| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Σήμερα Πέμπτη 28/10 το κατάστημά μας θα είναι ανοικτό από τις 11:00 εως τις 20:00
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 1-15 από 980

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Prosecco Brilla Rose 2020

     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, 11% alc.
    Η εντυπωσιακή και λαμπερή φιάλη του, φιλοξενεί ένα κρασί που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας γουλιά! Ανοιχτό τριανταφυλλί χρώμα που προϊδεάζει για τα αρώματα που θα ακολουθήσουν. Μπουκέτα με τριαντάφυλλa και λευκά λουλούδια μαζί με γκρέιπφρουτ και κόκκκινα φρούτα ελευθερώνονται από τις έντονες και ντελικάτες φυσαλίδες προσφέροντας ένα δροσιστικό, πλούσιο και τραγανό ροζέ Prosecco.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Terre de Zeus Μαλαγουζιά 2020

     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Monarch Λευκό 2019

     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.2% alc.
    Αν θα έπρεπε να διαλέξουμε μία μόνο περιοχή της Ελλάδας όπου μεγαλουργεί το Sauvignon Blanc, αυτό θα ήταν σίγουρα το Αμύνταιο και η απόδειξη θα ήταν αυτή η εξαιρετική έκφραση της ποικιλίας που μας φέρνει στο μυαλό τα εξαιρετικά Sauvignon του Λίγηρα. Φρεσκάδα, ένταση, φινέτσα και ακαταμάχητα αρώματα και γεύσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις αμέσως.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Βιδιανό Ιδαία Οινοποιητική 2020

     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Η Ιδαία Οινοποιητική έχει σαν στόχο την ανάδειξη των γηγενών ποικιλιών του Κρητικού αμπελώνα και τα καταφέρνει πολύ καλά. Αυτή η ξεμυαλιστιή έκφραση του Βιδιανού με το υπέροχο φρουτώδες προφίλ και την κρεμώδη γεύση αποδεικνύει ότι το καταφέρνει! Ένα κρασί που θα μας ταξιδέψει στην Κρήτη και στις ομορφιές της.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Casamigos Anejo

     
    72,70 €
    40% alc.
    Παλαίωση 14 μήνες σε βαρέλια αμερικάνικης δρυός. Νότες καραμέλας και βανίλιας με την ιδανική ισορροπία γλυκύτητας της μπλε αγαύης, και λεπτές νότες μπαχαρικών απο βαρέλι δρυός και ένα παρατεταμένο ομαλό φινίρισμα.
  6. Amontillado Los Arcos

     
    14,30 €
    Ξηρός, Ήπιος, Palomino, Πιείτε το τώρα, 18,5% alc.
    Το Amontillado υποβάλεται σε δύο διαδικασίες παλαίωσης : αρχικά βιολογική παλαίωση με την παρουσία του μύκητα “ flor” και μετέπειτα ωρίμανση μέσω οξειδωτικής παλαίωσης. Έχει ζήσει μέρος της ζωής του σαν Fino, το οποίο όμως στο στάδιο solera επέδειξε χαρακτηριστικά ιδιαίτερης δυναμικής κι έτσι ενισχύθηκε και πάλι αλκοολικά στο 17% δημιουργώντας ένα αφιλόξενο περιβάλλον για το flor. Ως αποτέλεσμα ο μύκητας ‘πεθαίνει’, το πέπλο προστασίας διαλύεται και το πάλαι ποτέ Fino συνεχίζει τη ζωή του ως Amontillado ωριμάζοντας οξειδωτικά μέχρι να καταλήξει στο μπουκάλι.
  7. San Gerasimo

     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Ο συνεταιρισμός Ορεάλιος Γη στην Κεφαλλονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας, με την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά του ανερχόμενου terroir του νησιού! Το San Gerasimo, που παράγεται από ορεινούς αμπελώνες, είναι μία πολύ καλή επιλογή για να γνωρίσει κάποιος τα χαρίσματα αλλά και τις δυνατότητες της Ρομπόλας, μιας ποικιλία που ξεχωρίσει για την ζωντάνια της, το λεμονάτο προφίλ αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Nouvelle Εpoque - Βοστιλίδι

     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βοστιλίδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    To σπάνιο Βοστυλίδι που προέρχεται από τα νησιά του Ιονίου σε μία πολύ ωραία έκφραση από την Κεφαλονιά και από έναν Ελληνικό Συνεταιρισμό που κάνει εξαιρετική δουλειά. 50% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο στην δεξαμενή, με το τελικό χαρμάνι να αποκτά ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα αγκαλιασμένο πολύ όμορφα από τα στοιχεία της δρυός. Είναι ένα κρασί που μπορεί να μας ταξιδέψει και να διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κυδωνίτσα Ιερόπουλος 2019

     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Το μοναδικό λευκό στην συλλογή της οικογένειας Ιερόπουλου, που καλλιεργεί μόνο τοπικές ποικιλίες με σκοπό να αναδείξει την περιοχή της Νεμέας και τις δυνατότητες της. Για τον σκοπό αυτό έχει επενδύσει τόσο στον αμπελώνα όσο και στο οινοποιείο και έχοντας δίπλα της διακεκριμένους συμβούλους παράγει εξαιρετικά κρασιά με εκφραστικότητα και προσωπικότητα. Εδώ η Κυδωνίτσα βγάζει όλα αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά που την έχουν κατατάξει στις πιο ανερχόμενες Ελληνικές ποικιλίες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Anarch Aσύρτικο 2019

     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Η Hetero, που δημιουργήθηκε από την Μαρία Ταμιωλάκη και τον Δημήτρη Μανσόλα, περιγράφει την προσπάθεια της σαν ‘Gypsy Winemaking’, δηλαδή παράγει κρασιά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας που έχουν επιλεχθεί για την μοναδικότητα και την οινοποιητική τους αξία. Εδώ έχουμε ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από αμπελώνες που καλλιεργούνται βιολογικά στον Δομοκό, που ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 5 μήνες με τις οινολάσπες του με το 50% του κρασιού να μπαίνει σε δρύινα βαρέλια 2ης χρήσης. Συνδυάζει πολύ όμορφα την αυστηρότητα της ποικιλίας με τα πιο φιλικά χαρακτηριστικά όταν καλλιεργείται εκτός της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Ξινόμαυρο Boutari Naturally 2019

     
    12,67 € 14,90 €
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο Ξινόμαυρο από την σειρά ‘Χωρίς Θειώδη Μπουτάρη’ που ακολουθεί την νέα τάση της αγοράς για μονοποικιλιακά κρασιά με ελάχιστες οινολογικές παρεμβάσεις. Το Ξινόμαυρο προέρχεται από αμπελώνα στην περιοχή της Νάουσας με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 40 ετών. Το στυλ του κρασιού που εστιάζει στην φρεσκάδα, στο ζωηρό φρούτο και στις μαλακές τανίνες μας επιτρέπει να το απολαύσουμε νεαρό σε αντίθεση με πολλά άλλα κρασιά από Ξινόμαυρο.
  12. Μοσχοφίλερο Boutari Naturally 2020

     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Από την σειρά των κρασιών χωρίς θειώδες της Μπουτάρης, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα Μοσχοφίλερο από την Μαντινεία. Επιλέγονται σταφύλια από παλαιά κλίματα του ιδιόκτητου αμπελώνα, η οινοποίηση πραγματοποιείται χωρίς την προσθήκη θειώθους και το κρασί ωριμάζει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Μία πολύ όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου που γοητεύει με την εξωστρέφεια και την ωριμότητα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Vermouth Veroni Rosso

     
    19,80 €
    16,4% alc.
    To Veroni Rosso στην όψη είναι απαλής έντασης κεραμιδί. Στη μύτη, αναδύονται φρουτώδη αρώματα όπως αποξηραμένο κεράσι, δαμάσκηνο και φλούδες πορτοκαλιού τα οποία δένουν περίτεχνα με τα βοτανικά χαρακτηριστικά από το δεντρολίβανο, φασκόμηλο, χαμομήλι, και μαύρο τσάι ενώ το αρωματικό μπουκέτο συμπληρώνουν οι γλυκές νότες βανίλιας και κανέλλας. Το στόμα ακολουθεί τα αρωματικά χαρακτηριστικά με μια ιδιαίτερη πολυπλοκότητα από τις υπόπικρες νότες νεραντζιού και κινίνης οι οποίες δένουν ευχάριστα με τα κόκκινα αποξηραμένα φρούτα.
  14. Seedlip Spice 94

     
    27,00 €
    Το Seedlip είναι ένα πολύπλευρο & εκλεπτυσμένο μη αλκοολούχο απόσταγμα που προσφέρει μια πολυτελή επιλογή σε όσους δεν επιθυμούν να πιουν αλκοόλ και δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην εμπειρία κατανάλωσης. Δημιουργήθηκε από τον Ben Branson το 2015, για να απαντήσει στο δίλημμα ‘what to drink when you’re Not drinking’ (Τι να πιείτε όταν δεν πίνετε αλκοόλ). Εμπνευσμένος από το βιβλίο The Art of Distillation που εκδόθηκε στην Αγγλία το 1651, ο Ben άρχισε να αποστάζει βότανα που καλλιεργούσε στον κήπο του σε έναν μικρό χάλκινο άμβυκα. Από αυτά τα πειράματα δημιουργήθηκε το πρώτο brand μη αλκοολούχων αποσταγμάτων στον κόσμο, το Seedlip.
  15. Seedlip Grove 42

     
    27,00 €
    Το Seedlip είναι ένα πολύπλευρο & εκλεπτυσμένο μη αλκοολούχο απόσταγμα που προσφέρει μια πολυτελή επιλογή σε όσους δεν επιθυμούν να πιουν αλκοόλ και δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην εμπειρία κατανάλωσης. Δημιουργήθηκε από τον Ben Branson το 2015, για να απαντήσει στο δίλημμα ‘what to drink when you’re Not drinking’ (Τι να πιείτε όταν δεν πίνετε αλκοόλ). Εμπνευσμένος από το βιβλίο The Art of Distillation που εκδόθηκε στην Αγγλία το 1651, ο Ben άρχισε να αποστάζει βότανα που καλλιεργούσε στον κήπο του σε έναν μικρό χάλκινο άμβυκα. Από αυτά τα πειράματα δημιουργήθηκε το πρώτο brand μη αλκοολούχων αποσταγμάτων στον κόσμο, το Seedlip.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 1-15 από 980

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Προτασεις