Τα Ούζα και τα Τσίπουρα της Καθαράς Δευτέρας

Το αιώνιο δίλλημα ‘Ούζο ή Τσίπουρο;’ βρίσκει απάντηση πάντοτε στη φράση ‘περί ορέξεως’.

Το Ουζό Μυτιλήνης και το Ούζο Πλωμαρίου σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον και όχι άδικα, με τη Χίο και μεμονωμένες προσπάθειες από την Ηπειρωτική Ελλάδα να κατέχουν μία θέση στους δημοφιλείς της κατηγορίας.

Το Τσίπουρο προτιμάται στην φρέσκια μορφή του. Πολλαπλές αποστάξεις, ποικιλιακές αποστάξεις και μια εφαρμοσμένη μαεστρία από τους Έλληνες αποσταγματοποιούς δίνουν την εναλλακτική στους καταναλωτές να πειραματιστούν γευστικά.



Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Gardina
    Gardina
     
    40% alc.
    31,00 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Κατώγι Αβέρωφ δημιουργεί ένα υπέροχο απόσταγμα οίνου με σπάνιες ποικιλίες που συλλέγει από τον ‘κήπο’ του οινοποιείου. Αναβιώνει και αναδεικνύει τις άγνωστες για πολλούς Πυκνoάσσα, Γκουντάμπα, Βλαχαβόνα και Ντόπιο Πρώιμο και αποδεικνύει με το Gardina πως αυτή η προσπάθεια άξιζε τον κόπο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις