Ροζέ και Γεμιστά: Case study με τον Οδίτη της Στροφιλιάς
- Γράφει η/ο Τάσος Πικούνης
- 20 Μαρ 2021
Συνήθως ταιριάζουμε το κρασί με το φαγητό. Τι λέτε να πάμε... ανάποδα; Να ταιριάξουμε το φαγητό στο κρασί! Και μάλιστα ένα βήμα παραπέρα: Να "πειράξουμε" ένα φαγητό ώστε να ταιριάξει απόλυτα με ένα συγκεκριμμένο κρασί!Υπάρχουν κάποια πιάτα που τα κατατάσσω σε μια δική μου κατηγορία: Είναι τα «ιδανικά» πιάτα ή φαγητά... τα πιάτα που ταιριάζουν απόλυτα με κάποιο τύπο κρασιού, με κάποια κρασιά από μια συγκεκριμένη ποικιλία, με κάποιο αγαπημένο κρασί... Είναι τα πιάτα που θα διαλέξω αν ξεκινήσω ανάποδα, απ το κρασί δηλαδή. Μπορώ λοιπόν να σας... αποκαλύψω ότι για τα ροζέ το «ιδανικό» μου φαγητό είναι οι ντομάτες γεμιστές.