Νεα Προϊόντα

 1. Chocolate Single Malts Scotch Collection 230gr

  Chocolate Single Malts Scotch Collection 230gr

  Ο Anthon Berg συνεργάστηκε με πέντε απο τα πιο φημισμένα αποστακτήρια Single Malt Scotch Whisky (The Singleton, Dalwhinnie, Oban Talisker και Lagavulin) και δημιούργησε μια συλλογή απο σοκολατάκια μοναδικής εμπειρίας, ξεκινώντας απο την απαλή και τέλεια ισορροπημένη γεύση του Singleton και ολοκληρώνοντας με την έντονη και καπνιστή γεύση του Lagavulin.
 2. Chocolate Liquers 250gr

  Chocolate Liquers 250gr

  16 σοκολατάκια μαύρης σοκολάτας σε σχήμα μπουκάλι και στο εσωτερικό τους μερικά απο τα πιο γνωστά λικέρ όπως Cointreau, Drambuie, Jim Beam, Remy Martin & Canadian Club.
 3. Gentilini Ρομπόλα Κεφαλλονιάς

  Gentilini Ρομπόλα Κεφαλλονιάς 2020
  Gentilini Κοσμετάτος

  Η Ρομπόλα, η ποικιλία-σημαία της Κεφαλονιάς, στην καλύτερή της έκφραση από ένα οινοποιείο που καταβάλει εδώ και αρκετά χρόνια σημαντικές προσπάθειες για να καθιερώσει την ποικιλία ανάμεσα στις δημοφιλέστερες όπως της αξίζει. Η ετικέτα αυτή προκύπτει από σταφύλια που καλλιεργούνται σε μερικά από τα κορυφαία αμπελοτόπια της ζώνης. Αν δεν είστε ήδη φαν της Ρομπόλας της Κεφαλονιάς, ετοιμαστείτε να γίνετε!...
 4. Wolfburn Christmas Edition 2020

  Wolfburn Christmas Edition 2020
  Wolfburn

  Πολύ φρέσκο στη μύτη, με αρώματα ώριμων μήλων, λίγο μπανάνα, αμύγδαλα και μια ιδέα καπνό. Ξύσμα πορτοκαλιού, δημητριακά, μαύρη ζάχαρη, καραμελωμένα φουντούκια, συνθέτουν ένα πολύπλοκο πακέτο γεύσης. Μακρύ τελείωμα, με ελαφρά παρουσία μελιού στον ουρανίσκο. Στα συν η παλαίωση σε quarter casks. Εξαιρετικό.
 5. Bernard Defaix Chablis

  Bernard Defaix Chablis 2019

  Εκπληκτικό κρασί που αποδεικνύει γιατί τα Chardonnay που παράγονται στο Chablis είναι σπουδαία κρασιά. Το Domaine Bernard Defaix είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο που σέβεται το περιβάλλον, καλλιεργώντας τα 27 εκτάρια αμπελώνων που βρίσκονται στην καρδιά της ονομασίας προέλευσης, με βιώσιμες μεθόδους. Στόχος είναι η έκφραση του terroir με την φρεσκάδα και την καθαρότητα του φρούτου να εμφανίζονται σε κάθε γουλιά, με όποιο έδεσμα και αν συνδυαστεί το κρασί.