Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 603

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,30 €
    Ένα από τα δημοφιλέστερα λευκά κρασιά στην Ελληνική αγορά. Προκύπτει από το πάντρεμα δύο εξαιρετικών Ελληνικών ποικιλιών, την Μαλαγουζιά, που διακρίνεται για την φινετσάτη αρωματικότητά της, και το Ασύρτικο, που χαρακτηρίζεται από μεταλλικότητα και εκρηκτική οξύτητα. Το αποτέλεσμα: δροσιστικό, κομψό, απολαυστικό, με άφθονα φρέσκα αρώματα λουλουδιών και φρούτων.
  2. Αγιωργίτικο της Γαίας
    Αγιωργίτικο της Γαίας 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Αγιωργίτικο της Γαίας γεννήθηκε με την λογική της ‘δεύτερης ετικέτας’ που εφαρμόζουν εδώ και πολλά χρόνια οι μεγάλοι Γαλλικοί και Ιταλικοί οινοποιητικοί οίκοι. Παρουσιάζει ιδιαίτερα καλή σχέση ποιότητας-τιμής και είναι γενικά μία καλή και συμφέρουσα ευκαιρία να βάλετε στο τραπέζι σας ένα ‘μίνι’ Κτήμα Γαίας σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή…
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Ορεινός Ήλιος - Ερυθρός
    Ορεινός Ήλιος - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Φρέσκο και ευχάριστο, το κρασί αυτό είναι ένα εύκολο ερυθρό για το τραπέζι, αλλά και για κάθε στιγμή. Πίνεται σκέτο, για όσους αγαπούν το ερυθρό κρασί σε ποτήρι, ακόμα και ελαφρώς δροσερό, μία ζεστή καλοκαιρινή βραδιά. Χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Κυρ Γιάννη The Fallen OAK
    Κτήμα Κυρ Γιάννη The Fallen OAK 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    H αρμονική συνύπαρξη των ποικιλιών Ξινόμαυρο, Μerlot και Syrah μας δίνει ένα γοητευτικά αρωματικό, ευκολόπιοτο και διαχρονικό κρασί. Ξεχωρίζουν ελκυστικά αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων και διακριτική παρουσία του βαρελιού με αρώματα βανίλιας. Μαλακό και βελούδινο στο στόμα, με καλή οξύτητα και ήπιες τανίνες. Ιδανικό για κείνους που απολαμβάνουν τα ‘στρογγυλά’ κόκκινα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Dafnios Ερυθρός
    Dafnios Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Χρώμα ζωηρό κόκκινο με χαρακτηριστικό άρωμα ώριμων κόκκινων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών, βελούδινη γεύση, ισορροπία και ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Vina Esmeralda
    Vina Esmeralda 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Moscatel, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    9,10 €
    Ένα από τα αρωματικότερα και απολαυστικότερα λευκά κρασιά της Ελληνικής αγοράς. Σε συνδυασμό με την ακαταμάχητα ελκυστική τιμή του, δεν είναι τυχαίο που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τους Έλληνες οινόφιλους. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
  7. THEMA - Λευκός
    THEMA - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα όμορφο και έντονο λευκό κρασί που μπήκε στη λίστα των Ελληνικών best-sellers με την αξία του. Δροσιστικό και ευχάριστο, με πεντακάθαρα λεμονάτα αρώματα και όμορφη οξύτητα, το λευκό Θέμα του Κτήματος Παυλίδη αναδεικνύει τις θαλασσινές γεύσεις του καλοκαιριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Κτήμα Γεροβασιλείου - Μαλαγουζιά
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Μαλαγουζιά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    17,70 €
    Κομψό κρασί με λεμονοπράσινο χρώμα, που εκφράζει γενναιόδωρα όλη την αρωματικότητα της ποικιλίας. Bερίκοκο, ροδάκινο, αχλάδι αλλά και τροπικά φρούτα, και μία φυτική αίσθηση με νότες δυόσμου παρέα με ανθικά αρώματα με κυρίαρχο το τριαντάφυλλο. Στο στόμα είναι ξηρό, με ικανοποιητική οξύτητα, μέτριο σώμα και μακρά επίγευση.
