεί ένα ανοιχτό κρασί σε άριστη κατάσταση για εβδομάδες μετά το άνοιγμα. Η οξείδωση και το πέταγμα των ανοιγμένων κρασιών, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Το Winesave προστατεύει το κρασί απλώνοντας ένα ευγενές, αδρανές και άοσμο αέριο, το Αργό (εμπεριέχεται στην ατμόσφαιρα και είναι βαρύτερο του ατμοσφαιρικού αέρα) πάνω στην επιφάνεια του. Έτσι προστατεύει τα γευστικά και χρωματικά χαρακτηριστικά του από την αλλοίωση που προκαλεί ο αέρας.
 5. Wine Protector

   
  42,60 €
  Βαθμολογία:
  98% of 100 6
  Προστατέψετε τις ανοιγμένες φιάλες κρασιού με το wine protector. Απλά ψεκάστε μια μικρή ποσότητα αζώτου μέσα στην φιάλη και ύστερα τοποθετήστε το πώμα.Το άζωτο "στέκεται" πάνω από το κρασί αποτρέποντας την επαφή του με το οξυγόνο και επομένως την οξείδωση. Όταν τελειώσει αλλάζουμε μόνο την αμπούλα αζώτου και όχι τη συσκευή. - Οι αμπούλες δε συμπεριλαμβάνονται.
 6. Αντλία Concerto 2 Πώματα

   
  12,60 €
  Βαθμολογία:
  94% of 100 38
  Ας είμαστε ρεαλιστές: αν το κρασί είναι καλό, σπάνια μένει περίσσευμα στο μπουκάλι. Σε περίπτωση που συμβεί κι αυτό όμως, σφραγίστε το ανοιγμένο μπουκάλι με το ειδικό πώμα της Concerto και αφαιρέστε το οξυγόνο με την πρακτική τρόμπα για να προστατέψετε το περιεχόμενο από την οξείδωση και να του χαρίσετε μερικές ακόμα μέρες φρεσκάδας. Το σετ περιλαμβάνει 2 ανταλλακτικά πώματα.
 7. Pulltex Inox Χωνί με Βάση

   
  32,00 €
  Πολύτιμο αξεσουάρ που εξασφαλίζει σωστή μεταφορά/μετάγγιση του κρασιού. Η βάση του εγγυάται ότι δεν θα λείψει ποτέ από το πλευρό σας!
 8. Coravin Model Five

   
  299,95 €
  Το Coravin™ Model Five είναι το πρωτοποριακό σύστημα σερβιρίσματος κρασιού που σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάζετε και να απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί από οποιαδήποτε φιάλη, οποιαδήποτε στιγμή. Το Coravin Model Five αποτελεί τη τέλεια ισορροπία μεταξύ κομψότητας και αντοχής. Νέο και βελτιωμένο με SmartClamps που επιτρέπουν στο Coravin να μπαίνει και να βγαίνει από μπουκάλι σε μπουκάλι εύκολα και γρήγορα. Εργονομική λαβή - Το άνετο χερούλι έχει μεγάλη περιοχή για να το πιάνετε για να σερβίρετε το κρασί χωρίς κόπο. Απλώς ευθυγραμμίζετε το Coravin με το πάνω μέρος της φιάλης και περνάτε τη βελόνα στο φελλό με μια γρήγορη, σταθερή κίνηση προς τα κάτω. Αφού σερβίρετε τη ποσότητα που επιθυμείτε, αφαιρείτε τη βελόνα μετά τη χρήση με μια απλή κίνηση τραβώντας τη προς τα πάνω και αυτό ήταν! Είναι έτοιμο προς χρήση ξανά και ξανά! Η ειδικά σχεδιασμένη βελόνα είναι απαλή προς το φελλό και ρίχνει το κρασί ήπια. Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και η αντικολλητική επίστρωση της παρέχουν αντοχή και εύκολη εισαγωγή στο φελλό. Κάθε συσκευασία Coravin System Model Five Plus περιέχει: 3 αμπούλες Coravin Argon 1 Coravin Screw Cap 1 Coravin Aeraton 1 Βελόνα Faster Pour 1 Θήκη μεταφοράς
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

8 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Διατήρηση Φιαλών