You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. ...
Μάθετε περισσότερα
Μια σύγχρονη έκφραση του παραδοσιακού μας αποστάγματος, το Ούζο Ηδωνικό αποστάζει 100% με επιλεγμένα βότανα και σπόρους της Ελληνικής γης. Μάθετε περισσότερα
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, με τη χαρακτηριστική γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα, περιέχει: μαλακό νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα, γλυκάνισο Λισβορίου, μάραθο από τη Βόρεια Εύβοια, αστεροειδές, κανέλα, μ...
Μάθετε περισσότερα
Μια σύγχρονη έκφραση του παραδοσιακού μας αποστάγματος, το Ούζο Ηδωνικό αποστάζει 100% με επιλεγμένα βότανα και σπόρους της Ελληνικής γης. Μάθετε περισσότερα
Προϊόν δίμηνης παλαίωσης, δεμένο και μεστό για απόλυτη απόλαυση. Κάθε σταγόνα που βρέχει τον ουρανίσκο κλείνει μέσα της σε εύστοχες αναλογίες αρώματα σπόρων και φυτών κυρίως της λεσβιακής γης. Τα επιβλητικά αρώματα το...
Μάθετε περισσότερα
Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα.
Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστικ...
Μάθετε περισσότερα
Aυτό που κάνει το ΟΥΖΟ ΜΙΝΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ μοναδικό, είναι οι 17 μυστικές συνταγές των δημιουργών του. Kαι τελικά.... ο συνδυασμός τους σε μία. Mια συνταγή, που διατηρείται αναλλοίωτη από τότε, και κρύβει μέσα της όλη τη γνώση και ...
Μάθετε περισσότερα
Το κλασικό ούζο από το 1860, γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών που παράγεται στους 46% Vol, με ευχάριστο άρωμα, διαφανές χρώμα και απαλή γεύση.
Μάθετε περισσότερα
Το κλασικό ούζο από το 1860, γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών που παράγεται στους 46% Vol, με ευχάριστο άρωμα, διαφανές χρώμα και απαλή γεύση.
Μάθετε περισσότερα
Οι απόγονοι του Γιάννη Σεραφείμ στα ίδια παραδοσιακά καζάνια, ακολουθούν την ίδια συνταγή και κάνουν ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά των Ελλήνων, το ούζο. Μάθετε περισσότερα
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. ...
Μάθετε περισσότερα