You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Προτάσεις
-
Vina Esmeralda 2022
Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Moscatel, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
9,10 €Ένα από τα αρωματικότερα και απολαυστικότερα λευκά κρασιά της Ελληνικής αγοράς. Σε συνδυασμό με την ακαταμάχητα ελκυστική τιμή του, δεν είναι τυχαίο που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τους Έλληνες οινόφιλους. Προτείνεται ανεπιφύλακτα! -
Ορειβάτης - Λευκός 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα
9,30 € Φτάνει μέχρι 8,56 €Μία θαυμάσια έκφραση του Σαββατιανού, που παράγεται από παλαιούς αμπελώνες στην περιοχή των Πλαταιών, στους πρόποδες του Κιθαιρώνα. Έντονο ζουμερό φρούτο, κρεμώδης υφή και αρμονική οξύτητα σε ένα εκφραστικό κρασί που δίνει άλλη διάσταση σε αυτή την ταπεινή αλλά με πολλές δυνατότητες ποικιλία. -
Φολόη 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.6% alc.
9,30 € Φτάνει μέχρι 8,56 €Πολυβραβευμένο λευκό κρασί που ξεχωρίζει για την όμορφη απλότητά του. Πεντακάθαρα αρώματα, πλούσια οξύτητα και όμορφη διάρκεια συνθέτουν μία οινική πρόταση που συνδυάζει τέλεια λεπτές και ευχάριστες γεύσεις. -
Σαββατιανό Α.Φράγκου 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
9,70 € Φτάνει μέχρι 8,92 €Το Σαββατιανό, η ταπεινή ποικιλία της Αττικής, η βάση της ρετσίνας, φθάνει εδώ σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Σε αντίθεση με τις κλασσικές και πολύ μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις του Σαββατιανού, η Αναστασία Φράγκου χρησιμοποιεί σταφύλια από αμπέλια με στρεμματικές αποδόσεις πολύ μικρές, που σε συνδυασμό με μια θαυμάσια οινοποίηση δίνουν εντυπωσιακά αρώματα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.