Τα Ούζα και τα Τσίπουρα της Καθαράς Δευτέρας

Το αιώνιο δίλλημα ‘Ούζο ή Τσίπουρο;’ βρίσκει απάντηση πάντοτε στη φράση ‘περί ορέξεως’.

Το Ουζό Μυτιλήνης και το Ούζο Πλωμαρίου σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον και όχι άδικα, με τη Χίο και μεμονωμένες προσπάθειες από την Ηπειρωτική Ελλάδα να κατέχουν μία θέση στους δημοφιλείς της κατηγορίας.

Το Τσίπουρο προτιμάται στην φρέσκια μορφή του. Πολλαπλές αποστάξεις, ποικιλιακές αποστάξεις και μια εφαρμοσμένη μαεστρία από τους Έλληνες αποσταγματοποιούς δίνουν την εναλλακτική στους καταναλωτές να πειραματιστούν γευστικά.



Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Gardina
    Gardina
     
    40% alc.
    31,00 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Κατώγι Αβέρωφ δημιουργεί ένα υπέροχο απόσταγμα οίνου με σπάνιες ποικιλίες που συλλέγει από τον ‘κήπο’ του οινοποιείου. Αναβιώνει και αναδεικνύει τις άγνωστες για πολλούς Πυκνoάσσα, Γκουντάμπα, Βλαχαβόνα και Ντόπιο Πρώιμο και αποδεικνύει με το Gardina πως αυτή η προσπάθεια άξιζε τον κόπο.
  2. Angel Tears
    Angel Tears
     
    40% alc.
    37,40 €
    Το Μάρτιο του 2018 η οικογένεια Κατσάρου συστήνει με το Angel Tears, το πρώτο Τσίπουρο τριπλής απόσταξης στην Ελλάδα ανοίγοντας ένα νέο δρόμο στο αγαπημένο μας παραδοσιακό προϊόν. Κρυστάλλινο και διαυγές, με αρώματα που προδίδουν το μονοποικιλιακό του χαρακτήρα από Μοσχάτο Τυρνάβου. Η βελούδινη γεύση στο στόμα κάνει την κάθε γουλιά μια νόστιμη περιπλάνηση στον ουρανίσκο. Ένα απόσταγμα που είτε σκέτο ή σε cocktail τοποθετεί το Τσίπουρο σε ένα γαστρονομικό και super premium επίπεδο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις