| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Ελαιόλαδο
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

11 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο σε φιάλη 500 ml

   
  12,00 €
  Ένα πολυβραβευμένο ελαιόλαδο απο την Navarino Icons με κορωνέικη ποικιλία που καλλιεργείται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες του Κόστα Ναβαρίνο. Προσεκτικά μαζεμένα με το χέρι, διατηρούν τις θρεπτικές αξίες και παράγει ελαιόλαδο με χαμηλή περιεκτικότητα σε οξύτητα και υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες.
 2. Άρτυμα με τσίλι σε βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 250ml

   
  5,90 €
  Γκουρμέ άρτυμα απο την Messolongi Fields που θα απογειώσει τη μαγειρική σας! Χρησιμοποιήστε το άφοβα σε μαρινάδες και σάλτσες ή μαζί με τα ζυμαρικά, τη πίτσα και το κοτόπουλο. Είναι από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Δεν έχει υδατάνθρακες και χωρίς χοληστερόλη.
 3. Άρτυμα με λεμόνι σε βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 250ml

   
  5,90 €
  Γκουρμέ άρτυμα απο την Messolongi Fields που θα απογειώσει τη μαγειρική σας! Χρησιμοποιήστε το άφοβα σε μαρινάδες και σαλάτες. ή μαζί με τα θαλασσινά, τα λαχανικά, τα κρέατα και το κοτόπουλο. Είναι από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Δεν έχει υδατάνθρακες και χωρίς χοληστερόλη.
 4. Άρτυμα με μαύρη τρούφα σε βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 250ml

   
  5,90 €
  Γκουρμέ άρτυμα απο την Messolongi Fields που θα απογειώσει τη μαγειρική σας! Χρησιμοποιήστε το άφοβα μαζί με τα ζυμαρικά, το ριζότο, τη πίτσα, τις σαλάτες και τα scrambled eggs. Είναι από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Δεν έχει υδατάνθρακες και χωρίς χοληστερόλη.
 5. Άρτυμα με σκόρδο σε βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 250ml

   
  5,90 €
  Γκουρμέ άρτυμα απο την Messolongi Fields που θα απογειώσει τη μαγειρική σας! Χρησιμοποιήστε το άφοβα μαζί με τα κρέατα, τις σούπες, τα θαλασσινά και τα λαχανικά. Είναι από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Δεν έχει υδατάνθρακες και χωρίς χοληστερόλη.
 6. Messolongi Fields Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 1lt

   
  16,20 €
  Ιδανικό για εστίαση
  Τα ελαιόλαδα της Messolongi Fields προέρχονται από οικογενειακούς ελαιώνες. Η εμπειρία στην ελιά και στην παραγωγή ελαιολάδου χρονολογείται από τουλάχιστον τέσσερις γενιές. Οι μέθοδοι καλλιέργειας είναι παραδοσιακές και φυσικές, χρησιμοποιώντας φύλλα ελιάς ως οργανικό λίπασμα.
 7. Garden of Heroes Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 500ml

   
  13,60 €
  Τα ελαιόλαδα της Messolongi Fields προέρχονται από τους οικογενειακούς ελαιώνες. Τα δέντρα καλλιεργούνται με μεθόδους φυσικής καλλιέργειας, ενώ ως οργανικό λίπασμα χρησιμοποιείται μόνο φύλλα ελιάς. Είναι απολύτως υγιή και μεγαλώνουν με φυσικό τρόπο χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων, έχουν τη σωστή απόσταση μεταξύ τους – αραιή φύτευση ελαιώνων -, καλλιεργούνται σε πλαγιές με στραγγιστικό χώμα, θρέφονται με θαλασσινό αέρα και λούζονται στο άπλετο φως του ελληνικού ήλιου.
 8. Alpha Pi Organic 500ml

   
  11,70 €
  Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Ηλείας "Alpha Pi" σε πήλινη χρυσού χρώματος συσκευασία 500ml.
 9. Olio Oro al Tartufo Bianco 100ml

   
  10,90 €
  Βαθμολογία:
  100% of 100 6
  Ελαιόλαδο με τρούφα.
 10. Alpha Pi Premium 500ml

   
  11,00 €
  Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο απο οικογενειακό Ελαιώνα που βρίσκεται στη μεγαλύτερη και ευφορότερη πεδιάδα της Πελοποννήσου στο νομό Ηλείας. Χρώμα λαμπερό, έντονα πράσινο, άρωμα φρουτώδες, γεμάτο μυρωδιές απο τον πλούσιο κάμπο, γεύση φρέσκου άγουρου καρπού, ήπιο με μεσαίας έντασης πικρά και πικάντικα χαρακτηριστικά.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

11 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Ελαιόλαδο