You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ , το αυθεντικό απόσταγμα χωρίς γλυκάνισο, με το πλούσιο άρωμά του και τη μεταξένια γεύση σου είναι ένα ποτό που συνοδεύει άριστα όλους τους θαλασσινούς μας μεζέδες ή όχι μόνο, πίνεται και σκέτο ως ...
Μάθετε περισσότερα
Άδολο η καρδιά της καρδιάς του Ούζου Πλωμαρίου.
Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της "καρδιάς" του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυληρατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελε...
Μάθετε περισσότερα
Τσίπουρο αρωματισμένο με γλυκάνισο και βότανα από τα κατάφυτα βουνά του Πηλίου, το TΣΙΠΟΥΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ πίνεται όλες τις ώρες και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσι...
Μάθετε περισσότερα
H αυθεντική γεύση της ελληνικής παράδοσης κρύβεται μέσα στο αγαπημένο αυτό απόσταγμα χάρη στην παρουσία ενός εκλεκτού, αρωματικού βότανου της ελληνικής φύσης: του μακεδονικού γλυκάνισου που, εδώ και αιώνες, γλυκαίνει ...
Μάθετε περισσότερα
Μια σύγχρονη έκφραση του παραδοσιακού μας αποστάγματος, το Ούζο Ηδωνικό αποστάζει 100% με επιλεγμένα βότανα και σπόρους της Ελληνικής γης. Μάθετε περισσότερα
Οι εκλεκτότερες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας ζυμώθηκαν σχολαστικά και αποστάχθηκαν σταγόνα-σταγόνα σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες ατμού.
Εμφανίζει ένα μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων ανθών εσπεριδοειδών και τρ...
Μάθετε περισσότερα
Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο διακρίνεται για την γλυκιά και αρωματική του γεύση. Σερβίρετέ το με πάγο και νερό σε ψηλό ποτήρι. Στην υγειά σας! Μάθετε περισσότερα
Το κλασικό ούζο από το 1860, γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών που παράγεται στους 46% Vol, με ευχάριστο άρωμα, διαφανές χρώμα και απαλή γεύση.
Μάθετε περισσότερα
Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου, μοναδικής ποιότητας, περιορισμένης παραγωγής, από 100% απόσταγμα. Παραδοσιακός ο τρόπος παραγωγής με μούσκεμα του γλυκάνισου και των σπόρων δημητριακών στη θάλασσα και απόσταξη σε παλιούς χάλκ...
Μάθετε περισσότερα
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. ...
Μάθετε περισσότερα
Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων. Αρώματα κανέλας, γαρύφαλλου σαν υποβαθρο και μπροστά εσπεριδοειδή και ευκάλυπτος, έρχονται να υποστηρίξουν γεύσεις αποξηρα...
Μάθετε περισσότερα
Οι εκλεκτότερες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας ζυμώθηκαν σχολαστικά και αποστάχθηκαν σταγόνα-σταγόνα σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες ατμού.
Εμφανίζει ένα μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων ανθών εσπεριδοειδών και τρ...
Μάθετε περισσότερα
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. ...
Μάθετε περισσότερα
Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα.
Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστικ...
Μάθετε περισσότερα
Το νέο ούζο έχει δημιουργηθεί βάσει μίας παλιάς συνταγής του 18ου αιώνα και το όνομα του είναι εμπνευσμένο από τον Βενιαμίν το Λέσβιο (1762-1824).
Μάθετε περισσότερα