  9. Μάτσα - Μαλαγουζιά
    Μάτσα - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Όμορφο Ελληνικό λευκό κρασί που εκφράζει τέλεια την όμορφη αρωματικότητα και τη δροσιά της Μαλαγουζιάς. Ισορροπημένο και ευχάριστο, αποτελεί μία απολαυστική οινική επιλογή για κάθε στιγμή.
  10. Dafnios Λευκός
    Dafnios Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Κίτρινο στα όρια του χρυσού, ενώ η μύτη είναι πλήρως εξελιγμένη αρωματικά, με ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα που θυμίζει μαρμελάδα λεμόνι, περγαμόντο και τροπικές νύξεις mango. Σε δεύτερο πλάνο προβάλλουν αρκετές βοτανικές νύξεις που φέρνουν στο μυαλό χαμομήλι, τσάι και ίσως κάποια άνθη γιασεμιού και φυτικότητα. Ξηρό στο στόμα, με την οξύτητα να ισορροπεί ιδανικά τη λιπαρότητα και το πάχος του κρασιού και την επίγευση να εντυπωσιάζει με την διάρκεια της και την πλούσια αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Ένα πραγματικός οινικός θησαυρός με κορυφαία σχέση ποιότητας τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ειδική Τιμή 13,77 € Κανονική τιμή 15,30 €
    Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ.Εξαιρετικό λευκό κρασί για ουρανίσκους που αγαπούν την κομψότητα και αποφεύγουν τις ακρότητες. Πίνεται μόνο του με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά συντροφεύει και τέλεια πολλά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της καλής Ελληνικής κουζίνας.
  12. Στη Ρίζα του Βουνού
    Στη Ρίζα του Βουνού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αυγουστιάτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Καθαρό μέτριο ρουμπινί, κόκκινο φρούτο στη μύτη κεράσι, φράουλα και φραμπουάζ, σοκολάτα και όμορφα ενσωματωμένες δρύινες νότες. Στο στόμα είναι ξηρό με φρούτο και βαρέλι σε εξαιρετική ισορροπία, νόστιμες καλοδουλεμένες τανίνες και ενδιαφέρουσα αρωματικά και σε εξέλιξη επίγευση. Έτοιμο προς κατανάλωση και 3-4 χρόνια μπροστά του για να πάει στο χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Ιστορία Λευκός
    Ιστορία Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ασύρτικο, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Σταθερά στις πρώτες θέσεις των κρασιών με τις περισσότερες πωλήσεις στο House of Wine! Δίκαια, όταν μέχρι πρόσφατα για να απολαύσει κανείς στο κρασί του ποιοτικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στο λευκό κτήμα Αβαντίς, έπρεπε να κοιτάξει σε άλλη κατηγορία τιμής. Ο Απόστολος Μούντριχας με αυτό του το εξαιρετικό λευκό, κερδίζει επάξια την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής ανάμεσα στις προτάσεις του House of Wine, και τη θέση του Πρωταθλητή!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  14. Κτήμα Παπαϊωάννου Νεμέα
    Κτήμα Παπαϊωάννου Νεμέα 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Αυθεντική Νεμέα, από έναν οινοποιό που έχει αφιερώσει την ζωή του σε αυτήν. Πλούσιο ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική παρέμβαση από το δρύινο βαρέλι. Ισορροπημένη, με καλή οξύτητα και ευγενείς τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Κτήμα ΑΛΦΑ - Pinot Noir
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Pinot Noir 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Αν το Pinot Noir γεννήθηκε και μεγάλωσε στις κρύες, βόρειες παρυφές του Γαλλικού αμπελώνα (Βουργουνδία, Αλσατία), τότε δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι στο Αμύνταιο έχει εγκλιματισθεί τόσο καλά. Το Pinot Noir του Κτήματος Άλφα είναι ένα μοντέρνο, κομψό κρασί με όμορφα αρώματα και τονισμένη οξύτητα. Οι φίλοι της φημισμένης Βουργουνδέζικης ποικιλίας, αλλά και του καλού κόκκινου κρασιού, δεν πρέπει να παραλείψουν να το δοκιμάσουν.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις