Τα Ούζα και τα Τσίπουρα της Καθαράς Δευτέρας

Το αιώνιο δίλλημα ‘Ούζο ή Τσίπουρο;’ βρίσκει απάντηση πάντοτε στη φράση ‘περί ορέξεως’.

Το Ουζό Μυτιλήνης και το Ούζο Πλωμαρίου σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον και όχι άδικα, με τη Χίο και μεμονωμένες προσπάθειες από την Ηπειρωτική Ελλάδα να κατέχουν μία θέση στους δημοφιλείς της κατηγορίας.

Το Τσίπουρο προτιμάται στην φρέσκια μορφή του. Πολλαπλές αποστάξεις, ποικιλιακές αποστάξεις και μια εφαρμοσμένη μαεστρία από τους Έλληνες αποσταγματοποιούς δίνουν την εναλλακτική στους καταναλωτές να πειραματιστούν γευστικά.



Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Απόσταγμα Σταφυλής Μαλαγουζιά
    Απόσταγμα Σταφυλής Μαλαγουζιά
     
    Λευκός, Μαλαγουζιά, 40% alc.
    27,30 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Εκπληκτικό μονοποικιλιακό απόσταγμα Μαλαγουζιάς από το Lost Lake Distillery που έχει καταφέρει να εκφράσει πολύ όμορφα την γοητεία της ποικιλίας, χρησιμοποιώντας ολόκληρα τσαμπιά σταφυλιών, συγκεκριμένης χρονιάς, για την ζύμωση και την απόσταξη.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις