| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Τροφοδοσία Σκαφών - Yachting

Κάνουμε τις διακοπές σας στο σκάφος πιo απολαυστικές!


Φέρνουμε 1000+ κρασιά, μπύρες και ποτά στο σκάφος σας, σε οποιοδήποτε λιμάνι στην Ελλάδα!

Στο House of Wine έχουμε ΌΛΑ τα κρασιά και ποτά: Ελληνικά, ξένα... 1000+ ετικέτες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της πιο εξεζητημένης Wine List, συγκεντρωμένες σε ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ για διευκόλυνση των παραγγελιών σας.  Αλλά και γιατί προσφέρουμε ασυναγώνιστες υπηρεσίες, που θα κάνουν πιο απολαυστικές τις διακοπές σας στο σκάφος.

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί μας είναι πολλά και σημαντικά, γιατί προσφέρουμε:

Παράδοση από 1 έως 1000+ φιάλες στο σκάφος σας

Και αν δεν προβλέψατε σωστά τις ανάγκες σας πριν από τον απόπλου, δεν υπάρχει πρόβλημα: Το House of Wine ανατροφοδοτεί τις όποιες ελλείψεις του ταξιδιού σας. Αρκεί ένα email ή ένα τηλεφώνημα και η παραγγελία σας θα έρθει στο λιμάνι που βρίσκεστε ή θα σας περιμένει στο επόμενο λιμάνι που θα πιάσετε, οπουδήποτε στην Ελλάδα, και θα παραδοθεί στο σκάφος σας!

Τεράστια ποικιλία για να επιλέξετε

Μπορείτε να αναζητήσετε το κρασί σας με όποιον τρόπο εξυπηρετεί τις ανάγκες σας (με την χώρα, τον παραγωγό, το χρώμα του κρασιού, τον τύπο του κλπ. κλπ. και με όλους τους μεταξύ τους συνδυασμούς!). Μπορείτε να επιλέξετε τις μπύρες σας και τα ποτά σας, να διαβάσετε τις περιγραφές, και να διαλέξετε εύκολα και απλά από την άνεση του υπολογιστή σας, από το κινητό σας, από το σπίτι σας ή από το σκάφος σας.

Ευκολία στην παραγγελία σας

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για τον κάθε προμηθευτή των διαφόρων κρασιών που θέλετε να έχετε στην λίστα σας. Στο House of Wine θα βρείτε όλα τα ελληνικά κρασιά και μια τεράστια ποικιλία Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών, Γερμανικών, Ουγγρικών, Χιλιανών, Νοτιοαφρικάνικων, Αργεντίνικων κλπ. κλπ. συγκεντρωμένα! Μια παραγγελία, ένας προμηθευτής για ΟΛΑ τα κρασιά και ποτά σας!

Δυνατότητα παραγγελίας οποιουδήποτε μεγέθους

Στο House of Wine δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία. Μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, όσα κρασιά ή ποτά επιθυμείτε. Μπορείτε να παραγγείλετε όποια ποσότητα θέλετε όποτε θέλετε, ακόμα και μία φιάλη. Και όπως είπαμε, θα την παραλάβετε επάνω στο σκάφος σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Ελαχιστοποίηση του Stock σας

Δεν χρειάζεται να στοκάρετε όλα τα κρασιά και ποτά για ένα μεγάλο ταξίδι. Στοκάρουμε εμείς για εσάς και βρισκόμαστε ένα click μακριά σας!

Συμβουλές για τα κρασιά που αντέχουν στο θαλασσινό ταξείδι

Δεν είναι όλα τα κρασιά κατάλληλα για να ταξιδέψουν στη θάλασσα. Πολλά κρασιά -ιδιαίτερα ερυθρά- δεν αντέχουν τους κραδασμούς και τις δονήσεις ενός θαλασσινού ταξιδιού, σε σημείο που μετά από λίγες ημέρες να μην μπορούν να καταναλωθούν! Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν μόνο εκείνα που δεν θα παρουσιάσουν προβλήματα.

Δημιουργία Wine List από ειδικούς συνεργάτες μας, ειδικά για εσάς και τους καλεσμένους σας!

Διαθέτοντας τα κρασιά που ταιριάζουν απόλυτα με τα πιάτα που θα απολαύσετε στις διακοπές σας στο σκάφος, μεγιστοποιείτε την απόδοση των παραγγελιών σας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας (οινογνώστες, Sommeliers κλπ) είναι στην διάθεσή σας, να συζητήσετε μαζί τους, να σας συμβουλεύσουν  και να δημιουργήσουν μαζί σας την απόλυτη Wine List των διακοπών σας!

Αν είστε ιδιοκτήτης σκάφους ή Broker, η έναρξη της συνεργασίας μας βρίσκεται ένα click ή ένα τηλεφώνημα μακριά: Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6773315, 801-111-WINE (9463) ή στείλτε email στο services@houseofwine.gr για να κάνουμε τις διακοπές σας με σκάφος πιο ανέμελες και πιο απολαυστικές!

Τροφοδοσία Σκαφών - Yachting