You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Προτάσεις
-
Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2023
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
Ειδική Τιμή 13,77 € Κανονική τιμή 15,30 €Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ.Εξαιρετικό λευκό κρασί για ουρανίσκους που αγαπούν την κομψότητα και αποφεύγουν τις ακρότητες. Πίνεται μόνο του με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά συντροφεύει και τέλεια πολλά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της καλής Ελληνικής κουζίνας. -
Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό 2019
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Λαγόρθι, Πιείτε το τώρα
Ειδική Τιμή 12,16 € Κανονική τιμή 14,30 €Το χρώμα του είναι ανοιχτό λεμονί. Το άρωμα του είναι γεμάτο ζωντάνια με φρέσκα πράσινα φρούτα όπως το μήλο και το αχλάδι, εσπεριδοειδή, ροδάκινο αλλά και αιθέριες νότες λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι σχετικά πλούσιο με οξύτητα που χαρίζει απίστευτη φρεσκάδα, οι γεύσεις των φρούτων κυριαρχούν, κάποιες απαλές νότες βανίλιας κάνουν την εμφάνιση τους ενώ η επίγευση του είναι μακρά. -
Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
12,30 € Φτάνει μέχρι 11,32 €Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. -
F Foivos Papastratis 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
13,40 €Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.