Επιδόρπια / Γλυκά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 1-15 από 64

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Κτήμα Αβαντίς - Princess
  Κτήμα Αβαντίς - Princess 2018
  Αβαντίς (Κτήμα)
   
  Βαθμολογία:
  87%
  Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
  Είναι γνωστό πως το Syrah είναι η αγαπημένη και πολυβραβευμένη ποικιλία του Κτήματος Αβαντίς. Στο Sweet Princess χρησιμοποιήθηκε το πιο ορεινό κομμάτι του αμπελώνα με μια ιδιαίτερα κοστοβόρα και δύσκολη μέθοδο οινοποίησης. Προς τέλος του περκασμού περνούν οι τρυγητές και τσακίζουν ελαφρώς το μίσχο των σταφυλιών με αποτέλεσμα να έχουν σταδιακή υπερσυμπήκνωση! Ένα Syrah στον υπερθετικό βαθμό. Δίπλα σε Black Forest ή σε bitter σοκολάτα είναι αξέχαστη εμπειρία.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 2. Χόρταις
  Χόρταις 2008
  Μερκούρη (Κτήμα)
   
  Βαθμολογία:
  92%
  Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
  Πλούσιο ερυθρό γλυκό κρασί που ακολουθεί μία εναλλακτική προσέγγιση στη γνωστή Μαυροδάφνη. Εξελιγμένα αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων και ξερής σταφίδας, μαζί με έναν όμορφο συνδυασμό τανινών και οξύτητας, μας κάνουν μία ωραία οινική πρόταση για την ώρα του γλυκού.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 3. Ιουλιάτικο
  Ιουλιάτικο 2008
  Μπουτάρης (Οινοποιία)
   
  Βαθμολογία:
  89%
  Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
  Ένα θαυμάσιο επιδόρπιο γλυκό κρασί, αντάξιο της ελληνικής παράδοσης στα γλυκά κρασιά. Πλούσια αρώματα φρούτων, ξηρών καρπών, καφέ και αρώματα παλαίωσης, έντονη αλλά ευχάριστη λιπαρή γεύση. Πιείτε το παγωμένο σαν απεριτίφ ή με συνοδεία φρούτων, παγωτών ή και αρμυρών τυρομεζέδων, αλλά και μπλε τυριών.
  Εξαντλημένο
 4. Belvedere
  Belvedere 2017
  Μερκούρη (Κτήμα)
   
  Βαθμολογία:
  92%
  Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
  Εντυπωσιακό χρυσόξανθο χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες, πληθωρική παρουσία αρωμάτων περγαμόντου, φλούδας πορτοκαλιού, μελιού, μικρών λευκών λουλουδιών, βουτύρου και καραμέλας, το Belvedere αποτελεί έναν εντυπωσιακό επιδόρπιο οίνο, που θα τελειώσει ευχάριστα το δείπνο ή το γεύμα σας.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 5. Μαυροδάφνη Grand Reserve Achaia Clauss
  Μαυροδάφνη Grand Reserve Achaia Clauss
  Achaia Clauss
   
  Βαθμολογία:
  88%
  Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
  Η ναυαρχίδα της Achaia Clauss παίζει σε δική της κατηγορία σε θέμα ποιότητας, αναδεικνύοντας το τεράστιο δυναμικό της πασίγνωστης ονομασίας προέλευσης Μαυροδάφνης Πατρών. Η Grande Reserve του 1979 είναι ένα συγκλονιστικά πολύπλοκο κρασί με τεράστια παλαίωση που αποκαλύπτει ένα πολυεπίπεδο αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα που σπάνια θα έχετε τη τύχη να συναντήσετε.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 6. CaraMELO Λευκό
  CaraMELO - Λευκός
  Τσάνταλη (Οινοποιία)
   
  Βαθμολογία:
  92%
  Ημίγλυκος, Ήπιος, Λευκός, 10% alc.
  Ένα κρασί για νέους αλλά και για όσους αισθάνονται νέοι...
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 7. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα Ξινόμαυρο 10 ετών
  Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα Ξινόμαυρο 10 ετών 2007
  ΑΛΦΑ (Κτήμα)
   
  Βαθμολογία:
  90%
  Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
  Υπέροχο πυκνό φρούτο, απίστευτη πολυπλοκότητα, αισθητή οξύτητα και πολύ ισορροπημένη γλυκύτητα σε ένα κρασί που έχει ωριμάσει για 10 χρόνια σε βαρέλια πριν έρθει στα ποτήρια μας. Μπορεί το Ξινομαύρο να έχει συνδεθεί με τα εξαιρετικά ξηρά ερυθρά κρασιά με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης, όμως αυτό το κρασί αποδεικνύει ότι το Ξινόμαυρο μπορεί να δώσει και σπουδαία γλυκά κρασιά!
  Εξαντλημένο
 8. CaraMELO - Ροζέ
  CaraMELO - Ροζέ
  Τσάνταλη (Οινοποιία)
   
  Βαθμολογία:
  80%
  Ημίγλυκος, Ροζέ, 10% alc.
  Στο κόσμο του Caramelo, όλα τα ωραία πράγματα έχουν… συνέχεια. Το αγαπήσαμε στη λευκή και ερυθρή εκδοχή του και τώρα ήρθε η σειρά του Rosé. Το εντυπωσιακό φιαλάκι γεμίζει απολαυστικό ροζέ κρασί με αρώματα από ζουμερή φράουλα, τριαντάφυλλο και μακαρόν.
 9. CaraMELO Ερυθρό
  CaraMELO - Ερυθρός
  Τσάνταλη (Οινοποιία)
   
  Βαθμολογία:
  60%
  Ημίγλυκος, Ερυθρός, 10% alc.
  Το Caramelo κόκκινο, από τον Τσάνταλη είναι ένα κρασί με μοντέρνα συσκευασία... για καλή παρέα και ελαφρύ φαγητό. Απολαύστε το!!!!
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 10. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα
  Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα 2017
  ΑΛΦΑ (Κτήμα)
   
  Βαθμολογία:
  87%
  Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Αηδάνι, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
  Φίνος επιδόρπιος οίνος από το Κτήμα ΑΛΦΑ με φανατικό κοινό εντός και εκτός Ελλάδος. Η σωστή οινοποίησή του και τα λεπτά χαρακτηριστικά του το καθιστούν, ως Ωμέγα, τον τέλειο επίλογο ενός γεύματος υψηλής γαστρονομίας που αρχίζει από το Α…
  Εξαντλημένο
 11. Μαυροδάφνη Πατρών
  Μαυροδάφνη Πατρών
  Achaia Clauss
   
  Βαθμολογία:
  82%
  Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
  Η πολυπλοκότητα των αρωμάτων και των γεύσεων χαρακτηρίζουν τον μοναδικό αυτό οίνo, που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Η Achaia Clauss είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφαλαία στην ιστορία του Ελληνικού κρασιού.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 12. Vinsanto by Gaia
  Vinsanto by Gaia 2010
  Γαία Οινοποιητική
   
  Βαθμολογία:
  86%
  37,20 €
  Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
  Άλλο ένα πολύτιμο πετράδι στο στέμμα των Ελληνικών γλυκών κρασιών που βάζουν την Ελλάδα με αξιώσεις στον παγκόσμιο οινικό χάρτη. Η πρώτη απόπειρα από το κτήμα Γαίας να δώσει Vinsanto, συνοδεύεται από ένα twist στο παραδοσιακό στυλ του κρασιού και χρειάστηκε δέκα χρόνια για να μπει στη φιάλη. Πολυπλοκότητα, ισορροπία και πλούτος όλα μέσα σε ένα μπουκάλι των 500ml.
 13. Ανατολικός
  Ανατολικός 2006
  Γαία Οινοποιητική
   
  Βαθμολογία:
  84%
  Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.8% alc.
  Αγαπημένο γλυκό ‘project’ της ομάδας της ΓΑΙΑΣ. Καλοφτιαγμένο, ποιοτικό και απολαυστικό, δίνει μία διαφορετική νότα στην ώρα του επιδορπίου μετά από ένα πλούσιο δείπνο. Ακόμα μία απόδειξη ότι το Αγιωργίτικο είναι πολύπλευρη ποικιλία.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 14. Vriniotis G
  Vriniotis G 2019
  Vrinioti Wines
   
  Βαθμολογία:
  94%
  Γλυκός, Ήπιος, Ροζέ, Βραδιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 17% alc.
  Σας έχει τύχει να λιγουρεύεστε ένα γλυκό κρασί, περισσότερο από το πιο νόστιμο γλυκό πιάτο? Είναι σίγουρο ότι θα σας συμβεί, μόλις δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό γλυκό κρασί από την ερυθρή ποικιλία Βραδυανό. Στο οινοποιείο Βρυνιώτη, εξερευνώντας τις δυνατότητες αυτής της σπάνιας ποικιλίας δημιούργησαν ένα από τα πιο ‘λαχταριστά’ γλυκά ενισχυμένα κρασιά, με έντονη τριανταφυλλένια γεύση.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 15. Αποσπερίτης
  Αποσπερίτης 2013
  Οινοποιητική Λειψών
   
  Βαθμολογία:
  90%
  Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Φωκιανό, Επιδέχεται Παλαίωση
  Δυο φίλοι, ο Μανώλης Βαβουλάς και Νίκος Γρύλλης δημιουργούν την οινοποιητική Λειψών με σκοπό να αναβιώσουν την τοπική ερυθρή ποικιλία Φωκιανό, που φημίζεται για την ικανότητα της να παράγει εξαιρετικά γλυκά κρασιά. Το γλυκό αυτό κρασί παράγεται ‘όπως παλιά’ με το λιάσιμο των υπερώριμων σταφυλιών με το κρασί στην συνέχεια να ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον δύο χρόνια αποκτώντας πολύπλοκο χαρακτήρα. Υπέροχο επιδόρπιο κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 1-15 από 64

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση