Τα Ούζα και τα Τσίπουρα της Καθαράς Δευτέρας

Το αιώνιο δίλλημα ‘Ούζο ή Τσίπουρο;’ βρίσκει απάντηση πάντοτε στη φράση ‘περί ορέξεως’.

Το Ουζό Μυτιλήνης και το Ούζο Πλωμαρίου σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον και όχι άδικα, με τη Χίο και μεμονωμένες προσπάθειες από την Ηπειρωτική Ελλάδα να κατέχουν μία θέση στους δημοφιλείς της κατηγορίας.

Το Τσίπουρο προτιμάται στην φρέσκια μορφή του. Πολλαπλές αποστάξεις, ποικιλιακές αποστάξεις και μια εφαρμοσμένη μαεστρία από τους Έλληνες αποσταγματοποιούς δίνουν την εναλλακτική στους καταναλωτές να πειραματιστούν γευστικά.



Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Αποσταγμα Σταφυλης Μούχταρο
    Αποσταγμα Σταφυλης Μούχταρο
     
    Μούχταρο, 40% alc.
    27,30 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Θαυμάσιο μονοποικιλιακό απόσταγμα σταφυλής με εκφραστικό άρωμα και ντελικάτη γεύση από την σπάνια ερυθρή ποικιλία Μούχταρο, που καλλιεργείται στην Κοιλάδα των Μουσών.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις