Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ειδική Τιμή 13,77 € Κανονική τιμή 15,30 €
    Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ.Εξαιρετικό λευκό κρασί για ουρανίσκους που αγαπούν την κομψότητα και αποφεύγουν τις ακρότητες. Πίνεται μόνο του με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά συντροφεύει και τέλεια πολλά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της καλής Ελληνικής κουζίνας.
  2. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Λαγόρθι, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    84%
    Ειδική Τιμή 12,16 € Κανονική τιμή 14,30 €
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό λεμονί. Το άρωμα του είναι γεμάτο ζωντάνια με φρέσκα πράσινα φρούτα όπως το μήλο και το αχλάδι, εσπεριδοειδή, ροδάκινο αλλά και αιθέριες νότες λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι σχετικά πλούσιο με οξύτητα που χαρίζει απίστευτη φρεσκάδα, οι γεύσεις των φρούτων κυριαρχούν, κάποιες απαλές νότες βανίλιας κάνουν την εμφάνιση τους ενώ η επίγευση του είναι μακρά.
  3. Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο
    Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις