| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Εκδηλώσεις

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε εκδήλωσή σας...


Και μαζί με εμάς, οι 1000+ ετικέτες μας κρασιών, μπύρας και ποτών, αλλά και οι συμβουλές των έμπειρων συνεργατών μας που θα κάνουν την κάθε εκδήλωσή σας αξέχαστη!

Στο House of Wine θα βρείτε ΟΛΑ τα κρασιά, τις μπύρες και τα ποτά, Ελληνικά και ξένα, συγκεντρωμένα σε ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ για διευκόλυνση των παραγγελιών σας... 1000+ ετικέτες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της πιο εξεζητημένης εκδήλωσης,  αλλά και  ασυναγώνιστες υπηρεσίες και φιλική εξυπηρέτηση, που θα κάνουν πιο εύκολη την διοργάνωση αλλά και πιό απολαυστική την όποια εκδήλωσή σας.

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί μας είναι πολλά και σημαντικά, γιατί:

Εξυπηρετούμε οποιαδήποτε εκδήλωσή σας, ανεξάρτητα από τον αριθμό των καλεσμένων σας

Στο House of Wine δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία. Μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, όσα κρασιά, μπύρες ή ποτά επιθυμείτε. Είμαστε δίπλα σας σε γάμους, βαφτίσια, πάρτι, γιορτές, δείπνα, δεξιώσεις... Είτε κάνετε ένα τραπέζι με 12 καλεσμένους, είτε μια δεξίωση 1000 ατόμων, το House of Wine θα σας φέρει τα κρασιά και ποτά που απαιτούνται στην πόρτα σας.

Παραδίδουμε οπουδήποτε στην Ελλάδα

Οπουδήποτε και αν γίνεται η εκδήλωσή σας, σε πόλη, σε χωριό, στο βουνό, σε νησί, από την Θράκη μέχρι το Καστελλόριζο, τα ποτά και τα κρασιά σας θα βρίσκονται εκεί, την ημέρα και ώρα που θα μας υποδείξετε.

Διαθέτουμε τεράστια γκάμα κρασιών, μπύρας και ποτών για να επιλέξετε

Μπορείτε να αναζητήσετε το κρασί σας με όποιον τρόπο εξυπηρετεί τις ανάγκες σας (με την χώρα, τον παραγωγό, το χρώμα του κρασιού, τον τύπο του κλπ. κλπ. και με όλους τους μεταξύ τους συνδυασμούς!). Μπορείτε να επιλέξετε τις μπύρες σας και τα ποτά σας, να διαβάσετε τις περιγραφές, και να διαλέξετε εύκολα και απλά από την άνεση του υπολογιστή σας, από το κινητό σας, από το σπίτι σας ή από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Σας βοηθούμε στην επιλογή σας

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας (οινογνώστες, Sommeliers κλπ) είναι στην διάθεσή σας για να συζητήσετε μαζί τους, να σας συμβουλεύσουν και να επιλέξετε μαζί τα κατάλληλα κρασιά και ποτά για την εκδήλωσή σας, που θα ταιριάζουν απόλυτα με το μενού σας, που θα απογειώσουν το κέφι και θα κάνουν την γιορτή, το πάρτι σας αξέχαστο!

Είτε είστε ιδιώτης είτε οργανώνετε επαγγελματικά εκδηλώσεις, η έναρξη της συνεργασίας μας βρίσκεται ένα click ή ένα τηλεφώνημα μακριά: Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6773315, 801-111-WINE (9463) ή στείλτε email στο services@houseofwine.gr για να κάνουμε την εκδήλωσή σας πιο απολαυστική!

Εκδηλώσεις