Καλώς ήρθατε στο House of Wine! | Σύνδεση | Εγγραφή | Επικοινωνία |

House of Wine

Χονδρική Εστιατορίων/Μπάρ/ΚάβαςΈχετε Εστιατόριο, Μπαρ ή Κάβα; 'Εχουμε τα κρασιά!


Και έχουμε ΌΛΑ τα κρασιά: Ελληνικά, ξένα... +1000 ετικέτες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της πιο εξεζητημένης Wine List, συγκεντρωμένες σε ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ για διευκόλυνση των παραγγελιών σας.

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί μας είναι πολλά και σημαντικά:

Τεράστιος αριθμός ετικετών για να επιλέξετε. +1000 ετικέτες! Μπορείτε να αναζητήσετε το κρασί σας με όποιον τρόπο εξυπηρετεί τις ανάγκες σας (με την χώρα, τον παραγωγό, το χρώμα του κρασιού, τον τύπο του κλπ. κλπ. και με όλους τους μεταξύ τους συνδυασμούς!). Μπορείτε να διαβάσετε τις περιγραφές, και να διαλέξετε εύκολα και απλά από την άνεση του υπολογιστή σας, από το σπίτι σας ή από το εστιατόριο.

Ευκολία στην παραγγελία σας. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για τον κάθε προμηθευτή των διαφόρων κρασιών που θέλετε να έχετε στην λίστα σας. Στο House of Wine θα βρείτε όλα τα ελληνικά κρασιά και μια τεράστια ποικιλία Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών, Γερμανικών, Ουγγρικών, Χιλιανών, Νοτιοαφρικάνικων, Αργεντίνικων κλπ. κλπ. συγκεντρωμένα! Μια παραγγελία, ένας προμηθευτής για ΟΛΑ τα κρασιά και ποτά σας!

Δυνατότητα παραγγελίας από 1 έως +1000 φιάλες. Στο House of Wine δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία. Μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, όσα κρασιά ή ποτά επιθυμείτε. Μπορείτε να παραγγείλετε όποια ποσότητα θέλετε όποτε θέλετε: Κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα, κάθε μέρα!

Ελαχιστοποίηση του Stock σας. Δεν χρειάζεται να στοκάρετε κρασιά με μικρή κατανάλωση. Στοκάρουμε εμείς για εσάς και βρισκόμαστε ένα click μακριά σας!

Παράδοση στην πόρτα σας ΌΠΟΥ και αν βρίσκεστε. Παραδίδουμε τα κρασιά και ποτά μας σε όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη μέχρι το Καστελλόριζο, άμεσα, και με ασφάλεια.

H έναρξη της συνεργασίας μας βρίσκεται ένα click ή ένα τηλεφώνημα μακριά: Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6773315 ή στείλτε email στο services@houseofwine.gr ώστε να συζητήσουμε τις ειδικές ανάγκες σας, και να σας ενημερώσουμε για τις τιμές χονδρικής και τους όρους της συνεργασίας μας.

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών