| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Να Ταιριάζει με Κρέας
Ένα καλό κομμάτι κρέας θέλει το σωστό κρασί. Προτάσεις για τους φίλους του κρέατος από τον Ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 1-15 από 26

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Χείλια Σταφύλια 2018

     
    Βαθμολογία:
    85% of 100 6
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Ο Δημήτρης Καραδήμος, εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους boutique παραγωγούς της χώρας. Ουσιαστικός, αθόρυβος και με χαμηλό προφίλ, αφήνει τα κρασιά του να μιλάνε γι’ αυτόν! Και η αλήθεια είναι ότι τα λένε καλά! Ακόμα και το πιο ‘καθημερινό’ του κρασί είναι πολύ όμορφα φτιαγμένο και σίγουρα ελκυστικό, έχοντας καταφέρει να τιθασεύσει δύο ‘δυναμικές’ ποικιλίες, το Cabernet Sauvignon και το Syrah και να τις έχει ‘παντρέψει’ με αριστοτεχνικό τρόπο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Παράγκα - Ερυθρός 2019

     
    Βαθμολογία:
    82% of 100 58
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    3ο Ερυθρό κρασί σε πωλήσεις του House of Wine το 2020! Ευγενές ερυθρό σύντομης κατανάλωσης από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Το Merlot και το Syrah "στρογγυλεύουν" το άγριο Ξινόμαυρο της Μακεδονίας, δημιουργώντας ένα κρασί εξαιρετικά φιλικό και εύκολο να σταθεί σε οποιοδήποτε τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Κτήμα Αβαντίς - Syrah 2018

     
    Βαθμολογία:
    86% of 100 96
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    2ο ερυθρό κρασί στις πωλήσεις του House of Wine το 2020!Ένα κρασί-σχολή στο Ελληνικό Syrah. Ένα "αντρίκειο" Syrah που αναβλύζει αγάπη και προσήλωση στην θαυμαστή αυτή ερυθρή ποικιλία. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη σωστή αποτύπωση των τυπικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας, ενώ η επιρροή του βαρελιού τονίζει ακόμα περισσότερο τον πικάντικο χαρακτήρα του και ενισχύει την πολυπλοκότητά του. Επιλέξτε το για να συνοδεύσετε μία αξέχαστη κρεατοφαγία ή (αν τα καταφέρετε) παλαιώστε το και θαυμάστε την εξέλιξή του με το χρόνο…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Κυρ Γιάννη The Fallen OAK 2018

     
    Βαθμολογία:
    85% of 100 47
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Το Γιαννακοχώρι είναι πλέον παρελθόν και η ιστορία του σπουδαίου αυτού ελληνικού κρασιού συνεχίζει μέσα από την ετικέτα Κτήμα κυρ-Γιάννη -The Fallen OAK, σαν ανάμνηση της Δρυός των 200 ετών που ήταν το σήμα κατατεθέν του κτήματος, και που έπεσε από τον άνεμο. Με ελαφρώς διαφοροποιημένο χαρμάνι αφού πλέον στο blend έχει προστεθεί και το Syrah, το νέο ερυθρό του κτήματος είναι άξιος διάδοχος της ιστορικής ετικέτας, με πυκνό φρούτο, στιβαρές αλλά ώριμες τανίνες και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Δουλουφάκης - Άσπρος Λαγός Cabernet 2018

     
    Βαθμολογία:
    84% of 100 26
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Όμορφο τανικό, πληθωρικό μονοποικιλιακό κρασί που διακρίνεται για το σκούρο πορφυρό χρώμα του και τα πλούσια αρώματα μαύρων φρούτων, μπαχαρικών, με ιδιαίτερες νότες πιπεριού. Πλούσια γεύση, με διακριτό το αλκοόλ αλλά και με ωραίες, έντονες τανίνες που καταλήγει σε μακρά, ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Χίλια Χρόνια Ερυθρός 2014

     
    Βαθμολογία:
    78% of 100 19
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Ο Χρήστος Μπαραφάκας ανήκει στην νέα γενιά οινοπαραγωγών της Νεμέας, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τα ιδιόκτητα αμπέλια, μας χαρίζει μοντέρνα κρασιά που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Το Χίλια Χρόνια είναι ένα κρασί γεμάτο φρεσκάδα με λαχταριστά αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων από δύο ποικιλίες, το Αγιωργίτικο και το Cabernet Sauvignon,που δένουν πολύ όμορφα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Chateau Porto Carras 2012

     
    13,18 € 15,50 €
    Βαθμολογία:
    83% of 100 37
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Λημνιό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Από τα πρώτα μεγάλα Ελληνικά κρασιά, το Château Porto Carras παντρεύει τις Μπορντωλέζικες ποικιλίες με το Ελληνικό Λημνιό, δίνοντάς μας τη δική του εκδοχή στα ποιοτικά ερυθρά παλαίωσης. Πληθωρικό, γεμάτο και πικάντικο, αποτελεί αγαπημένο συνοδό καλών κρεατοφαγικών συναντήσεων.
  8. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Syrah 2012

     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Υπέροχο Syrah, από τους επιβλητικούς αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου στην Αιγιαλεία. Το υψηλό υψόμετρο ευνοεί την ποικιλία και την προικίζει με χαρακτηριστικά που μας παραπέμπουν στον βόρειο Ροδανό, όπως τα πικάντικα και τα ανθικά στοιχεία, ενώ η ωρίμαση για περίπου δύο χρόνια σε αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια και άλλα δύο χρόνια στην φιάλη συμβάλει στην δημιουργία ενός ιδιαίτερα σύνθετου κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Karipidis - Syrah 2014

     
    Βαθμολογία:
    81% of 100 28
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Από τις πολυαγαπημένες ερυθρές ποικιλίες των Ελλήνων οινοπαραγωγών, αλλά και των καταναλωτών, το Syrah δείχνει να ταιριάζει στο ‘προφίλ’ του Έλληνα, που αρέσκεται σε κρασιά με γευστική συμπύκνωση και έντονο χαρακτήρα. Το Syrah του Καριπίδη αποτελεί ένα τυπικότατο δείγμα της ποικιλίας, με σωστή σχέση ποιότητας/ τιμής, που το κάνει ιδανικό υποψήφιο για καθημερινή κατανάλωση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Ράμνιστα 2017

     
    Βαθμολογία:
    84% of 100 37
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Η Ράμνιστα είναι η αδυναμία των φανατικών του Ξινόμαυρου της Νάουσας. Γεμάτο, πολύπλοκο, τανικό, είναι ένα δυνατό κρασί που απαιτεί σεβασμό και συνοδεύει… μεγάλες κρεατοφαγικές εξορμήσεις!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο 2019

     
    Βαθμολογία:
    82% of 100 21
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Ζωηρό, γεμάτο ερυθρό κρασί, που παντρεύει το ευγενικό Αγιωργίτικο με το πικάντικο Syrah. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτό ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα, δυνατές τανίνες και μακρά επίγευση. Μία ετικέτα περιορισμένης παραγωγής και διάθεσης για όσους ψάχνουν καινούριες γευστικές προεκτάσεις στο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Chateau Les Grands Marechaux 2016

     
    Βαθμολογία:
    88% of 100 17
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ένα θαυμάσιο κρασί από αμπελώνες στις πλαγιές της Blaye στο Μπορντώ, που βρίσκονται στην δεξιά όχθη του Gironde, την όχθη όπου μεγαλουργεί το Merlot. Με 80% ποσοστό η ποικιλία χαρίζει την στρογγυλάδα της και τον ακαταμάχητο χαρακτήρα της, με το 10% Cabernet Franc και το 10% Cabernet Sauvignon να ολοκληρώνουν ένα πολύπλοκο blend που είναι έτοιμο να μας χαρίσει αξέχαστες γευστικές εμπειρίες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Νέα Δρυς - Cabernet 2016

     
    Βαθμολογία:
    88% of 100 23
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 15,5% alc.
    Εξαιρετική ερυθρή προσπάθεια και ένα διαχρονικό κρασί από το Κτήμα Αντωνόπουλου, που φέρνει μία προσέγγιση τύπου Μπορντώ πιο κοντά στην Ελληνική κουζίνα. Το Cabernet Sauvignon και το Cabernet Franc συνδυάζονται πολύ όμορφα και δίνουν ένα πλούσιο και δυνατό κρασί, που θα κάνει καλή παρέα με τα συνήθη κρεατοφαγικά εδέσματα της Ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Πλαγιές Γερακιών - Ερυθρός 2018

     
    Βαθμολογία:
    92% of 100 32
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Μαυροκουντούρα, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    H Μαυροκουντούρα είναι μια σπάνια Ελληνική ποικιλία με κορυφαία ποιότητα - όπως τη χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Masters of Wine της Αμερικής, Joel Butler, και ήταν αυτός που προέτρεψε τον Απόστολο Μούντριχα να ασχοληθεί συστηματικά μαζί της. Ο ταλαντούχος οινοποιός βάλθηκε να τον επιβεβαιώσει και οι ερυθρές Πλαγιές Γερακιών που δημιουργήθηκαν από αυτή είναι ένα πραγματικά σπάνιο, μεγάλο ελληνικό κρασί από την Εύβοια που έρχεται στο δικό σας ποτήρι σε πολύ περιορισμένο αριθμό φιαλών
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Ραψάνη Grand Reserve 2014

     
    Βαθμολογία:
    83% of 100 12
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κρασάτο, Ξινόμαυρο, Σταυρωτό, Επιδέχεται Παλαίωση
    Η αναβίωση του αμπελώνα της Ραψάνης και η καθιέρωση του ως ένα από τους σημαντικότερους της Ελλάδος, οφείλετε στην Οινοποιία Τσάνταλη. Εδώ η κορυφαία έκφραση Ραψάνης, που παράγεται μόνο τις πολύ καλές χρονιές σε περιορισμένη ποσότητα. Ωριμάζει για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια και 18 μήνες στην φιάλη, αποκτώντας εξαιρετικά πλούσιο χαρακτήρα και στιβαρή δομή, ενώ μπορεί να παλαιώσει άνετα για τουλάχιστον μία δεκαετία ακόμα. Δεν είναι τυχαίο ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα κρασιά του κόσμου για το 2015 από το Wine & Spirits.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 1-15 από 26

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Να Ταιριάζει με Κρέας